En lærer siger op

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg havde haft et sent møde på skolen og var nu på vej hjem. Det regnede, men heldigvis sad jeg lunt og godt bag rattet i min bil. Et stykke oppe af vejen kørte jeg forbi busstoppestedet, hvor jeg så en lille skikkelse stå og hoppe. Jeg satte farten ned og kunne genkende den lille størrelse. Det var Mia, som gik i min 10. klasse. Hun så ud til at fryse og hendes tøj klæbede til hendes spinkle krop. Jeg sagtnede farten og rullede vinduet ned. Hej Michael, råbte hun, bussen er lige kørt og kører først om en time.

Jeg trak vejret dybt… egentlig måtte jeg ikke tage hende med… men… Du, Mia, råbte jeg tilbage, vil du have et lift hjem? Hendes regnvåde ansigt lyste op i et smil og hun nikkede heftigt. Hurtigt sad hun inde på forsædet ved siden af mig. Hendes jeans klæbede til hendes lår og hendes læber var blå af kulde. Hvad laver du her så sent, spurgte jeg. Min far skulle hente mig fra ungdomsklubben, for jeg har glemt min nøgle, men han kom ikke. Jeg ventede en time ude foran og så ville jeg tage bussen, svarede hun.

Her, jeg rakte min mobiltelefon hen mod hende, ring hjem og sig, at du er på vej. Hendes spinkle fingre ringede op, og jeg kunne se, at hun fik et nervøst udtryk i ansigtet. Der er ikke nogen hjemme, græd hun. Mine hjerne må have haft en brist, for jeg foreslog, at hun tog med mig hjem og fik varmen og så prøvede at ringe hjem igen. Vi kørte op foran mit hus og gik ind. Du kan hænge dit tøj op på badeværelse, så kan du låne lidt tøj af mig, sagde jeg og gav hende et par joggingbukser, tykke sokker og en sweat-shirt. Jeg tændte op i pejsen, hængte min frakke op i entreen og satte mig i sofaen. Og så kom Mia ind.

Hun så bedårende ud med røde kinder, sit våde hår sat op i en hestehale og mit alt for store tøj. Til min egen forskrækkelse kunne jeg mærke, at min pik begyndte at røre på sig. Hvor bor du pænt! Jeg røg tilbage til virkeligheden og smilede, tak, vil du have en kop te. Jeg lavede te og satte det på bordet, tog selv en god sjat whisky i for at dulme nerverne. Tag bare plads i sofaen, sagde jeg og rømmede mig. Hun smilede og trak benene op under sig. Hendes lille røde mund sippede den varme te og jeg selv kunne mærke varmen brede sig, både på grund af whiskyen i teen og…

Øh, har du det ellers godt, smilede jeg. Hun nikkede… Jeg havde bemærket, at hun havde været lidt stille på det sidste. Der er ikke noget galt, jeg kiggede kærligt på hende og så græd hun. Jeg satte mig ved siden af hende og lagde armen om hendes skuldre. Jamen, kæreste, hvad er der dog i vejen, sagde jeg forsigtigt. Hendes øjne blev røde af tårer og hendes læber dirrede. Det er min far, hviskede hun, han… han har rørt ved mig. BANG! Det eksploderede for mig… Jeg kiggede forskrækket på hende og begyndte forsigtigt, rørt hvordan? Hun fortalte: nogen gange om natten, når min mor sover, kommer min far ind til mig i min seng. I starten aede han mig bare på ryggen. Det var faktisk ret dejligt, men så begyndte han at kæle for mine bryster i stedet for og også at kysse mig… over det hele og i går så slikkede han mig mellem mine ben… og selvom jeg ved, at det er forkert, så føles det så dejligt…

Jeg betragtede den lille sylfide og lagde trøstende armene omkring hende, da jeg kunne mærke hendes spidse små bryster mod min mave og lugte hendes søde ånde og uden at tænke over det begyndte mine hænder at kærtegne hendes spinkle ryg. Hendes krop rystede og gråd og hvad jeg derefter gjorde var absolut utilgiveligt. Jeg kyssede hendes varme pande, hendes kinder, kælede for hendes barnekrop gennem det løse tøj for at klæde hende fuldstændigt af. Jeg løftede hende ned på tæppet foran pejsen, overhørte hendes hulken og modstand, var kun optaget af mit eget begær.

Jeg holdt hende nede, mens min tunge fandt hendes lille kusse og jeg blev ved med at slikke til hendes lille krop rystede af, hvad jeg formoder, var en orgasme. Min krop dirrede ved følelsen af hendes lille væsen og selv da hun skreg og slog mod, ænsede jeg det ikke, men i stedet fik jeg taget mit tøj og min voksne stive pik tvang jeg ind i hendes stramme jomfruelige fisse. Hendes skrig nåede mig ikke, men min krop rystede og jeg skreg af mine lungers fulde kraft, da jeg bankede min sperm ind i hendes lille fisse… Fuck… jeg kunne mærke spermen i mine bukser, som jeg sad der i min bil, holdende ved busstoppestedet.

Michael! Kan du ikke høre mig? Råbte Mia, som stod og hoppede ved busstoppestedet. Kan jeg ikke køre med til byen, jeg er drivvåd og det er koldt, fortsatte hun. Jeg rystede på hovedet og smilede, søde Mia, du kan ikke køre med, det er ulovligt… Beklager… Vi ses i morgen. Det gjorde vi ikke. Jeg sagde op med øjeblikkelig varsel og vendte aldrig tilbage.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *