En kvinde for en dag

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg lå på sofaen, læste ekstra bladet, kikkede på de bagerste sider og fandt et sted, hvor man kunne blive klædt ud som kvinde og behandlet derefter. Jeg ringede og hun sagde, at bare kunne komme.

Jeg gik derhen og da jeg ringede på døren, havde jeg sommerfugle i maven. Der kom hun, åbnede døren bød mig indenfor. Vi fik en kop kaffe og snakkede om hvad jeg kunne tænke mig og hvad jeg ellers lavede.

Hun sagde det kostede 1200 kr. som jeg skulle betale med det samme og det gjorde jeg. Jeg blev vist ind på et værelse. Der sagde hun, at jeg skulle tage mit tøj af. Så ville hun komme og hente mig senere.

Jeg sad der nøgen i 5 min. og ventede. Da hun kom var hun klædt i sort lak og læder. Hun førte mig ned i kælderen og bad mig lægge mig i en slags gynækologstol, hvor hun spændte mig fast. Hun førte en slange med vand op i enden på mig og sprøjtede det ind i mig, derefter gav hun mig en ble på, løsnede mig og førte mig med op af trappen og ind i stuen, hvor jeg skulle gå rundt. Pludselig kunne jeg mærke, at jeg skulle på wc, men hun sagde, at jeg skulle gå på knæ foran hende og be’ pænt.

Da jeg gik på knæ, kunne jeg ikke holde mig og fyldte bleen med tis og jeg fik en lussing. Hun spurgte om jeg var så lille, at jeg skulle skide i en ble, så måtte hun hellere opdrage mig, som en lille pige for så var jeg jo ikke gammel nok til at gå i dametøj.

Hun tog mig med ud på hendes wc og skiftede bleen og tog mig med ind i soveværelset og gav mig pigetøj og sminke på, så jeg lignede en lille skolepige.

Derefter tog hun mig med ned i kælderen og bandt mig op mellem to stolper og der stod jeg uden at jeg kunne røre mig. Så sagde hun jeg skulle opdrages ordentlig, så jeg ikke gik og sked hele tiden.

Så ringede det på døren og hun sagde: ”Kan du hygge dig” Jeg ville til at sige noget, men hun gav mig en ball-gag i munden, så jeg ikke kunne sige noget, og så gik hun. Hun kom ned til mig en halv time senere og tog ball-gag’en ud af munden og spurgte om jeg havde været ordentlig. Jeg sagde ja, og fik en lussing. Hun sagde, det hedder ”Ja frue” Jeg sagde, Ja frue, og hun løsnede mig og tog mig med op ovenpå, ind i soveværelset og sagde, at nu ville hun se mig strippe. Jeg sagde: ”Hvad” og fik en lussing og begyndte at strippe for hende.

Da jeg kun havde bleen tilbage, stoppede hun mig og sagde, at nu skulle vi finde en kostume der passede til mig. Jeg blev klædt ud som en stuepige og ført ned i kælderen igen, der skulle jeg gøre rent. Da jeg var færdig, skulle jeg strippe igen. Og der stod jeg bare i bleen igen. Hun spurgte, om jeg kunne undvære bleen, jeg svarede ”Ja frue” og hun tog bleen af mig og fandt noget rigtig kvindetøj og klædte mig ud. Hun spurgte det var rart at være kvinde?

Jeg svarede det var dejligt. Hun bad mig bukke ned over en stol, jeg skulle jo prøve hvad det ville sige at være kvinde. Så hun spændte en påspændings dildo på og kneppede mig bagfra. Da hun var færdig tog hun en tampon og satte den op i enden på mig og sagde: Sådan er det at være kvinde.”

Hun bad mig strippe mens hun filmede mig, og sagde jeg var en smuk kvinde. Der stod jeg så nøgen og hun gav mig bleen på, og et par gummibukser. Så sagde hun til mig, at nu kunne jeg godt tage mit tøj på og komme ind i stuen til hende. Da jeg kom ind til hende, fik vi en kop kaffe, og hun spurgte mig hvordan det havde været.

Jeg sagde, det havde været den bedste oplevelse nogensinde. Så spurgte hun om jeg vidste hvorfor jeg havde ble på? Jeg sagde nej. Hun sagde, at jeg ikke måtte tage den af, hvis jeg tissede eller lavede pølser i den, skulle jeg komme og blive skiftet hos hende, nu var hun min nye mor.

Da jeg kom hjem, tænkte jeg mig om angående bleen. Da jeg stod op næste dag og skulle tisse, tænke jeg at jeg ville tisse i bleen, da jeg havde gjort det, tog jeg den af.

Men pludselig vågnede jeg om natten og hørte noget. Det var fruen der kom ind i min lejlighed. Der stod jeg uden ble. Hun gav mig en lussing og spurgte hvor bleen var ?

Hun bandt mig til sengen og satte sig oven på mit hoved og tissede mig over hele hovedet. Hun sagde det var min straf for ikke at have bleen på.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *