Første gang med Rikke

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Dette er beretningen om hvordan Rikke og jeg sammen prøvede sex for første gang.

Jeg arbejdede på et autoværksted, og Rikke gik på Handelsskolen på daværende tidspunkt.
Når jeg fik fri fra arbejde kørte jeg hjem og tog et bad, og de fleste dage tog jeg hen til Rikke,
som boede sammen med sine forældre kun en 4-500 meter fra mine forældres hus.
Rikkes bedste veninde Camilla var der næsten hver dag, og vi 3 tilbragte megen tid sammen, vi tog engang imellem i biffen, eller lejede et par film og hyggede hjemme på Rikkes store kælderværelse. Kort sagt var vi ret gode venner, og de 2 piger snakkede også gerne med mig om deres oplevelser med kærester.

Jeg var en smule lun på Camilla, som var 16 år, ikke ret høj, havde små bryster, en fræk lille røv og var smuk synes jeg. Vi blev dog aldrig kærester, og jeg tror såmænd ikke Camilla overhovedet så mig som et kæresteemne, men udelukkende som en ven.

Rikke var 17 år, rimelig høj (170-175cm vil jeg gætte på), havde et par modne bryster, der allerede var begyndt at hænge en smule, hun var slank, men lidt bred om røven, ikke smuk, men bestemt heller ikke utiltrækkende.

Ingen af os havde endnu været i seng med nogen, Camillas seneste kæreste ville meget gerne have haft sex med hende, men hun følte sig ikke klar, og havde tit snakket med os om, om hun skulle gøre det alligevel for at forblive kærester med fyren, som hun virkelig godt kunne lide men vi var alle 3 enige om at hun burde vente til hun selv følte lysten. Og det endte da også med at de slog op kort efter.

En søndag jeg var henne ved Rikke om eftermiddagen var hun lidt stresset, hun vimsede rundt og ryddede lidt op og kunne ikke rigtig slappe af. Vi var taget i byen aftenen før, men var skiltes efter kun en times tid. Hun fortalte at hun havde mødt Henrik, som hun havde været sammen med weekenden før, hvor de havde kysset, uden der dog var kommet mere ud af det, og de havde da heller ikke snakket sammen i ugens løb, men denne gang var det blevet lidt mere seriøst, og de havde købt rundstykker og var taget hjem til Henrik, om morgenen da diskoteket lukkede.

Hvad Rikke ikke var forberedt på, var at Henrik regnede med at de skulle have sex, og havde gjort en del tilnærmelser. Rikke havde dog fået ham afvist, uden at støde ham.

Dette var årsagen til Rikkes stres denne søndag, hun var ret vild med Henrik, og ville meget gerne komme sammen med ham, men hun vidste at han ville ønske at have sex med hende, og hun sagde at hun egentlig også havde lyst, men da hun ikke havde prøvet det før, var hun simpelthen drøn nervøs for at det skulle gøre for ondt, føles underligt eller at hun skulle gøre noget forkert.

“For hulen da, jeg skulle bare ha bollet med jens dengang” sagde hun mens hus stod og rodede lidt ved hendes cd’er. Jens var en hun havde kærestet lidt med for et par måneder siden, men det var hurtigt holdt, da de egentlig ikke var ret vilde med hinanden alligevel.

Jeg sad i hendes lænestol og prøvede at forestille mig hvordan det måtte være for en pige at skulle have sex for første gang, men det lykkes ikke rigtig. “Det er da også pokkers jeg ikke har fået det prøvet endnu”, sagde hun, og tilføjede “Du har jo heller ikke prøvet endnu, er du ik træt af det?”

mens hun så hen på mig.”Jo for søren, men jeg har jo alligevel ingen kæreste nu, så lige nu gør det ik rigtig noget” sagde jeg. “Næe, det gør det vel ikke” sagde hun, og rodede lidt videre.

“Nå men jeg har ikke været i bad endnu i dag, så jeg smutter lige ud og tager et hurtigt skyl” sagde hun, og tog noget tøj fra en skuffe, og gik ud på badeværelset, som var i kælderetagen, lige ved siden af hendes værelse. Jeg tændte fjernsynet, og sad og zappede lidt frem og tilbage, indtil hun efter et kvarters tid var færdig, og kom ind på værelset igen. Som Rikke plejede havde hun kun trusser og BH på, og normalt ville hun så klæde sig på inde på værelset.

Hun havde håret viklet ind i et håndklæde, og en deo i hånden, og stod et øjeblik og kiggede lidt underligt på mig, nåede jeg lige at registrere, inden hun sagde “Jeg fik en idé.. nu skal du altså bare sige til hvis du ikke har lyst, ik?, men jeg tænkte at vi måske kunne prøve lidt sex sammen, så jeg har prøvet det inden jeg skal med Henrik..”. Jeg var nærmest i chok over at en pige for første gang i mit liv havde foreslået at vi skulle have sex, og at det skulle være Rikke havde jeg aldrig forudset.

“Øhh.. lidt sex.. hvordan mener du?” fremstammede jeg, mens hendes forslag langsomt sev ind.

“Ja, altså ikke bolle rigtigt, men jeg vil gerne prøve at ha en pik oppe i mig, så jeg ved hvordan det er, inden Henrik og jeg skal i seng sammen, så ville jeg altså være meget mere rolig ved det”.

“Og du har jo en du ikke bruger alligevel” sagde hun og grinede lidt, hvilket straks gjorde den spændte stemning mere naturlig.

“Jamen det vil jeg da meget gerne prøve” sagde jeg, “Jeg har længe gerne villet prøve hvordan det føles at trænge op i en piges fisse”.”Pyvha.. jeg turde næsten ikke spørge dig” sagde hun med et smil. “Ok.. øhh.. skal vi gøre det nu, eller” spurgte hun, “Det kan vi godt” sagde jeg, mens jeg rejste mig fra lænestolen og gik hen mod døren, “Skal jeg så ikke lige låse døren op til stuen?”, “Jo, gør det, der er nu ikke nogen hjemme, men for en sikkerhedsskyld” sagde Rikke.

Jeg gik ud i kældergangen, og låste døren ved trappen og skyndte mig tilbage.

“Nå men hvordan skal vi gøre det? Vil du bare ligge på sengen, og så have mig ovenpå? Spurgte jeg Rikke. “Jeg havde tænkte at hvis du lå på ryggen, så kunne jeg sætte mig ned over den, og så selv bestemme hvor hurtigt den kommer ind?” sagde hun. Jeg var nærmest ligeglad hvordan, jeg var blevet helt tændt på ideen om at jeg nu skulle have fisse for første gang, og kunne næsten ikke vente på at få hendes fisse at se. “Ja, det er ok, men så tager jeg tøjet af og ligger mig nu”, sagde jeg til hende, og hun nikkede, så jeg tog alt mit tøj af og lagde mig på ryggen, med hovedet på hovedpuden, på hendes boxmadras. Det var også første gang jeg sådan viste mig nøgen for en pige, men det tænkte jeg faktisk nærmest ikke spor på, og min pik var da også halvstiv allerede, så der var i hvert fald ikke noget at være genert over. Jeg kiggede på Rikke, som stod ved siden af sengen, stadig med trusser og BH på, og hun vågnede ligesom, som om hun var faldet lidt i staver.

Hun tog fat i siderne på hendes trusser, og trak dem af, imens sagde hun “Den er egentlig flot sådan en pik”, da hun rettede sig op kunne jeg se hendes fisse, som var dækket af mørkblonde hår, og min pik voksede sig så stor som nogensinde, “din fisse er også enormt flot” sagde jeg til hende.

Hun kravlede op i sengen, og satte sig på knæene, med et ben på hver side af mig, mens hun holdt sig oppe, så fissen vel var en 20-25cm over min pik, som lå stiv op ad maven. “Jeg er klar” sagde hun “peger du den opad, men hånden eller hvordan?”, “Hvis du selv holder den er det nok nemmere at ramme” sagde jeg, og hun tog fat i pikken med en hånd “Uhh.. den er varm” sagde hun, mens hun fik den peget lodret Nu sænkede hun sig lidt og jeg kunne mærke fissen på pikhovedet, og synes at hendes hår kildrede “jeg skal lige finde hvor den skal ind” sagde hun, og kørte pikken frem og tilbage i revnen og stoppede da hun mente den var i den rigtige position. Nu sænkede hun sig lidt, og pressede fissen mod pikken, men den gled ikke ind, hun pressede lidt hårdere men det hjalp ikke, kun lige det halve hoved var inde. “Jeg tror du skal smøres lidt” sagde jeg, og hun løftede sig lidt, og slap pikken “ja, du har nok ret” sagde hun, og rejste sig og gik hen i en skuffe og rodede, “jeg tror ik jeg har noget.. skal det ikke være vaseline tror du” spurgte hun og kiggede hen på mig, vi kom til at se hinanden lige i øjenene, og brød ud i en latter, vi så begge det komiske i at jeg lå på sengen og ventede med strittende pik, men hun stod og ledte efter vaseline, uden trusser, men med BH og håret var stadig viklet op i håndklædet. “Der står noget Helosan ude på dit badeværelse, det tror jeg godt vi kan bruge” sagde jeg, og hun skyndte sig ud at hente det, da hun kom tilbage sagde hun “Jeg er altså rigtig glad for at du gik med til at prøve det, ku du ik se at det gik sådan her, når Henrik og jeg skal bolle første gang”, “Jeg er skam også rigtig glad for at komme til at prøve at få pikken op i en fisse, og specielt en så lækker som din” sagde jeg, og smilte. Hun satte sig op over mig igen, og trykkede noget salve ud på et par fingre, og førte dem ned til skamlæberne, som blev gnedet ind i det, og hun tog fat om pikken med en hånd, mens hun trykkede en klat ud på pikhovedet, og tværede det lidt rundt med en finger “tror du ikke det er fint nok?” spurgte hun, og jeg sagde som jeg troede at det var sikkert ganske fint. Det var utroligt lækkert at ligge der mens Rikke sad med nøgen fisse, og rørte min pik. Hun styrede pikken hen foran skeden igen, og sænkede sig så hovedet pressede sig ind, det gik en del lettere nu, kunne jeg mærke, da hun ikke pressede nær så hårdt som før, og jeg kunne mærke at næsten hele hovedet nu var inde.

“Jeg tror det går fint nu, er du klar? Spurgte hun. “Ja for søren” sagde jeg, og kunne næsten ikke tale normalt af bar ophidselse. Hun sænkede sig ned over pikken, som uden synderligt besvær gled helt i bund, så hun nu sad helt ned over mig, og røven rørte nosserne. “Ååhhh” stønnede hun da hun gled ned over pikken, og jeg stemte i, med et “mmrrff”, hold da kæft hvor var det en lækker følelse, det var som om pikken havde været længe hjemmefra, og nu var kommet hjem, i den lune sikkerhed, jeg kiggede på Rikke, som strålede som en sol “Det gør slet ikke ondt” sagde hun, “tværtimod er det utrolig lækkert at mærke en rigtig pik oppe i mig, i stedet for et koldt starinlys som er det eneste jeg har prøvet før”. “Bliver du ikke lige siddende lidt, så vi kan vænne os lidt til følelsen?” spurgte jeg, og hun bekræftede at hun ikke ville hoppe af med det samme, som jeg havde frygtet lidt. Hun blev siddende med pikken dybt oppe i fissen, og jeg kunne mærke at den strammede og løsnede lidt et par gange, men jeg ved ikke om det var noget hun gjorde med vilje. Sådan lå/sad vi nok i hvert fald et par minutter, og jeg aede hende lidt på låret imens, og håbede øjeblikket ville vare evigt. Efter lidt tid sagde Rikke “Jeg prøver altså lige at rejse mig lidt og sænke mig ned over den igen, for at mærke hvordan det føles at en pik kører ud og ind, ok?” “Ja, meget gerne” var alt jeg kunne sige, og hun løftede sig så pikken gled.ud til det kun var det halve hoved der stadig var inde, det var tydeligt at mærke at hun var blevet fugtig i fissen, og det var meget skønt. Hun satte sig igen ned over pikken i en lang glidende bevægelse, og kørte den igen helt i bund, og så skete det.. jeg var faktisk slet ikke forberedt, og det var Rikke tydeligvis heller ikke.. jeg fik udløsning, og pumpede sperm dybt op i fissen på hende. Pikken blev ved at være stiv bagefter, og da det var ovre spurgte Rikke “Hvad var det? Kom du?” “ja.. det må du altså undskylde, det skete af sig selv” var mit fårede svar. “Jeg troede ikke det kunne ske, når vi ikke bollede.. altså når pikken ikke kørte ind og ud hele tiden” sagde Rikke, og tilføjede “Derfor troede jeg heller ikke det var nødvendigt med kondom”. Til min lettelse sagde hun nu at hendes menstruation lige var ovre for 2 dage siden, så hun mente ikke hun kunne blive gravid lige nu. Hun sad stadig med pikken dybt i fissen, og kiggede nu ned på sig selv og sagde “Mon det bliver derinde? Spermen altså”, “Jeg tror det render ud af sig selv.. jeg har set i pornoblade at det kan dryppe ud af fissen” svarede jeg.

Nu rejste hun sig, så pikken faldt ud og stillede sig ud på gulvet, og prøvede at se om det dryppede ud af hende, imens satte jeg mig op så jeg sad på sengekanten “Jeg kan ikke rigtig se uden et spejl, vil du ik nok lige prøve at se efter om det render ud?” det ville jeg da gerne, så jeg satte mig på knæ foran Rikke, som nu stillede sig med spredte ben, men jeg kunne ikke rigtig se noget for hårene, og hendes skamlæber var lukket til “Er det ok hvis jeg lige spreder dine skamlæber så jeg kan se ordentligt?” spurgte jeg. “Ja da, du må gerne røre mig, du behøves ikke spørge” svarede hun. Jeg tog fat i hendes skamlæber og trak dem lidt til hver sin side, og kunne nu tydeligt se spermen sive ud af hende. “Jo, det siver godt nok ud” fortalte jeg hende. “Ok tak, så kan det nok ikke betale sig at tage trusser på endnu” sagde hun, og fandt et håndklæde i kommoden, som hun bredte ud på sofaen, og satte sig der. Jeg gik hen til sengen og tog mit tøj på igen, og satte mig hen i lænestolen.

“Synes du egentlig ikke det var meget dejligt?” spurgte Rikke, og jeg så over på hende for at svare, og opdagede at hun sad så jeg kunne se lige op i den spermlækkende fisse, som allerede havde lavet en lille plet på håndklædet, “Jo, rigtig meget, og tak fordi jeg måtte prøve din fisse” sagde jeg, hun fulgte mit blik, og spurgte “hvor længe mon der går før der ikke kommer mere ud?”, “det har jeg ingen idé om, en halv time vil jeg gætte på” kunne jeg kun svare. “Jeg tror for resten ikke du skal være nervøs for at Henriks pik ikke kan trænge ind uden smørelse, for hvis i har noget forspil, feks. hvis han slikker din fisse, bliver du jo nok våd af dine egne safter, og så tror jeg sagtens han kan glide ind.” Sagde jeg til Rikke, som nikkede, “ja lidt som lige inden du kom, da kunne jeg mærke at jeg var blevet våd, og at det smurte” svarede hun. Vi sad nu og så fjernsyn en halvtimes tid i stilhed, indtil Rikkes telefon ringede, hun snuppede den og jeg kunne høre det var Camilla, hun stod udenfor, og spurgte hvorfor døren var låst, hun kunne jo se på bilen at jeg var der. “er den det? Det må være et uheld, jeg kommer ud og åbner nu” svarede Rikke og lagde på. “Kan du ikke lige hurtigt se efter om der kommer mere ud” spurgte hun mig, og kiggede ned på sin fisse, og jeg skyndte mig over og spredte hendes skamlæber, og kunne se at der ikke sev mere sperm ud af hende. Hun skyndte sig hen og tage sine trusser på, og gik ud og åbnede døren for Camilla. Da de kom ind på værelset opdagede jeg at håndklædet Rikke havde siddet på, stadig lå på sofaen, og Camilla så det naturligvis også med det samme, “Hvorfor havde i låst døren? Og hvorfor ligger det håndklæde der?” spurgte hun henvendt til Rikke.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *