Kirstens jomfru-hul

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det hele var startet en aften, hvor min kæreste Mie og jeg havde snakket fantasier over en god flaske rødvin. Da jeg nævnte min fantasi om at være sammen med to piger, sagde Mie spontant “Så skal du da lave et stripshow for os først!”. Først grinede vi lidt af det, men til sidst blev vi så tændte på tanken, at vi gennemgik hendes venindekreds for emner, vi begge to kunne tænke os at prøve på. Mie ville så forsigtigt finde ud af om en af dem skulle være interesserede.

Efter et par uger kom Mie hjem og sagde at Kirsten var med på ideen. Kirsten er en af Mies kønneste veninder, og jeg kunne mærke en umiddelbar interesse i mine bukser, bare ved tanken. “Hun kommer på lørdag”, sagde Mie, og rev mig ud af mine løbske tankebaner, “og hun glæder sig til at se dit show!”.

Jeg smilede bredt – tankerne om hvad vi tre skulle opleve, havde for en stund fået mig til at glemme mine betænkeligheder ved at vise mig frem.

Inden Kirsten kom var jeg lidt beklemt ved situationen, mon det ville være akavet? Kirsten fik dog straks skudt de betænkeligheder i sænk, idet hun, da hun trådte ind af døren, med et stort smil sagde “hej smukke” til mig, og gav mig et kys på kinden. Så tog hun mig i hånden, og nærmest trak mig med ud i køkkenet “Mie sagde at du også kan lave mad”. Mie grinede højt ude fra køkkenet “ja han har du i hvert fald dækket et pænt bord”.

Under hele middagen pjattede vi som om vi havde drukket en hel del mere end de små to flasker der røg ned sammen med Mies dejlige mad. Ordvekslinger som f.eks. Kirstens hårde bedømmelse af en fyr, hun havde mødt weekenden før “Han havde vist aldrig prøvet at slikke før”. “Det har Carsten i hvert fald”, småfnisede Mie straks, “men han er altså ikke vandt til at få hår i munden!”. Kirsten sendte mig et frækt blik og sagde “mon ikke han klarer den alligevel” faldt på forunderlig vis ind imellem vores almindelige snak.

Efter et stykke tid blev pigerne enige om at de egentlig godt snart kunne bruge lidt underholdning. Kirsten kiggede mig dybt i øjnene og sagde “Jeg har jo hørt så meget godt om dig, Carsten”. Jeg så straks på Mie, men hun sad med det mest uskyldige blik. De to piger trak mig ind i stuen, hvor de havde skubbet sofabordet til side, så jeg kunne strippe for dem, mens de sad i sofaen. Mie startede musikken, ganske lavt. Hun smilede frækt til mig “vi tænkte, du måske ville høre hvad vi snakker om imens…”. Hun sendte mig et af de frække blikke, hun ved, går direkte i mine bukser. Hun dansede hen til mig, og fik mig i gang med at danse til rytmen, hun åbnede den øverste knap i min skjorte, men bakkede så tilbage sofaen, hvor hun satte sig ved siden af Kirsten.

Jeg begynder at danse med vuggende hofter. Selv om den uvante rolle gør mig lidt nervøs, gør det mig også liderlig på denne måde at optræde for de to veninder. “Han er jo slet ikke værst, din fyr”, siger Kirsten til Mie, som smilende nikker. Jeg danser langsomt rundt, mans jeg tager fat i skjorten og knapper de næste knapper op. “Da har ikke fortalt om han har hår på brystet”, siger Kirsten og følger mine fingre, mens de knapper skjorten op.

“Uhm hvor lækkert”, siger hun begejstret, da jeg åbner skjorten, så de kan se min lettere behårede brystkasse, “ikke for meget, ikke for lidt”.

Bevæger langsomt underlivet frem og tilbage som i et samleje. Jeg er blevet mere modig efterhånden som jeg er kommet i gang. Pigernes frække bemærkninger og åbenlyse begærlige interesse har også hjulpet mig vej. De har begge to en lille sommerkjole på, der stopper omkring midt på låret, og som de sidder der og nipper til hvert sit glas rødvin, fanger mit blik de to sæt flotte, slanke ben, de kan fremvise. Jeg går næsten i stå med min dans, men Mie har set hvor mit blik er gået hen, og siger “hvis du vil se mere end det, skal du nok ikke stopper nu”. Pigerne fniser, og jeg genoptager mit lille show.

Skjorten har jeg nu fået smidt, og jeg danser foran dem kun iført cowboybukser. Jeg kan mærke min rejsning presse sig mod de stramme bukser, og kærtegner den udenpå bukserne. Det er en fantastisk følelse at se de to pigers blikke rettet mod min bule i bukserne. Jeg kan se på Mies let blussende kinder at det tænder hende at vise sin kæreste frem for sin veninde. Da jeg kigger efter, kan jeg også se aftegningen af hendes stive brystvorter mod kjolestoffet. Hendes faste B-skål behøver bestemt ingen støtte, så hun går ofte uden BH.

Det ophidser mig yderligere, og jeg vrikker bukserne et stykke ned ad hofterne. Min pik er blevet endnu stivere, så mine trusser er helt spilet ud, og mens jeg drejer mig rundt, kan jeg nærmest mærke deres øjne følge med bulen rundt. Jeg vender så med et lille hop det sidste stykke rundt, så jeg står med ryggen til dem. Jeg smiler ved mig selv, da de begge to kommer med et overrasket udbrud. Jeg vidste, at de ikke havde regnet med at jeg ville købe en g-streng til lejligheden.

“Jamen Carsten dog…”, hører jeg Mie hviske for sig selv, mens Kirsten mumler “god røv!”. Jeg trækker bukserne helt af, og med begge hænder tager jeg fat et godt tag om hver balde og masserer dem lidt. De jubler lidt, og da jeg lister en finger ind under strengen og langsomt trækker den ud af baldernes greb, vil jeg nærmest betegne det som liderlig fnisen, der udbryder. Jeg danser lidt med ryggen til dem, men vender mig så om igen.

Deres begærlige øjne holder øje med gylpen i mine bukser. Min pik er nu så stor og hård at trusserne næsten er for små. “Du havde godt nok sagt den var stor…”, siger Kirsten til Mie med et eftertænksomt blik. Jeg stikker en hånd ned i trusserne og tager fat om min pik og ser tilfreds, hvordan både Mie og Kirsten nærmest holder vejret. Jeg får lirket den ud af trusserne, og mens den står ret op af min mave trækker jeg trusserne af. Med den ene hånd tager jeg fat om kuglerne, og igen laver jeg samlejebevægelser mod dem.

Jeg går ned i knæ og skyder hofterne frem. Min pik peger lige imod dem. Med begge hænder tager jeg fat i forhuden og trækker den langsomt tilbage, indtil mit glinsende pikhoved er frit.

Pigerne hujer og klapper begejstret. Jeg skal til at rejse mig, men Mie udbryder “næh-næh, vent lige lidt. Må vi ikke have lov at takke for showet”.

Mie og Kirsten kravler nu ned af sofaen og herimod mig. De bevæger sig nærmest som to små hun-tigere, de slikker sig endda om munden, men jeg ved, at det er en lidt anderledes sult, de er på jagt efter at få stillet.

De kravler hen på hver side af mig, og straks efter kan jeg mærke begærlige læber og tunger på mine lår. De arbejder målbevidst mod mit skød, og snart glider der en tunge op af hver side af min ranke stolthed. Jeg kigger ned.

Hold da op for et frækt syn. To frække piger, der begge to slikker min pik.

Jeg må nærmest beordre mig selv til ikke at komme bare ved synet. De når begge toppen af min pik, og mens deres hager klemmer om mit hoved, giver de hinanden et lille trutmunds-kys. Så begynder de på skift at tage mig i munden. De afløste hele tiden hinanden, så hvert sut kun varede et par sekunder. Til gengæld kom der en ny mund igen og igen.

Så lod Mie Kirsten overtage stutteriet alene, og begyndte at kysse mig mens hun fortalte “Vi har udtænkt en lille plan. Nu vil vi først slikke dig til du kommer.” Netop som hun sagde de understregede Kirsten ligesom meningen ved at sluge mig til roden. Jeg gispede højt ved følelsen af at være et stykke nede i halsen på hende. Mie fortsatte ufortrødent. “Så kan du sidde og komme dig lidt mens vi laver et lille show for dig, og når du så er kampklar igen, så leger vi alle tre igen”. Jeg fik gjort hende begribeligt at jeg ikke havde nogen indvendinger, og vi bekræftede aftalen ved at give hinanden et dybt kys.

“Som du lige har opdaget kan Kirsten tage mere end mig”, smilede Mie frækt til mig (Mie er en sublim pikslikker, men hun kan ikke lide at tage mig helt i bund, og hun har heller aldrig villet tage min ladning i munden), “så skal vi ikke lade hende tage føringen…”

De førte mig hen til spisebordet, hvor Kirsten satte sig med ryggen op ad et bordben. “Stil dig foroverbøjet, så jeg rigtig kan slikke din skønne pik”, sagde hun, mens hun slikkede sine læber, der allerede var fedtede af den første slikketur. Jeg gjorde (naturligvis) som hun bad om, så hun havde min hårde pik direkte foran sit ansigt. Hun tog fat om pikken med den ene hånd, og holdt den fast mens hun lod sin tunge spille henover mit ophovne hoved.

Piger havde begge to stadig deres små sommerkjoler på, men nu gik Mie om på den anden side af bordet, hvor hun strippede for mig. Det var nu ikke fordi selve afklædningen tog så lang tid, for hun havde kun kjolen og en lille g-streng på. Men både under og efter brugte hun lang tid på at kærtegne sig selv. Jeg kunne næsten ikke tro det, ikke nok med at en lækker pige slikkede mig pik – Kirsten havde i mellemtiden erstattet tunge-legen med i langsomme sut at lade sine bløde læber køre henover mit pik-hoved, frem og tilbage, men kun på hovedet – men samtidig stod min skønne kæreste og legede med sig selv for øjnene af mig.

Mie gik nu meget sexet hen til mig, og stillede sig bag mig. Hun bøjede sig fremover, og lod sin krop kærtegne min ryg. Hendes stenhårde brystvorter føltes nærmest som små elektriske stød mod min nøgne ryg. Et ophidset gisp blandede sig med min hurtige vejrtrækning. Og imens Mie begyndte at kysse sig vej ned af min ryg, gik Kirsten over til at lade sin tunge slikke op og ned af min pik. Helt fra pungen til spidsen.

Mie er nu nået til mine balder, som får en ordentlig serie kys. Så skiller hun dem, og lader sin våde tunge løbe ind imellem dem. Hun ved at jeg godt kan lide at blive pirret analt, nogle gange har hun endda slikket mig i numsen mens jeg spiller pik. Det giver et lille gip i min pik, da hendes tunge passerer mit stramme hul. Hun fortsætter med tungen ind imellem mine ben, og hun begynder at slikke mine kugler.

Mie vender dog snart tilbage til mit lille hul, og imens hun bearbejder det skiftevis med en blød tunge henover og en hård, spids tunge, der prøver at presse sig indenfor, har Kirsten igen taget min pik i munden, og hun sutter mig nu dybere og dybere. Hun er helt fantastisk til at sutte pik. Ikke nok med at hun tager mig til roden hver gang, hendes tunge bevæger sig også inde i munden imens.

Da Mie lader sin tommelfinger overtage mit nu våde numsehul, og i stedet tager min ene kugle i munden og sutter blidt på den, begynder det at sortne for mig. Kirsten sutter ufortrødent videre, og så kommer jeg med et brøl.

Jeg sender en kæmpe ladning ned i halsen på hende, og hun tager den uden så meget som at give slip på min pik, som hun fortsætter med at malke for små efterladninger, og hun stopper først, da min pik er helt tømt.

Mie og Kirsten griner til hinanden, og fører mig hen til sofaen. “Læg dig nu her, så prøver vi om vi ikke kan få vakt “interessen” igen”, fnisede Mie.

Jeg lagde mig til rette på sofaen, mens Mie, dejlig og nøgen som hun var, gik om bag Kirsten, der endnu var påklædt. Og imens Mie begyndte at knappe Kirstens sommerkjole op i ryggen, fortalte Kirsten:

“Jo Carsten, Mie blev faktisk ret glad da du foreslog en ekstra pige. Og hun vidste med det samme hvem det skulle være. Et halvt års tid før hun mødte dig, var der nemlig en periode, hvor hun og jeg var elskender!” Jeg kiggede lettere chokeret på dem. Mie stak hovedet frem bag Kirsten og smilede bredt til mig “Ti-hi, det havde du nok ikke regnet med, hva’!”. Og det havde hun fuldstændig ret i.

I det samme gled Kirsten’s kjole nedover hendes krop, og endte for hendes fødder. Mie fortsatte “Og ud over at jeg gerne ville se denne dejlige krop igen, tænkte jeg, at den nok også var noget for dig.” Og igen havde hun ganske ret. Kirsten lignede Mie en del. De var begge mørkhårede. Kirsten var en anelse højere end Mie’s 1.70, og de var begge slanke. Efter hvad jeg kunne vurdere på den præsentation, Kirsten’s bryster fik på en vidunderlig servere-bakke af en BH, var de noget større end Mie’s.

Mie må vist have læst mine tanker, for hun genoptog sin lille tale: “Som du kan se er der ikke den store forskel på os. Kirsten har dog en større barm end mig”, mens hun sagde det, løsnede hun Bh’en, så Kirsten’s fyldige barm kunne hoppe ud i det fri, “det er en 90C, hvis du skulle være interesseret.” Mie gik om bag Kirsten igen, og tog fat om hendes bryster med hver hånd. “Her er lidt mere end den håndfuld, du er vant til”.

Kirsten vendte sig om og afslørede en skøn bagdel, der virkelig kunne bære den g-streng, hun nu kun var iklædt. “Kirsten har en skøn numse”, betroede Mie mig, inden hun gik på knæ bag Kirsten, og med tænderne tog fat i g-strengen og trak den ned. På vejen ned nærmest begravede hun næse og ansigt i de skønne omgivelser. “Prøv lige at bøje dig forover, søde”, hviskede Mie, og Kirsten adlød villigt. “Her ser du så Kirsten’s numsehul.

Det er faktisk et jomfru-hul. I hvert fald har det aldrig prøvet noget større end en finger, men da jeg fortalte hvor fantastisk du er, både til at varme en numse op, som til at tage den, spurgte hun om hun måtte få dig til at tage hendes mødom. Og det gav jeg hende lov til.

“Endelig er der Kirsten’s lille mis”, fortsatte Mie, “som du fik at vide tidligere, er den ikke glat som min, men Kirsten passer den nu alligevel pænt, syntes du ikke?”. Kirsten havde i mellemtiden vendt sig rundt, og stod nu og viste mig hele sin flotte, nøgne krop. Jeg kunne kun nikke bekræftende til Mies udsagn om missen. Behåringen bestod af en lille trekant, der startede ca. midt på skamlæberne, og så sluttede 2-3 cm. over hendes klit.

“Du Mie, selvom “genrejsningen” allerede har fundet sted, skal vi to stadig lege lidt alene først, ikke?”, med blikket rettet mod min nu igen kampklare manddom, gik Kirsten hen til Mie, og begyndte at kærtegne hendes skuldre. Mie svarede ved at vende sig hurtigt om, og give Kirsten et krævende kys på munden. Det var et fantastisk syn at se de to piger stå tæt omslyngede og kysse. Mie’s faste barm presset mod Kirstens fyldige bryster, og de to sæt lange, slanke ben imellem hinanden fik for alvor blodet til at bruse i mine årer.

De lagde sig nu på gulvet i en 69’er med Mie nederst. “Kom dog herned og kravl lidt rundt og kig på”, sagde Kirsten inden hun begravede sit hoved mellem Mie’s lår. Det var i hvert fald ikke en invitation, jeg havde tænkt mig at sige nej til, så snart efter lå jeg på knæ ved siden af dem, og kiggede på blide pige-tunger på våde skamlæber og kærlige, bløde fingre på ditto kroppe.

Kirsten’s tungefærdigheder på en mand havde jeg allerede fået demonstreret til UG, men det så ikke ud som om hendes evner udi de kvindelige dejligdomme lod noget tilbage at savne. Mens jeg lå på maven ud for Mie’s bagdel, kunne jeg tydelig se, hvad det var, Kirsten gjorde, der fik min elskede til at trække vejret så tungt. Imens hun med den ene hånd nærmest knyttet blidt masserede Mie’s mellemkød, spredte hun med den anden hendes skød, så hendes fantastiske tunge kunne udføre noget, der lignede tapetsering af hendes bløde, varme skamlæber. Af og til lod hun tungespidsen drille den hårde klit, imens hun med “sprede-fingrene masserede skamlæberne.

I den anden ende udviste Mie slikke-færdigheder, som jeg aldrig havde drømt om, hun havde. Mens hun brugte to fingre i Kirstens skede, tegnede hun vilde mønstre henover lyserøde skød. Øjensynligt uden noget system, men i et rivende tempo, piskede hendes tunge op og ned og ind og ud.

Kirsten lå med et lår på hver side af Mie’s hoved, og med sin velskabte bagdel i vejret. Ved synet af de let spredte baller og det øjensynligt uberørte hul, de ikke længere skjulte, kom jeg i tanke om hendes anale ønsker. Straks kastede jeg mig over de pragtfulde rundinger. Jeg kyssede hver centimeter af dem, lod min tunge smage på det bløde kød. Af og til berørte jeg selve åbningen, men ikke så meget – her i starten.

Under mig havde Mie sluppet Kirsten’s kønsdele, og sagde halvkvalt til mig.

“Jeg vil ha’ dig – nu. Imens Kirsten slikker mig.” Mie ville vise Kirsten hvordan hun red mig analt, så hun puttede et kondom på mig. “Vigtigst af alt er smørelse”, sagde hun, stadig lettere stakåndet efter Kirsten’s behandling af hendes skød, og bakkede numsen op i mit ansigt. Jeg slikkede villigt, og brugte et par fingre til at åbne det snævre hul. “Du skal nok få mere opvarmning, men jeg er klar nu!”, man kunne høre liderligheden i Mie’s stemme. “Det hele skal smøres”, fortsatte hun, og gled smidigt et par gange nedover mit lem med sin varme grotte.

Hun rejste sig, og efterlod min stive pik våd og varm af hendes elskovssafter. Så satte hun numsen imod, og så lod hun min stolte rejsning glide ind imellem sine velskabte baller. Selvom vi ofte dyrker anal-sex, er Mie stadig meget stram, så vi stønnede begge højt da mit lem gled op i hendes indre. Hun begyndte at ride mig ganske langsomt, og som altid skulle jeg virkelig passe på for ikke at komme med det samme, når hendes lille numse bearbejdede mit lem.

Som det var tilfældet med mig før, da pigerne kærtegnede hinanden, kiggede Kirsten nu begærligt på at Mie’s snævre åbning kørte op og ned af mit skaft. Mie lod sig glide bagover, så hun lå på ryggen på mig. Hun spredte benene, og hviskede hæst “slik mig, min egen”. Hun vuggede stadig blidt op og ned af min pik, imens Kirsten genoptog behandlingen. Og imens hun flittigt slikkede og kyssede Mie’s varme underliv, kærtegnede jeg hendes faste bryster.

Mie stønnede højere og højere, og kom snart i en voldsom orgasme. Og det var kun tanken om Kirsten’s numse, der holdt mig fra at give slip og følge efter hende ind i orgasmens tåger.

Da Mie havde fået vejret igen, rullede hun af mig og erstattede kondomet med et nyt. “Så er det jeres tur til at lege”, smilede hun, og smed sig på sofaen. Jeg bad Kirsten lægge sig på alle fire, og lod min tunge genoptage opdagelsesrejsen på hendes indbydende bagdel. Jeg lod tungen køre op og ned i revnen mellem hendes balder og pirkede lidt med tungespidsen, når jeg passerede hendes stramme åbning. Så tog jeg med hænderne på ballerne, og skilte dem så meget, jeg kunne. Hendes lille numsehul åbnede sig let, og jeg var ikke sen til at presse tungen indenfor. Jeg lod min tunge bearbejde hende, og kunne høre på hendes vejrtrækning at hun var tændt på mere.

Jeg giver slip på hendes ene balle, og kører grundigt alle højre hånds fingre op i hendes varme skede. En af de nu fedtede fingre presser jeg så imod hendes stramme åbning. Hun stønner dybt – og presser bagdelen imod mig, jeg opfatter det som et tegn til at tage endnu en finger med i legen, og skubber nu to fingre op i hende. Jeg tager hende med de to fingre, indtil hun hvisker “en mere”. Jeg tager hende nu med tre fingre i hendes lille, stramme numse, og hun nærmest vrider sig under min behandling.

“Så er hun vist ved at være klar”, pludselig er Mie med i legen igen. Hun kommer gående med en tube glidecreme, som hun lader erstatte mine fingre. Hun presser en god omgang creme op i Kirsten, der hviner, da den kolde creme spreder sig i hendes varme underliv. Hun tager lidt creme i hånden, og smører også min kondom-klædte pik ind i det. Så kravler hun ind under Kirsten, så hun ligger med ansigtet ud for hendes. De to piger kigger hinanden dybt i øjnene, og så hvisker Kirsten spændt: “værsgo Carsten, tag min mødom!”.

Jeg sætter forsigtigt pikhovedet mod hendes fedtede jomfru-hul, og skubber blidt til. Mit hårde hoved bliver langsomt presset ind i hende. Kirsten stønner højt i en blanding af nydelse og smerte, og jeg kan se at pigerne stadig har øjenkontakt. Jeg kan se på Mie’s blik at hun er meget ophidset over det veninden oplever.

Med mange små pres har jeg nu fået hele hovedet indenfor, og med et lille “plop” lukker hendes muskel sig om mit skaft. Jeg presser mig højere op, bliver ved indtil halvdelen af skaftet er omsluttet af de faste baller. Så trækker jeg mig langsomt ud igen. Jeg gør det nogle gange, langsomt ind og ud af hendes indre. Kirsten nærmest dirrer under mig, og da Mie vender sig rundt, og omslutter hendes klit med læberne, og jeg samtidig bevæger hofterne lidt hurtigere, gennemrystes Kirsten’s krop af en lang, højlydt orgasme. Muligvis forlænger jeg den, da jeg ikke kan stå for presset længere, og lader mig glide i bund mens jeg sprøjter min sæd ud i hendes bagdel.

Vi falder alle forpustede omkring på tæppet, og beslutter at vi alle trænger til en lur. Så næste morgen vågner jeg op med en skønhed på hver side.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *