Vibeke fik som fortjent

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

For nogle år siden mødte jeg på en cafe en sød pige, der hed Vibeke. Hun var meget lille ca. 160 cm. Slank, kønt ansigt, halvlangt lyst hår og først i tyverne. Jeg faldt i snak med hende og efter et par timer syntes hun at vi skulle hjem til hende og have et glas rødvin.

Hun gik foran mig op af trappen i hendes opgang og jeg kiggede brændende på hendes lille og velformede røv, som gyngede lige foran mit ansigt. Hun havde en kort sort nederdel på, et par lysebrune højhælede sko og en nærmest beige top på, meget passende til en cafetur midt på sommeren. Jeg kom direkte fra arbejde og havde jeans, t-shirt og min læderjakke, da jeg var på min kværn.

Vi kom op i lejligheden og satte os i hendes stue, hun hentede rødvin og et par stearinlys. Det var en lyssommeraften og vi var efterhånden blev ret muntre i vores samtale som handlede ret meget om sex og andet sjovt. Hun sad overfor mig i sofan og med jævne mellemrum spredte hun benene og viste mig at hun havde et par små sorte trusser på, jeg kunne mærke at min pik voksede støt som samtalen skred frem. Det gik stille og roligt op for mig at Vibeke var en fræk lille tøs der i den grad trængte til en god omgang pik. Jeg rejste mig op og gik over i sofaen og bukkede mig ned over hende og kyssede hende dybt. Hun kom mig i møde og vi kyssede længe, vådt og tungt. Jeg rakte en hånd op på hendes ene bryst, de var bløde og dejlig, umiddelbart skød jeg dem til en pæn c-skål. Da vi havde kælet lidt og hygget lidt, begyndte jeg at tage tøjet af hende, hendes top røg af og viste mig et par dejlige bryster i en fræk sort bh. Da kiggede hun fræk på mig og sagde, ”Nej så stopper vi vist.” Da hun havde sagt det smilede hun rigtig frækt og det var tydeligt at hun ville lege. Jeg tog hende hårdt i armen og sagde at nu havde hun spillet op og slæbt mig herop, så skulle hun godt nok ikke prøve at slutte legen nu. Hun blev ganske tydeligt vildt liderlig af det og jeg tog hende bestemt i begge arme. ”Nu går vi lige herind,” sagde jeg og trak hende ind i hendes soveværelse, hun brokkede sig let, men gjorde ikke overbevisende modstand. Derinde trak jeg resten af hendes tøj, men lod hende beholde sko og bh på.

Jeg væltede hende ned på gulvet, lynede mine bukser ned og proppede voldsomt min halvstive pik i hendes varme, bløde mund. Hun suttede godt og jeg mundkneppede hende også en del, hun kiggede hele tiden op på mig. På et tidspunkt spyttede hun pikken ud og sagde: ”Føj, den smager ulækkert”. Jeg tog hende hårdt i håret, stak hende en flad lussing, og da hun kiggede op på mig, spyttede jeg hende i ansigtet. Det gav et gip i hende og hun blev helt tydeligt sindsygt liderlig af det.

Jeg smed hende op på sengen, så hun lå på ryggen og spredte hendes ben, mine fingre æltede hendes inderlår og kusse, den var absolut gennemblødt. Hun var rigtig våd, det løb ned af hendes skamlæber i små dråber og fugtede hende balder og røvhul. ”Nå din lille liderlige kælling, skal du kneppes i hoved, kusse eller røv?” spurgte jeg. Jeg var naturligvis overhovedet ikke interesseret i hendes svar, men hun sagde at hendes kusse trængte til en stor pik. Jeg stak prøvende to fingre op i kussen på hende og de gled lige ind. Jeg byttede fingrene med min pik og bankede den helt i bund 3 gange, min nosser blev godt våde af turen. Jeg trak pikken ud og bøjede hendes ben helt op, så hendes knæ nåede hendes ansigt. Vibeke brokkede sig lidt, da hun godt kunne se hvad der skulle ske nu, jeg trykkede med besvær pikken og i hendes stramme røvhul. Hun skreg og klynkede, jeg bad hende hårdt om at holde kæft ellers ville hun få sin straf. Hun fortsatte med at brokke sig. Jeg rejste mig, hev hende brutalt op, og trak hende ud på hende badeværelse. Jeg tvang hende ned på knæ og sagde:” Kig på mig, din lille so.”

Hun sad der lidt forvirret og bange. Det var skønt at kigge ned på den lille stramme pigekrop og hendes liderlighed, med en lille bange anelse. Jeg holdt hende i håret og placerede min pik lige ud for hendes ansigt. Hun blev meget overrasket da en tyk stråle varm, gul urin ramte hende lige i munden. Det løber ned over hende fyldige bryster og hendes dejlige kusse. Hun kigger forbavset på mig og jeg kan se hendes læber bevæger sig sagte og hun siger stille: ”Mere, jeg vil have mere”. Hvilket naturligvis får mig til at stoppe, tage hende under hagen, løfte hendes hoved lid så hun kiggede direkte op på mig. Jeg hvæsede: ”Hold din kæft, lille liderlige kælling,” hvorefter jeg spyttede hende lige i ansigtet, igen kunne mærke hvordan hende krop reagerede fysisk på min hårdhændede behandling af hende. Hun blev mere og mere liderlig jo mere jeg mishandlede hende.
Jeg kigger rundt i badeværelset og får øje på en flaske shampoo, der er helt rund og ret tyk. Jeg griber flasken og vælter Vibeke ned på ryggen i urinen. Hun ligger med benene op i luften og jeg spreder hendes ben mere og mærker på hendes kusse, den er glohed og plaskvåd.

Shampooflasken presser jeg op i hendes kusse, hvilket får hende til at stønne og ømme sig da flasken er meget tyk og lang. Men jeg insisterer og presser den helt i bund på hende, hun kigger bedende op på mig og jeg kan se hendes læber sitre og hun kommer voldsomt.

Vibeke ligger på gulvet og er våd, hendes brystvorter stritter lige op i luften. Hendes stramme kusse er fyldt ud af shampooflasken og hun er lige kommet. Jeg rejser mig op igen og peger min stive pik lige mod hende bryster, jeg åbner og mit varme pis strømmer ud over hendes dejlige c-skål, Vibeke vrider sig og råber nærmest:” Ja pis på mig, jeg er en liderlig so”. Jeg er tæt på at kigge overrasket på hende, men bider det i mig og sigter lige i munden på hende. Vibeke åbner munden og får en stor mundfuld pis som hun halv sluger, resten løber ned over hendes krop. Jeg er færdig, og griber en håndbruser og vasker hurtigt Vibeke af. Jeg smider hende et håndklæde og hun tørrer sig.

Jeg river hende ind på hendes seng, hvis jeg var liderlig før er jeg ved at eksplodere nu. Jeg smider hende ned på alle fire og skubber lige shampooflasken helt op i hendes kusse, hvorefter jeg hårdt banker min pik op i hendes stramme røvhul. Hun skriger og klager, men jeg knepper hendes anus hårdt og rytmisk. Efter 2 minutter kan jeg høre at hun kommer, hvilket jeg også selv er tæt på. Vi kommer stort set samtidigt, jeg sprøjter tyk og klistret sperm lang t op i røven på hende og hun skriger en vild orgasme ud. Min nosser hamrer mod flaske og jeg fortsætter med at pumpe med sæd op i hende. Hendes kusse er helt fyldt og jeg råknepper hendes røvhul, som nu også er fuld en min varme sperm.

Vi falder begge om på senge og hun trækker shampooflasken ud af kussen. Hun stønner tilfredst:”Jeg er aldrig blevet behandlet så dårlig, men fuck hvor var det dejligt”. Jeg kiggede på hende og vidste at jeg nu havde en liderlig so, som ville gør alt hvad jeg ville have. Jeg skulle senere opdage hvor mange grænser man faktisk kan overskride.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *