En fremmed i natten

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Som så mange andre dage stod regnen ned i kaskader. Marker blev oversvømmede, floder gik over deres breder, skove blev til moser og grusveje blev til mudder.

Himmel og hav (hvis man nu var ude ved havet) stod reelt set i et. Vejene var øde. Der var ingen, der havde speciel lyst til at køre i det føre.
Vinden havde også gjort sit indtog på den i forvejen ubehagelige aften. Den rev i de nøgne træer og fejede hen over jorden, mens den blæste vand og regn op i små hvirvelvinde og sørgede for, at vandet havde svært ved at ligge på jorden ret længe af gangen.

Alt dette synes ikke at have nogen effekt på ham. Han gik fuldstændigt uforstyrret langs vejkanten. Blæsten tog ikke i hans lange, sorte skinfrakke, der nåede ham til anklerne. Hans bølgede, mørke hår havde ikke mistet sit hold i det kraftige regnvejr. Det sad som det altid havde gjort. Han missede ikke med øjnene overhovedet.

Det var som om, at regnen overhovedet ikke berørte ham, trods den åbenlyse umulighed det var fuldstændigt at udgå at blive ramt af regnen i en tordenstorm som denne. Hans blanke, sorte laksko gik støt og roligt fremad, også uden af til notits af regnen. Det var som om en usynlig hinde omgav dem, der samtidig gav indtryk af, at han aldrig rigtig gik på selve jorden, men nærmest svævede nogle få centimeter over den. Alt i alt var han en mystisk person.

På trods af, at man tæt på intet kunne se i det dårlige vejr gik han beslutsomt gennem regnen og kom efter en tid til et øde hus. Det var svagt oplyst indefra, men lyste alligevel op i de mørke, øde omgivelser. Han gik i lige linje på mod hoveddøren. Hans sank ikke ned i det dybe mudder, men bevægede sig ubesværet hen over, uden så meget som at svine sine sko eller tøj det mindste. Da han bankede på med sin skindhandske-klædte hånd, gav det genlyd i hele huset, som havde han banket på med en rambuk. Det hørtes hastige skridt inde fra huset og en tung raslen bag døren.

Hun lå på ryggen i sin seng og stirrede ud i mørket. Hun lå udbredt på sengen, med sin kjole spredt fladt ud over sig, mens hendes lyse lokker lå rodet på sengen og hen over hendes ansigt. Hun kiggede rundt i sit sparsomt dekorerede værelse. Hun havde en ubekvem træstol, samt et lige så ubekvemt træbord, der ikke efterlod hende med den mindste smule komfort, når hun nødtvunget lavede lektier eller læste tykke bøger efter sine forældres ønske. Ud over et lille spejl og nogle få, grimme malerier, var hendes eneste vægdekoration en kalender; det havde hun dog trods alt.

Stearinlyset stod slukket og dødt på den tunge trækommode, der indeholdt hendes tangerende anæmiske tøjsamling, der hovedsageligt bestod genbrug eller støttegaver. Ved siden af var hendes lille bogreol placeret. Den indeholdt det meste af hendes fritid. Ting som at færdes frit udenfor forældrenes synsfelt var ikke en mulighed for hende. Hun drømte tit om hvordan det ville være at hoppe barfodet rundt på engen og plukke vilde blomster, snuse til naturens dufte og give sig hen til den frie lufts blide kærtegn mod hendes unge hud. Men hovedsageligt blev hendes fritid brugt på pligter i hjemmet.

Og pligter var der nok af. Moderne remedier var ikke at finde i dette hus. Tøjvask foregik med vaskebræt, madlavning foregik via. Brændekomfur, mens al rengøring fandt sted gennem vand, sæbe og masser af knofedt. Eneste elektriske remedium huset var reelt set en lille transistorradio, så hjemmet trods alt kunne følge med i resten af verden.

Eneste afbrud fra denne trivielle hverdag var hver søndag, der stod på intens motion og fysisk træning. Moderen havde en panisk mani med, at det var et livskrav at være i god form og undgå alt hvad der havde med deller og overflødige fedtreserver af gøre. Dette gjorde, at de trods deres falmende sociale engagement og nærmest middelalderlige levestil var en smuk familie: Faderen var muskuløs og atletisk bygget: Hans kropsmuskulatur var tydeligt optegnet og han havde gennem mange års træning undgået mange af de ældningstegn, der fulgte med det at blive over 40 år gammel.

Moderen havde en krop, der signalerede, at hun var meget yngre end hendes rigtige alder. Hendes hud var rynkefri, hendes hud var stram og så stadig ung ud. Hun havde en slank talje og slanke, halvmuskuløse ben. Hendes bryster var dog ikke helt på højde med yngre kvinder. På trods af, at hendes 70-D skål sad flot af en kvinde på hendes alder, var de begyndt at hænge og blive aflange. Hendes bagdel var heller ikke så attraktivt som det havde været engang.

Motion eller ingen motion, så havde naturen og alderen sat sit tydelige præg på hendes kropsfigur. Selvom hendes baller var runde og faste, var hendes røv en anelse bredere end hvad smukt var. Men alt i alt var hun en attraktiv kvinde på hendes alder. Deres datter var en anden sag. Hendes unge alder gjorde, at hendes bryster var små: 70-A. Hendes røv var ligeledes ikke helt færdigudviklet, men tog sig alligevel godt ud i alt hvad hun iklædte sig. Ballerne havde ikke en eneste afvigelse fra den nærmest geometriske runde/ovale form, som motion og hårdt, fysisk arbejde havde formet dem til.

Hendes mave var flad som et bræt, på nær mavemusklerne, der kunne anes og gav hende en smuk, veltrænet mave, der dog altid var skjult bag de tunge klæder, hun havde til rådighed. Hendes ben var, ligesom sin mor, faste, slanke og velformede, med bløde, afrundede knæ og en dynamisk overgang fra lår til skinneben til fod. Hendes lyse hår blev sjældent klippet, så det nåede hende til godt ned af ryggen og lyse bølger, der slangede sig om hendes nakke og ryg når hun gik. Hendes ansigt passede med resten af hendes fysiske fremtoning. Klare blå øjne, under de lyse øjenbryn, mødte toppen af hendes feminine næse, der kurvede let indad og endte i en blød bue lige over hendes bløde og usædvanligt, røde læber, der formede sig i bløde kurver på tværs af hendes ansigt. Hendes kinder var blege; det var langt fra sommer, men fuldendte alligevel hendes smukke ansigt. Hun drejede hovedet i mørket og lod sine øjne hvile på kalenderen. I mørket skimtede hun tallet 16 sidst på måneden.

Mens hun stirrede på tallet gled hun langsomt ind i en dyb søvn. Dog gik der ikke lang tid, før en underlig fornemmelse rev hende ud af sine tanker igen. Det var en underlig sitren, der bevægede sig op gennem hendes krop, helt op til hendes øreflipper. Først kom den svagt og kun hurtigt, dog nok til at rive hende ud af søvnen. Men efterhånden blev følelsen meget kraftigt og kom igen mere og mere ofte. Til sidst kunne hun føle det nærmest i takt med normal gang. Og hele tiden blev følelsen kraftigere og kraftigere. Den sendte hendes krop ud i skælvende rystelser.

Hendes ben spjættede let og spredtes ubevidst. Hendes skuldre hoppede ukontrollabelt og hendes hoved rystede. Hun tog et fast greb i lagenet på sin seng, lukkede øjnene og bed hårdt sammen. Hendes åndedræt blev heftigt; tungt og stønnende. Hendes underliv vuggede frem og tilbage i hurtige stød under hver chokbølge af vild og kraftig ekstase, der tilsyneladende helt ubegrundet sendtes gennem hendes krop.

Tanker fór gennem hendes hoved: Hvor kom disse følelser fra? Hvad havde hun mon spist, sagt eller gjort? Hvordan kunne det være hun undergik dette? Hvorfor reagerede hendes krop som den gjorde? Hun blev dog hurtigt revet ud af sine tanker igen, da følelsen efterhånden tog så meget til, at hun ikke længere kunne holde hænderne på lagenet. Hun gned rundt på sin krop, i en blind, men samtidig febrilsk søgen efter oprindelsen til denne mærkelige følelse, disse ukontrollable spasmer.

Hun gned sin mave, sit skød, sit knæ, men hendes hænder endte dog på området mellem navlen og hendes klitoris. Med lange- og ringfingeren gned hun hårdt rundt i cirkler for at i møde komme den stigende kløen, der efterhånden fulgte med hver rystelse. Det var svært nok at holde hænderne på kroppen, når hendes underliv roterede så kraftigt. Hendes anden hånd søgte ned mellem hendes ben og gned rundt på trusserne.

Hun mærkede instinktivt, at hun var på rette vej, selvom hun på ingen måde mærkede nogen lettelse. Hun var ved at få tårer i øjnene, hun kneb dem hårdt sammen, tog et fast greb, hev kjolen helt op om livet, samtidig med, at hun i et kraftigt ryk rev trusserne ned til knæene med en lyd, der tydeligt tilkendegjorde, at hun rev stoffet itu. Hendes tanker var dog andetsteds; hendes instinkt, hendes dyriske natur sagde hendes, at hun måtte gnubbe følelsen ud af kroppen. Hun gned af alle kræfter på maven og til hendes store lettelse begyndte følelse at begrænse sig til området mellem hendes hænder.

Chokbølgerne bankede ikke længere rundt i kroppen på hende; de forblev i hendes mave og underliv.
Hun gned på tværs af sin mave og tvang langsomt følelsen nedad. Hun havde samlet fire fingre på den anden hånd i et “u” og de kørte hastigt på og imellem hendes skamlæber, der uden hun vidste af det var blevet godt fugtige af den intense behandling.

Men fra før at have spredt sig til hele hendes underliv, begyndte følelsen, der stadig opretholdte sin kraftige styrke, at bevæge til op og indad. Hendes fingre var gennemvædet af hendes egne safter, da hendes hænder mødtes ved hendes klitoris og gnubbede løs. Følelsen var stadig lige kraftig, men nu centreret omkring hendes klitoris, hvilket kun gjorde hele oplevelsen mere intens og skræmmende. Hun anede intet om at hendes krop kunne opleve følelser af denne art. Hun blev også overrasket over, hvordan dette lille punkt ved toppen af hendes fisse dog kunne være så hyperfølsomt og sende hendes underliv med de spændte lår og baller i nærmest hypnotisk chok, der kastede hendes underliv frem og tilbage, som fik de elektrisk stød. Hun mærkede, at hende klitoris blev varmere og varmere.

Temperaturen tog til i takt med de voldsomme rystelser og den intense behandling hendes hænder udsatte hendes krop for. For sine lukkede øjne opstod en lyskegle, der langsomt nærmede sig i takt med, at følelsen stadigt øgedes. Uden hvile, uendeligt langsomt, men samtidigt med beslutsom fart nærmede lyskeglen sig hende og bedst som hendes øjne dækkedes af den hvide lys hørtes i hele huset en knald, der fik hendes seng, hendes tunge trækommode og bogreol til at ryste. Rystelsen arbejdede sig op gennem hendes seng, op gennem madrassen og ind gennem hendes fødder, indtil den nåede hendes fisse og klitoris.

Hun ænsede intet længere. Ikke lyden, der stadig gav genlyd i væggene og gangene, ikke hendes vægdekorationer, der stadig vibrerede, ikke den store, våde plet på lagnet, der bestod af hendes safter, der nærmest var skyllet ud af hende under det intense følelsesbombardement: Alt hun ænsede var følelsen af lava, der skyllede op gennem hendes indre vulkan, Med utrolig hast nåede det op gennem det indre hul, gennem krateret og helt ud i toppen.
Hendes hænder blev nærmest slynget væk fra hendes klitoris. Hun slog øjnene op, åbnede munden på vid gab, gispede, kastede hovedet bagud, knugede hænderne, spændte benene helt ud i tæerne og kom og kom og kom. Et kort øjeblik var mørket fuldstændigt forsvundet fra hendes værelse. At stod badet i klart, hvidt lys og viste hende deres mindste detalje. Så forsvandt alting i et hvidt klæde, der blev trukket for hendes øjne, mens hendes fisse pulserede og pumpede safter ud. Hendes klitoris dunkede med unormal kraft.

Ubevidst spændte hendes fødder og hun skød maven frem, knejsede i ryggen og hvilede nu kun på skuldre og tæer; alt andet var spændt opad som en flitsbue. Hun gispede i et væk. Hun fornemmede ingen virkelighed, ingen eksistens, kun tilstedeværelse af en intensitet af overjordiske proportioner; En vild strøm af velvære, nydelse og rendyrket orgasme strømmede ind og ud af hendes klitoris og bredte sig som en steppebrand i hele hendes organisme. Hun svævede i en lakune af energi, der fyldte hende ud og gradvist aftog, mens hun langsomt dalede ned på de våde, varme lagner. Hun var mat, afslappet; hun var i et stadie og perfekt ugidelighed, lyst og velvære. Hun sænkede langsomt maven ned på sengen, benene faldt om på siden, armene faldt slapt på sengen, hendes hoved drejede om på siden og hun lå i en dyb tranceagtig søvn, der indkapslede følelserne, fornemmelserne og oplevelserne i hendes underbevidsthed.

Hun lå med et sagligt smil på de smukke læber og ænsede ikke tumulten nedenunder, da hendes forældre hastede mod døren, for at undersøge hvor det højre lydbrag kom fra. Hun opdagede ikke den fremmede mand, der trådte indenfor, bukkede dybt og takkede for gæstfriheden; hun opdagede ikke, at han var fuldkommen tør på trods af det kraftige uvejr, der rasede udenfor, hans frakke, der ikke dryppede eller det faktum, gulvtæppet ikke bøjede sig eller ændrede det mindste konjunktur, da manden i det skarpe, sorte jakkesæt bevægede sig hen og slog sig ned i en lænestol. Hendes bevidsthed ville ikke vende tilbage til hende før om lang, lang tid.


Der var gået et par dage uden at han havde forladt huset. Han overnattede i et lille gæsteværelse, der rent faktisk kun bestod af en seng og et lille træbord, hvis ene ben dog var så råddent, at det grænsede til mageløst at det ikke bukkede under og knækkede. Eller var der kun det hårde trægulv, de nøgne vægge, samt det lille, duggede vindue til at fuldende rummet, som en slags tomhedsbeholder. Der var dog intet der tydede på, at han blev generet af dette faktum. Han holdt sig inde på sit værelse stort set hele dagen.

Når familien var venlige nok til at tilbyde ham mad accepterede han og spiste med, svarede venligt på deres spørgsmål og opretholdte en normal, social statur. Han undskyldte sin forlængede besøgstid med en uopfyldt mission han søgte færdiggjort. Men ellers var han kun at finde på sit værelse. Det mest underlige var, at der aldrig hørtes en lyd derindefra.
Dog skete det ofte, at familien blev vækket om natten af knirkende lyde. Af uvisse årsager holdt manden af at gå omkring om natten.

Han tog intet, ødelagde intet, sagde intet; han gik bare omkring, alene, omslugt af mørke. I starten var de alle ubehageligt til mode når det skete, men efter en tid vænnede de sig til det og til sidst bemærkede ingen det mere. Efterhånden begrænsede han sine gåture til førstesalen, hvilket var meget mærkeligt, eftersom denne bestod af gæsteværelset, datterens værelse og en lille afsats med gelænder, der gjorde det ud for gang mellem de to værelser, et kukur på væggen, samt naturligvis en trappe ned til stueetagen.

Afsatsen var af gammelt tørt træ, der knirkede mere end andre gulve i huset. Dette gjorde ofte, at datteren ofte lå vågen til langt ud på natten og først faldt i søvn, når han afsluttede sine gåture. Hun havde flere gange tænkt på at bede ham gå i seng, men hver eneste gang hun nærmede sig døren, kom hun på andre tanker. Hun vidste ikke om det var den sære duft, der strømmede ind gennem døren, det faktum at hun synes hun så kraftige lysglimt gennem nøglehullet hver gang hun nærmede sig dørhåndtaget eller at hun bare var utryg ved at have ham på tomandshånd.

De få gange de havde snakket sammen havde han altid kigget indgående og dybt på hende, som prøvede han at suge hende til sig med sine øjne. Hans blik gjorde hende nervøs. Det underligste var dog at hun aldrig rigtig fik at tydeligt billede af hans ansigt. Uanset hvor lyst der nu var, syntes det altid at være omslugt af en sær skygge, der aldrig tillod detaljer at træde frem.

Manden lod til at fatte stor interesse for datterens værelse. Han Begyndte han standse foran hendes dør, vente i hvad der synes at være uendelige tider, før han gik en runde på afsatsen, for derefter at stoppe op og vente endnu en gang. Han kiggede intenst på nøglehullet.

Der var som om at hans gennemborende og varme blik påvirkede det fysisk. Det antog gradvist en mere aflang form. Efter en tid kunne man ikke kunne få nogen nøgle igennem fra denne side. Han hvilede ofte hånden for selve håndtaget, uden dog at åbne døren.

Dette udviklede sig mere og mere. Efterhånden bestod hans natvandringer af at stille sig hen foran datterens dør, holde sin hånd om håndtaget og smelte nøglehullet yderligere. Og endelig, efter mange nætter med stillestand, intens stirren på den hårde, mørke trædør, der fysisk forhindrede han adgang til datterens værelse, drejede han håndtaget og trådte beslutsomt ind.

Datteren vidste ikke hvad det skulle ende med. Hun havde godt lagt Mærke til, at manden ikke længere gik nedenunder på sine natlige ture. Han synes samtidig at koncentrere sig mere og mere om hendes værelse. Hun vidste ikke hvorfor; hvad kunne hun dog have af nogen synderlig værdi: Hun ejede stort set intet. Og hvis det kom til at han stjal fra hende var hun mere end sikker på, at hendes far ville tæve ham uden varsel: Hendes far var en stærk mand.

Der skete dog aldrig rigtigt noget. Han blev altid udenfor. Hun var dog ikke spor tryg ved situationen, da han begyndte at stå lige udenfor hendes værelse og bare stå. Da gulvbræddernes klagende knirken ophørte, hørtes kun hans sagte åndedræt, samt en svag lyd af en tungflydende væske, der langsomt, uendeligt langsomt gled ned af hendes dør. Hun kunne dog ikke se hvorfra dette skulle komme. Hun var ikke særlig agtsom, så hun ænsede aldrig rigtigt, at nøglehullet rent faktisk ændrede form fra dag til dag.

Denne psykiske terror om man så må sige fortsatte og ofte resulterede det i, at hun ingen søvn fik og måtte snige sig til mange lure midt på dagen. Dette tærede også voldsomt på hende og hun var ofte udmattet når dagen var omme, men af en eller anden grund konfronterede hun aldrig sine forældre med sit problem. Noget hun snart skulle se resultatet af.

En nat stod han atter udenfor hendes værelse, men denne gang hørtes hverken hans åndedræt eller lyden af tungflydende væske. Hun vidste ikke rigtig hvad hun skulle tænke eller gøre. Hun var dog efterhånden så udmattet, at hun besluttede sig for at ignorere ham og få noget søvn; herregud, han havde jo aldrig gjort hende noget. Hun lagde sit hoved på puden, lukkede øjnene og faldt snart efter i søvn.

Kukuret slog fire. Hun slog øjnene op. Hun havde knapt nok sovet i fem minutter før hun blev vækket af lyden af de småknirkende hængsler og trædørens lette skraben mod gulvet. Hun satte sig brat op og stirrede på manden, der nu stod inde på hende værelse og lukkede døren efter sig.

Sceneriet udspillede sig uden megen lyd. Manden sagde intet, mens han langsomt bevægede sig hen mod datterens seng. Hun sagde heller intet. Hun sad med sammenbidte kæber og opspilede øjne og stirrede rædselsslagent på manden, der nærmest lydløst kom tættere og tættere på. Hun turde ikke sige noget, kunne ikke sige noget. Hun ønskede mere end noget andet at hendes far ville komme stormende ind og tæve manden synder og sammen og redde hende.

Men hendes far sov tungt og lykkeligt uvidende om scenariet, der udspillede sig ovenpå. I næste nu skete der noget underligt. Manden tog pludselig et meget lydt skridt, hvorefter han stod fuldkommen oplyst. Alle detaljer om ham trådte klart frem for hendes blik. Hendes øjne viste hendes en utrolig muskuløs krop. Hans sorte skjorte og de sorte bukser sad tæt til hans krop. Hans store, firkantede brystkasse hævede sig op og ned i takt med hans åndedræt. Armene fyldte skjorteærmerne godt ud. Men det hun mest af alt undrede sig over var, at hun slet ikke så en voksen mand på 30-40 år, som hun hele tiden havde troet. Hun så en ung mand på omkring 19-20 år.

Han stor med et smukt, alvorlig ansigt og havde bølget hår, der fulgte hans hoved om i nakken. Han stirrende indgående på hende.

I næste nu skete der endnu engang noget besynderligt. Han blev endnu engang indsvøbt i skygge. Hun kunne ikke længere skimte hans ansigt tydeligt, kun et detaljefattigt billede. Han trådte nogle beslutsomme skridt nærmere og slog armene halvt ud til siden. Instinktivt vendte hun hovedet bort og kneb øjnene sammen. Der skete intet. Hun genkendte den besynderlige duft hun af og til havde duftet, når han stod udenfor hendes dør.

Hun åbnede langsomt øjnene og kiggede på ham igen. Hun blev mødt af et nyt syn. Hun troede først han stod og pegede på hende og at hun sad og stirrede lige ind i hans finger. Men der var flere ting der ikke passede: For det første var det denne “finger” der udsendte den besynderlige duft. For det andet var den betydeligt tykke og længere end normale fingre. For det tredje havde den et lille hul i spidsen. Og sidst men ikke mindst havde han stadig begge hænder let ude til hver side.

Denne finger sad midt på hans krop. Det var først hun opdagede, at han ikke længere havde tøj på. Det lå i en pænt sammenfoldet bunke på gulvet ved siden af ham. Hun huskede nu også at havde set denne “finger” på kroppen af sin far, men kun ganske kort og det havde slet ikke samme form som nu. Faderens “finger” hang slapt ned og var både mindre, tyndere og kortere. Den havde også været nogenlunde glat i huden, mens denne “finger” var omsluttet af fyldte blodårer, der bugtede sig hen over den hårde overflade.

Manden skød nu sit underliv frem mod hende og hun trak instinktivt hovedet tilbage for at undgå at blive ramt af “fingeren”. Hun satte sig helt op ad væggen og trak sine ben op under sig. Han fulgte efter og hvilede det ene knæ på hendes seng.

Så skete der noget. Han talte minsandten til hende og hun kunne nu også høre, at han blot var en ung mand: “Tag det roligt. Har du aldrig set en pik før?” Hun rystede sagte på hovedet. Hun anede ikke hvad en “pik” var, men gik ud fra at han omtalte den tykke, lange finger midt på hans krop. “Rolig nu, der sker ikke noget. Jeg skal prøve at forklare dig, hvad en pik er og hvad den bruges til.

Prøv at holde om den.” Hun kiggede på ham med opspilede øjne. Hvorfor skulle hun dog holde om hans pik? “Hvof. hvorfor det?”, spurgte hun? “Prøv nu, det er nødvendigt for at du kan forstå det.” Hun vidste ikke rigtigt hvad det skulle hjælpe eller om hun overhovedet havde lyst til at lære hvad en pik var, men hun blev påvirket:

Den besynderlige duft fra hans pik sneg sig langsomt ind i hendes næsebor og lagde sig som et usynligt tæppe omkring hendes vilje. Hun kiggede først usikkert på hans stadigt tilslørede ansigt, hvorefter hun fastholdt sit blik på hans pik, mens hendes højre hånd langsomt rakte frem og berørte hans pik med pegefingeren. Manden tog et let forhøjet åndedrag, da han mærkede hendes lette berøring af hans pik. “Kom nu, prøv en finger til.” Hun tilføjede sin langfinger. Hun trykkede først let på siden af hans pik, men begyndte så at køre en flad hånd op og ned af siden på den. Han fangede hurtigt hendes hånd og lukkede den om hans pik. Hun blev forskrækket over hans pludselige bevægelse, men slap ikke pikken.

Hun sad hun bare med lukket hånd og mærkede varmen og den underlige blødhed, der emmede fra hans pik og ind gennem hendes hånd. “Prøv at køre hånden let frem og tilbage” sagde manden med en anelse iver i stemmen.

Hun adlød og begyndte let at onanere hans pik. Hende bevægelser var meget små. Hun havde lagt sin venstre hånd ved siden af sig på sengen. Han tog den og lukkede også denne om sin pik. Han tog med en hånd om begge hendes hænder og guidede dem: Han førte dem i lange, bløde bevægelser op og ned af skaftet, klemte dem hårdere sammen om pikken. Først da de var tæt ved roden, førte han hendes hænder tilbage igen. Efter et par strøg slap han hendes hænder. “Fortsæt sådan” sagde han med tungt åndedræt.

Hun gjorde som han bad om. Hun masturberede ham i lange, bløde tag og hun lagde mærke til, at hver eneste gang hun førte hænderne frem, blev huden omkring spidsen rullet med tilbage og et nøgent hoved kom til syne. Og hver gang hun gjorde dette undslap en lidt kraftigere udladning at det besynderlige duftstof hans pik afgav.

Hun så ham lade sine hænder hænge slapt ned, lukke sine øjne, læne hoved bagover og stønne sagte. Han spændte i pikken og gjorde at hun i langt højere grad kunne føle varmen fra pikken og de blodårer, der løb rundt om den. Hun var efterhånden så betaget at sit arbejde med hans pik, at hendes hoved var tæt nok på til at han kunne mærke hendes åndedrag på det blottede pikhoved. Efter nogle minutters dæmpet onani skød han sit underliv frem, så pikhovedet ramte mellem hendes læber. Hun slap straks hans pik, trak hænderne til sig og kastede sig tilbage på sengen og kiggede rædselsslagent på ham.

“Prøv bare at slikke lidt på den” kom det roligt fra hans mund, men hendes vilje vristede sig fri af duften fra hans pik. Hun bakkede panisk på sengen. Han var dog hurtig til at indse, at hans duft havde mistet sit tag i hende, hvorfor han kastede sig over hende og holdt hende fast i skulderen. Hun åbnede munden for at skrige om hjælp, men han placerede hurtigt tommel- og langfinger på hendes tindinger og trykkede let.

Det næste hun mærkede var varme, der løb fra hendes pande og ind i hendes hjerne. Hun sænkede sine øjenlåg og lukkede munden igen. Hende øjne blev utydelige og hun så ham gennem et svagt slør. Hun havde mistet al modvilje; al higen efter at komme væk fra ham og undgå ham og hans pik var forsvundet.

Hun havde mistet sin frie vilje og vidste underbevidst at hun var i hans magt. Og underligt nok havde hun ingen lyst til at modsætte sig ham. Han åbnede munden og talte endnu engang. “Slik min pik!” Men denne gang hørte hun ikke ordene fra hans mund. De kom som en svag hvisken dybt inde i hendes hoved, hvor de dansede rundt og omslugte hendes fornuft og uopdagede lyster. De trængte ind og stod som et klokkeklart budskab, hendes førsteprioritet.

Hendes hænder greb atter om hans pik og tog godt fat. Hun satte sig på knæ og førte hovedet hen til hans rød/lilla pikhoved.

Hun satte uden tøven tungen på og lod den glide hele vejen ned af oversiden på den varme skaft, til hun nåede roden, hvorefter hun lod tungen tage turen tilbage og slikkede hele vejen på undersiden af hans pik. Hendes tunge slap. Hun mærkede varmen i sin tunge, en varme, der fyldte tungen helt ud, en let salt smag, der dominerede og gennemsyrede hendes smagsløg.

Varm luft steg op gennem hendes tunge, pulserede lidt i hendes mund og drev ned gennem hendes halt og op i hendes hoved. Hun kunne godt mærke, at hun efterhånden ikke var i særlig god kontrol med sin krop, men varmen, der stadig strømmede fra hendes tindinger gjorde hende ligeglad. Den varme luft fra hendes tunge nåede hendes mave, hvorefter hun tabte alle hæmninger.

Hun fikserede sit slørede blik på hans lem og åbnede munden på vid gab. Hun var ikke sikker på, om hun kunne rumme den store pik, men hun var samtidig ligeglad. I en hurtig, flydende bevægelse lod hun den glide ind mellem sine læber, og langt ind i sin mund. Hun overraskedes over en ting: Stort set uden besvær havde hun nu taget hele pikken i sin mund. Hvad mere var, så stødte den ikke engang imod hendes gane. Hun lod tungen spille lidt på den, inden hun lod den glide ud igen. Hun kiggede på den: Den var stadig stor og tyk; hvordan kunne den dog være inde i hendes lille mund? Hun valgte at skyde logik til side og slugte atter engang hans pik til roden.

Han lukkede endnu engang øjnene. Hun så ham ånde tungt, hver gang pikken gled langs sin tunge ind i munden. Det var som om, at hans ansigt lyste en anelse op i takt med hans åndedrag. Hun undrede sig over, at det denne gang viste langt mere ru linjer og grove træk. Hun havde jo selv set hans unge ansigt for lidt siden. Hun skød det fra sig, lukkede selv øjnene og nød fornemmelsen af hans pik, der dunkede mod hendes kinder og tunge. Varmen fra tindingerne fik hendes hænder til at søge op mod hans nosser, som hun masserede ganske blidt, mens hun holdt pikken dybt i sin mund. Hun sugede let på den, lod tungen kærtegne dens underside: Trak munden tilbage, spillede med tungen på hovedet, igennem den lille åbning, bag kraven, hvorefter hun atter omslugte hans pik med sin mund.

Han talte atter; hun hørte endnu engang en hvisken dybt inde i sit eget hoved: “Tag tøjet af!” Stadig med lukkede øjne lod hun pikken glide ud af sin mund og stå stiv ud i luften. Hun trak sin kjole af, løsnede sin bh og lod den falde ned på senge. De små, faste bryster stod flot, der var ikke det mindste hang. De var næsten på størrelse med en tennisbold, med blød, ung hud. De hævede sig højt under hendes kraftige vejrtrækning.

Hun stillede sig på gulvet, trak trusserne ned over de fast, runde baller, videre ned af de slanke, faste lår og trådte helt ud af dem. Hun rakte atter ud efter hans pik, men hørte atter engang en hvisken i sit hoved.

“Læg dig på sengen!” Hun gjorde som befalet og lagde sig på ryggen, mens hun kiggede på hans stadigt tilslørede ansigt. Han trådte selv op på sengen, der knirkede faretruende under ham. På alle fire kravlede han hen ved siden af hende. Han strakte en finger frem mod hende. På trods at det tætte mørke i værelset, lyste den op som en hvid flamme. Det var dog ikke et lys, der lyste noget andet op. Det afslørede intet andet en hans finger. Han berørte hendes hals. Den samme varme, der strømmede fra hendes tindinger krøb ind gennem hans finger, ind i hendes hud og begyndte at gennemstrømme hendes krop. Han kørte fingeren ned mellem hendes faste bryster, ned over den slanke mave, over navlen, hvilket fik hendes til af gispe kraftigt og ned mellem hendes ben, hvor den gled frem og tilbage mellem hendes skamlæber. Den gled op igen og landede på hendes klitoris. Lidt efter lidt øgede han trykket på den.

Varme fyldte hendes knop fuldstændigt ud, den fór ud gennem hendes livmoder, op gennem maven og mødtes med varmen fra hendes hals. Hun lå med opspilede øjne og stønnede kraftigt under hans berøring. Hun slog hænderne ned i lagnet og knugede dem om det. Hun krummede sin ryg og vred hovedet fra side til side. Hun ønskede at vride sit underliv, men det var som fastlåst under det lette tryk fra hans finger. Hun kunne ikke tænke klart længere. Denne vidunderlige, overdøvende, gennemtrængende og nærmest urealistiske følelse trængte ind i hver afkrog af hendes ung, smukke krop.

Det var som om hun blev omsvøbt at silke. Samtidig kunne hun nu huske den intense følelse fra den nat, hvor manden ankom til huset. Men i stedet for at fokusere på hendes fisse, havde den nu bredt sig til hele hendes krop.

Hun mærkede lidt efter, at han langsomt lod fingeren glide ned og atter ind mellem hendes skamlæber. Den gled helt ned til hendes skedeindgang. Hun anede lyset fra hans finger, der tog til i styrke, indtil han førte fingeren forsigtigt op et par centimeter, før han i et langt, hurtigt ryk jog fingeren helt op i hendes jomfruelige fisse.

Den smeltede gennem hendes hinde som en kniv gennem varmt smør, uden hun mærkede det mindste. Men i samme øjeblik han var nået helt op i hende, gav hendes krop efter og hun eksploderede i en orgasme på højde med den hun havde oplevet den anden nat, hvor han ankom til huset. Hendes ben eksede under hende, hendes underliv vristede sig fri at den usynlige lås og kastede sig frem og tilbage, hun nærmest skreg sin orgasme ud i det mørke rum, mens hendes hænder rev lange flænger i lagnet. Alt imens hendes fisse pumpede og pumpede.

I kraftige krampetrækninger sugede hun løs på hans finger. Hendes safter flød ud af hende og blev opsuget af hans hånd. Ikke en dråbe landede på lagnet, men sivede ind gennem hans hud. Og der var mange safter. Som en anden vandslange flød safterne fra hendes ukontrollable fisse, der stadig nærmest forsøgte at suge hans hånd med ind.
Men han holdt roligt sin finger oppe i hende og lod hendes orgasme ebbe langsomt ud.

Da hun omsider blev slap igen, var hun i modsætning til den anden nat Stadig ved bevidsthed. Hendes øjne var stadig slørede, mens hun observerede ham trække sin finger ud. Hun så hans nøgne, tilslørede krop kravle hen over hende. Han hvilede på hænderne med sit ansigt lige over hendes, og hun kunne svagt skimte hans øjne, der kiggede intenst på hende. Hendes ben lå stadigt vidt spredte efter hendes orgasme og hun mærkede, at han sænkede sin muskuløse mave og lagde sig mellem hendes ben. Han kravlede langsomt op, indtil hun mærkede hans pik mellem sine ben.

Orgasmen havde endnu engang placeret hende i et stadie af lykkelig ugidelighed og velvære og hun nød hver eneste af hans berøringer og ikke mindst følelsen af hans pik mellem sine ben. Den nåede på hendes skamlæber og stødte let på dem, før hun mærkede et hårdt pres på dem og hun mærkede ham trængte ind mellem de stadig våde skamlæber. Selvom hun var fuldstændigt afslappet, synes hans pik stadig for stor og tyk til at kunne komme videre ind.

Men ligesom med hendes mund var det som om, at den blev mindre og tilpassede sig hendes indre anatomi. I hvert fald havde han ingen problemer, da han lagde vægt i sit stød, skød underlivet frem og trængte i bund i hendes unge, stramme fisse. Hun mærkede varmen fra hans pik brede sig ud i hele sin krop. På trods af den store størrelse, blev hun ikke splittet ad. Han fyldte hende behageligt ud. Han nåede helt i bund i hende, men aldrig så meget, at det gjorde ondt. Hun fattede ikke hvordan det foregik, men besluttede sig for at forkaste logik og give sig hen til nuet.

Han trak sin pik tilbage, stødte den helt op i hendes våde, varme fisse og for hver gang han trængte i bund i hendes underliv mærkede hun en varme fylde hende og en indre glæde, der fik hende til at slappe fuldstændigt af og give ham lov til at arbejde uforstyrret i hendes fisse. Han bollede hende i dybe og nærmest melodiske stød, der tilsyneladende udspilede hendes fisse og spiddede hende på pikken, men blot sendte den ene bølge en lyst og nydelse efter den anden gennem hendes unge, smukke krop. Der var en vist kraft bag stødende, hvilket gjorde, at hun lå og rokkede op og ned på lagnet i takt med hans lange stød.

Mens han kneppede hende, var det som om hendes fisse fik sit eget liv. Hun havde et sagligt smil på læberne, og med lukkede øjne lå hun og småstønnede i takt med hans stød. Hendes fisse blev dog anderledes aktiv. Varmen fra hans pik havde vækket hendes fisse, der nærmest sugede pikken dybt op og masserede den. Skamlæberne omsluttede pikken tæt, samtidig med, at hendes underliv klemte om pikken i rytmiske stød, der kærtegnede det i hendes fisse blottede pikhoved.

Disse sammentrækninger i hendes fisse gjorde, at der begyndte at strømme ekstra meget varme og nydelse fra pikken og ud i kroppen på hende. Hans pik og hendes fisse var begyndt at fungere som et fælles legeme; en fysisk symbiose, der maksimerede nydelsen, følelsen og ekstasen og forenede det hele i intens energi, der gennemstrømmede hendes unge teenage-krop.

Han mærkede hendes fisse skifte til små, hurtige klem omkring hans pik Og vidste, at hun var fyldt, og klar. Han øgede tempoet og slog over i hårde, hurtige stød. Han trak sig kun lidt under halvt ud af hende, før han hamrede pikken i bund igen. Hun mærkede dette, slog øjnene op og deres blik mødtes og de fastholdt hinanden i en nærmest hypnoseagtig tilstand, mens han bankede sin pik dybt op i hendes underliv, der gav efter for presset og blev rykket rundt på lagnet.

Lyden af hans muskuløse krop, der klaskede mod hendes drivvåde fisse fyldte rummet og blandede sig med stønnen og prusten, som undslap begge deres munde.

Han slog øjnene ned, for derefter endnu engang at stirre dybt ind i hendes øjne. Hans åndedræt døde hen, hans pik standsede sin vilde kneppen i hendes fisse, og holdt sig dybt begravet. Hun mærkede pikken vokse i sig og følte den stramme mod hendes livmoder. Hun mærkede ham trække den ud, så kun hovedet var indenfor i varmen. Han spilede sine øjne op, spændte i hænderne og bankede pikken i bund i hendes stramme fisse.

Hendes underliv blev kastet op mod hendes mave og hun blev skubbet baglæns af det kraftige stød. Hendes fisse blev øjeblikkeligt fyldt til bristepunktet, hun mærkede ham overalt i sin krop og mærkede hans sperm, der flød ud i hendes fisse, da han kom. Han holdt pikken dybt begravet i hendes indre, mens han affyrede den ene kraftige ladning efter den anden. Pikken pumpede og pumpede og fyldte hende med sæd. Intet af det blev dog presset ud af fissen på hende. Det strøg direkte op i hendes livmoderhals og blev optaget med det samme: Det var som om hendes krop sugede hans sperm til sig.

Da hans havde pumpet ni gange dybt i hende, trak han sig ud af hende igen. Han rejste sig og vendte sig om. Hun gispede mens hun så på ham. Hun lukkede øjnene og trak vejret dybt. Da hun åbnende dem igen så hun ham forlade værelse fuldt påklædt, til trods for, at hun ikke havde hørt ham stoppe op eller tage sit tøj. Han havde gået direkte fra hendes fisse og ud af døren. Hun fik dog ikke tid til at tænke nærmere over det, da hun i næste nu blev overrumplet af en tung træthed og gik ud som et lys.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *