Bankbestyreren

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

“Der er telefon”

Langsomt sivede stemmen ind og forstyrrede min koncentration, der var rettet mod den rapport, jeg var ved at færdiggøre over for hovedsædet efter den interne revision. En rapport, som jeg var ikke så lidt stolt af, men første år som bankbestyrer var godt særdeles godt.

Jeg kiggede op. Karen som sad ved skrivebordet foran mig fortsatte: “Det er en Sara West. Jeg spurgte om jeg kunne hjælpe hende, men hun ville kun tale med dig”. Tonen var undskyldende, men det behøvede den ikke at have været.

Sara hørte til blandt mine favoritkunder, én af dem jeg nødigst ville undvære.

Ikke pga. af hendes økonomi – hun var en af dem med konstante overtræk, men fordi hun var en flot pige på 25 år, velklædt – sød og med et frækt glimt i øjet. Og så kørte vi en sær underspillet flirt med hinanden – diskrete øjekast og små direkte bemærkninger, der i virkeligheden var lidt for private – ikke dårligt for selvtilliden, når man er i begyndelsen af fyrrene.

Sara ville have et møde samme eftermiddag halv fire. Lidt sent for en fredag, men på den anden side havde jeg intet hastværk med at komme hjem. Min kone havde inviteret sine forældre på middag, og jeg vidste, at det betød, at de ville være der, når jeg kom hjem fra arbejde. En udsættelse ville ikke være at foragte.

Sara ville have et lån til en ny lejlighed. Hun skulle flytte fra sin kæreste, og det kunne åbenbart ikke gå stærkt nok. Selv om jeg stort set på forhånd kunne have givet et afslag, aftalte vi mødet, og jeg instruerede hende i, hvilke papirer hun skulle medbringe. Dels skal man behandle sine kunder ordentligt, dels havde jeg absolut intet imod at være i selskab med Sara.

Jeg ringede hjem og meddelte, at jeg desværre blev forsinket af et kundemøde og færdiggjorde min rapport.

Sara ankom først fem minutter i lukketid. Jeg havde næsten troet, at hun i et anfald af økonomisk realisme havde opgivet tanken om lånet.

Men dér kom hun småløbende ind i banken med det lange lyse hår flagrende efter sig. Et syn for guder: Da jeg galant hjalp hende frakken af, stod hun i en sort skjorte knappet ned, så man ud over brysternes runding kunne skimte en rød blonde-bh. Hun bar en kort, sort nederdel og højhælede sko.

Med sædvanlig hast forlod mine medarbejdere banken kl. 16.02, og jeg bød med let grødet stemme Sara inden for i møderummet. “Jeg tror kaffen har kogt et par timer, men kan jeg byde dig på en dansk vand?”, spurgte jeg. “Jeg ku’ ellers godt bruge noget stærkere, men OK” svarede hun.

Jeg hentede vand og glas, tændte hendes cigaret, vi gik igang med at kigge på papirer og lægge budgetter.

Situationen var mildest talt besynderlig: Vores amtale var ikke videre behagelig for nogen af os. Både årsopgørelser, lønsedler etc. og mine spørgsmål talte deres tydelige sprog: Kreditvædighed var der ikke meget af. Langt hellere ville jeg have snakket om alt muligt andet og kørt over i de mere flirtende baner.

Hun flyttede nervøst på benene og nederdelen gled op, så jeg kunne se det nederste af strømpernes blondekant. Min pik og jeg kæmpede om kontrollen.

“Kan jeg låne toilettet?” – denne gang skulle stemmen ikke først trænge igennem et lag af koncentration. “Selvfølgelig”, svarede jeg. “Det er op ad trappen til personalerummet. Jeg viser dig vej”.

Jeg holdt døren for hende, og hun gik tæt forbi mig. Hun emmede af en udefinerlig varme, og mit underliv snurrede.

Hun gik forrest op ad trappen og afslørede dermed et stykke bart lår under nederdelen, afbrudt af en rød trusse. Nu var bulen i mine bukser ikke til at skjule.

Hun forsvandt ind på toilettet, og jeg ventede uden for. Efter et par minutter kaldte hun: “Der er ikke noget toiletpapir. Har I mere?”

Jeg hentede en rulle i depotrummet og bankede på døren. Intet svar! Et par sekunder blev brugt på at “læse” situationen, så åbnede jeg døren og gik ind.

Hun sad på toilettet og hendes trusser lå på gulvet foran hende. Til højre for toilettet hang en toiletrulle!

Jeg så hende direkte i øjnene og fastholdt hendes blik, mens jeg rev et stykke toiletpapir af, foldede det og gnubbe det mellem mine fingre. Jeg gik frem mod hende, og hun rejste sig op.

Mens min tunge skilte hendes læber, førte jeg højre hånd op under nederdelen og duppede hendes kusse med toiletpapiret. Stadigvæk kyssende gav jeg slip på papiret og begyndte at kærtegne hendes inderlår i overgangen mellem nylon og silkeblød hud. “Knap din skjorte op”, hviskede jeg, mens jeg drillende nappede hende i øreflippen. Hun blottede en smukt indpakket barm og en piercet navle.

Dette syn lokkede min tunge til at tage en tur hen over hendes bryster langs bh-ens blondekant. Hun kærtegnede min nakke, mens min pegefinger fandt op og samlede saft ved at glide rundt om indgangen til hendes hule. Jeg fordelte hendes kussesaft fremad mod hendes klitoris. Hun klemte sammen om min finger og strøg sin hånd hen over min bule.

Jeg lagde mig på knæ – situationen gjorde at jeg ikke ænsede det hårde flisegulv. Jeg stak hovedet op under nederdelen. Kyssende og slikkende flugte jeg nylonvejen op til hendes kusse, som jeg bearbejdede med skiftevis lange, faste slik og mere koncentrede bevægelser med tungen omkring hendes klitoris, imens jeg førte hendes safter hen til mellemkøddet.

Den massage fik hende til langsomt at sætte sig ned på toilettet. Langsomt nok til ikke at afbryde min tunges leg, langsomt nok til at jeg kunne nå at flytte min hånd. Hun skød sit underliv frem og hovedet bagover, nylonstrømperne knitrede mod mine ører, og i et langtrukkent støn kom hun.

Jeg lod hende få et par langstrakte sekunder til at komme sig, før jeg trak hende op og kyssede hende, så hun kunne smage sine egne safter.

Hun gættede mine tanker og stillede sig med hænderne hvilende på håndvasken. Hun skød røven tilbage, og jeg lynede ned og fik med lidt besvær kantet den stive pik ud.

Jeg lod den stå lidt presset op mod hendes kusse, så den fik den rette fugtighed på spidsen, så pressede jeg den langsomt i bund. Mens jeg rytmisk kneppede hende gik mine hænder på vandring over hendes faste velformede krop. Spejlet over vasken gjorde sceancen endnu mere ophidsende, og jeg måtte bruge mental teknik for ikke øjeblikkeligt at komme. Min erfaring fortalte mig, at min belønning ville blive mangedoblet, hvis jeg kunne give Sara endnu en orgasme, før jeg måtte overgive mig. Jeg legede med hendes hårde brystvorter, aktiverede det følsomme punkt ved korsbenet, kærtegnede inderlårene og sluttede af med at bearbejde klitoris.

Den dobbelte påvirkning var mere, end hun kunne stå for. Med en hviskende stønnen rullede hun med underkroppen, benene eksede og kun hændernes faste tag i vasken forhindrede hende i at falde om på gulvet, da orgasmen skyllede gennem hendes krop.

Hun skubbede mig over mod toilettet og jeg satte mig. Sara ville sutte min pik, men jeg havde langt fra fået nok af hendes kusse. Så jeg bad hende sætte sig oven på mig.

Hun begravede mit hoved i sin barm og lod sig langsomt glide ned over pikken. Mens hun red, vippede jeg bh-ens skåle ned, så brysterne strittede smukt frem mod mit ansigt. Jeg bed let og slikkede brystvorterne. Hun klynkede spagt, og jeg fugtede en pegefinger, som jeg derefter drillende kørte rundt i indgangen til hendes stramme hul, som var spilet godt ud pga. hendes stilling. Det var tydeligt, at hun kunne lide det – det viste den vildskab, hun nu lagde for dagen. Ridtet blev hidsigere, hendes tag om min nakke blev hårdere, og nu kunne jeg ikke holde igen længere.

Jeg nåede med et fast tag under røven at løfte hende op så min sperm endte i kussehårene – prævention og andre praktiske spørgsmål havde ikke ligefrem været højt på dagsordenen.

Vi sad lidt sammenslyngede og fik vejrtrækningen tilbage til normal. Og efter lidt kysseri rejste vi og igen. Jeg tog hendes trusser, trak hende ind til mig og tørrede kussen af med dem. Derefter tørrede jeg min pik af i de røde blonder og stak dem i jakkelommen.

Sara rettede op på make-up’en og sendte mig et smil via spejlet. Jeg tog hende på hofterne lænede mig frem og kyssede hende i nakken.

Det havde været let at gå fra business til pleasure – det omvendte var ikke så let. Da vi atter sad i mødelokalet stadig med kroppene fyldt af den afslappethed, der følger efter god sex, skulle vi have lukket det ærinde som oprindeligt havde ført os sammen denne fredag.

Udspillet var mit. Jeg forsøgte at udelukke tanken om, at Sara under nederdelen ikke havde trusser på – de brændte i min lomme. Pludselig var min plan klar.

“Jeg kan altså ikke professionelt forsvare at bevillige det lån” indledte jeg, “men jeg ejer faktisk et par ejendomme på Østerbro, og der er en tre-værelses ledig”

“Hvor meget er huslejen?” spurgte hun.

“Det behøver ikke at være så meget. Det kan vi nok godt finde ud af”, svarede jeg svævende, mens jeg kiggede hende i øjnene.

Hun rakte hånden ud mod mig, tog min hånd og trak mig ned mod sig. “Mmmmm”, sagde hun mens hun kyssede mig.”Det tror jeg også. Hvornår kan jeg flytte ind?”

Jeg kørte hende hjem gennem regnen. Vi aftalte en besigtigelse af lejligheden den næste tirsdag og kyssede farvel. Hun steg ud af bilen, tabte klodset sin håndtaske. Elegant bukkede hun sig ned efter den med strakte ben.

Billedet brændte sig fast i min indre biograf, mens jeg kørte hjem. Smilte ved tanken om det eventyr, jeg var på vej ind i.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *