En ung mands oplevelser

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det var en kold december eftermiddag og jeg sad i bussen på vej ud for at købe julegaver. Jeg havde taget bussen fra skole og sad nu og var på vej hjem. Jeg gik på dette tidspunkt i 10. klasse og var lige fyldt 17. Udenfor var det begyndt at sne og jeg krøb tættere på bussen varmeapparat for at få varmen. Jeg havde været nede i gågaden og det havde været temmelig koldt. Bussen var næsten fyldt op med mennesker i store overfrakker der sad og snøftede og så forkølede ud. Jeg kiggede ud af vinduet hvor byen langsomt gled forbi, imens bussen sneglede sig ud af byen i myldretrafikken.

Pludselig dumpede en person ned på sædet ved siden af og sagde “Hej”. Jeg vendte hovedet og genkendte hende med det samme. Det var min tidligere klassekammerat Gitte. En af pigerne fra klassen som jeg havde været rigtig gode venner med, og vi havde da også været lidt varme på hinanden, men det var aldrig blevet til noget. “Hej” svarede jeg tilbage med et stort smil og vi begyndte at snakke om løst og fast. Hun fortalte at hun havde fået arbejde hos en frisør i byen og hvis jeg havde lyst kunne jeg bare kigge forbi, så kunne jeg få lidt rabat på klipningen. Gitte var en pige med flotte former. Hun havde en dejlig fast rund røv og hun var heller ikke en af de helt tynde piger der lignede omvandrene pinde. Gitte havde også et par dejligt bløde bryster hvor hendes små brystvorter pegede lidt opad. Jeg havde ganskevidst aldrig været sammen med hende, men hun havde engang blottet sin bryster for mig, og ladet mig tage lidt på dem engang til en fest, men vi var aldrig nået videre.

Vi havde snakket en del sammen om gamle dage og havde også pjattet lidt om at vi havde været varme på hinanden. Pludselig lagde hun sin hånd i skridtet på mig og hviskede ind i mit øre: “Jeg er stadig varm på dig og vil have dig”. Min pik reagerede med det samme og efter få sekunder gjorde det næsten ondt pga. pladsmangel i mine bukser. Hun lynede bukserne ned på mig og fiskede min pik frem. Jeg kiggede mig nervøst omkring for at se om nogen skulle bemærke det, men vi var de eneste i bussen udover chaufføren og en ældre dame oppe foran. Hendes hoved forsvandt ned mod mit skød og jeg mærkede hendes bløde læber omslutte mit pikhoved. Det gav et gib i mig da hun begyndte at sutte på pikhovedet. Da hun havde suttet et par gang begyndte hun at slikke lange slik op og ned af skaftet og hver gang hun nåede op, lod hun sin tunge spille henover pikhovedet. Da hun have gjort det i et par minutter lod hun igen sine læber omslutte pikhovedet og lod hovedet glide ned så hun havde hele min pik i munden mens hendes tunge roterede om den, skiftevis med at hun suttede kraftigt på den. Jeg lænede mig tilbage og nød det imens jeg nussede hende blidt i nakken. Pludselig standsede bussen og en ung mand stod på. Da han havde betalt chaufføren styrede han ned mod bagsædet og Gitte fik hurtigt min pik ind i bukserne igen. Da manden var gået forbi tørrede hun sig om munden og sagde at hun snart skulle af, men at jeg kunne komme hjem til hende samme aften klokken 20.00. Jeg takkede ja, og hun steg af bussen.

Kort efter steg jeg også af bussen, fandt min cykel frem og cyklede hjemad. Da jeg kom hjem skyndte jeg mig i bad for at få min stive pik ned at ligge. Jeg ville frygteligt gerne rive lidt i den, men besluttede at vente og gemme det til Gitte i aften. Da jeg kom ud af badet varmede jeg mig en pizza og spiste den. Da klokken var hen ad 20.00 cyklede jeg de 3km. Der var ud til Gitte.

Jeg ringede på døren og Gitte lukkede op. Jeg gik ind, smed overtøjet og Gitte kom med et glas rødvin til mig. Hun smilte frækt til mig og jeg kunne se på hendes øjne at hun var godt liderlig. Vi satte og ind i sofaen og drak rødvinen. Vi snakkede lidt og fandt ud af at det begge var vores første gang. Jeg blev lidt nervøs ved tanken om at skulle sprænge hendes mødom, men hun fortalte at hun selv havde taget den, så det skulle jeg ikke tænke på. Da jeg havde stillet glasset fra mig var Gitte over mig med det samme og gav mig et langt, hedt, tungekys. Jeg gengældte kysset og begyndte blidt at massere hendes bryster uden på hendes T-shirt. Jeg skubbede hende bagover ned i stolen og trak hendes bukser af. Hun rejste sig selv op og tog sin T-shirt af. Inden under havde hun en rød silke BH og en rød silke G-streng. Hun lænede sig frem og trak min bluse af og begyndte at kysse min brystkasse mens jeg fik hendes BH taget af. Jeg skubbede hende tilbage igen og lagde mig imellem hendes ben. Jeg krængede G-strengen til side og kyssede hende på inderlåret for at drille hende lidt. Jeg slikkede hendes inderlår indtil jeg nåede hende fisse, sprang den over og fortsatte på det andet inderlår.

Med et kyssede jeg hendes klitoris og et lille skrig undslap hendes læber. Jeg lod tungen løbe henover skamlæberne og hver gang jeg nåede hendes klitoris lod jeg hurtigt tungen spille frem og tilbage på den. Hendes vejrtrækning blev tungere og tungere, og med et sitrede hele hendes krop og hun kom med små skrig mens hendes safter sprøjtede ud i hovedet på mig. Jeg slikkede det i mig og opdagede at hun faktisk smagte helt godt. Da hendes orgasme havde lagt sig lagde jeg mig op til hende og begyndte at bide blidt i hendes brystvorter imens hun stønnede sagte.

Så skubbede hun mig bagover og lade sig oven på mig. Hun løftede sig lidt og tog fat om min pik der var blevet godt stiv. Hun satte den mod sine skamlæber og førte hovedet indenfor. Jeg var ved at sprænges af liderlighed og lå med lukkede øjne og ønskede at mærke hendes fisse omslutte hele min pik. Men sådan skulle det ikke være. Hun begyndte at bevæge kroppen frem og tilbage og hun lod sine kussemuskler massere mit pikhoved. Endelig lod hun sig glide ned over min pik og sad stille et øjeblik inden hun langsomt rejste sig et øjeblik og sænkede sig ned over min pik igen.

Hun red mig nu langsomt mens jeg lå og nød synet af min pik, der skinnede af hendes safter, forsvandt ind og ud af hendes fisse. Jeg tog fat om Gittes dejlig bryster og nulrede hendes hårde brystvorter imens hun stønnede og satte farten op. Med et tog djævlen ved den liderlige tøs og hun satte farten op og hun med fuld kraft hamrede sin fisse ned over min pik. Hun lagde sit hoved tilbage skreg sin orgasme ud imens hende kussemuskler masserede min pik kraftigt. Da hendes orgasme havde lagt sig faldt hun ned over mig stadig med min stive pik i sin fisse. Jeg skubbede hende bagover så hun lå på ryggen og min pik røg ud af hende. Jeg var godt liderlig nu og selvom hun lå fuldstændig udmattet med lukkede øjne satte jeg min pik mod hendes skamlæber og støtte til så jeg gled op i hende. Dovent lagde hun sine ben om ryggen på mig og klemte sig fast. Jeg begyndte at støde kraftigt frem og tilbage og hun begyndte igen og bruge sine kussemuskler hvilket hun var fremragende til. Det var utrolig godt at kneppe hende når hun brugte dem. Jeg hamrede min pik ind og ud af hendes våde fisse imens minde nosser klaskede mod hendes røv. Da jeg var lige ved at komme, trak jeg mig ud og begyndte at spille pik. Efter 10-15 ryk i den lagde jeg mit hoved tilbage og kom med et brøl. Sæden sprøjtede ud af mig og jeg sendte 5-6 kraftige stråler ud over hende bryster og mave. Gitte åbnede øjne og smilede frækt til mig, mens hun førte en finger ned og kørte sæden rundt og smurte hende bryster ind i sæden. Det så utrolig frækt ud, at se hende ligge på sofaen og skæret fra de mange stearinlys skinnede i hendes sædindsmurte krop.

Jeg rejste mig op og skulle til at gå ud for at vaske sædrester af min pik, da Gitte greb fat i den og trak mig hen til sig. Hun to pikken i munden og slikkede den ren, men min pik blev stiv igen og hun begyndte at mundkneppe mig, mens hende brune blanke øjne kiggede frækt på mig. Jeg havde hørt at de skulle give ekstra hvis pigen holdt øjenkontakt med en og jeg kunne nu selv se og mærke at det var sandt. Jeg tog fat om hendes baghoved og jeg begyndte at føre underlivet frem og tilbage. Hver gang jeg støtte i bund kom der en sagte gurglen fra hendes hals imens hun stønnede. Der varede ikke længe før jeg var ved at komme og Gitte trak hovedet væk og stønnede “Sprøjt på mig igen, det gør mig så liderlig”. Jeg satte mig overskrævs på hendes mave og hun tog fat om min pik og spillede den af på mig. Jeg sprøjtede 2-3 lange sprøjt udover hendes bryster og ansigt og jeg faldt udmattet ned over hendes klistrede krop, og kyssede hende blidt. Den nat sov vi i hinandens arme på sofaen…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *