Barndomsveninden

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det hele skete i maj måned 2005, min kæreste og jeg lå nede på stranden en sen aften,og snakkede om det egentligt ikke kunne være sjovt at lave en lille trekant.

Da vi havde talt en tid, begndte vi at overveje “hvem” skulle det dog være? så min kæreste greb sin mobiltelefon og begyndte at køre telefonbogen igennem, først prøvede vi en af hendes veninder som hedder Camilla, men hun troede bare vi lavede sjov, og på den anden side ville jeg også føle mig lidt underlig til mode hvis der var en der ringede og spurgte mig om det samme, nå men hun mente så at det gad hun ikke, det var selvfølgelig også fair nok.

Senere prøvede vi en der hedder Ditte, som var min kæreste barndomsveninde, vi snakkede så lidt frem og tilbage over telefonen om hvordan vi havde fået sådan en ide O.S.V, men hun ville så gerne være med og vi aftalte så 15/6-05 hjemme hos mig.

Da dagen endelig kom var jeg på arbejde, nede i det lokale supermarked, da min telefon ringer i lommen på mig jeg troede ikke mine egne ører da jeg tager telefonen, 2 piger ligger højlydt og stønner med noget musik i baggrunden, først troede jeg så at de bare lavede sjov, men efter 3 minutter med bare stønnen begydte jeg at tro de rigtigt lå hjemme i sengen og “legede”. Godt 1 time senere kom jeg hjem klokken var vel blevet 17:30. min kæreste og ditte lå i sengen og så en film helt tæt.
Jeg spurgte om det var dem der havde ringet? det sagde de så at det havde de ikke, men med et nærmere tjek på udgående opkald kunne de hurtigt se at ups det havde de vist, de blev helt røde i hovederne.

Jeg smilte bare! en 3 timer og 30 Tuborg senere gik vi os så en tur på Bakken, efter den lille tur på bakken gik vi ned mod stationen på en smal sti med træer omkring, pigerne førte sig meget frem med maverne fremme og jah næsten hele brystet der gik så nogle indvandrer piger foran os, de 2 pige flokke gik så og skændtes lidt men på et pænt plan. Da den anden pigegruppe var gået lidt væk, fik pigerne pludselig en vild trang til sex men jeg, som var godt pløret forstod ikke så meget men det næste jeg husker er at vi går ind mellem træerne og hen til et hegn inde i skoven. der bliver jeg så skubbet op af et hegn, og ditte begynder at åbne mine bukser og på ingen tid flagede jeg jo som på droningens fødselsdag.

De 2 piger begyndte at give mig det helt store blowjob, efter godt 10 minutter begyndte pigerne at trække deres bukser ned, jeg startede selvfølglig med gæsterne, hehe man er vel opdraget.
De to piger stod nu med numserne ud mod mig og lænede sig op af hegnet, og så gik jeg ellers i krig, pigerne der stønnede som var det en pornofilm, stod og kyssede, de fik den ligegodt 15 min. hver hvorefter jeg afsluttede med et ordenligt sprøjt op i deres ansigter, som bare nød den varme sperm ud i deres hoveder.

Da den tid så var gået tørrede pigerne så deres anisigter af med noget af deres tøj. Klokken var nu omkrig 22 om aftenen og vi gik så småt hjemad, da vi kom hjem snakkede pigerne lidt og jeg som var helt i chok over det vi havde lavede sad bare og spillede CS med en lille skid på. Efter nogen tid begyndte de 2 piger så endnu engang at blive vilde men denne gang var min rus så småt væk og jeg var mere udholdende.

De startede som sidste gang med et ordenligt blowjob i sofaen på mit værelse, og jeg kunne bare se i deres øjne at de nød det. Det forgik så i godt 20 min derefter skulle pigerne selvfølgelig også have nydelse de lagde sig ned på den store dobbeltseng side om side med spredte ben, deres glatbarberede fisser skinnede af safter da jeg gik i gang.

Pigerne lå og pillede hinanden i det våde fisser mens de stønnede jeg lå bare forneden og hyggede mig med på skift at slikke Ditte og min kæreste, til sidst kunne de ikke klare det mere og en forpustet stemme sagde VI vil have pik nu” og jeg tænkte det skal hun ikke sige 2 gange, og ditte lagde sig så på siden hvor jeg tog hende bagfra mens jeg pillede og slikkede hendes brystvorter mens min kæreste lå ved siden af og stak en dildo op i sig selv, dildoen var så en ditte havde taget med.

Efter ca. 5 min gik det så på skift og min kæreste stønnede og skreg da ditte begynde at slikke hende samtidig. lidt efter lagde ditte se på ryggen og min kæreste satte sig oven på hendes ansigt hvor hun blev slikket til orgasme men jeg ellers kneppede løs på ditte som også lå og stønnede højlydt.
10 minutter senere, begyndte min kæreste så at ride på mig mens ditte sluttede min stive pik og min kærestes mis når hun ellers kunne komme til.20 minutter senere stak ditte numsen i vejeret og en doggy var under opsejling. Den stilling varede godt og vel 30 minutter – jeg var nu helt færdig men jeg orkede dog en sidste ting, Ditte afsluttede det hele med et blowjob som endte med et monster af en udløsning op i munden på ditte, som derefter gav sig til at snave med min kæreste.

Næste morgen vågnede jeg med en underlig følelse på pikken. og 2 hoveder som bevægede sig under dynen.

og det bedste af det hele er “JEG HAR DET PÅ VIDEO”.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *