Voldtægt i det fri

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Midt i juli måned med 30 graders varme var jeg på vej ned til stranden efter en lang dags arbejde. Eller så lang var den heller ikke, fordi jeg havde taget tidligere fri så jeg kunne nyde resten af dagen på stranden. Jeg havde aftalt at møde min kæreste dernede lige så snart jeg kunne få fri, da hun havde ligget der i et par timer sammen med hendes veninder. For satan hendes veninder – jeg får ståpik bare at tænke på dem, er dejlige.

Misforstå mig ikke, min kæreste (Anita) er også ok – hun er kun 20 år, har en okay fast røv og en god B-skål (dog hænger de en del). Men det pisser mig sgu af at det seneste har hun taget en del kilo på og hun gør ikke en skid for at tabe det igen. Jeg har sgu da netop fået mig en ung kæreste, fordi de næsten automatisk har en god krop – dvs. de ikke skal træne så meget for at have en lækker krop. Hvis jeg ville have en so med hængepatter og slatten røv kunne jeg finde en på min egen alder. (jeg er 29 år) Men hendes veninder derimod ligner noget taget direkte ud fra bladene. Især den ene som hedder Christina har verdens bedste strammeste røv og de største patter, som hun heller ikke lægger skjul på, da hun altid har ekstremt stramt tøj på så man rigtig kan nyde hende. Jeg har tit ligget og spillet den af mens jeg har tænkt på hende, ja faktisk tænker jeg kun på hende når jeg knepper Anita, hvilket jo er kællingens egen skyld for hvis hun gjorde lidt ud af selv, havde jeg ikke behøves tænke på andre når jeg kneppede hende.

Så jeg havde gået hele dagen og glædet mig til jeg skulle se nogle dejlige unge kællinger hoppe rundt på stranden – forhåbentlig kun iklædt bikini og nogle små trusser.

Jeg fandt en parkeringsplads til bilen og vandrede ned af mod stranden. Jeg skulle bare lige finde et sted jeg kunne skifte til badeshorts, for det gik nok ikke og stå i bar røv midt på stranden og skifte tøj. Mellem det sted jeg parkerede bilen og stranden er der en lille skov som jeg tænkte ville være perfekt til at skifte i, så jeg begyndte at tage tøjet af og da jeg skulle til at tage mine boxershorts af, fik jeg pludselig øje på en lyshåret skønhed. Hun er ca. en 1,70 m høj, langt lyst hår og så havde hun en lille nederdel på som gik hende til lårene og på trods af at hun havde en almindelig hvid t-shirt på kunne man tydelig fornemme hendes gode patter.

Hun stod ude i en åbning af skoven men stadig omgivet af buske så dem på stranden ikke kunne se ind. Hun kiggede lidt nervøst rundt så jeg nærmest på refleks gemte mig bag et af de store træer, mens jeg meget nysgerrigt iagttog hende kun iført boxershorts. Da hun havde kiggede lidt rundt begyndte hun at knappe hendes nederdel op hvorefter hun lod den falde til jorden. Min pik blev lynhurtigt hård så jeg tog den ud af sit fangenskab i boxerne og begyndte nærmest ubevidst at gnide på den. Samtidig kom jeg pludselig i tanker om mit digitale kamera som jeg havde taget med, så jeg kunne tage nogle billeder af Anitas dejlige veninder. Jeg skyndte mig at få det frem så jeg stod med kameraet i den ene hånd og pikken i den anden, mens jeg håbede hun ville smide noget mere tøj.

Hun var nu i gang med at tage et stort håndklæde op af hendes taske som hun spredte ud over sandet, og dette gjorde hun med røven op i mod mig. Hun havde en så fantastisk god røv så jeg var lige ved at glemme at tage billeder. Da hun så havde lagt det ordentlig ud, kiggede hun lige en ekstra gang rundt inden hun tog fat i t-shirten og trak den over hovedet. HOLD DA KÆFT NOGEN STORE PATTER!!! Jeg stod og kiggede på den bedste krop jeg nogensinde i mit liv havde set, og det var sgu svært og ikke bare gå hen og gennemkneppe hende. Jeg stod og bad til gud om hun ik nok ville smide sin bh, men jeg har åbenbart ikke været nok i kirke, for hun lod bh’en være og satte sig ned på håndklædet.

Da jeg var lige ved at skyde en ordentlig ladning af sted, stoppede jeg med at spille den af, for jeg syntes hellere at jeg ville skyde ladningen af langt op i hende i stedet for på et træ. Men spørgsmålet var bare hvordan jeg skulle bære mig ad. Hvis nu hun skreg op ville folk jo bare komme rendende, for der var jo kun tale om nogen meter mellem hende og de andre på stranden – hvoraf en af dem er min kæreste. Mens jeg tænkte som en gal, tog hun noget solcreme frem og begyndte at smøre sig ind på kroppen.

At se hende begynde at smøre sig ind var sgu for meget, så jeg skyndte mig at tage mine badeshorts og tshirt på og så begyndte jeg ellers at gå hen i mod hende. Først da jeg stod lige op af hende opdagede hun mig, og hun fik tydeligvis et chok. Jeg smilede til hende og sagde “hej skal jeg ikke hjælpe dig med at smøre dig ind” men inden hun nåede at svare tog jeg cremen ud af hånden på hende og satte mig ned bag i hende, hvorefter jeg begyndte at smøre hendes ryg ind. Hun mumlede noget i starten tydeligt meget nervøs, men efter et stykke tid begyndte hun at ævle om, at det kunne hun altså sagtens klare selv, og hun var alligevel næsten færdig, men da hun så at jeg var fuldstændig ligeglad men bare smurte videre, begyndte hun at ævle om at hendes kæreste var på vej og det var nok ikke så smart at han så en anden smøre hende ind. Jeg blev lige et kort sekund nervøs, for sandsynligheden for at denne storbarmede babe havde en kæreste var stor, men jeg måtte jo bare tage chancen.

Efter jeg havde smurt ryggen ind omkring 20 gange begyndte jeg at blive modigere, så mens jeg sagde til hende at det ville være synd hvis der kom streger på hendes ryg fra bh’en, løsnede jeg hurtigt bh’en op og inden hun havde fået gjort de større protester havde jeg allerede fået taget den af. Da jeg sad bag hende måtte jeg lige løfte mig en anelse for at kunne se bryster ordentligt, og hold da kæft de sad godt på hende. De stod lige ud – nærmest pegede ned mod stranden, og det var nu jeg bestemte mig for at nu gad jeg ikke lege med hende mere for nu skulle hun have en ordentlig gang pik. Men samtidig begyndte hun hvis at opfatte alvoren, for hun begyndte at ryste over hele kroppen, samtidig med at hun ævlede en masse, hvilket jeg ikke fattede en skid af, da hun også begyndte at tude. Jeg blev bange for at nogen skulle høre hende tude, så jeg rev hårdt i hendes hår samtidig med at jeg holdte hende for munden hvorved jeg pressede hende ned og ligge.

Jeg sagde at hun skulle holde sin kæft for jeg gjorde sgu ikke noget hun ikke selv ville have. Hun rystede meget med hovedet og skulle til at sige en masse da jeg gav hende en lussing med flad hånd, og spurgte om hun ikke havde fattet at hun var en lille luder og hun skulle holde sin kæft, for hvis hun ikke gjorde det ville jeg også behandle hende som en luder. Det virkede for nu sagde hun ikke noget men tårerne trillede ned af kinden samtidig med at hun rystede over hele kroppen. Kæft hvor er den tæve dum for hvis hun bare råbte lidt op, ville folk jo høre det og jeg ville være tvunget til at smutte. Men nå ja hun vil jo gerne voldtages så bliver hun da det.

Jeg begyndte at gramse hårdt på hendes store patter – store solbrune faste patter som man drømmer om om natten, men hun begyndte at pive igen så jeg stak hende endnu en lussing. Jeg rev trusserne af og spredte benene med mine hænder, hvorved hendes glatbarberede fisse kom til syne. Jeg stak to finger op i fissen som gav et sæt i hende, og så begyndte jeg ellers at fingerkneppe hende mens jeg slikkede patterne. Jeg arbejdede mig ned til fissen med tungen og samtidig med at jeg kneppede med to finger, begyndte jeg at slikke fisse. Jeg ved ikke noget bedre end at slikke fisse på unge piger. Jeg tog min tshirt og shorts af og lige da jeg skulle til at stikke pikken ind i hendes dejlige fisse, kom jeg i tanker om at jeg egentlig var lidt nysgerrig efter vide hvor gammel hun var og hvad hun hed. Så jeg spurgte “hvad er dit navn” samtidig med at jeg knyttede næven. “Mia” kom det stille mens hun hulkede. “Og hvor gammel er så en lille luder som dig”. Hun var i tvivl om hun ville svare, men da hun så min knytnæve kom det “17″.

Jeg sagde tak hvorefter jeg tog hårdt fat om hoften på hende og med meget besvær begyndte af presse pikken op i hende. På trods af at jeg havde slikket fisse på hende, var hun stadigt ekstremt stram og jeg skulle virkelig presse til for at kunne komme op i hende. Hun begyndte hun at stortude igen fordi det tydeligvis gjorde meget ondt på hende, men det kunne jeg jo ikke tage mig af, så længe hun ikke larmede for højt. Jeg satte nu tempoet op og kneppede hende hårdere og hårdere, og jeg kunne se at det ikke gjorde så ondt på hende mere, så jeg tog fat om patterne og klemte hårdt til så hun hele tiden vidste hvem der bestemte her. Jeg kneppede hende nu i rasende tempo og da jeg kunne mærke at jeg var ved at komme, klemte jeg alt hvad jeg kunne på hendes store patter samtidig med at jeg skød en meget stor ladning langt op i Mia. Jeg kunne se i hendes ansigt at hun nu troede at det nu var overstået, hvorefter jeg sagde: “Bare rolig det her var kun opvarmningen”….

Jeg lå lidt med pikken oppe i Mia og skulle lige sunde mig engang, for hold da kæft det var lang tid siden jeg havde kneppet så god en kælling. Mens jeg trak mig ud af hende kom jeg pludselig i tanke om mit kamera, for det var sgu da synd og ikke tage nogen billeder af denne dejlige storpattede blondine. Jeg tog det frem og gav hende ordre om at hun skulle tage på sig selv, fører hendes hænder op og ned og endelig huske og koncentrere sig meget om de der gode bryster. Hun nægtede hvorefter jeg gav hende en ordentlig mavepuster, så hun mistede luften i et par sekunder. Jeg tog herefter fat i hendes lange hår med den ene hånd og hendes store bryster med den anden hånd, og sagde at det ville altså blive meget nemmere hvis hun samarbejdede.

Hun kiggede på mig med de største skræmte øjne og nikkede. Hun begyndte så småt at tage på hendes bryster, mens jeg ivrigt klipsede løs med mit kamera. Jeg sagde at hun skulle arbejde sig ned til hendes fisse og stikke et par fingre op i sig selv. Hun gjorde nu alt hvad jeg sagde, så hun begyndte at fingerkneppe sig selv. Ca. 20 billeder senere gav jeg en ny ordre om at hun skulle vende sig om og stille sig på alle fire og stritte røven opad. Jeg tog hurtigt et par billeder af denne dejlige stilling, hvorefter jeg lagde kameraet og gik hen og uden varsel kørte pikken ind i Mia. Hun hoppede noget men jeg havde godt fat om hoften på hende, og så begyndte jeg ellers bare og køre derud af. Jeg var blevet rigtig godt liderlig af hendes lille opvisning.

Efter lidt tid blev jeg enige med mig selv om, at det ville da være synd hvis jeg ikke fik prøvet og kneppe den dejlige lille stramme røv. Mens jeg kneppede videre stak jeg første en finger og så to fingre ind i hende. Dette passede tydeligt ikke Mia, så jeg klaskede hende meget hårdt bag i et par gange lige for at sætte mig respekt igen. Jeg begyndte at fingrekneppe hendes røv igen og da jeg følte den var klar, tog jeg pikken ud af hendes fisse og ind i det andet hul. Jeg tog nu hårdt fat i hendes lange hår og så begyndte jeg køre ind og ud af hendes stramme lille hul.

Da jeg kunne mærke at der ikke ville gå langt tid før jeg ville få komme, valgte jeg og stoppe for at efterfølgende lægge mig ned på ryggen og smide hende over på mig. Jeg tog så hårdt fat på hendes patter så hun begyndte at græde (igen), hvorefter jeg sagde til hende, at hvis hun red mig ordentligt skulle jeg nok slippe. Hun begyndte nu og hoppe det bedste hun kunne, til stor morskab for mig, for hun gjorde jo efterhånden alt hvad jeg sagde. Det er dejligt med en lydig luder hvilket jeg også huskede og mindede hende om flere gange. Da jeg var tæt på mit “højdepunkt” skyndte jeg mig at smide hende af og tage fat i hendes hår og føre pikken ind i hendes mund. Jeg sagde til hende at hvis hun gjorde et ordentligt arbejde skulle jeg nok lade hende gå. Hun kiggede lidt på mig og så tog hun ellers sin dejlige mund og suttede og slikkede, så jeg var lige ved at falde bagover af bar nydelse. Da jeg kunne mærke nu var det showtime, tog jeg fat om hendes hoved med begge hænder og sprøjtede så langt ned i halsen på Mia, at hun var lige ved at kaste det hele op igen, men jeg holdt bare fast så hun var tvunget til at synke det hele. Jeg trak mig ud og sprøjtede et par stråler ud over hendes smukke ansigt og hendes kæmpe patter. Jeg sluttede lige af med at tage et par billeder af dette dejlige syn.

Jeg sagde til Mia nu var jeg færdig med hende, så hun måtte klæde sig på, medmindre hun altså gerne ville have en tur til. Hun skyndte sig og få tøj på og mens hun gjorde det, tog jeg hendes taske for at finde hendes pung. Jeg fandt hendes sygesikringsbevis hvorefter jeg gjorde hende opmærksom på, at nu hvor jeg vidste hvor hun boede, ville jeg komme tilbage med et par venner, hvis hun meldte det til politiet. Hun rystede over hele kroppen og sagde at hun nok skulle holde sin mund.

Jeg tog mit tøj på og gik over mod min kæreste. Da hun fik øje på mig fik hun et kæmpe smil på. Jeg satte mig ved siden af hende på tæppet, og mens jeg kiggede på hendes dejlige veninde christina’s dejlige bryster der var dækket af en ultra mini bikini, tog jeg med den ene hånd på min kærestes bryster, og hviskede om hun ikke nok ville sutte den af på mig når vi kom hjem, for jeg havde tænkt på hende i hendes bikini hele dagen på arbejde, så nu var jeg blevet liderlig. Hun hviskede tilbage med et endnu større smil, at jeg var sådan en sød og dejlig kæreste så det skulle hun nok.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *