Den liderlige babysitter

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det sidder i min erindring, som var det for 3 dage siden, selvom det nu snart er 2 år. Jeg var 16 år (men så ældre ud…) og havde kun tungekysset med drengene til sodavandsfester, danset tæt og blevet taget på røven og brysterne og mærket deres ophidsende ståpikke gennem tøjet. Jeg var meget optaget af sex og havde flere frække blade liggende gemt på mit værelse, men endnu havde jeg aldrig set en ’live’ pik.

Min veninde havde et job som barnepige hos nogle af familiens venner, og en aften ringede de, netop som hun stod og skulle i biffen med sin kæreste, og for at gøre en lang historie kort endte det jo så med, at jeg stod i entréen 1½ time senere. Det var et par på omkring 30 – Henrik og Mette – med en lille dreng på 2½ – Mathias. De havde foreslået, at jeg kom og spiste aftensmad hos dem, så Mathias og jeg kunne lære hinanden lidt at kende, inden forældrene gik til fest. De var vældig søde og jeg kom straks godt ud af det med Henrik, som var nem at snakke med. Han havde et sælsomt glimt i øjet, og hver gang vores blikke mødtes gippede det i maven. Inden de gik, var Mathias puttet og jeg havde fået instruktioner i at betjene videoen, fri adgang til køleskab og forsikringer om, at Mathias sikkert ville sove hele natten.

Da de var gået, følte jeg mig lidt stakåndet og dirrende. Min nakke og højre skulder brændte, dér hvor Henrik havde givet mig et hurtigt klem til farvel. –Var det indbildning eller havde han strøget sin finger hen over min hals? Jeg gik lidt rastløs rundt i huset. Mit hoved var fuldt af fantasier om, at han havde foregivet hovedpine og var blevet hjemme. Hans hænder på mine bryster, hans bløde læber på mine, hans stive pik mellem mine lår. Efter et stykke tid skød jeg det fra mig og besluttede at vente til jeg kom hjem i min seng med at fantasere videre. Jeg tændte fjernsynet og zappede lidt rundt uden at finde noget af interesse. Kiggede videoerne igennem og fandt også én, som så spændende ud. Ret længe kunne den dog ikke holde min interesse fangen.

Jeg blev ved med at se Henriks sexede smil og øjnene, der så på mig med mere end venlighed – eller var det bare noget jeg bildte mig ind? Jeg missede mere og mere af filmen, efterhånden som mine fantasier blev sværere og sværere at skyde væk. Til sidst gav jeg pokker i det. Jeg trak gardinerne for og lagde mig i sofaen.

Jeg tog trusserne af – nederdelen beholdt jeg på. Jeg var allerede helt våd og ret ophidset og mens jeg kørte fingrene ind i min våde kusse og op over klitoris, forestillede jeg mig, at Henrik kom og overraskede mig. At han ville kaste sig over mig, kysse mig lidenskabeligt, flå tøjet af mig og kærtegne mig over det hele med sine hænder og sin mund. Jeg forestillede mig hans pik, stiv og stor imellem mine bryster. Jeg kunne mærke, at der ikke skulle så meget til, før jeg kom og jeg knappede blusen op og kærtegnede mine bryster med den ene hånd, mens den anden gled ind og ud af kussen, opover klitoris og tilbage igen – langsomt, langsomt. Jeg var lige ved at komme – mærkede den kildrende brusende fornemmelse… Jeg havde ikke hørt nogen bil udenfor, men pludselig hørte jeg en nøgle i døren.

Jeg fik blusen knappet i en fart og trukket nederdelen på plads. Trusserne var der ikke tid til, så dem skubbede jeg ind under sofaen. Lige idet jeg havde fået sat mig op og forsøgte at se ud som om jeg havde siddet hele tiden og set fjernsyn, kom Henrik ind. Dengang troede jeg, at jeg var sluppet afsted med det, med nu kan jeg se det for mig; jeg må have været rød i hovedet, temmelig stakåndet og med uglet hår og tøj, der sad lidt forkert – ret afslørende! ”Hej” sagde han bare. Jeg fik sagt hej og begyndte at rejse mig for at finde mit tøj og gå hjem. ”Nå, nej bliv da bare siddende og se filmen færdig. Tag dig ikke af mig. Jeg kom bare hjem, fordi jeg ikke følte mig særligt i festhumør.

Mette var helt oppe og køre, så hun blev.” Jeg plumpede ned i sofaen igen og huskede pludselig mine trusser. Jeg måtte se at få dem listet i lommen eller noget. ”Vil du ha’ noget at drikke?” spurgte han. ”Jeg har rom og cola, gin, tonic, bailey’s?” Han så spørgende på mig med sine varme frække øjne og jeg var solgt. Jeg vidste, han ville kunne få mig til hvad som helst. Det summede og prikkede i hele kroppen. Da han rakte mig min rom og cola og hans fingre strejfede mine, føltes det som om jeg fik stød. Han holdt fast i glasset, “Hør, hvor gammel er du egentlig? Jeg kan vel strengt taget ikke give dig en drink hvis…” “16″ løj jeg. Jeg havde hårdt brug for den drink!

Han satte sig ved siden af mig i sofaen og vi snakkede – jeg kan huske, at vi grinede og pjattede, men hvad vi snakkede om er væk. På et tidspunkt da der havde været stille lidt og jeg havde søgt tilflugt i fjernsynet, mærkede jeg pludselig hans øjne på mig. Jeg turde ikke se på ham, så jeg kiggede ned og var lige ved at beslutte mig for at gå hjem. Jeg var på én gang lidt bange for, at min fantasi skulle blive virkelighed og samtidig så liderlig som aldrig før. Jeg havde lyst til at gnide mine lår imod hinanden.

Jeg havde lyst til at gå ud på badeværelset og… Hans hånd lå på mit knæ. Han kyssede mig – på én gang blidt og krævende, blødt og hårdt. Hans hånd gled længere op ad mit ben og kærtegnede mit inderlår, samtidig med at hans læber nippede sig vej ned over min hals. Jeg gispede af tilbageholdt vellyst og liderlighed. Han tog min hånd. ”Kom, mærk hvad du gør ved mig – hvad du har gjort ved mig hele aftenen.” Han lagde min hånd på sin stive pik udenpå bukserne. Jeg holdt let om den og mærkede et sug i maven af ophidselse. ”Gnid på den” sagde han, mens han med dirrende hænder begyndte at knappe min bluse op.

Jeg gned forsigtigt på hans pik, mærkede den røre på sig under mine fingre gennem stoffet. Henrik havde fået min bluse af og kærtegnede mine bryster. Han lagde brysterne tilrette i sine hænder og brugte tommel- og pegefingre til at gnide rundt om brystvorten. Da hans mund nåede ned i nærheden af mine bryster, kunne jeg ikke tilbageholde et lille støn. Jeg mærkede det rykkede i hans pik og han sagde: ”Gnid hårdere” Lettere genert gned jeg lidt hårdere og kunne høre på Henriks vejrtrækning, at det føltes godt.

Jeg længtes efter at se hans pik, som føltes jernhård nu, mærke den i min hånd hud mod hud. En blanding af generthed og skræk forhindrede mig dog i at gøre eller sige noget. Henrik var stadig i gang med mine bryster. Han nulrede og bed og nippede, suttede mine brystvorter, så jeg blev ør i hovedet af det. Uden at jeg havde bemærket det, lå mit tøj pludselig på gulvet og jeg sad nøgen og gispende i sofaen med Henriks hænder og mund overalt på min krop.

Han udstødte små lyde, mens han ivrigt fandt vej til min nu drivvåde kusse. Da han begyndte at slikke mig var jeg så klar, at det ville være et spørgsmål om sekunder. Han stak sin tunge ind mellem mine skamlæber og slikkede sig vej op omkring klitoris, nippede og sugede så det rykkede og dirrede i hele kroppen… Og så holdt han op. Han rejste sig og stillede sig foran mig (der stadig sad i sofaen).

”Knap mine bukser op,” sagde han hæst. Jeg adlød, jeg adlød. Bukserne forsvandt og nu var det kun trusserne der skilte os. Jeg tog mod til mig og rørte prøvende hans stive pik udenpå trusserne. Han rykkede nærmere. Jeg fik lirket trusserne af og nu – endelig – var hans nøgne, stive, smukke pik indenfor rækkevidde. Den stod lige ud i luften foran mig. Forsigtigt tog jeg fat om den og kørte prøvende hånden lidt op og ned. Den føltes dejlig varm og silkeblød. Henrik stønnede og tog fat i mit hår og pressede pikken ganske let mod min mund. Overrasket åbnede jeg uvilkårligt munden en anelse og det glinsende pikhoved gled lidt ind. Jeg havde da godt nok set billeder af noget lignende, og syntes nok det var lidt ulækkert. Hvad jeg ikke havde kunnet forestille mig var, at det var så ophidsende – det sendte små stød igennem min krop ned i kussen bare at mærke hans varme dunkende pik mod mine læber.

Jeg regnede med det smagte grimt, men den smagte højst lidt af salt. Uden helt at vide hvad han forventede af mig, begyndte jeg at slikke hans pik, og de lyde han udstødte, gav mig mod til at tage hans pik længere og længere ind. Han begyndte at styre mit hoved og støde pikken ind i rytmiske tag. Det ophidsede mig utroligt og jeg fik lirket en hånd ned i mit skød for at gnide mig til orgasme. Han opdagede det og holdt inde. ”nej, ikke endnu.” sagde han og tog min hånd væk. Han begyndte at køre pikken rundt på min krop, overalt. Mellem mine bryster, ned ad maven, på halsen. Han lagde mig ned og spredte mine ben. Han lå på knæ imellem dem med pikken strittende lige ud i luften. Jeg bed tænderne sammen og ventede på smerten, når han trængte op i mig, men den kom ikke.

I stedet lod han pikken kærtegne mine inderlår, nærmere og nærmere. Han strejfede min nu utålmodigt ventende kusse og vi gispede begge. Nu var det ham, der bed tænderne sammen. Uden at trænge ind, gned han sin pik udenpå min våde kusse, henover min klitoris. Det føltes helt utroligt. Han blev ved og ved og hver gang han kom i nærheden af ’indgangen’ gispede vi begge. Jeg vred og vendte mig for at få ham op i mig. Jeg var så tæt på at komme, lå og svævede på kanten af orgasme i uendelig lang tid.

Da han endelig, endelig trængte ind i mig var det som en eksplosion og smerten blandede sig med orgasmen og bemægtigede sig min krop. Han stødte op i mig nogle få gange og kom så selv med et halvkvalt brøl. – Jeg så aldrig Henrik igen og han fik aldrig at vide, at jeg var jomfru inden vores møde, men denne oplevelse har siden dannet basis for mange af mine fantasier. Første gang kommer aldrig igen – den pikante blanding af frygt for det ukendte og utilsløret uskyldig liderlighed. Jeg er også helt sikker på, at fordi min første oplevelse med sex var så vidunderlig, har det gjort mit sexliv nu så meget bedre, end hvis jeg var faldet for fristelsen til at gøre det med én af drengene på min egen alder. Faktisk har jeg siden ”uddannet” flere drenge på min egen alder, men det er en anden historie.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *