Forretningskvindens deroute

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Når man så hende stå der, som en viljefast kvinde, med en udstråling der ikke lod vide hvad der var gemt inden under hendes jakke. Man så en forretnings kvinde der i sin hverdag styrer og planlægger alt. At denne kvinde og hendes datter tilhørte et par pga. en simpel fejl fra kvindens side skulle man ikke tro. Hun havde modtaget en mail hvor der kun stod en tid 13.00 var alt, hun vidste alt for godt hvad det betød. Hun står, tripper lidt, ser sig omkring efter en person som hun venter på.

Han havde sendt en mail til hende kl. 13.00 var alt hvad der stod, hun vidste hvad hun skulle gøre. Han forlod kontoret i god tid og satte sig ind i billen for at hente hende. Denne gang skulle han ikke bare have hende men også datteren. Han spottede hende på lang afstand, kørte op langs fortovet og standsede.

Hun ser hans bil og bliver nervøs, hvad vil han hende? Bilen stopper og hun tager i døren og åbner den. Han ser ikke på hende, hun sætter sig ind og løfter nederdelen op og sætter sit nøgne skød på sædet. Han begynder at køre.

Han kører videre med hende siddende på sædet, hun huskede at hun ikke skulle side på tøjet. Han svinger hen mod gymnasiet for at hente datteren, han ved hun har fri nu. “Du går ind og henter din datter og sætter disse her op, en i jer hver”, siger han til hende. Han rækker hende 2 stavdildoer. Hun ved der ikke er noget at gøre, dette havde hun frygtet længe, nu skulle hendes datter også betale for hendes fejl. Hun tager dildoerne og lægger dem i tasken, puster ud og åbner døren.

Ud af bilen træder en selvsikker kvinde der går målrettet mod døren. Hun går ind med sikre skridt, hun kender målet og vejen dertil. Hun finder den pige hun søger og de træder lidt væk fra resten af gruppen. Hun fortæller pigen noget med lav stemme. Det er klart at ikke andre skal høre hvad der siges. Pigen kigger på kvinden, først med forundring som om hun ikke ved hvad hun snakker om, der næst med frygt da det går op for hende hvad det er det handler om. Hun ser ned i gulvet, så på kvinden. Pigen går ind efter hendes taske og følges med kvinden hen mod et toilet. De ser sig om efter andre inde på toilettet, de er alene og kvinden trækker op i nederdelen og sætter dildoen op i hendes fisse. Pigen ser på og ved at det er hende næste gang. Kvinden ser på pigen, pigen spænder bukserne op og træder ud af dem trusserne lader hun falde ned og tager dem af. Pigen stiller sig med spredte ben og kvinden åbner piges skamlæber og fugter dildoen inden hun sætter den op i pigen. Pigen tager bukserne på igen, løsner blusen og trækker Bh”en af, hun lægger trusser og Bh i tasken.

Ud af toilettet træder der en flot smuk selvsikker kvinde, efter hende en smuk pige der følges med kvinden, de sætter mål mod udgangen. De træder ud af døren og ser bilen, kvinden nikker til pigen og de går sammen ned mod den. Kvinden åbner bagdøren og pigen sætter sig ind, kvinden selv sætter sig ind foran.

Han ser på dem begge kvinden der sider med hendes nøgne skød mod sædet og pigen der sidder bagi. ”Ser at din datter ikke helt har forstået at dette her er alvor.” Kvinden ser på manden, uforstående. “Hun sidder på sædet med stof imellem hendes køn og sædet.” Kvinden slår blikket ned, ved at det bliver husket. “Jamen hun vidste ikke at du kom i dag, så havde hun været klar…” ”ikke noget jamen, min pige”, siger manden, “her er det kun mig der bestemmer og sætter reglerne og ikke andre. Jeg tror du er klar over at ved ikke at adlyde vil det koste jer begge dyrt. I vil ikke kunne være nogen steder, jeres fortid vil altid indhente jer.” Pigen ser med frygt på manden som forsætter: “En af de regler er at en tøs altid sidder med nøgent skød mod det hun sidder på, det betyder at du skal tage dine bukser af så du kan adlyde denne regel”. Pigen ser på skift på manden og kvinden. “Ja min datter han mener det, gør som han siger.”

Pigen tøver, men ser mandens blik i bakspejlet. Hun spænder hendes bukser op og begynder med besvær at tage dem af. Snart sidder hun nøgen fra livet og ned, med en dildo oppe i sig. Hun samler benene, er flov over hendes tilstand og forsøger at skjule hendes køn. ”Spred dine ben og læg dine hænder på dine lår min pige.” Pigen kan se at manden holder øje med hende i spejlet. Han kan se lige ind på hendes åbne køn. Han starter bilen og de 3 begynder at køre ud af byen. Efter 20 min kørsel stopper manden og holder ind på en rasteplads, han rækker kvinden et sort stykke stof, hun ved hvad hun skal, hun sætter stoffet op foran øjnene og vender sig med ryggen til manden. Han binder en knude på stoffet så kvinden er blændet og har ikke nogen mulighed for at se hvad der sker. Han rækker pigen et lignende klæde, hun ser på ham inden hun sætter det op foran øjnene og vender sig om, han binder klædet fast og sætter sig tilbage og ser på kvinden og pigen.
Kvinden og pigen har ikke nogen fornemmelse af hvor og hvor lang tid de forsætter med at køre. De mærker at vejen bliver ujævn efter et sving. Mandens mål er en ejendom der ligger tilpas øde til det formål han har. Han er selv en af ejerne bag denne lidt særprægede ejendom, de andre ejere har som ham selv en interesse for at deres interesser holdes ukendte for andre. Han kører ind på gårdspladsen.

Kvinden der står inde i huset ser bilen komme ind på gårdspladsen og hun begynder at gå ud for at møde ham og hans passagerer. Hun ser kvinden som hun har mødt før sidde blændet på forsædet og en pige bag i bilen. Hun ved hvem pigen er men har aldrig mødt hende. Hun ser pigen er nøgen fra livet og ned, hun smiler, hun er klar; Manden hilser på kvinden inden han går over og åbner døren for den blindfoldede kvinde, piggen vrider hovedet rundt for at se hvad der sker, men forgæves. Manden leder kvinden ind i huset mens kvinden åbner for pigen og hjælper hende ud af bilen og videre ind i huset.

Indenfor har manden fundet et sæt manchetter frem og er ved at give kvinden dem på håndleddene, ved hendes fødder ligger et sæt manchetter til hendes ankler. Manden sætter kvindens håndled sammen bag hendes ryg. Pigen som er kommet ind sammen med kvinden får samme udstyr på, hendes håndled bliver låst på ryggen. Da kvinden sætter sig på hug for at give pigen ankelmanchetter på lader hun en hånd strejfe pigens køn, pigen giver et forskrækket gib og forsøger at gå væk. Kvinden stopper pigen og sætter manchetterne på og samler anklerne. Både mor og datter står nu blindfoldet, med sammenlåste hænder og ankler i et fremmed rum, hvor ved de ikke, hvem der er til stede ved de ikke. Manden tager skalpellen fra bakken, han begynder forsigtigt at skære jakken af kvinden, dette dyre stykke klædning bliver langsomt men sikkert pillet op i sømmene så han kan tage det af kvinden. Hendes skjorte, som hun bærer, mister en for en knapperne, han skærer den tynde tråd der holder dem fast på stoffet over. Han skærer forsigtigt skjorten op så kvinden kan afføres denne.

Hun mærker kniven der skærer hendes klædning op som en varm kniv gennem smør. Hun gyser ved tanken om hvor tæt dette værktøj er på hendes hud. Hun mærker at vægten fra jakken fjernes, knapperne der rammer gulvet høres tydeligt i hendes øre. Hun fornemmer hvordan hun langsomt men sikkert blottes for de personer der er til stede. Lyden og følelsen af kniven der skærer gennem hendes nederdel, sender en tanke om, hvor dyrt netop dette sæt var. Hun mærker at han fjerner den og hun står kun tilbage i højhælede sko, strømper og bh. Hun mærker den ene bh strop bliver skåret over, så den anden; han løsner hægterne og bh”en falder af. Her står hun blottet, nøgen overfor hendes Herre som ved at hun intet har at skulle sige.

Kvinden går hen til pigen, ser på hende, ser hvor bange hun er og hvordan hun forsøger at skjule det. Hun går rundt om pigen og på vej rundt tager hun en skaks fra bakken. Pigen som kun har en bluse og bh på står skælvende da saksen begynder at klippe hendes bluse i stykker. Hun frygter saksens skarpe klinger mod hendes hud. Blusen forsvinder og med et også bh”en. Her står hun nøgen og bundet uden mulighed for at se de personer der gør dette her ved hende og hvad de gør ved hendes mor.

Manden leder langsomt kvinden hen til et leje han løsner hendes arme og ankler og siger kort: “Læg dig op!” Kvinden tøver, lidt usikker på hvad hun skal lægge sig på. Han ser hendes tøven og finder en kort, tynd gummi stav frem. Han giver hurtigt kvinden et slag over hver bryst. Kvinden giver et skrig fra sig, en blanding af smerte og forskrækkelse over slagene. Hun lægger sig skyndsomt op på lejet.
Pigen hører skriget og farer sammen, bange for hvad der er sket, hun hører pludselig en hvisken i øret: “Sådan går det når man ikke adlyder straks, husk det”. Pigen skælver af frygt. Manden spænder kvindens hænder fast til hver side af den bænk som hun ligger på, han tager hendes venstre ben og løfter det og trækker det ud til siden, det spændes fast. Hun mærker at hendes ben bliver tvunget ud til siden og lagt op i et leje, højere end det hun ligger på, hun mærker at han tager hendes højre ben og placerer det lige som det venstre, hun er sig sin nøgenhed og sit åbne køn meget bevidst. Kvinden leder pigen hen mod et kors placeret op ad væggen. Hun løsner pigens hænder og fastgør dem mod træværket. Pigen mærker hvordan hendes arme bliver strakt ud og opad, hun mærker at de fastgøres.

Hun prøver at rykke i dem for at komme løs, “det nytter ikke noget”, lyder en hvisken i øret på pigen. Hun mærker hvordan hendes ankler bliver løsnet og i fortvivlelse forsøger hun at sparke ud efter den ukendte person. Hun rammer ikke og et øjeblik senere står hun fastlåst mod korset. “Dette kommer du til at fortryde min pige,” lyder det igen i hendes øre. Pigen giver et smerte og overraskelsens skrig fra sig da den 9 halede pisk rammer hende første gang. Smerten og chokket var ubeskriveligt, for hende en smerte hun aldrig havde følt før. Den kom igen og igen, hun mistede tal på hvor mange gange den ubeskrivelige smerte kom, overalt på hendes nøgne og ubeskyttede krop. Kvinden lod pisken ramme pigens lår og arbejdede sig så op ad mod brysterne, dette var første gang pigen smagte piskens sødme og hun skulle aldrig glemme den. 20 slag startende næsten blide, til de sidste som efter lod mærker, både på pigens bryster og i pigens sind. Pigen opgav efter 7 slag at skrige om nåde, nu kom der kun klynk og støn over smerten.

Kvinden på lejet hørte sin datter skrige og vidste med det samme hvad der skete, hun ønskede af al magt at kunne beskytte pigen; men vidste at dette var umuligt. Hun vidste at her i denne verden var de uden indflydelse på deres eget liv. Manden så på kvinden der nu lå bundet fast til bænken med fastspændte arme, løftede og spredte ben så han havde fuld og ubesværet adgang til hendes køn. Han går over til bordet for at gøre de sidste instrumenter klar til opgaven. Han ser på de ringe der ligger på klædet ved siden af ham, 2 store tunge ringe til hver af de ydre skamlæber, 4 lidt mindre og knapt så store til de indre skamlæber, 2 mellem ringe som skulle placeres i brystvorterne og til sidst finalen en ring der skulle sidde i klitoris. Alle disse ringe skulle tjene som bevis for at kvinden tilhørte dem.

Han fandt tangen og satte en nål i, han ville starte blidt i brystvorterne. Kvinden mærker det kolde spidse stål mod hendes vorte og gyser, hun har en ide om hvad der vil ske. I et hurtigt tryk gennemborer han vorten, et forsinket skrig undslipper kvinden. Han fjerner nålen og sætter den første ring i. Uden pause tager han hurtigt den anden vorte under behandling, med et ligger kvinden nu med 2 ringe i brysterne. Manden lader hende hvile lidt mens han skifter til en anden nål, nu står de indre læber for tur. Det bare blottede kød ligger mellem kæberne på tangen, et tryk, et skrig og hullet er lavet, en ring pryder snart læben. De næste 3 ringe kommer i kvinden under stadig højere og højere skrig og smertesudbrud, ved den 4 forsætter skriget til kvindes lunger er tomme for luft og hun vrider sig rundt på bænken. Hun er tæt på at opnå en orgasme pga. smerterne. Manden træder tilbage og nyder synet af hans værk, 4 ringe i de indre skamlæber 2 i hver.

Han går over til pigen, går rundt om hende, mærker på hendes krop, hun står og ryster af frygt for hvad der kan ske med hende, mærket efter moderens skrig. Manden finder et sæt klemmer frem, de har små spidse tænder på kæberne og kan spændes efter behov. Han trækker i brystvorten, pigen stønner over smerten. Manden sætter klemmen på vorten og pigen udstøder et kort skrig. Hurtigt tager han den anden vorte og uden nåde trækker den så langt ud som han kan, pigen forsøger at følge med men på grund af hendes fastbundne tilstand stoppes hun. Han sætter endnu en klemme på hendes ømme brystvorte. Endnu et skrig.

Manden går tilbage til kvinden og ser på hendes køn, ringene glimter i safterne fra hende. Han tager en ny nål og sætter på tangen. Med hurtige, rolige bevægelser gennemborer han hendes ydre skamlæber fire gange og sætter ringe i som vil trække dem ned når hun står op. Nu ventede kun den store finale. Manden gjorde tegn til at kvinden skulle løsne pigens blindfold, dette her skulle hun se. Han ventede til pigen har klaret synet og med et hun får øje på sin mor bundet og med ringe i kroppen. Pigen når at udbryde et forskrækket skrig inden hun får en gag i munden. Manden finder en oppustelig gag frem og sætter den i munden på kvinden på bænken. Han puster den op, så den fylder hendes mund. Han mærker at kvindens vejrtrækning bliver hurtigere og han lader hende vende sig til følelsen af gaggen. Han ser på pigen, mærker hendes øjne vandrer fra hendes mor til manden og videre til kvinden, hun ser frygten i hendes mors ansigt og en sær nydelse af magt i mandes og kvindens øjne.

Manden tager en tynd nål fra bakken, går over mod pigen og holder nålen op foran hendes øjne, han ser rædslen i dem, frygten for noget så lille. Han går videre rundt om hende og tilbage til bænken til kvinden der, han sætter nålen på tangen og ser over på pigen, hun forsøger at se væk men kvinden fastholder hendes hoved så hun kun kan se moderen. Manden bruger de nye ringe til at åbne kvindens køn helt op med der kommer en række af lyde fra kvinden de fleste båret af smerte. Manden blotter kvindens klitoris og sætter tangen på, han ser på pigen der stirrer vantro på ham. Ham hugger til og med et er kvindens klitoris gennemboret. Hun skriger mod gaggen og spænder sig i en bue af smerte, pigen skriger “Neeeeeeeeej” mod gaggen. Manden sætter en ring i kvinden og lader hende ligge. Han går over til pigen, kvinden hvisker om hun ønsker sig samme tur som hendes moder? Pigen ryster energisk på hovedet, hun er bange for hvad der venter hende. Manden tager den ene af pigens vorter mellem fingrene, trækker, masser den. Han nikker til kvinden der med et hurtigt tag holder pigen urokkeligt fast. Manden tager tangen og sætter den mod pigens brystvorte, et klik forkynder at den er gået i gennem. Pigen skriger af smerte og hun forsøger at slippe fri, men forgæves. Snart pryder 2 ringe hendes unge bryster. Kvinden hvisker til pigen:

“Du forsøgte at flygte fra din Herres hånd, det er smertefuldt”. Pigen ser manden komme med to piske, begge 9 halede piske med lange snerter. “Min tøs, du skal nu lære hvad det koster at forsøge at undslippe din Herres hånd”. Han lader pisken ramme de nu piercede bryster, resultatet udebliver ikke, pigen skriger af smerte, kvinden rammer lavere på pigens nøgne og glatte skamlæber, resultatet er det samme; et smerte fuldt skrig. Slagene rammer med forskellig styrke og rundt på hele den forsvarsløse piges krop, hendes bryster, lår og fisse bliver mærket af piskene. Pigen opgiver hurtigt al modstand, ved hun er ude af magt til at gøre noget, hendes skrig mod gaggen bliver hurtigt til klynk som blander sig med tårerne fra hendes øjne. Manden holder, sammen får kvinden og manden vendt pigen om så hun står med ryggen ud mod dem. Nu starter de forfra med piskeslagene, de forsætter indtil pigens ryg, baller og baglår er fulde af røde striber fra de to piske.

Hun føler sig magtesløs, liggende bundet fast på arme og fødder, liggende med løftede spredte ben, åben for enhver handling som hendes Herre ville udføre. Hun hører at han rumsterer med noget metal men ved ikke hvad. Uforberedt mærker hun noget koldt og spidst mod den ene brystvorte, et erkendelses lys dukker op en nål! Han vil gennem bore min brystvorte med en nål. Et ryk, et chok, et skrig forsinget af chokket undslipper hende. Aldrig har hun oplevet en så intens smerte så kort men ond. Hun mærker at han sætter et smykke igennem hullet men hvilket? Hun mærker nålen mod det andet, forsøger at forberede sig på smerten. Et ryk, en smerte, hullet er der, et smykke bliver sat i. Hun høre raslen med metal igen, hun fornemmer ham mellem sine ben, han trækker ud i hendes ene indre skamlæbe, hun mærker det kolde spidse metal. Et ryk, hun skriger over en større smerte end tidligere, troede ikke at hun kunne klare en så stor smerte. Et smykke bliver sat i hurtigt er læben trukket ud igen, et ryk, skriget er endnu kraftigere end før, hun mærker at smerten virker som et narkotikum, hun svømmer hen i smerte og eufori da de næste to huller bliver lavet i den anden skamlæbe. Hun oplever en smerte som hun ikke troede hun kunne, hun befinder sig i et univers som ligger uden for det hun troede var muligt Hun fornemmer svagt at manden går væk, frygter for om hvad han nu vil.

Pigen mærker med et et par hænder som undersøger hendes krop, den finder i alle kroge. Hun mærker at et par fingere griber om hendes brystvorte, trækker, maser, vrider i den. Et smertens støn kommer over læberne, med et et skrig. Mærker noget der bider sig ind i vorten en smerte som forøges. Den frie vorte trækkes hårdt ud, forsøger at følge med men mærker rebene stopper hendes bevægelse. Endnu engang mærker hun de små skarpe tænder der bider sig ind i vorten endnu engang må hun overgive sig, et skrig kommer over læberne. Hun fornemmer at hun bliver ladt alene igen, hun frygter for hvad hendes mor er blevet udsat for.

Kvinden følte hans nærvær igen, lyden af metal mod metal kom igen. Mere Smerte hun mærkede et træk i den ene skamlæbe, et ryk, smerten fra før, skriget igen, føelsen af at flyde væk fra denne verden. Endnu et smykke denne gang mærker hun vægten af det virker tungt. 2. . . . 3. . . . 4. . . . ryk, skrig, er væk, er i en smertens eufori, et smertens univers. Det eneste hun fornemmer er vægten af de nye smykker.

Hun mærker bindet bliver fjernet, hun ser sin mor, bundet med ringe i bryster og skamlæber. Vantro, misser med øjnene mod lyset er det rigtigt? Hun ser manden gå hen og finde en nål og sætte den i tangen. Hun drejer hovedet væk, vil ikke se på. Hun mærker at hendes hoved liver tvunget tilbage af kvinden. Hun ser manden blotlægge hendes mors klitoris og sætte tangen omkring den. Lyden af nålen gennem kød, skriget fra hendes mor hendes eget vantro skrig lyder ud i rummet. Dette er er ikke virkelighed, det må være et mareridt. Stadig med åben mund mærker hun en kugle blive presset ind i hendes mund, en gag.

Lyden igen, den sender smerte igennem hendes krop, Igen? Hvor? Hun mærker hendes mund tvinges op, noget bliver lagt i og spændt omkring hovedet. En sær blæsende lyd kommer, hun erkender; en oppustelig gag. Hun kæmper for at kontrollere sin vejrtrækning. Han er der ikke, hun er alene igen. Duften af ham kommer igen, han er ikke færdig.

Hun mærker hvordan han spreder hendes ømme læber, hun klynker mod gaggen smerten er stor, han blotlægger hende totalt. Vil ikke erkende hvad hun allerede ved, målet for denne nål. Hun mærker at han trækker klitorisen ud. Tiden går i stå, mærker stålet, rykket lyden af nålen der gennemborer hende, alt dette gennem det vildeste skrig hører hun sin datter, ser hun det? Hun har mistet magten over hendes krop hun kaster sig rundt for at komme væk fra smerten, få den smidt ud af kroppen. Hun opdager end ikke at han sætter smykket i.

Hun ryster, hvordan kan han? Hvem er han? Hvad vil han? Han tager en tynd nål, holder den op foran hende. Hun ryster ved at nu bliver det hendes tur, hendes ben bliver løsnet. Af afmagt sparker hun ud efter kvinden, vil væk. Hurtigt finder hun sig selv bundet igen, hårdt og uden nåde. Hun hører en hvisken i øret, vil ikke forstå. Han kommer med tangen, nålen, fjerner klemmerne. Hvilken smerte hun ser uden at føle noget sin ene vorte trukket ud. Tangen omkring den, et ryk, et skrig mod gaggen, smerten river i hende, med et er det virkelighed. Hun stirrer på ham, på vorten ser hun en ring blive sat i, det kan ikke være i hendes bryst det sker. Et træk, et ryk, et skrig, smerten igen. Hun er ikke i denne verden. Hvad vil de andre tænke? hvordan forklarer hun dette? Han lader hende stå, går væk for at komme tilbage med to piske, hun ved det er til hende. Hun mærker den ramme, lige på ringene i hendes bryster, smerten er dårligt nok opfattet før der kommer en ny smerte på hendes fisse.

Hun stopper det første skrig blot for at starte på et nyt. Hun kan ikke skelne det ene fra det andet, de bliver ved, tårerne løber. Hun er ikke bange har ingen frygt, er ikke tilstede mere. Hele hendes krops forside brænder, hendes bryster er uden følelse, hendes fisse smerter uden sidestykke. Hun mærker at hun bliver løsnet, endelig fri. Hun opfatter ikke at hun bliver vendt og bundet igen, før de første slag rammer hendes ryg og baller. Smerterne gør at hun flyder væk, er i en anden verden. Det stopper, hun tør ikke tro, tør ikke håbe, at det er slut…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *