Tvang og misbrug på døgninstitutionen

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg ved ikke hvordan jeg skal fortælle jer hvad der sker på min arbejdsplads. Jeg kan starte med mit navn, det er Poul og jeg er 30 år gammel og arbejder på et plejehjem for yngre handicappede, de kan ikke så meget selv og skal have hjælp 24 timer i døgnet.
Vi arbejder i 2 holds skift, jeg fra 06 til 18 sammen med Lene, og Henning og Pia fra 18-06.

vi styrer solgruppen en afdeling som består af 4 beboere.

Vi fik i fredags en ny beboer ind, Tina hed hun, 16 år gammel og noget af en lille dejlig tøs. Hun var kommet til skade med ryggen efter hendes fyr var kørt galt i et færdselsuheld – deres forhold kunne ikke holde og han skred fra hende, hvad jeg var glad for, for jeg har altid været til yngre piger og drenge – over 15 og under 20. Jeg var heldig at hun kom i vores gruppe for at bo.

Tina var lam fra halsen ned og skulle have hjælp, men hovedet på tøsen fejlede ikke noget, fandt jeg ud af, den første morgen jeg havde hende i bad var det første hun sagde: ”Hej Poul du ser sgu’ godt ud…” Jeg blev noget paf for det er ikke hvad jeg normalt hører i mit arbejde, selv om jeg holder mig i form med at løbe og træner i motionscenter for at få en pæn krop.

Jeg spurgte om hun var klar til badet for så ville jeg lige hente liften. ”Jo det er jeg men er det dig der skal have mig i bad?” ”Ja”, siger jeg, ”for det er mig som er hjælper og leder for solgruppen”. ”Det er jeg glad for, for så har jeg noget kønt at kikke på”. Jeg tænkte på hvad den pige ikke havde været ude for og alligevel kunne hun flirte med mig, selv om jeg er dobbelt så gammel som hende – det her kunne blive spændende.
Jeg fik hentet selen til hende og lagde den under hende så jeg kunne løfte hende op og få hendes bodystocking og ble af hende.

Der hænger hun i liften og er nøgen, sikke en lille dejlig fisse hun har – der er godt nok noget hår på, men hvad, hun kan jo ikke selv, så jeg spurgte om jeg skulle hjælpe hende med at blive studset forneden. Hun kikkede på mig og spurgte vil du det? For jeg har ikke turdet at spørge, for jeg har altid haft en glat fisse men efter jeg kom galt af sted har jeg ikke kunnet få fjernet hår fra armene, benene og fissen.

Jeg havde en god arbejdsstilling og jeg begyndte at barbere hendes lille dejlige ungpigefisse. Da jeg nåede ind til skamlæberne kunne jeg mærke hun var fugtig, jeg arbejdede videre men havde lagt en plan for hvad der videre skulle ske.

Efter hun var blevet helt færdig med at blive barberet var hun glat som en nyfødt baby og det var det hun skulle være: Baby.

Jeg starter med at vaske hende i skridtet inden hun skal over i badekarret og have sit morgen bad, jeg vasker ekstra grundigt ved fissen jeg begynder at lege med hendes jomfruelige fisse, jeg kører vaskekluden ind i hende og begynder at fingerkneppe hende, hun siger ikke noget men jeg kan høre på hendes vejrtrækning at det vist ikke er noget hun har noget imod, jeg kører kluden om til hendes bagerste hul og spreder det med mine to fingre, jeg fjerner kluden og begynder at lege med hendes bagerste hul.

Hun bliver fingerkneppet. jeg kan sq høre på tøsen at fingrene i begge huller ikke er en dårlig ting, hun ligger og stønner, jeg kan mærke hvordan safterne siver af hende men lige inden hun skal til at komme stopper jeg.

Hun kigger på mig med et bedene blik og spøger om jeg ikke vil forsætte. ”Nope” er mit eneste svar, nu er du i min magt og jeg kan gøre med dig hvad jeg har lyst til og det er mig der bestemmer. Hun begynder at græde, siger det var dejligt men hun har aldrig prøvet sex ej heller at få orgasme. Jeg kigger på hende og siger lille truntemus det skal nok komme men husk jeg er din herre og du skal adlyde mig.

”Vil du ikke nok bare forsætte”, siger hun grædende, ”ellers siger jeg til forstanderen og fortæller at du udnytter mig seksuelt”. Jeg kigger på hende og begynder at grine, ”der er da ingen der vil tro en 16-årig pige og jeg har været her i 12 år så han tror mere på mig end han gør på dig”. Hun begynder at stortude, ”jeg vil ikke være her”, siger hun, ”jeg vil væk!” ”Det kan du ikke komme”. ”Jeg vil snakke med min mor og far”, siger hun grædende. ”Dine forældre er på ferie – nåh, ups, har jeg glemt at sige det?” Jeg griner lidt, og siger ”nå vi må hellere blive færdige”. Mens hun græder får jeg hende i badekaret og vasker hende, jeg leger med hendes spændstige bryster og fissen hun siger ikke så meget kigger bare på mig med et tomt udtryk i øjne.

Da hun er færdig med badet bliver hun løftet op, jeg spreder hendes ben så hun kan få ble og bodystocking på. Jeg lægger bleen under hende, hun ligger med sin dejligt nybarberede kusse lige i lege- og kneppehøjde jeg beslutter mig for at binde hendes ben godt ud til siderne. Hun klynker en smule men ellers syntes jeg hun tager det rigtigt godt.

Jeg starter med at gå ned og slikke hende både i det forreste og i det bagerste hul, jeg borer tungen godt op i hende. Da jeg er færdig med det begynder jeg at køre tungen op af hendes lille dejlige krop op til de små spændstige bryster som er rigtigt dejligt stive. Jeg nipper i den og leger med dem jeg fortsætter op til hendes hals, og op til munden hvor jeg kysser hende hun drejer hovedet væk fra mig men jeg holder det som jeg vil have det, hun har ikke mange kræfter og kan ikke gøre modstand. Jeg kan se hvordan tårerne løber ned af hendes kinder, hun siger ikke noget. Jeg slikker hendes tårer af og borer min tunge ned i hendes hals, jeg har den største stiveste pik nogen sinde. Jeg vælger at finde en sut frem til hende, jeg giver hende den i munden og jeg nyder at hun er i min magt. Jeg tager nogle billeder med min mobil og så trækker jeg mine bukser ned og finder pikken frem. Jeg fingerknepper Tina så safterne kan rulle, jeg kan mærke hun begynder at blive våd, jeg spørger om hun kan lide det jeg gør ved hende.

”Nej, det kan jeg ikke”, siger hun. ”Hvad?”, Siger jeg, ”har du spyttet sutten ud? Det har ikke fået lov til, du kan nikke ja eller nej men så længe du har sutten i munden må du ikke sige noget, ellers bliver jeg nød til at straffe dig!” Jeg tog sutten op, kørte den ind i hendes ungpigefisse så der kom godt med safter på og satte den ind i munden på hende igen. ”Så kan sådan en lille baby lære det!”

Jeg spørger igen, ”kan du lide det Tina?” Tina nikker nej, jeg slår hende i røven så man kan se at den bliver rød, ”er du sikker på du ikke kan lide det?” Hun nikkede igen nej. ”Du har altså løjet over for mig?” Hun nikkede. ”Ok, man får også slag i numsen når man lyver, hvor mange syntes du skal have 5 eller 20?” Hun nikkede ja til 5. Jeg kiggede på hende og grinede, ”nej min lille slavetøs, sådan går det ikke. Du er en baby der skal have 20 slag for det kan du godt lide ik’?” Hun nikkede og jeg kunne se at hun havde ændret sig nu, så det faktisk så ud til at hun nød det.

Jeg gav hende 20 hurtige rap i numsen hvorefter min stive pik blev sat foran den dejlige ungpigekusse.

Jeg kørte min pik stille ind, nøj hvor var hun stram, næsten som en jomfru tænkte jeg.

Jeg kunne mærke lidt modstand og pressede til. Lige pludseligt begyndte det at bløde, hvad satan hun var sgu jomfru!!!
Det var dejligt, jeg begyndte at kneppe hende hårdt og satte tempoet op indtil jeg kom op i hende. Sæd og blod fra mødommen løb ud af hende og ned i bleen.

Jeg trak mig ud og gav hende bleen på, dejligt at hun ligger i liften. Jeg løsner hende, hun har stadig sutten i munden. Jeg fjernede den og beordrede hende til at sutte min pik ren.Jeg kører den op til hendes ansigt og hun får den presset i munde, hun kan ikke gøre modstand så hun sutter så godt hun kan.Jeg bliver godt stiv igen, jeg kan se hun har svært ved at have min pik i munden men jeg er ligeglad jeg kan mærke hvordan det kilder i nosserne igen.

Jeg kommer med et brag i munden på hende jeg holder hendes hovede så hun næsten er ved at blive kvalt, jeg kan mærke hvordan hun forsøger at trække det væk, men hun får ikke lov før den er helt tømt. Jeg trækker mig ud af munden på hende og vasker hende så der ikke er nogle spor. Jeg finder en lille kjole frem til hende så man, når hun sidder i sin kørestol, kan se hendes body og ble, jeg løsner bodyen igen og finder en ekstra ble frem og giver hende den på så man rigtigt kan se at hun bruger ble.

Det tænder mig at se hende på den måde: To bleer, body og en kort kjole. Jeg går over i hendes tøjskab og finder et par hvide strømpebukser.

Hun skal se ud som en lille pige.
Tina kigger på mig og spørger: ”Er vi færdige nu Poul?” Jeg kigger på hende, ”Ja lille skat det er vi. Velkommen til gruppen, det her er min indvielse af jer, sådan en tur har alle i gruppen fået.”

Hun spørger om det virkeligt er rigtigt, for hun kan se at de 2 af dem fra vores gruppe er drenge, Ja de er også blevet kneppet af mig og de er også mine sexslaver. Hun spørger hvad de hedder og hvor gammle de er. ”Ham der sider til venstre heder Kenneth og er 15 år, han brækkede ryggen lige som dig, han sprang ud fra en for lav bro. Han græd og skreg da jeg tog ham i røven men i dag har han vænnet sig til at jeg kan kneppe ham når jeg har lyst. Han bruger også ble som dig, det er kun om morgenen at vi er tre på denne her afdeling, ellers har jeg jer for mig selv sammen med Pia. Hun elsker også at lege med jer, især ungpigefisse, det elsker hun. Vi er her indtil kl. 16. hvor vi kan gøre med jer som vi vil.”

”Men mangler der ikke en?” ”Jo det gør der, vi mangler Magdalene, vi kalder hende for Magda”. ”Ja men hvor er hun?” ”Hun ligger i fikseringsrummet fordi hun ikke gjorde som vi sagde, hun er ikke så tæmmet som de andre og hun elsker at gøre modstand men vi skal nok få hende til at lystre. Hun er Retarderet og småtosset men hun har en lækker stram røv. Hun er kun 15 men som sagt, hun skal nok lære det uden at skrige og klynke hver gang.

Den anden dreng heder Denni han er 19 år, han har en hjerneskade så han lægger ikke mærke til noget men han er flink til at gøre alt hvad jeg siger inklusive at sutte pik på Kenneth når Kenneth skal have skiftet sin ble, Denni bruger i øvrigt også ble.
Denni kan godt gå rundt men han ved aldrig hvor han er, så derfor holder jeg ekstra øje med ham, men jeg kan fortælle dig at han har en stor pik. Det kan være at du får lov til at prøve den på et tidspunkt.”

Hun kigger på mig med vantro i øjnene. ”Er det her sted du arbejder kun et sted hvor i kan få sex med handicappede?”

”Ikke helt, den anden afdeling gør ikke noget, de er så fandes regelrette, men Henning der kommer kl. 18 ved godt hvad der sker her på afdelingen og han nyder også at lege med jer på den ene eller anden måde”, siger jeg med et smørret grin.

Jeg finder noget morgenmad til Tina, havregrød og mælk. Imens jeg er ved at lave hendes morgenmad kommer jeg lidt afføringsmiddel i så jeg kan få chancen for at skifte hende uden at skulle vente nogle timer på at se og lege med hendes fisse igen.

Imens jeg er ved at lave hendes morgenmad kommer Lene over til mig. ”Poul har du fået indviet Tina?” Siger hun med et frækt blik i øjet. Jeg griner lidt og siger, ”Jo det har jeg, hun er liderlig men når det kommer til stykket så vil hun ikke alligevel, men det gik jo fint. Hun kan ikke gøre noget med sin krop andet end at tage imod og munden fejler ikke.noget. ”Hvad var det du kom i hendes mad, Poul?” ”Det er afføringsmiddel så jeg kan lege med hende igen”
Lene kigger på mig og spørger om hun må være med, for hun vil også være med til at indvie Tina. ”Det kan du da godt…”

Jeg går over til Tina og begynder at made hende, efter hun har spist får hun lov til at være alene lidt og jeg går over til Kenneth. Nu er det hans tur til at få morgenmad han har bedt om yoghurt. Imens jeg sørger for at han får mad kan jeg lugte at han har lavet stort. Jeg kigger på ham og siger højt, så de andre kan høre det: ”Neejjj, lille Kenneth, har du lavet i bleen, så må Onkel Poul og Tante Lene hellere skifte dig…” Han kigger rundt og er ret rød i hovedet. Jeg fjerner hans morgenmad og kører ham ud på badeværelset hvor Lene står klar. Tina kigger på ham, hun ved godt hvad der skal ske med ham nu.

Da vi kom ud på badeværelset stod Lene klar med selen så vi kunne få ham op på puslebordet, vi får ham lagt i selen og løftet over. Lene begynder at tage bukserne og bleen af Kenneth mens jeg står lidt i baggrunden og kigger på. Lene begynder at vaske ham, hun vasker ham grundigt omkring pikken, jeg kan se hvordan hun sådan tilfældig leger med den så den bliver stiv og samtidigt vasker hun ham med den anden hånd omkring røven, jeg kan se en finger glide ind i hans røv. Jeg ved at Lene har en svaghed for drenge på 15 år Kenneth siger ikke noget han ligger så dejligt stille. da han er helt vasket forneden begynder Lene at onanere ham hans lille dejlige 15 årlige stive drengepik jeg kan se at Lene har godt tag på den hun bukker sig ned og tager hans pik i munden jeg kan høre at han kommer med små lyde han er altså ikke umodtaglig når det er en pige der giver ham et godt blowjob.

Lene spørger, ”skal du ikke være med Poul?” Jeg smiler frækt og siger. ”Jo det vil jeg godt…” Kenneth begynder at sige, ”nej nej nej vil ikke mere det gør ondt!” Lene kigger på ham og siger: ”Kenneth du skal ikke ha noget sagt brokker du dig mere kommer du i seng når vi er færdige her eller er det fixeringsrummet”. Lene kører puslebordet ned og hun trækker op i sin kjole, jeg kan se at hun ingen trusser har på. Jeg spørger om det har været sådan hele morgenen. ”Nej”, siger hun, ”jeg var lige nede og kikke til Magda og hun ville stadig ikke gøre som vi vil så jeg satte mig over hendes hoved for at hun skulle slikke men det ville hun ikke, og ja så skulle jeg tisse og så måtte hun lægge mund til… derfor har jeg ingen trusser på de blev lidt våde af det”.

Jeg går hen til Kenneth og begynder at sutte ham, han ligger og stortuder. Lene går hen og kysser ham men han prøver at fjerne hovedet. Lene holder det så han ikke kan gøre noget og hun finder en gag frem og giver ham den i munden og spænder den fast så der ikke er nogle der kan høre hvad der forgår.

Mens jeg sutter kommer Lene hen og åbner mine bukser og finder min pik frem. ”Kan du egentligt klare mere efter du har ordnet Tina?” ”Ja, det kan du tro jeg kan!” Hun begynder at onanere min pik den bliver godt stiv. Kenneth begynder at ligge uroligt. Lene er hurtig til at spænde ham godt fast som hun siger, ”han skal jo ikke falde ned”. Hun spreder Kenneths ben og binder dem godt ud til siden, jeg kan se på Kenneth at det gør ondt, men det er dejligt at se han har smerter. Det tænder mig mere, Lene går ned og slikker hans røvhul så det er godt fugtigt jeg sætter min pik op til hans lille drengerøv, jeg presser den ind og jeg kan mærke på Kenneth at det gør ondt men jeg er ligeglad.

Det går lidt trægt så jeg vælger at hugge den direkte ind. Lene er begyndt at lege med hans brystvorter hun har fundet klemmer frem. Lene har sat dem på ham han ligger og græder mens vi voldtager ham men sådan er det på afdelingen de unge er vores sexslaver der skal lyde vores mindste vink og vi gider ikke mere brok.

Jeg er ved at komme da Lene kigger på mig: ”Poul skal vi ikke binde Kenneths Arme fast til liften og så løfte ham op? Vi kan binde benene til liftbenene og så kan du tage ham mens han står i et X.” Jo det kan vi godt, jeg trækker mig ud af Kenneth og vi får hurtigt bundet hans arme fast til liften vi løfter ham op, han hænger som en klud. Lene spreder hans ben det ser sgu’ godt ud.
Hun spørger ”det har vi ikke prøvet før vel?” Nej det har vi ikke, men det er satan edderma’me fræk at se på ungen. Hvor han hyler selv med gag i mund kan han sgu’ larme af smerte det her er godt. Min pik er blevet endnu mere stiv af at se på Kenneth i den stilling. Lene siger ”et øjeblik” hun finder et reb og gør det vådt og så begynder hun at piske han, på hans nøgne baller man kan se striberne på ham, lige midt i det hele kan vi høre at der bliver taget i døren.

”Poul, Lene, er i her? Jeg skal skiftes”. Vi kan høre at det er Denni, Lene går over og låser døren op. Denni træder ind, kigger på den nøgne Kenneth med gaggen i munden og hængende i liften med en rigtig rød røv.

”Hvad laver i?” ”Vi er lige ved at ordne Kenneth skal du være med?” ”Må jeg?” Spørger han og lyser op, jeg tager bukserne af Denni og fjerner hans våde ble og vasker ham, min pik er begyndt at falde igen men jeg får Denni til at onanere mig så den bliver stiv Lene er begyndt at sutte pik på Kenneth så den også er dejligt stiv. Min Pik er blevet rigtig stiv igen og jeg siger til Denni at han skal gå hen og sutte Kenneths pik til han får hans ”juice” i munden og så skal han synke. ”Gør du det, så får du ekstra chokolade i aften…” Denni sutter på livet løs jeg kører min pik om til Kenneths røvhul mens han er i X stillingen. Jeg borer den op i ham og jeg bliver ved indtil jeg kommer.

Jeg kommer i et brøl og kan ikke mere jeg har ikke flere kræfter. Jeg kigger over på Lene der er i gang med at kysse med Denni han er hvid om munden og jeg kan se at Lene kører heftigt på Denni”s pik. Jeg lægger mig på knæ og tager den i munden og sutter ham til ham kommer. Jeg tørrer mig om munden og rejser mig op, jeg går over i skabet og henter en ny tør ble til Denni og giver ham den på, mens jeg siger til ham: ”Denni, dette er vores lille hemmelighed som vi plejer ikk’?”

”Ja det er det, får jeg min chokolade?” ”Det kan du tro du gør”, jeg trækker hans bukser op lukker dem og sender ham uden for døren. Lene har fået Kenneth ned og jeg kan se hans dejlige røde røv. Han har svært ved at ligge ned da det gør ondt, han er opløst af gråd men han ved at det ikke hjælper at sige noget.

Lene kommer over og siger ”der er ikke noget af hans tøj her, skal vi ikke give ham Tinas tøj på? Jeg tror det vil være sødt til ham”. ”Jo det kan vi godt, og så kan vi lægge ham ind til en tidlig middagslur?” ”Lyder som en god ide, men skal vi ikke fjerne hans små hår de er da kun i vejen…” ”Jo det vil heller ikke være tosset”. Vi får fjernet Kenneths hår og vasker ham. Lene giver han 3 bleer på så vi er sikkre på at det holder, vi får fundet kjole, hvide strømpebukser og en spencer til ham Kenneth begynder at brokke sig: ”Jeg vil ikke ha pigetøj på, jeg er 15 år!” ”Nej du er ej lille skat, her er du den alder vi bestemmer og nu er du i lillepige alderen, og der er ikke noget du kan gøre!” Han får tøjet på og nøøj hvor ser han sød ud. Vi får ham sat i sin kørestol og triller ham ind i stuen til de andre, de kigger noget på Kenneth. Kenneth ved ikke hvor han skal kigge hen, han er flov men vi andre nyder det. Så bliver han lagt i sin seng med en dejlig rød røv og 3 tykke bleer, mere rart kan vi da ikke ha’ det.

Klokken er blevet lidt over 18. Jeg står og snakker med Henning og Lene om hvad der er sket i løbet af dagen, også om hvad vi har lavet med den nye pige Tina, får lige fortalt hvad vi har indviet hende med, da vores institutionsleder kommer og beder om et møde med os ASAP. Vi kigger på hende og spørger hvad der er galt. ”Kom op på mit kontor så snakker vi om det, ikke her”, vi kigger på hinanden og tænker på om vi er opdaget, tænker også på Kenneth der stadig har pigetøj på. Vi har ikke tid til at gå ind og give ham rigtigt drengetøj på, tænker på om Denni har sagt noget.
Vi går op på Helles kontor og da vi kommer ind beder hun os om at sætte os ned.

Der går rygter på at i sexmisbruger de unge på jeres afdeling. ”Hvorfor tror du det?” Spørger jeg, det er forældrene der har mistanke de syntes at deres børn virker bange for jer og de har opdaget at de nogle gange har 2 bleer på og er røde i numsen. ”Ser du Helle vi er i undertal på afdelingen, vi kan blive nødt til det fordi vi ikke har tid til at skifte dem så tit, og vi får ikke altid smurt deres røde numser fordi der mangler den creme vi skal bruge”, vi kigger hurtigt på hinanden og håber vi klarer frisag.
”Hmm er det derfor, ok jeg troede…” siger hun med et skummelt grin, lige pludseligt bliver døren åbnet, og ind træder en MEGET MEGET stor mand og en kvinde i et outfit vi ikke havde set før han ligner en mand fra 50erne og hun ligner Elisa fra ”Sound of Music”.
”Hvad går det her ud på?” Spørger vi Helle

”Joo jeg ved i lyver. Jeg har været på jeres afdeling en gang i ikke var der, jeg har hørt i var inde i puslerummet hvor i har været i gang med Kenneth og i har også hygget jer med Tina, den nye pige. Magda ligger i fikseringsrumet fordi hun ikke vil gøre som i vil, og du Lene har tisset på hende og oven i købet i munden på hende, så nu er det jeres tur til at være små børn og blive sexmisbrugt! I har intet andet valg, med mindre i vil anmeldes til Politiet. Heinz Og Olga er hentet herop fra Østtyskland kun for jeres skyld… Nåh ja, ok da, også for min”, griner hun.

”Jeg har haft kamera i alle rummene jeg har egentligt nydt det i har gjort, men når forældrene klager må jeg desværre reagere og så vil jeg gerne se jer som små børn. Det er dejligt, og så kan det være at Tina, Denni Kenneth og Magda kan få lov til at se jer blive ydmyget.”

Vores verden var ved at styrte sammen, vi kunne ikke se os selv med ble på og skulle til at ha tyske forældre som vi skulle kalde mor og far der kunne udnytte os og vores røvhuller, vi fik at vide at vi skulle blive på Helles kontor indtil kl 20 derefter ville vi blive ført bort til vores ”forældres hjem” men for at være sikker på at vi ikke skulle stikke af blev vi bundet fast og for at være sikker på at vi ikke ville råbe op fik vi en klud i munden.

Kl. blev 20 og vi skulle af sted. Vi blev ført ud i en stor turistbus der var lavet om til babybus for voksne børn. Ruderne var helt sorte så der ikke var nogle der kunne kigge ind men vi kunne kigge ud. Olga og Heinz stod bag i bussen og ventede.

Da vi var kommet ind i bussen sætter den i gang og døren til chaufføren blev lukket så han ikke kunne se eller høre hvad der foregik inde bagved.

”Hej små børn, mit navn er Heinz og det her er Olga, nu kalder i os mor og far fremover. Gør i ikke det kommer i galt af sted, må vi høre at i har forstået det?”

”JA MOR OG FAR det har vi!”

”Godt vi starter med at i skal have andet tøj på, Poul du er først, kom her lille skat de andre kan jo godt kigge på imens men vi må hellere spænde dem fast så det ikke går galt…” De andre bliver spændt fast så de ikke kan flytte sig men de kan se mig. ”Mor” og ”far” klæder mig af, jeg bliver lagt op på puslebordet og jeg bliver spændt fast. ”Mor” går i gang med at fjerne hårene fra min krop også omkring pikken og røven. ”Du skal være helt glat lille skat”, og da mor er tilfreds kommer far for at mærke efter.

”Ja det er godt lavet Olga, lad os give ham et lavement så vi kan være sikre på at han er helt tømt, og så kan vi ordne de andre så de også er klar til at vi kan hygge med dem.” Jeg får mit lavement, 2 bleer på og så en sparkedragt med fødder og vanter, ”så er vi sikre på at du holder varmen og jeg tror du skal ha den lyserøde på…” Jeg får den lyserøde på og kan mærke hvordan jeg skal skide jeg prøver at holde igen men kan ikke, jeg vralter så over i en seng som de har stående klar til os, de andre får også samme tur.
Vi er kørt ud i en skov hvor der er en stor lade og da vi vralter derind kan vi se at der er alt til børn: Puslebord, barnevogne, borde, stole, you name it they’ve got it, alt til små børn i voksenstørrelse.

Da vi kommer ind står der 3 andre par, Heinz og Olga oplyser at så længe vi er i deres varetægt så har vi hver vores forældrepar, vi er fordelt som følger:

 Lene får forældreparret Trine og Morten
 Pia får forældreparret Keld og Tove
 Poul får forældreparret Heinz og Olga
 Henning får forældreparret Ulrik og Anita

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

I får hver jeres eget rum sammen med jeres forældrepar der er alt hvad i og de skal bruge, i skal tiltale dem mor & Far straffen vil være streng – i vil blive afstraffet hvis vi syntes i er uartige, mad er noget vi sørger for i må ikke nægte det. I kan ikke flygte, prøver i det er straffen MEGET MEGET slem, men i finder vist nok ud af det hvis i kvajer jer…

Lenes oplevelser med forældreparret Trine og Morten

Lene kommer ind i rummet med sin mor i hånden.
”Nåh lille skat vi må hellere se om du skal skiftes, kan du kravle op på puslepuden…”

Lene kravler derop, hun er nervøs for hvad der skal ske men tør ikke rigtig sige noget.

”Du er dygtig lille skat, du siger ikke så meget er du genert?” Lene kigger på Trine og nikker.
”Ja, det skal du ikke være mor og far har altid ønsket sig en lille pige og du er et ønskebarn… Kan du sprede benene?”
Lene spreder, far kommer over og hjælper mor med at få tøjet af Lene

”Ja”, siger far, ”det lugter som vores lille skat skal ha en tør numse” Far begynder at fjerne alle hendes bleer og da han kommer ind kan han se hvordan hun rigtig har skidt og tisset i sin ble.
”Det var vist godt at du har fået så mange på, så har du kunnet holde dig tør.”

Mor kommer med et fad med varmt vand og far begynder at vaske Lene forneden.

Lene kan mærke hvordan Morten kører sin finger ind i hendes fisse. Lene er ikke helt udmodtagelig for det – da han kommer om til numsen løber safterne ned af hende…

”Hey prøv at se her lillemor, vores lille pige har det vist ikke godt – se hvordan det strømmer ud af hende, hvad skal vi gøre?”
”Jeg tror hun kan li’ det, det kunne være at du skulle prøve at kneppe hende.”

Trine går hen og begynder at kysse Lene de begynder at tungekysse, mens Morten begynder at fingerkneppe Lene i røven mens han slikker hendes fisse, Morten finder sin stive pik frem og kører den om til Lenes røv, han sætter spidsen lige for indgangen og presser til. Lene begynder at råbe: ”Av for helvede det gør ondt, stop! Jeg vil ikke være med mere…

Lige med et stopper mor og far og kigger på Lene.
”Lille skat bander du? Vi vil ikke ha’ du bander, du skal ikke brokke dig og slet ikke bande af os. Nu bliver du straffet! Inden Lene når at tænke på hvad der er sket ligger hun i et jerngreb.Hun kan mærke hvordan hun er spændt fast, far kører sin pik frem til Lenes mund.

”Kan du så sutte far stiv igen når du sådan afbryder mig…”
Imens lene er i gang med at sutte far stiv igen kan hun mærke at mor er ved at slikke hendes fisse og røv da far er tilfreds med sin stive pik går han bag om lene igen.Hun ved godt hvad der skal ske nu lige med et kommer mor med en klud og propper den i munden på hende.

”Så er vi sikkre på at du ikke råber op.” Far presser sin pik i røven på hende, han kører den i bund i et hug. Lene går i en bue det gør pisseondt og hun kan ikke gøre noget. Morten kører på mens Trine er i gang med at lege med hendes bryster – først slikker hun på dem og så sætter hun klemmer på. Der går ikke lang tid før morten kommer op i hende. Trine fjerner kluden og Morten kører sin pik op og vil ha slikket den ren. Lene går i gang med at slikke den ren. Det hun ikke har kunnet slikke rent løber ned af kinderne på hende. Mor kommer og slikker det af hende og far er begyndt at give hende en ren ble på og et par gummibukser.

”Jamen vi ska da være sikre ikk’?”
Da de er færdige skal de ha noget mad. Lene får nogle franskbrødsmadder med Nutella, da hun er færdig med at spise får hun at vide at det er tid til en lur i barnevognen. Hun bliver lagt op i den og får en dyne over sig. Mor og far kysser hende godnat.
Lene tænker, at det ikke var så slemt, gad vide hvad der sker med de andre.

Pias oplevelser med forældreparret Keld og Tove

I et andet rum er Pia sammen med Keld og Tove hun skal også ha skiftet sin ble men Tove siger at hun lige vil ordne nogle ting og om Poul ikke kan holde øje med hende og så kan de skifte hendes ble når hun kommer tilbage. Det aftaler de og Tove går. Der går ikke lang tid før Poul er ovre ved Pia, han fisker sin pik frem og beordrer hende til at sutte ham, han tvinger hendes hoved frem til hans slatne pik. Den er ikke særlig lækker, nærmest klam.Man kan godt se at hans personlige hygiejne ikke er særlig god.Pia er ved at brække sig men hun kan ikke gøre noget. Med den ene hånd holder han hendes arme og med den anden holder han hendes hoved. Hun sider i et jerngreb.

Hun gør voldsomt modstand og det bliver for meget for Keld, der finder reb frem og binder hendes arme om på ryggen. Det er så stramt at det gør rigtig ondt, nu har Keld fået overtaget. Han får kørt sin pik ind i munden på Pia og han mundknepper hende til han kommer.

Kæft hvor det gamle svin har meget sperm, tænker Pia. Hun bliver væltet bag over og han trækker sin pik ud og overpisser hende og da han er færdig med det tvinger han hende ned og slikke det op. Pia er ved at brække sig, og da hun ligger og er godt i gang med at slikke kommer tove tilbage og kigger forbløffet på Keld.
”Nåh, der er nok en der er gået i gang med at hygge sig… kan være vores lille tøs skal ha en kjole på og så en tur ud og luftes?”
”Jo jah, det kan vi godt…” Pias sparkedragt bliver klippet af hende, hun har stadig hænderne bundet stramt, hun kan mærke hun ikke har ret meget følelse i dem.

Hun får en kjole på hvor der bliver klippet hul så hun kan få hænderne ud bagved. Hun bliver trukket ud ved håret og de kommer ud i noget der ligner en hundegård. Hun kan se at det ikke hjælper at flygte. Hun bliver brutalt skubbet ned på jorden og Tove trækker op i sin kjole. Hun tvinger Pia til at slikke sig indtil hun kommer. Da Tove er kommet begynder hun at pisse hende i hovedet.

Hun er godt våd af at have slikket pis og hun følger det ydmygende at skulle det, hun kommer til at tænke på om Magda som hun har gjort det ved også har følt det ydmygende og ikke en følelse af nydelse som hun selv følte det da det var hende selv der havde magten, og kunne dominere Magda.

Her ligger jeg på gulvet med en meget våd og beskidt ble og nu skal jeg spændes fast i en barnevogn og jeg kan ikke gøre noget, mere husker hun ikke og så er Pia i drømme land.

Pouls oplevelser med forældreparret Heinz og Olga

”Nå, lille Poul, vi ved at dig og Henning er de store stygge bagmænd på døgninstitutionen så vi tror du skal ha’ samme tur som du giver dine unger”, griner Heinz. ”Vi må hellere starte med at tage dit tøj af…” og som sagt så gjort.

Jeg står og ved ikke rigtig hvad jeg skal, jeg bliver ført over til en form for buk hvor jeg skal bøje mig forover så der er god adgang til min bagdel. Jeg bliver bundet fast, jeg kan ikke gøre noget, står med røven i vejret og en masse bleer på der er beskidte og ved ikke hvad der skal ske men glæder mig på en eller anden måde.
Olga fjerner mine bleer, Heinz kommer frem til mig, jeg skal sutte hans store pik, jeg går i gang, tænker, kæft den er stor! Han presser den helt ind i min mund det er egentlig en god følelse at sutte pik og blive vasket bag i. Olga begynder at lege med mine nosser der går ikke lang tid så kommer jeg, stadig mens jeg har Heinzs pik i munden.

”Hvad satan?” Udbryder Olga, ”det har du sgu ikke fået lov til!”
Heinz stopper og løsner mig jeg bliver tvunget ned og skal slikke mit eget sperm op og mens jeg er i gang med det bliver der sat en stor pik bag min røv og jeg kan mærke at Heinz kører den op i et hug. Jeg giver et hyl fra mig, kæft det gjorde ondt, jeg kan mærke jeg bløder men jeg kan bare ikke gøre noget. Der går ikke lang tid så kan jeg mærke Heinzs sæd om bag i blandet med blodet fra min røv.

Jeg bliver ført over til det store kors men inden får jeg en lyserød kjole, korte hvide strømper og små sorte sko på, så jeg ligner en lille pige på 2-3 år. Jeg bliver lagt i et underligt kors, det kan indstilles som Heinz og Olga har lyst til, og mens jeg ligger der spændt fast, kommer der en stor neger ind. Heinz og ham begynder at så at tungekysse mens Olga er godt gang med at bearbejde deres store pikke.

De kommer over til mig, nu syntes de at jeg skal kneppes alle de steder jeg kan, Negeren løfter op i kjolen og griner, ”han er sgu sød som lille tøs, det er godt fundet på. Heinz er der nogle begrænsninger på hvad jeg må med ham sammen med jer?”
”Nej det er der ikke bare du ikke kommer til skade…” Heinz begynder at grine over sin egen vittighed.

Negeren kører pikken op i mit ømme røvhul mens Heinz kører sin pik i min mund og Olga begynder at sutte mig. Der går ikke lang tid inden de stopper op og begge kommer op til mit hoved. Jeg ved ikke rigtigt hvad de vil, men nu kommer det jeg har frygtet:
”Kan du åbne munden noget mere, du skal ha to store pikke i din mund og du skal sluge!”

Jeg ved ikke hvordan de får pikkene derind men de kører løs og der går ikke længe inden de og jeg kommer i en kæmpeorgasme.
Godt øm i kæberne og røven tror og håber jeg at de er færdige med mig men nej:
”Vi vil også bruge din røv og se om vi kan ha vores 2 pikke oppe i dig!”

Jeg tænker bare tanken, åh nej, men inden jeg får set mig om bliver jeg bundet endnu hårdere så jeg ikke kan gøre noget. Heinz ligger nede under mig og negeren skræver hen over mig, de prøver at få bakset deres pikke ind. Det gør ondt!

Lige med et brøler jeg: ”AV FOR HELVEDE DET GØR KRAFTÆDEME ONDT…” og mere når jeg ikke at sige så har jeg en sædspækket klud i munden og de har begge deres store pikke oppe i mig. Jeg kan mærke hvordan jeg sprækker men de kører bare på og jeg kan efter et stykke tid mærke at de kommer op i mig. Jeg husker ikke mere, jeg går ud som et lys af smerte, men de lægger mig i barnevognen som det er blevet gjort med alle de andre. Gennembollet, i småpige tøj, med ble på og godt flækket.

Hennings oplevelser med forældreparret Ulrik og Anita

Henning gjorde det eneste han ikke måtte, han forsøgte at flygte – men at flygte med 10 bleer på og i sparkedragt det er man ikke hurtig nok til. Det fandt han ud af, han blev fanget af de vagter der var sat til at passe på huset og han blev trukket ind i et mørkt rum.

Lige med et tændtes der nogle stærke halogenlamper og de 6 vagter der var der begyndte at gennembanke ham, samtidigt med at de råbte og skreg at det skulle han ikke prøve på mere. Han kan mærke hvordan flere af hans knogler brækkedr, han ved ikke hvor længe det står på men lige med et stopper det. Han ligger forslået og blødende på jorden han har ondt alle steder. Han bliver hevet op af to af vagterne der flår tøjet af ham han bliver holdt i et jerngreb og han bliver spulet med iskoldt vand så hans bevidsthed kommer tilbage.Han er helt ude i tovene.

”Denne lille lort skal sgu da vaskes inden vi leger med ham!”
Han står der nøgen, med afføring og urin sivende fra bleen og bliver spulet. Hvad skal der ske med mig? Tænker Henning. Jeg skulle ikke ha’ prøvet det, hvorfor behandler de mig som jeg har behandlet ungerne fra institutionen?

Da hans bødler er færdige med at give Henning sit kolde bad bliver han spændt op i en lift med benene godt ud til siden. Vagterne tager deres bukser af og stiller sig op i kø. Han bliver kneppet af alle 6 og som om det ikke var nok at skulle sutte dem rene havde nogle af dem også valgt at pisse ham i munden.

Da de var færdige med ham blev han hejst ned og lagt ned. Henning havde så mange smerter at han ikke kunne huske tid eller sted.

Det næste han huskede var at der stod nogle store grimme kællinger med påspæningsdildoer og kneppede ham igen og igen. Han besvimede igen. Han er øm i røven og i kroppen og lige med et hører han en stemme råbe: ”Stop det er nok! Giv ham ble på og læg ham i barnevognen lige som de andre og giv ham en pille så han går ud som et lys.”

Som sagt så gjort. Henning kunne ikke huske mere.

Det der efterfølgende skete med Henning, Poul, Lene og Pia er at de vågner i deres barnevogne. De kan ikke komme til at sidde op og se hvor de er, men de kan høre en masse lyde. Lige med et er der et par der kigger ned til Lene og Poul i hver deres barnevogn.
”Ingvald hvad er det her for noget?”

”A ve’ det it’ lillemor, men kan ske at vi skal ringe efter politiet…”
Politiet ankommer og løsner dem, de kravler op af barnevognene. Henning kan ikke, han skal have hjælp, der bliver tilkaldt en ambulance til ham, de andre bliver kørt til politigården men inden der er nok politibiler til at køre dem i er folk stimlet sammen. Det er hurtigt rygtedes i denne lille landsby hvor de er fundet, at der er nogle mærlige mennesker i skoven.

Da de er vel ankommet på politistationen spørger betjenten om de vil fortælle hvad der er sket.

”Det eneste vi ved er at vi blev bortført men ikke hvorhen eller til hvad. Vi ønsker ikke at anmelde det skete. Vi vil gerne bare hjem…”
”Det skal i nok komme, men vores læge kigger på jer og så får i noget mere passende tøj og så kan i komme hjem.

Hvad der skete mellem politiets læge og Lene, Poul og Pia er så en anden historie.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *