Udnyttet i skoven

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det var en sen eftermiddags time, solen sendte sine bløde stråler ind over byens mange tage. I gaderne tog fyraftenstrafikken til, det var tid at komme hjem, tid at få handlet ind, hentet børn, måske tid til lidt frihed.

Nok for i dag sagde han og smilede muntert til de mange studerende, der sad bænket i auditoriet. En summen af stemmer bølgede imod ham, de fleste satte kurs mod dørene, men naturligvis var der de sædvanlige 10-15 af de studerende, der absolut skulle ned at stille spørgsmål. Han havde egentlig mest lyst til at lukke sin taske og gå, gad næste ikke stå og svare på dumme spørgsmål i dag, han ville have fri, bevæge sig ned af gågaden i dagens sidste bløde sollys.

Ikke flere gæsteforestillinger i denne uge, i morgen havde han taget det meste af dagen fri, han glædede sig usigeligt. Han betragtede den lille flok der nærmede sig, opfattede dem med et som et faretruende dyr, dyr der ville berøve ham hans frihed.

Med et hastigt greb fik han fat i hanken på den bløde lædertaske, hvori den bærbare pc lå fastklemt mellem et par tynde læderindbundne ringbind. Han kastede et kort blik over skulderen og forsvandt derefter i mylderet mod døren.

Vel ude på parkeringspladsen, fandt han frem til den sorte BMW, låste op og lod sig dumpe ind på førersædet. I det han satte nøglen i tændingen, blev der bankede på ruden. Et kort øjeblik stirrede han blot frem gennem forruden, han havde sådan håbet på at gå fri af spørgerunden blot i dag, blot fordi solen skinnede og dagen endnu var lys, men sådan skulle det altså ikke være. Han vendte sig langsomt mod lyden.

Et blændende tandpastasmil strålede imod ham, han lod hastigt sit blik søge ned over personen. En ung kvinde, kastanjebrunt, langt hår, der sad samlet i en hestehale. Ganske pæn krop, måske lidt lille barm, men alligevel ganske pæn.
Glade, blå øjne. De høje plateausko klædte hende ikke, men ellers var hendes påklædning ikke værst, et par stramtsiddende grå bukser og en sort, også stramtsiddende, overdel. Hun var en pige, der selv vidste, at hun havde en god krop, en pige efter hans smag.

Endnu engang blev der banket på ruden, det gav et sæt i ham. Han åbnede vinduet let og så på hende.

;Ja?

Det er dig, der er Christian; og lige har haft en forelæsning i økonomi, ikke sandt?

Jo blandt andet, næsten lo han.

Jeg ville bare lige spørge om hun begyndte at rode i sine notater. Han tøvede lidt men sagde så. Jeg har desværre ikke så meget tid lige nu, men jeg skal ned i byen, du kan jo forklare, mens vi kører.

Hun så lidt spørgende på ham, nikkede derpå og gik om på den anden side af bilen. Han fjernede sin taske fra passagersædet, og kunne ikke lade være med at tænke på, at havde hun været hans, havde svaret været et ganske andet og det samme havde spørgsmålet sandsynligvis.

Hun åbnede døren og lod sig glide ind.

Han sendte hende et lidt frækt smil Det er ikke hver dag, at man får sådan en yndighed med op at køre?

Hun sendte ham et lidt usikkert smil og rodede derpå videre i sin taske. Han trak på skuldrene, startede bilen og lod den glide ud i trafikken.

Hér er det lød det lidt efter.

Nej, læg nu det lidt væk, så skal jeg se på det senere han sendte hende et muntert smil.

Jamen.

Ikke noget jamen, vær nu lidt frisk, hvad siger du til en tur på café?

Han kunne se usikkerheden i hendes blik. Mange andre ville gladelig have taget imod hans tilbud, men hun var tilsyneladende anderledes, det glædede ham. Hvis han kunne få hende, var det ikke fordi hun troede, at han var et middel til at få højere karakterer.

Okay svarede hun spagt.

Nej ved du nu hvad hvor blev alt det glade af? Smil, vær glad, jeg vil dig intet ondt, jeg kan se, at du er en intelligent pige, dig kan man ikke løbe om hjørner med, det vil du opdage Hvad hedder du for øvrigt?

Du kan kalde mig Gry. Hun sendte ham et frækt smil. Hvorfor mon hun ikke ville fortælle, hvad hun hed? Nå, det kom jo ikke ham ved, i hvert fald ikke endnu.

Hvad synes du ellers om sådan en flot fyr som mig? sagde han og lo veltilfreds.

Om dig? Du er da ganske nydelig? Han lo igen, hun lo med, om end lidtusikkert.

Sådan en pige som dig, kunne jeg godt tænke mig at invitere ud, hvad siger du til det?

Hun flyttede lidt uroligt på sig.

Jeg skulle egentlig.

Jeg mente heller ikke lige nu. Smilede han og drejede bilen ind ad en sidegade.

Hvad siger du for øvrigt til en tur i skoven, så kan vi jo trampe en tur, mens du forklarer mig, hvad det er, der er så svært.

Det ved jeg nu ikke.

Jeg har jo sagt, at jeg ikke vil gøre dig noget Det er bare sådan en dejlig aften og det er så længe siden, at jeg sidst har gået i skoven med en sød pige

Hun indvilgede noget tøvende. Han svingede bilen ned ad endnu en sidegade og et øjeblik efter var de igen ude i den tætte trafik.

Har sådan en smuk kvinde en kæreste?

Der var stille lidt. Ja Det vil sige, jeg har haft vi slog op for et par uger siden.

Nå da da, hvorfor? om jeg må være så fri?

Han følte, at hun fik mere og mere tillid til ham, slet ikke noget dårligt tegn, passede perfekt ind i hans pludseligt opståede plan.

Det gik bare ikke, vi var løbet sur i det, så vi holder vel nærmest pause det mener han i hvert fald Hun sendte ham et forsigtigt smil.

De var nået ind mit i skoven, før han svingede ind på en af de små grusveje og lidt efter ind på en lille uforstyrret parkeringsplads.

Kom lad os komme ud i den frisk luft

Hun åbnede døren og steg ud, virkede igen så glad og frisk.

Han gik om til hende og greb hendes hånd. Hun var lidt lavere end han, måske omkring 1,80 – endnu en perfekt ting. Hun så lidt forbavset på ham, han gav hendes hånd et forsigtigt klem.

;Kom lad os gå

Hvor er vi egentlig Hun så sig lidt nervøst omkring.

Tja, et sted midt i skoven

Han trak hende med ned af en af de små stier.

Kunne du ikke lægge en arm omkring mig, det ville være rart spurgte han mildt og lod en arm glide omkring hendes skuldre.

Lidt tøvende lod hun en arm søge omkring hans lænd.

Hvor mange kærester har sådan en smuk kvinde så haft?

Ikke så mange sagde hun lidt spagt.

Hvad vil det sige?

Et par stykker

Hør, nu må du lære at svare konkret! ellers bliver du aldrig noget ved musikken Han slap hende med et og drejede hende rundt, et blik i hendes øjne provokerede ham til at springe et par trin af sin plan over

Tag dit tøj af! kommanderede han.

;Jamen nej! Hun så overrasket op på ham.

Vil du heller ikke høre?! Han i et lyngreb fik han fat om livet på hende og tog et fast tag i hendes bukser.

Så må jeg jo! Hvor han dog nød det, med den ene arm holdt han hende fast, mens han med den anden åbnede hendes bukser.

Kan du selv klare resten? spurgte han, nu lidt mere venligt. Hun svarede ikke.

Stik to fingre ned i dine bukser og føl efter om du er blevet ophidset, hvis ikke, så slipper jeg dig med det samme, for så er du ikke den pige jeg vil have, men hvis jeg kan bevise, at du er våd, så.

Hun tøvede.

Det er en ordre!

Skræmt lod hun hånden glide ned i bukserne.

Er du våd?

Nej svarede hun kort.

Fjern din hånd kommanderede han. Hun lod hånden glide bort og følte lidt efter hans fingre glide ned. Hun gøs sagde, da hans kølige hånd rørte hendes maveskind.

Sagde du nej lige før? spurgte han lidt efter og begyndte at lade sine fingre cirkulere omkring hendes våde skamlæber. Hun stønnede let og gjorde lidt modstand.

Han smilede ved sig selv, hun var vitterligt perfekt.

Han fjernede hånden.

Tag dine bukser af! Hun så på ham Du løj for mig, nu må du modtage din straf!

Langsomt trak hun bukserne et lille stykke ned så underbukserne kom til syne.

;Jeg sagde, at du skulle tage dem af, ikke trække dem ned, og de der grimme underbukser kan du også godt tage af! Hun adlød uden protester.

Det var godt! så lader du dit tøj, og de der afskyelige sko ligge her, du kan lige så godt også tage blusen af Efter at hun havde adlydt, trak han hende med tilbage til bilen.

Læg dig på knæ og tak mig, fordi jeg vil lære dig at blive kvinde
Kommanderede han, der var protest i hendes blik, men efter et øjeblik lod hun sig glide ned foran ham.

Tak tak fordi du vil lære mig at blive en kvinde. Hun rejste sig.

Du har ikke fået lov at rejse dig, snerrede han.Ned igen

Godt så kan du rejse dig og gå hen og sætte dig på kølerhjelmen med spredte ben.

Hun så igen på ham, men han viftede hende bort, og gik hen for at hente sit digitale kamera i bilen. Så blev det altså brugt til andet end moderens 60 års dag i morgen.

Han så på hende, hun var nu smuk, faktisk perfekt, men det skulle hun ikke vide i det mindste ikke endnu

Sagde jeg ikke, at du skulle sprede dine ben? spurgte han hårdt.

Hun nikkede lidt nervøst, og spredte sine ben for ham, så han kunne se hvordan safterne løb ud af hende. Hun følte sig pinligt berørt, men blev siddende. Han knipsede en gang, to gange, alt for mange gange med det kamera, syntes hun. Han zoomede helt ind på hendes nøgne krop, tog billeder som hun ellers aldrig ville have tilladt.

Spred dine skamlæber med fingrene. Kommanderede han, og hun gjorde, som han sagde.

Smukt, nu har vi også minder fra denne tur. Hvad mente han dog med det?

;Hvad vil du gøre med billederne? Spurgte hun skræmt.

Tja, det får du at se, hvis du ikke nøjagtigt følger mig og det jeg vil med dig smilede han og kommanderede hende ned på alle fire, hvorefter han tog et par billeder mere.

Han gik hen bag hende og førte en finger op i hende. Hun stønnede dybt.

Dejligt! smilede han og nød det endnu mere, da han opfattede, hvor pinligberørt hun var.

Nå skat, hvor bor du så? Spurgte han og pakkede kameraet bort.

I nordbyen

Jamen dog, så er du jo langt væk hjemmefra, lille pige. Ved du, hvad jeg godt kunne tænke mig? Hun rystede på hovedet, Jeg vil gerne installere dig i en lejlighed nu er du jo min Hun så skræmt på ham og han lo. Du får en fin lejlighed og kommer med til en masse fester, hvor du møder de rigtige mennesker, du behøver ikke at tage job for at supplerer din SU, jeg giver dig alt hvad du behøver, til gengæld lever du efter mine regler.

Jeg lover dig, at du vil komme til at leve på en lyserød sky, som en lille prinsesse! tænk over det, om lidt kører jeg dig hjem, så kan vi jo aftale at mødes igen, hvis du har lyst? Tro mig, jeg kan være en gentleman, og naturligvis vedkommer alt dette ikke andre end dig og mig, jeg kan også tale om andet Hun så undrende på ham, hvad var det han stod og sagde?

Må jeg lige få lov at mærke dig endnu engang, før du bestemmer dig? spurgte han blidt. Hun sagde intet, blev blot stående på alle fire, han tog det tilsyneladende for et ja, i hvert fald gik han hen bag hende, blidt lod han sine fingre løbe omkring hendes åbninger, følte tilfredsheden, og trangen til at tage hende bagfra, da hendes safter løb ned ad hans fingre. Du kan jo ligefrem li det, din dejlige tøs I et stød førte han to fingre op i hende.

Hun stønnede højlydt. Vil du have mig op i dig? Spurgte han og lod fingrende glide ud og ind. Hun var stille lidt.

Ja stønnede hun, da hans fingre endnu engang gled i bund.

Så må du jo åbne mine bukser og spørge pænt om jeg ikke nok vil tage dig bagfra, mens du står op ad bilen svarede han og kunne ikke længere undertrykke en let stønnen. Hun rejste sig og rakte frem imod ham. Blidt lod hun sine hænder søge ned over hans muskuløse krop, knappen drillede let, men derefter var der kun lynlåsen.

Kys mig dér stønnede han let. Hun så på ham, bøjede sig frem og kyssede hans pik. Slik mig næsten kommanderede han, hvorefter hun begærligt greb ham om skaftet og begyndte at sutte.

Stop sagde han lidt efter, om end det var lidt spagt.

Hun rejste sig og gik hen til bilen, her satte hun hænderne på kølerhjelmen og ventede. Hvad venter du på skat? har du ikke glemt noget?

Det gav et sæt i hende. Vil du ikke nok tage mig bagfra. Det ved jeg nu ikke helt Svarede han drillende. Årh, kom nu lad mig føle dig oppe i mig, må jeg ikke nok, kom tag mig bagfra, vil du ikke nok? tryglede hun. Han nød det og et øjeblik efter modtog hun sin belønning. Han lod sig langsomt glide op i hende, lod hende føle hver centimeter, lod hende stønne og puste, lod hendes safter drive ned af sin pik.

Da han var nået helt i bund, begyndte han at en stigende rytme, lod sig glide ind og ud, nød det, havde savnet det, nød hende, det var perfekt, det var som han ønskede det.

Kort efter kom hun i et brag af en orgasme, hvorefter hun sank sammen med brysterne hvilende mod kølerhjelmen.

Han trak sig ud. Vend dig om nu må du slikke mig ren, du skal slikke mig til jeg kommer, dét er din belønning.

Tak svarede hun og lod sig synke ned på knæ foran ham, endnu engang greb hun om hans skaft og begyndte at gnide frem og tilbage, mens hun malkede ham med munden. Lidt efter kom han i en tyk stråle, hun slikkede det begærligt i sig, sank og sank for at få det hele med, nød det, nød situationen.

Bagefter fandt han et tæppe til hende.

Jamen hvad med mit tøj? Spurgte hun lidt forvirret.

Jeg køber noget nyt til dig, hvis du indvilger på at jeg installerer dig i en lejlighed og du bliver min som jeg vil have dig.

Det lød som en meget dårlig idé, men et eller andet sted både behagelig og særdeles ophidsende, den sidste tanke tog hun sig selv i at tænke, det kunne ikke passe.

Ville du med på café? Spurgte han og sendte hende et smil. Endnu havde han ikke rigtig nogen fornemmelse af, om hun ville indvilge på hans forslag, men et cafébesøg kunne jo aldrig skade.
Da ikke i dette kostume! Hun nærmest rystet, men samtidig nervøs for, at han kunne finde på at beordre hende til at gå med ham kun iført dette tynde tæppe.

Til sin store forbavselse følte hun, hvordan tæppet blev vådt mellem hendes ben, blot ved tanken om et sådant pinligt besøg.

Nej, naturligvis ikke, jeg køber lidt tøj du kan tage på lo han. Med et slog en tanke ned i ham og han svingede bilen ind ved vejkanten.

Flyt tæppet! Kommanderede han og sendte hende et strengt blik. Hun vidste ikke, hvad hun skulle gøre af sig selv, det virkede med et næsten lidt for pinligt. Hvad mon han ville?

Kom så, jeg tilbyder dig at komme med på café og tilmed at købe dig tøj. Så kan du vel også gøre den smule for mig? Hans stemme lød næsten forurettet, hun følte sig overtalt, hvad skulle hun svare?
Jo Svarede hun spagt og slog forsigtigt tæppet til side.

Spred dine ben! Hun gjorde, som han sagde, og følte lidt efter et par af hans fingre løbe ned mellem sine skamlæber.
Du er jo ligefrem våd! Sidder der og sviner mit tæppe til Jeg skal nok gøre det rent hendes stemme var om muligt endnu mere svag end før.

Ja, det skal du! Han greb fat i en kant af tæppet og trak til, så hun på det nærmeste rutschede ned på det hårde sæde. Herefter rakte han tæppet til hende på ny.

Nu må du slikke det af! Beordrede han hårdt, hun så nervøst på ham og derpå på plettet på tæppet. En varm kvalme bølgede op mod hendes strube. Han kunne da ikke kræve eller kunne han?

Kom du bare i sving!

Hun stak forsigtigt tungen frem og smagte på sine egne safter blandet med smagen af hund og uldent tæppe. Kvalmen blev nu mere påtrængende, men hun turde ikke at stoppe igen.
Fint. Du må jo lære, at blive en rigtig kvinde Han startede på ny bilen og nød hendes skræmte ansigtsudtryk, da de fortsatte ind mod byens centrum. Han havde magten over hende, helt og fuldt og han nød det.

Han følte en stærk trang til at lade sine fingre glide ned mellem hendes ben, gnide hendes blodfyldte skamlæber og hendes hårde klit, men det ville jo være en belønning og derfor ganske upassende på dette tidspunkt.

Det er vist rent nu sagde hun lidt efter.
Det ved du intet om, du må tage din straf og slikke indtil jeg mener, at det er nok Hun sagde intet, lod blot tungen løbe over det uldne stof.

Det hedder: ja elskede Ja elskede svarede hun og fortsatte sit arbejde.
Han kunne ikke styre sig mere, måtte føle hendes blødhed, han lod en hånd glide over hendes flade mave og ned mellem lidt for blege ben. Hun var helt våd, kunne åbenbart lide hans kommando, hans magt. Et højt støn undslap hende, da han med et nåede hendes klit, den lille hårde perle dybt i hendes blødhed. Han smilede tilfreds og trak på ny hånden til sig.

Læg tæppet om på bagsædet, så jeg kan holde øje med, at du ikke roder ved dig selv, du er jo helt våd, så jeg tror præcis, at jeg ved, hvad du sidder og tænker på Læg så det tæppe om på bagsædet!

Hun lod tæppet dumpe om på sædet bag sig. Og forsøgte derefter at dække for sig med sine hænder. Sæt nogen så hende. Hvor ville det dog være pinligt!
Ned med de hænder, det var dog utroligt! I samme nu greb han hårdt fat, om den arm hun forsøgte at dække for sin barm og de dejlige strittende brystvortermed. Hun skulle ikke dække sig til for ham, det var jo absolut uhørt, hun måtte lære at være ham underdanig, hans slave udi den seksuelle leg, hans hengivne kvinde, i et og alt hans! Han havde svært ved at undertrykke det lyksalige smil, der forsøgte at brede sig fra øre til øre.
Lidt efter drejede han ind ad en sidegade. Hun forsøgte igen at dække for sig, her var alt for mange mennesker. Igen rev han hendes hånd ned til siden.

Jeg skal gå et øjeblik, og sidder du ikke med godt spredte ben og armene ned langs siden, når jeg kommer tilbage, så må du gå hjem herfra, så skal jeg ikke kunne svare for følgerne Hun spredte uvilkårligt sine ben så meget hun kunne komme til, og følte sig nærmest pinligt berørt, da hun følte en ny bølge af safter skylle igennem sig.

Det var godt, så er der da noget du kan forstå!Vi må vist hellere finde på noget, før du også sviner sædet til Han kastede et blik mod hendes underliv og så, hvordan blot denne opmærksomhed fik det til at give et sæt i hendes unge krop. Åh, hvor han dog glædede sig til at tage hende igen, forestillede sig allerede, hvordan han ville tvinge hende til et utal af stillinger Nå, det var ikke tid nu. Han måtte ikke glide hen i tanker, hun skulle føle, at han var der, at han altid havde et øje på hende. Han ville gøre hende stærk og hans!

Han rakte om og greb sin taske, deri lå den tomme flaske, fra den danskvand han drak til sin frokost, nu skulle den tjene et ganske andet formål.

Hold den! Hun tog flasken og sendte ham et lidt nervøst blik, hvad ville hanmon med den?

Du behøver jo ikke, at få alt det skarpe lys i ansigtet, når jeg nu ligger dig ned han trykkede en knap i bund, hun behøvede ikke at få at vide, at den blå ton i glasset betød gjorde det langt svære at se ind i bilen, ind på hans skat, hun skulle modtage sin straf fuldt ud, men han ville have hende mest muligt for sig selv på nuværende tidspunkt.
Så lægger vi dig ned Han sænkede sædet, så hun kom ned at ligge.

Du kan vist godt sprede dine ben lidt mere fint, ræk mig så flasken! Han tog om flaskens bund og pressede derpå flaskehalsen op mod hendes åbning og så til sin tilfredshed, hvordan den langsomt gled længere og længere op i hende. Der undslap hende nogle højlydte støn, hvilket absolut ikke gjorde hans nydelse mindre.

Så kan du bare blive liggende her indtil jeg kommer tilbage, rører du dig det mindste, så Han greb om hendes ene bryst og pressede det så hårdt, at hun begyndte at stønne.

Han låste sig ud af bilen og lod hende ligge.

Nervøst så hun ud af ruden, så ham forsvinde hen ad gaden, så folkemængden omkring sig, følte at de alle stirrede på hende. Hvad mon han var gået efter?

Og hvornår kom han tilbage. Hendes tanker rakte ikke længere, hun kunne føle hvordan flasken langsomt bevægede sig ind og ud af hende i takt med hendes vejrtrækning Tiden flød, hun havde ingen tidsfornemmelse, solen var ved at forsvinde bag byens tage. Med et lød der en bankelyd mod ruden.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *