Sexannonce i Den Blå Avis

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det hele startede med en annonce i “Den Blå Avis”: ” Par søger par til frække og fantasifulde sexlege.” Ulla og jeg havde længe gået og leget med ideen og nu sku’ det være: En aften satte vi os sammen og skrev et brev til de totalt ukendte mennesker. Derefter ventede vi spændte (og længe) på svar.

Knap 2 uger senere blev vi en temmelig sen aften ringet op af en fyr, der præsenterede sig som “Kim”, og lidt forsigtigt sonderede terrænet for at finde ud af, om det nu også var os, der havde besvaret en annonce osv. Efter at disse indledende manøvrer var overstået, konkretiserede han gradvist samtalen til at dreje sig om vores ønsker og planer. Vi gav ham et udkast over disse, og næste aften ringede han igen, denne gang for at melde grønt lys for videre udførelse af planerne. Næste lørdag spiste vi tidligt, gik i bad og derefter i seng. Selv om vi begge to var opstemte, nøjedes vi med at ligge tæt ved hinanden i mørket og kæle lidt. Sådan lå vi længe, og til sidst var vi lige ved at tro, at det hele var gået i vasken, da vi pludselig hørte det pusle i stuen nedenunder.

Jeg krøb langsomt ud fra dynen og listede nedenunder for at se, hvad det var men fandt intet. Da jeg få minutter senere vendte tilbage til soveværelset, fandt jeg døren låst. Jeg lyttede og hørte dæmpede lyde derindefra, kaldte på Ulla men fik intet svar. Pludselig blev døren åbnet, og jeg blev af stærke hænder revet indenfor, fik armene vredet om på ryggen og blev bundet på en stol, hvorefter lyset blev tændt. En mand og en kvinde, begge i tyverne, havde overmandet først Ulla og siden mig. Ulla lå bundet på vores store vandseng, nøgen og med benene trukket helt fra hinanden af bløde men stærke tov, der bandt hendes ankler til sengestolperne. På samme måde var hendes hænder bundet til hovedgærdet. Skummelt grinende begyndte manden at klæde sig af og åbenbarede snart en vældig stivert , som han med et par raske tag fik til at nærme sig bristepunktet. Samtidig havde også pigen smidt tøjet.

Hun kravlede op i hovedenden og satte sig på knæ over Ullas hoved, som hun løftede, idet hun med begge hænder holdt godt fast i Ullas lange hår. På trods af både hendes og mine højlydte protester satte manden sig herefter overskrævs på Ullas bryst og jog hårdt og brutalt sin pik ind i munden på hende. Også han må have været meget trængende, for i løbet af få sekunder så jeg, hvordan sæden væltede ud af munden på Ulla, der forsøgte at spytte den ud, men pigen holdt hende omgående for næsen, så Ulla måtte labbe hele ladningen i sig. Efter at manden således havde taget det værste tryk af ballonen tog han det mere med ro. Han kravlede ned mellem benene på Ulla og begyndte at slikke hende mellem benene. I starten forsøgte hun at knibe sammen, men snart kunne jeg se, hvordan hun begyndte at sitre, og der bredte sig langsomt en stor våd plet på lagnet mellem hendes ben.

Den fremmede pige satte sig overskrævs på Ullas ansigt og var ved at kvæle hende med sin fisse, og kun ved at slikke hende kunne Ulla skaffe sig mulighed for at få lidt luft. Det var frygteligt at sidde og se Ulla blive voldtaget og misbrugt så eftertrykkeligt, men næsten endnu værre var det, da jeg mærkede, hvordan min pik voksede og voksede, så den snart var ved at sprænges. På trods af mine pyjamasbukser var tilstanden ikke til at overse, og med et drillende smil rejste pigen sig, og kom hen til mig. Hun kørte sine bryster ned over mit ansigt og videre ned over bulen i mine bukser, rejste sig herefter op og stillede sig på tæer helt ind til mig. På de måde kom hendes drivende fisse på højde med mit ansigt og det var helt umuligt at gøre andet end at stikke tungen ind i denne lokkende revne.

Kun få sekunder gav hun mig dog lov til dette. Herefter åbnede hun mine bukser, og lod min strunke pik komme frem i lyset, bøjede sig ned over den og tog den i munden, suttede og slikkede. Hun må imidlertid have haft stor erfaring i dette, for lige idet jeg skulle til at sprøjte min gennem flere dage opsparede sæd ned i halsen på hende, var munden væk og erstattet af tre fingre, som hun pressede ind mod pikhovedet fra tre sider. Dette fik min ellers ubremselige udløsning til at gå i sig selv igen, hvilket var både forfærdeligt og dejligt på samme tid. Derefter gik hun igen over til sengen, hvor hun sammen med manden løsnede Ullas ben fra sengestolperne, og lettet troede jeg, at mareridtet var overstået.

Men det var det langtfra! I stedet for at løse Ulla helt bandt de nu hendes ankler op til hænderne og strammede tovene så meget, at Ullas skræv blev trukket så meget fra hinanden, som det var muligt. Derefter kravlede fyren ned og satte sig på knæ ved Ullas bagdel hvorefter han begyndte at kneppe hendes fisse længe og hårdt. Selv om hun protesterede må hun alligevel have nydt det, for efterhånden sejlede sengen under hende af al den fissesaft, der løb ned over hendes anus og ned i sengen. Og netop dette må den fremmede pige have bemærket, for lidt efter tog hun omkring roden af sin mands pik, trak den ud og førte det glinsende våde pikhoved ned til Ullas anus, hvorefter det langsomt blev presset i bund og med det hele den stive pik. Ulla jamrede sig, for netop dette har jeg aldrig kunnet få lov til, hun har altid holdt på, at dette hul var hendes helt private. Kort efter forkyndte højlydte støn, at Ullas anus blev fyldt op med den fremmedes sæd. Da han derefter forlangte at få pikken slikket ren blev det for meget for Ulla, og lige meget hvad de gjorde kunne de ikke få hende til at slikke den.

“Nå, men hvis det skal være på den måde, så er det da heller ikke den eneste mulighed”, grinede han, rejste sig og kom over og stillede sig foran mig, og under trusler om at gentage den anale voldtægt på Ulla tvang han mig til at slikke sæden og fissesaften af sin slappe pik. Dette var en helt ny oplevelse for mig. Jeg har aldrig før prøvet at have en pik i munden, og det var ærlig talt ikke særlig lækkert at få denne slappe, ildelugtende tingest ind mellem læberne. Men efterhånden som den atter rejste sig i munden på mig, begyndte jeg at få øjnene op for piksutteriets ædle kunst, og ikke mindst da pigen som en anerkendelse af min indsats kom over og begyndte at sutte pik på mig, lagde jeg hele min sjæl i indsatsen og derefter varede det ikke længe, inden jeg for første gang mærkede den lidt ramme smag af sæd mod min tungerod. Nå, men så var det også overstået. For denne gang, vel at mærke, for en uges tid senere fik vi sendt et brev med et par fotografier fra den famøse aften, og med billederne et brev, der orienterede os om, at kopier ville blive sendt til Ullas og min arbejdsgivere, hvis vi ikke mødte op på den og den adresse næste aften, tyndt påklædte og parate til nye oplevelser. Det gjorde vi naturligvis og siden da har vi haft megen fornøjelse af vores lille leg, for det er jo præcis det, det er.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *