Fødselsdagsfesten

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

For et par år siden i de bedste teenageår havde jeg en fantastisk oplevelse, som jeg gerne vil fortælle om. Jeg var 19 og var inviteret med til 18 års fødselsdag hos min kammerats kærestes veninde. Lidt langt ude, men jeg sagde ja fordi jeg kunne regne ud at der ville komme rigeligt med piger. Fødselsdagsbarnet havde lagt an på mig et par gange men var ikke rigtig interesseret i hende. Jeg havde dog købt nogle blomster til hende, det gjorde indtryk på alle pigerne. Ja jeg var ankommet til festen, og satte mig over til drengene og vi begyndte at drikke lidt øl for at komme i godt humør.

Så var der serveret og jeg opdagede hurtigt at vi skulle sidde dreng pige. På min ene sidde sad en pige jeg aldrig havde set før, lækker krop, slank, en håndfuld bryster der bare passede perfekt og en udstråling der bare sagde selvtillid. Jeg fandt hurtigt ud af at hun hed Lisa og hun kun var 15 år, WOW sådan så pigerne squ ikke ud da jeg var i den alder. Jeg blev også lidt flov over at sidde og tjekke en 15årig pige ud. På min anden side sad den sødeste pige, min vens kærestes bedste veninde Fie som de havde prøvet et par gange at sætte mig op med. Hende kunne jeg se potentialet i, ja det gættede jeg på. Hun var ikke typen der viste så meget hud og hun var ret genert. Vi fik hurtigt spist og det virkede som om alle var friske på at få en fed fest ud af det.

Alt drejede sig hen på at drikke sig fulde, og snart drejede samtalen sig hurtigt om sex. Jeg havde fået en del at drikke, så gik udenfor for at få lidt frisk luft og ryge en smøg. Der gik ikke lang tid før Lisa joinede mig, og vi hyggede os og snakkede om lidt af hvert. Hun stod og så så dejlig ud, naturlig og stadig nedringet. Jeg stod åbenbart i en tåger og stirrede på hende, så hun skubbede til mig, og sagde ”står du og tjekker mig ud”. Det kunne jeg vidst ikke komme udenom, og tilstod og sagde hun så dejlig ud. Det var så der jeg lavede en dum fejl troede jeg i hvert fald, jeg kom til at nævne emnet alder. Jeg kunne hurtigt se at hun gik i forsvarsposition, og tog en smøg mere i munden. ”Hva fuck så? Jeg kan sikkert mere end de piger du har været sammen med”, sagde hun så, jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle sige. Der var helt stille, og jeg tog mig så mod og sagde at jeg sys at hun så meget ældre og moden ud, men at jeg bare selv havde haft dårlige erfaringer med yngre piger. Det virkede som om hun godtog min forklaring, hun begyndte at smile og blinkede med øjet. Det fik mig til at rødme og ”alt var godt igen”.

Hun begyndte at køre på at jeg rødmede lidt, og sagde at hun kunne få mig til at rødme meget mere. Jeg begyndte at tænke så det knirkede, og prøvede at undgå den samtale. Hun stillede sig hen og spærrede døren og spurgte så; ”hvor stor er din pik?” Ja jeg rødmede, og fik hurtigt sagt at den nok vel var meget normal. Jeg kunne hurtigt se på hende at den forklaring godtog hun ikke. ”Der går rygter om at du har en stor pik” sagde hun, jeg prøvede at spille kostbar og fremstammede bare: ”cool” og smilede.

Nu rødmede hun og jeg tog hurtigt tråden og spurgte hende hvor hun ville hen med det. Hvis jeg ikke havde jern på så fik jeg det, vi stod i forvejen tæt, men nu var begge hendes små hænder begyndt at kærtegne min pik. Hun smilede og slikkede sig om munden. Jeg var helt ude af mig selv, og hun hev mig hen i et afsides hjørne af haven hvor der var et redskabsskur. Damn jeg var blevet liderlig og vi gik ind i skuret og begyndte at kysse heftigt.

Så satte hun mig ned på en stol, og sagde super frækt at hun aldrig havde suttet pik før og om hun ikke måtte sutte min pik. Jeg sagde ingenting men begyndte bare at knappe mine bukser op. Hun hjalp til, og sad først bare og stirrede på den, men tog hurtigt mod til sig og begyndte at slikke på mit hoved. Derefter op og ned af skaftet og mine kugler, jeg nægtede at tro på hun ikke havde prøvet det før. Pludselig tog hun pikken i munden og ned til roden i første forsøg.

I starten langsomt og forsigtigt, men så gik det hurtigere og hurtigere. Hun begyndte så at sutte mine boller imens hun onanerede min pik med begge hænder. Jeg kunne mærke at jeg ikke kunne holde meget længere og sagde så til hende at jeg snart ville komme, hun ignorerede mig bare totalt og var helt opslugt af min pik. Hun suttede nu i et helt vildt tempo og jeg spermede direkte ned i hendes hals og hun slugte alt.

Hun sagde frækt at nu ville hun gå indenfor. Der gik mindst 5min. før jeg rejste mig. Jeg var helt væk til at starte med, og sagde til mig selv at nu havde det fandeme været en god aften. Da jeg kom ud, så jeg min ven og hans kæreste sidde og hygge på en bænk ikke langt væk og sad og smilte til mig.

Nu tænkte jeg bare på at drikke mig stiv, aftenen var allerede reddet. Det var min tankegang dengang. Der gik et par timer og festen blev kraftigt tyndet ud med mennesker og da min ven og hans kæreste tog hjem fra festen fik jeg arrangeret at jeg kunne overnatte der. Vi hørte gode gamle danske klassikere og drak og drak. Til sidst sad vi kun 5 tilbage, fødselsdagsbarnet og hendes scoring, og Lisa og Fie som jeg også havde snakket godt med til festen.

Det var tydeligt at se på parret der sad overfor mig at de begge gerne ville ind i seng, så efter et par minutter sad jeg tilbage med 2 piger. Lidt skræmmende når jeg tænker på det, men jeg var beruset og havde smidt hæmningerne. Det havde Lisa også men var overrasket over at se Fie på slap line. Fie foreslog så at vi skulle spille strippoker, jeg var på!! Skal vi sige det sådan det ikke gik så godt for mig. Jeg sad i boxershorts og begge piger havde næsten ikke afsløret noget. Jeg blev mobbet meget, og begyndte at trække i land, at nu havde de vundet og ville tage mit tøj på igen. Så sagde Lisa at når hun havde set min pik så squ Fie da også have lov.

Jeg blev overrasket over den kommentar, og så over på Fie, det lignede at hun stirrede på mine boxershorts. Begge piger satte sig over i min sofa og satte sig helt tæt op af mig. Jeg kunne hurtigt mærke at der var liv dernede og det så pigerne også. Jeg sad der halvnøgen med 2 piger der kyssede mig, jeg var i himlen. Lisa nussede mig på maven og kyssede mig på øret, imens Fie hviskede i mit øre at nu ville hun se min pik. Jeg var ved at sprænges allerede og at spørge om sådan noget puha. Hun satte sig på knæ foran mig og begyndte at udforske min pik. Samtidig begyndte Lisa at tage tøjet af, hun så lige så fantastisk ud som jeg gættede på.

Små faste bryster og en fantastisk lyserød fisse. Hun satte sig i sofaen så jeg kunne komme til hendes fisse. Jeg startede med at pirre hende, jeg skulle have hævn fra skuret! En anden pige suttede min pik men jeg prøvede så godt jeg kunne at røre hende og kysse hende i hele området omkring fissen.

Hun hulkede og gned sig, men hun skulle ”lide”. Jeg satte så tungen på klitten og kunne mærke at hun var meget våd. Jeg kunne ikke rigtig koncentrere mig pga. min egen behandling og begyndte at fingerkneppe hende i stedet. Damn hun var stram. Nu ville jeg have tøjet af Fie og hev hendes hoved væk fra min pik.

Hun rev hurtigt hendes tøj af. Og satte sig ved siden af mig. Jeg begyndte straks at cirkulere rundt om hendes fisse. Så fik jeg en ide som jeg har drømt om i mange år. Rejste mig op og sagde at de skulle sætte sig ved siden af hinanden og sprede benene. Jeg var ikke helt klar over om det var en drøm, jeg var helt i ekstase. De 2 gode veninder begyndte at sidde og kysse, og jeg gik så i gang med deres fisser. Jeg begyndte med Fie, hun var ikke lige så stram som Lisa men hun var til gengæld helt glatbarberet. Hun fik hurtigt en orgasme, det virkede ikke som om der skulle så meget til. Lisa var også hurtigt oppe og ringe, men jeg slikkede bare videre og tog så min anden hånd og begyndte at fingerkneppe Fie.

Det var vildt liderligt at se 2 piger stønne som samtidig sad og gramsede og kyssede hinanden. De rystede og jeg gav den endnu mere gas og de kom næsten samtidig. Jeg var lidt overrasket over at ingen var vågent af det, for der blev skreget et par orgasmer ud. Imellemtiden var mit jern lagt sig lidt ned, men det kom hurtigt op af stå og uden at sige noget satte begge piger sig på knæ i sofaerne og deres våde fisser strittede op i luften.

Jeg stod ikke længe og overvejede hvem der skulle have pik, men valgt den stramme Lisa først. Hun var så våd at jeg gled lige ind. Fie rejste sig op og begyndte at bide i mine brystvorter, det var utroligt frækt og hun stor der med sine fyldige bryster og dejlige krop med en finger oppe i sig selv og hendes anden hånd på mine boller. Der gik et par minutter og Lisa begyndte at trække sig sammen om min pik og det fik mig til at sætte tempoet endnu mere op. Hun kom og kom og kom, jeg havde aldrig set noget lignende. Derefter faldt hun sammen, og lå på sofaen.

Jeg trak mig ud og Fie tog mig i hånden og jeg satte mig i en lænestol. Hun satte sig på min pik med ryggen til mig, det havde jeg aldrig prøvet. Jeg sad og stirrede på hendes røv og gav den et par klask. Jeg sad og nød det imens hun arbejdede op og ned af min pik. Jeg kunne se på hende at det var lidt hårdt for hendes lår og bad hende om at vende sig om. Det gjorde hun og hun begyndte at ride mig, det var fantastisk! Jeg kunne sidde og se denne fantastiske pige ride mig og sidde og lege med hendes store bryster.

Jeg tog fat i hende og rejste mig op stadig oppe i hende og lagde hende ned på sofabordet. Nu var det tid til missionær, jeg lagde hendes ben op på mine skuldre og satte et højt tempo. Lisa var samtidig kommet til sig selv. Hun sad liderligt og onanerede i sofaen, og stak hele tiden sine fingre i hendes mund og slikkede dem rene. Det var super frækt. Jeg kunne snart ikke holde til det mere og satte tempoet op til max og Fie kom næsten samtidig med mig og da jeg sprøjtede min sæd op i hende.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *