Juleaften i sommerhuset

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg var lige fyldt 26 og for nylig blevet single efter et 7 år langt forhold til mine børns far. Det var juleaftensdag og helt ærligt, jeg sad alene uden børn de var hos deres far og familie har jeg ikke rigtig noget af, så hvad skulle jeg lave. Jeg havde godt nok købt en god bøf jeg kunne hygge mig med, men uanset hvad ville det jo aldrig blive “juleaften” da klokken var 14 gik jeg på nettet, der måtte jo være nogen der stod i samme båd som jeg.

Jeg loggede på chatten, der var lidt tomt men alligevel kom jeg da i snak med nogle fyre, der i stedet for at fejre jul med deres familier havde lejet et sommerhus i løkken. Hvor de så skulle fejre jul. vi flirtede lidt og snakkede frem og tilbage og lidt efter lidt begyndte de at spørge til hvad jeg skulle lave nu det var jul. Jeg fortalte om min situation, og straks tilbød de at jeg da bare kunne fejre jul med dem Men HALLO – jeg boede lissom på Sjælland og havde helt ærligt ikke lige råd til en togbillet, men fyrene som hed Klaus og Morten tilbød at betale billetten.

Skeptisk var jeg og man havde jo hørt så meget, så jeg fik dem til at ringe til DSB og bekræfte at de betalte billetten. Og så tog jeg ellers afsted, knap 4 timer i tog juleaftensdag…. og endelig ankom jeg godt genert i lang sort kjole og g-streng, bh og hofteholdere. Den var god nok, de stod på stationen og ventede og vi tog tilbage til deres sommerhus, som var et af dem med swimmingpool, sauna og solarium. Der var ikke lagt op til noget udover en hyggelig aften……………………. Men det skal jeg også lige love for at det blev…

Da vi ankom fik vi traditionen tro andesteg, og Claus og Morten udvekslede gaver. Bagefter spurgte de om jeg ville have en rundtur og vi gik ud for at se poolen, hvorefter de pludselig smed tøjet og hoppede i totalt nøgne, der blev jeg godt nok noget mundlam! De spurgte selvføgeligt om ikke jeg ville i, men der syntes jeg godt nok min grænse gik. Morten som var en ret flot fyr tog et håndklæde om sig og kom over til mig og skænkede et glas vin. Jeg begyndte så småt at slappe af og han begyndte at kysse mig.

Vi blev liderlige begge to så kort tid efter var vi i gang, Morten kyssede mig ned ad nakken på halsen og begyndte ligeså stille at klæde mig af, han spredte mine ben og begyndte at kæle for min efterhånden godt våde fisse. Nu blev det åbenbart Claus for meget for han begyndte at bande og svovle og sige noget om at vi var kedelige, Morten sagde bare, du kan da bare komme og lege med dit fjols.

Det skulle ikke siges 2 gange Claus som stadig var i vandet, kom hen til os gled ind imellem mine spredte ben og begyndte at slikke min fisse, dejligt at mærke vandet, hans varme tunge på min klit, og hans store fingre der gled ind og ud af mig, alt imens Morten suttede på mine bryster, der var helt ømme af al den berøring.

Så tog Morten fat i mig og bar mig ind i det ene værelse Claus fulgte hurtigt efter, og jeg kunne næsten ikke vente med at få fingrene i deres store stive pikke, jeg åbnede munden og tog fat om først den ene så den anden, da Claus var lige ved at komme trak han sig væk, spredte mine ben og begyndte at kneppe mig, hårdt ud og ind, jeg kom i den ene orgasme efter den anden samtidig med at min mund var travlt optaget med at sutte pik på Morten.

Nu blev jeg bedt om at lægge mig ovenpå Morten og lade min drivvåde fisse glide ned over hans pik, mens Claus begyndte at bearbejde mit røvhul. Underlig fornemmelse, det havde jeg ikke prøvet før, men det føltes bedre og bedre så han fik lov, pludselig var det slut med hans fingre og i et væk hamrede han sin pik op i mit røvhul og jeg skreg både af smerte og nydelse samtidigt, de kneppede mig voldsomt i begge huller, byttede plads indimellem, og til sidst kom vi alle tre i en orgasme der rystede os alle.

Se det var min juleaften, bestemt ikke efter traditionerne men et fantastisk minde……

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *