Utro mand på kursus

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Kurset havde været dræbende kedeligt den første dag.

Opholdet på det gamle slot på Sjælland havde ellers lagt den perfekte ramme omkring kurset som jeg deltog i for mit firma.

Kurset var for det meste af Europa og der var samlet i alt omkring 20 deltagere heraf en del kvinder. Især en af dem havde fra tidligere lignende arrangementer vakt min opmærksomhed. Vel var jeg gift og hun også, men derfor kunne man jo godt flirte og have et rart sammen.

Hun var fra Italien og hed Gianna – mærkeligt nok var hun blond, men det blev forklaret med skandinaviske forfædre.

Vi havde placeret os ved siden af hinanden i mødet og det hele foregik på engelsk. Under middagen havde vi også fundet hinanden og konverserede frit og herligt med hinanden. Efter middagen var der kaffe med diverse tilbehør i slottets bibliotek, hvor der var tændt op i pejsen og i det hele taget var der lagt op til en hyggeaften mellem kolleger.

Efter et par velvoksne glas Drambuie var Gianna blevet en anelse rød i kinderne og hendes engelsk var nu frigjort og hæmningsløst – herligt.

Vi sad tæt ved siden af hinanden og ind imellem når Gianna skulle tale med nogen af de andre lagde hun en hånd på mit lår når hun lænede sig ind over mig, jeg var dybt fascineret af hendes parfume, der var både tung og sensuelt.

Efter en samtale med min nabo blev hendes hånd liggende på mit lår og krammede svagt min lårmuskel, jeg var lidt i vildrede med, hvad det var hun havde gang i, men omvendt nød jeg det også i fulde drag.

Hendes hånd gled langsomt lidt længere op og min krop reagerede helt normalt i denne situation, hvilket vil sige at min pik begyndte at røre på sig. Der er ingen tvivl om, at Gianna kunne se det for mine bukser strammede en del foran nu.

Efterhånden blev den tid, hvor vi skulle til at bryde op og gå til køjs, så vi kunne være friske til næste dag. Gianna og jeg fulgtes ad op ad gangen til vore værelser vi gik med armen om hinanden, og da vi kom til Gianna”s værelse drejede hun sig lidt om tog mit ansigt mellem hænderne og kyssede mig først blødt og næste undseeligt men det gik hurtigt over i et sensuelt og frækt kys, hvor vores tunger legede med hinanden.

Vore læber slap hinanden – hun så på mig med let slørede men dybt sensuelle øjne, åbnede døren og trak mig med indenfor. Jeg var i fuldstændig vildrede, hvad søren skulle jeg gøre, jeg havde ikke tænkt mig at være min kone utro, men jeg var godt klar over, at det var det jeg var på vej til at blive.

Indenfor stillede Gianna sig foran mig og knappede sin bluse op – jeg var ikke sen til at følge hende min skjorte blev lynhurtig knappet op og smidt på gulvet. Jeg kiggede betaget på hendes bryster der var fast, runde og dejlig med svagt strittende brystvorter.

Få øjeblikke efter stod vi som Vorherre har skabt os nøgne forventningsfulde og lidt afventende. Jeg rakte begge hænder ud og kælede for hendes dejlige bryster, mærkede vorterne rejste sig mod min håndflade. Gianna så mig dybt i øjnene trådte et skridt frem og pressede igen sine læber mod mine med et svagt: “Cara mia” banede hendes tunge sig vej ind mod min samtidigt med hendes ene hånd fattede om min nu stive og hårde pik.

Gianna slap mine læber og lod tungen glide ned over min brystkasse, min mave for at ende på spidsen af pikken – du milde verden en fornemmelse – glemt var min kone, mødet, arbejdet – ja, glemt var tid og sted, det eneste jeg fattede var en varm mund der omsluttede min pik, en varm hånd der kørte min forhud tilbage, en tunge der snoede sig om hovedet på pikken der var hår og stiv som sjældent før.

Jeg tog fat om Gianna”s hoved og mundkneppede hende blidt og forsigtigt hun fattede meningen og førte sine hænder ned under mine spændt og fyldte kugler, der blidt blev taget i hånden mens jeg pumpede pikken ind og ud af hendes dejlige mund.

Sådan fortsatte det lidt, men jeg kunne mærke, at det holdt jeg ikke til ret længe, så jeg trak pikken ud af munden på hende med et lille svup slap hun den så op på mig med hendes pragtfulde brune øjne.

Jeg løftede hende op kyssede hende dybt og inderligt mens jeg langsomt skubbede hende over mod sengen. Gianna lagde sig på ryggen mens jeg knælede ned mellem hendes rejste ben – sænkede hovedet lidt og lod min tunge spille henover hendes opsvulmede og våde skamlæber. Begge min hænder vandrede op over hendes mave og nåede de dejlige struttende bryster som blev krammet forsigtigt men bestemt.

Jeg tungekneppede Gianna lidt og på hendes vejrtrækning forstod jeg at det var noget hun elskede – pludselig spændte hun ballerne voldsomt trykkede sig op mod min mund og gispede tungt, en gispende der gik over i stønnen da hendes kusse begyndte at trække sig sammen rytmisk om min tunge.

Hendes første orgasme var intens men kortvarig og mens den klingede af rejste jeg mig på knæ mellem hendes lår – førte min pik ind mellem hendes skamlæber og lod den glide langsomt hele vejen op til den ramte bunden af hendes kusse.

Et langstrakt gisp fortalte mig at det var det rigtige jeg havde gjort, hendes ben samlede sig bag om min baller, som ville hun holde mig fast for evigt.
Jeg kneppede hende i lange, seje og dybe tag, blidt men heftigt – hendes hænder gned op og ned af siderne på mig – jeg tænkte pludselig med gru på, hvis hun satte neglene i så det blev at se.

Jeg trak forsigtigt pikken ud og antydede, at jeg gerne ville kneppe hende bagfra – hun forstod det med det samme rullede rundt, rejste sig på alle
fire og bød sin våde kusse til.

Pikken gled igen ind i dybet og varmen – mine hænder fattede om hendes hofter og kneppede hende langsomt og nydende uden tanker om mit utroskab nød jeg at mærke min pik blive masseret af hendes snævre dejlige varme kusse.

Jeg hørte på hendes stønnen, at hun var nær ved målet, jeg havde siden jeg havde fået den ind bagfra mærket hendes ene hånd heftigt bearbejdende hendes
klitoris, derfor var hun hurtigt på vej til en herlig orgasme.
Jeg blev pludselig i tvivl om, hvor jeg skulle komme – inde i hende, ud over hende eller hvad – hun kom selv med svaret i samme sekund: “Jeg vil have dig
i munden når du kommer” stønnede hun på engelsk og i samme sekund stønnede hun helt ubehersket ud i værelset – jeg var sikker på at naboerne på begge
sider kunne høre hende give sig helt hen i orgasmens vold hendes kusse formelig malkede min pik mens jeg bed tænderne sammen for ikke at sprøjte
hende fuld af min varme sæd.

Hendes ønske var på vej til ikke at blive opfyldt da hun lynhurtigt vendte sig om og greb om pikken, åbnede munden og lod pikken omslutte af sine læber – det holdt jeg ikke til i mere end 10 sekunder – hun mærkede det formentlig også, at pikken svulmede yderligere op og blev lidt hårdere lige inden jeg skød ladningen af sted – hun greb i hvert fald om mine nosser for ligesom at få det sidste med og det fik hun – i guder hvor jeg kunne.
Lidt efter lidt stilnede sprøjtene af og det hørte op – vi lagde os ved siden af hinanden nussede hinanden – druknede i hinandens øjne. Dette var begyndelsen til en heftig affære i de 4 dage kurset varede.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *