Tre frække piger tirrede min pik

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg havde lige forladt gymnasiet, og som alle andre studenter, så havde jeg brug for at holde et sabbatår og komme lidt væk fra studielivet, så jeg havde fået et job på en større restaurant, hvor jeg skulle sørge for at kokken havde sine råvarer, tømme diverse skraldespande og sørge for at der var øl i hanerne, så servitricerne ikke manglede noget til gæsterne. Kort sagt var det mit job at sørge for, at alle andre ingen problemer havde med at udføre deres job, og det passede mig fint at jeg selv kunne bestemme over min tid, når bare jeg sørgede for at mit arbejde var i orden. Det var i dette job at jeg overvandt min generthed, og fik mit slunkne sexliv bragt i overhalingsbanen.

På mit nye arbejde var der en god blanding af unge og gamle servitricer og vi havde det overordentligt sjovt, når servitricerne talte om gæsterne og hinanden med en seksuel undertone, samtidig med at vi gik og småflirtede med hinanden, hvilket gjorde at jeg fik mere og mere selvtillid omkring det modsatte køn. Min generthed begyndte at falme og jeg deltog mere og mere i flirteriet med servitricerne, hvilket absolut blev modtaget godt, da flere af de gamle servitricer havde set bedre dage efter et hårdt liv, men jeg var dog ikke helt sluppet af med min generthed.

Jeg var ved at være færdig med at gøre mig klar til en tur i byen i København, hvor jeg boede på vesterbro, da jeg kiggede mig i spejlet og tænkte over hvor længe siden det rent faktisk var, siden jeg sidste gang havde fået et godt gedigent slag fisse… Jeg tænkte over at når jeg kiggede mig selv i spejlet så var det jo ikke fordi jeg ikke så godt ud, og de fleste af de piger, der var i min omgangskreds sagde da også alle samstemmende at det var mærkeligt at jeg ikke havde nogen kæreste, men jeg vidste inderst inde i mig selv godt hvorfor, at jeg ikke havde heldet med mig, når jeg skulle nedlægge damerne… Jeg var simpelhent for genert. Det var dog ikke sådan at jeg var jomfru, men når jeg sammenlignede mine erobringer med mine venners erobringer, ja, så blegnede de, og det skyldtes ene og alene at jeg havde meget svært ved at få de rigtige ord henover mine læber, når jeg endelig havde fået bragt mig selv i en situation, hvor jeg havde mulighed for at score en af de damer, som jeg mødte undervejs i byen, på mit arbejde eller på gymnasiet, som jeg lige havde forladt med en udmærket studentereksamen.

Jeg anser ellers mig selv som en rimelig habil elsker og de rygter, som jeg har hørt, der handler om mig selv og de damer jeg har været i seng med, har alle været supergode, så det var i hvert fald ikke det der haltede for mig.

Jeg kiggede tilfreds på mig selv i spejlet en sidste gang, inden jeg forlod den etværelses lejlighed på Vesterbro, som mit forældre havde købt til mig, som en studenterhybel, og begav mig hen på den sædvanlige bar, hvor mine venner og jeg plejede at mødes med hinanden.

Vi sad på baren, hvor vi snakkede løst og fast, om hvad vi hver især arbejdede med, og ikke mindst hvem vi hver især arbejdede på, alt imens den ene øl efter den anden blev skyllet ned, så vi kunne oparbejde noget mere mandsmod, til vi skulle videre ud i byen på diverse diskoteker for at finde ud af, om vi nu også var så gode til at nedlægge damerne som vi bildte hinanden ind vi var.

Min kammerat Kristoffer fortalte, at han i hvert fald ikke skulle score nogen damer, da han havde et godt forhold til sin kæreste kørende, og det var der ikke nogen grund til at sætte over styr, men han sagde også at hans kæreste og nogle af hendes veninder skulle i byen, så vi kunne møde dem senere på diskotek Dakota, og så var det afgjort hvor vores videre tur i byen skulle bringe os hen, for vi vidste alle sammen at Kristoffers kæreste havde nogle rigtig lækre veninder.

Godt opstemte gik vi som den flok liderbukke vi var mod Dakota, hvor vi hver især mente, at vi helt sikkert kunne nedlægge lige nøjagtigt den pige vi ville på lige nøjagtigt det tidspunkt vi ville, så selvsikre var vi, og det var der ikke nogen piger der skulle lave om på.
Vel ankommet og allerede i gang med den næste øl fra det øjeblik vi trådte indenfor, fik Kristoffer en SMS fra hans kæreste om at hun og hendes veninder alligevel ikke kom på Dakota, fordi de havde besluttet sig for at blive hjemme og feste videre.

Skuffelsen hos os drenge, over at vi nu alligevel ikke kunne komme til at forsøge os hos hendes veninder, var dog ikke større end at vi hurtigt var ovenpå og tænkte at så kunne vi vel bare prøve os blandt nogle af de andre gæster der var på Dakota den aften, og der gik heller ikke særlig lang tid inden jeg stødte på Isabella, der arbejdede på den restaurant hvor jeg ansat. Isabella og jeg snakkede lidt sammen, hvor hun fortalte at hun var der sammen med Maria og Nina fra arbejdet, og der gik ikke så lang tid inden hun inviterede mig hen til deres bord hvor jeg kunne være med til at dele den flaske Bacardi Lemon, som de havde købt.

Jeg kiggede mig omkring for at se hvad mine kammerater var i gang med, og da jeg så at de allerede var i gang med at gøre sig til hos diverse damer, tænkte jeg, at det vel ikke kunne skade at være lidt sammen med et par af de frimodige piger fra arbejdet.

Som sagt, så gjort, jeg satte mig hen til bordet, hvor jeg straks mærkede at stemningen var høj, og der gik ikke lang tid inden jeg lagde mærke til, at mine anelser omkring, at Nina og Isabella vist ikke kun var til mænd, men også til hinanden bliv forstærket, da jeg så hvordan de hele tiden kiggede frækt på hinanden, samtidig med at de helt ”tilfældigt” kom til at røre ved hinanden på brysterne, nusse bag ørene og mellem benene, og der gik kun kort tid inden jeg blev mere og mere interesseret i min fantasi omkring de to flotte damer nærmest voldtage hinanden, hvor jeg forestillede mig den slanke smukke Nina, med de lidt for små spidse bryster og skulderlange kulsorte hår grådigt begrave sit ansigt i forlystelseshulen, på den vidunderlige nøddebrune Isabella, som fint kompenserede sin mindre højde med langt større og fyldigere bryster.

Isabella havde arvet de gode italienske gener fra sin fra og fyldige danske bryster fra sin mor. Jeg blev revet ud af mine dagdrømme, da Maria, der er en smuk velskabt blondine, skubbede blidt til mig og hviskede mig i øret, mens hun spurgte mig, om jeg mon sad og dagdrømte lidt om at det var mig, der var centrum for den opmærksom Nina og Isabella gav hinanden?? Jeg måtte indrømme at det ikke ville være helt dårligt, mens jeg vendte hovedet mod Maria og kom til at kigge hende dybt i hendes klare blå øjne, hvorefter det var som om tiden gik stå, mens vi bare sad og kiggede hinanden dybt i øjnene.

Anede jeg noget liderlighed i hendes øjne, eller var det bare min fantasi, fordi jeg stadig var opstemt efter den behandling jeg lige havde forestillet mig Nina udsætte Isabella for?? Jeg blev imidlertid revet tilbage i den virkelige verden, da min kammerat David kaldte på mig, for triumferende at sige, at han allerede havde scoret en pige, så nu var han på vej hjem for at give hende den bedste oplevelse hun nogensinde havde været udsat for.

Jeg sad lidt forlegen da Maria sagde, at der kunne man bare se… Jer drenge er nok kommet i byen for at score noget fisse, hva? Jeg svarede hende kækt, at det vel aldrig kunne skade, da jeg havde overvundet den første forlegenhed. Jeg kiggede igen Maria i øjnene, og jeg blev mere og mere sikker på, at jeg kunne se på hendes blanke øjne at hun var liderlig. Jeg blev mere og mere sikker på at det brændte mellem benene på hende, da jeg noterede mig at hendes brystvorter stod knaldhårde bag det tynde stykke stof, der skulle gøre det ud for en top, og som afslørede hendes navle hvor jeg kunne se hun var piercet og ved siden af, så jeg en lille feminin tatovering. Jeg kunne mærke min egen liderlighed stige i takt med at blodet strømmede ud i pikken der var spærret i et par cowboybukser, som efterhånden føltes alt for stramme, og så var det at vi nærmest i munden på hinanden spurgte, vil du med ud og danse?, hvilket medførte at vi grinte lidt nervøst til hinanden. Maria gik forrest ud mod dansegulvet, så jeg kunne følge efter hendes dejlige vuggende røv, alt imens jeg bare tænkte på, hvor fantastisk det dog ville være, hvis jeg kunne få lov til at stikke min stive dunkende pik ind mellem de dejlige vuggende balder foran mig.

Vi startede ud med at danse til en god hurtig sang, hvor vi kastede rundt med hinanden og hvor jeg benyttede chancen til at trække hende helt tæt ind til mig, så jeg kunne mærke hendes bryster mod min krop, samtidig med at jeg helt tilfældigt fik taget hende på røven. Indimellem synes jeg også, at jeg kunne mærke at hun trykkede sit underliv ind til mit, hvorved hun umuligt kunne undgå at mærke min hårde pik, og det medførte da også nogle smil fra hende.

Efter et par sange sagde hun at nu havde hun fået nok af at danse, så vi satte os tilbage til bordet, hvor vi på vej tilbage kunne se, at de tilfældige berøringer mellem Nina og Isabella var blevet mere intense siden vi forlod dem, hvilket dog hørte op da de så vi var på vej tilbage. Det var efterhånden blevet rigtig varmt inde på Dakota, og Isabella spurgte om ikke vi skulle fortsætte festlighederne hjemme i hendes forældres lejlighed på Vesterbro, da hendes forældre var ude og rejse, så vi ville have stedet for selv, hvilket vi alle synes var en rigtig god ide, og Nina tog flasken med Bacardi i sin taske og så var det ellers om at komme ud, hvor vi fik fat i en taxa, der var ved at læsse nogle meget fulde drenge af.

Da vi kom op i lejligheden satte Isabella noget stille musik på, og der gik ikke lang tid før vi var i gang med at danse, Isabella med Nina og jeg med Maria, og luften var så tyk af sex, at man kunne skære i den. Det var en stille sang vi dansede til, og jeg kunne se Isabella nappe Nina i underlæben, alt imens deres berøringer blev mere og mere intense, hvilket også medførte en mere og mere intens dans mellem Maria og mig. Der var ikke gået lang tid før Nina sagde at hun lige skulle en hurtig tur på toilettet og kort tid efter gik Isabella ind i hendes forældres soveværelse, mens jeg prøvede at udføre en erotisk parringsdans med Maria, uden at jeg rigtig turde tage initiativ til at tage det endelige skridt og trække Maria i land, til trods for at hun ligesom jeg, havde blanke liderlige øjne og et brændende skød, som svar til min dunkende pik. Maria og jeg begyndte at undre os over hvorfor Nina og Isabella ikke var kommet tilbage endnu, der var trods alt gået et par sange, hvor Maria og jeg havde danset tæt, uden at vi havde set skyggen af dem. Maria hviskede at de nok var gået i gang med noget frækt inden i soveværelset siden vi ikke havde set dem, og derefter flettede hun let sine fingre med mine og trak mig hen imod døren til soveværelset der stod på klem lige akkurat nok til at man kunne se det meste af sengen, og ganske rigtigt, så var de gået i gang med noget frækt. Nina havde taget blusen af Isabella og var i gang med at suge hårdt på hendes brystvorter, så jeg et øjeblik troede at de var på vej ned i halsen på hende, og jeg kunne se hvordan Isabellas hænder var overalt på Nina krop, mens hun forsøgte at pille tøjet af hende, hvilket hun på ingen måde prøvede at modsætte sig.

Der var ikke gået lang tid før de havde fået tøjet af hinanden og Isabella trykkede let på Ninas bryst, så hun kom ned at ligge på ryggen hvor hun frivilligt spredte hendes ben, og imens jeg lagde mærke til at Nina var fuldstændig glatbarberet. Isabella satte sig på knæ og meget forsigtigt, som om det var det dyreste og fineste stykke porcelæn der blev behandlet, satte hun sin tunge ned til Ninas klitoris, samtidig med at hun meget forsigtigt trykke sin pegefinger ind i fissen på hende og Nina lod et sagte støn slippe forbi hende læber, hvor der havde samlet sig en lille smule savl, som nærmest mindede mig om sæd. Isabella og Nina var sindssygt liderlige og ænsede slet ikke at Maria og jeg stod og betragtede deres lesbiske leg med hinanden.
Alt imens havde Maria trukket min hånd om foran så den nu lå lige over den øverste knap på hendes bukser, faretruende tæt på den fisse, som jeg nu var overbevist om ville være drivende våd og brændende varm. Jeg lagde mærke til, at jeg stod og kærtegnede Marias maveskind meget blidt, imens hun i små cirklende bevægelser trykkede sin røv mod min nu meget stive pik. Vi stod stadig og betragtede det lesbiske liveshow foran os, nærmest som i en trance, mens vi både kunne se og høre at Isabella var ved at bringe Nina hen imod nye orgastiske højder. Maria forsatte sin cirklende bevægelser mod min pik, og jeg var begyndt at knappe hendes bukser op, hvorefter jeg stak hånden ned og kærtegnede hendes fisse uden på hendes silke g-streng. Maria lagde hovedet bagover, så det kom til at ligge på min skulder, og der undslap et sagte støn fra hendes læber.

Alle var nu i gang, Isabella og Nina var i deres egen erotiske verden, hvor de ikke ænsede at Maria og jeg stod og betragtede dem, mens jeg førte finger ind imellem hendes drivende våde skamlæber, hvor jeg havde bemærket at der kun var en ganske sparsom behåring lige over klitoris, nærmest som en pil, der skulle fortælle hendes bekendtskaber, at det er altså der det foregår makker! Maria åbnede sine øjne på klem og kiggede mig direkte ind i øjnene, hvorefter hun sagde, jeg er superliderlig, jeg vil have du skal kneppe mig, NU! Hun trak mig tilbage ind i stuen, hvor hun trak mig nedover hende i sofaen og vores tunger mødte hinanden for første gang i noget der mindede om en vild dans, hvor det gælder om at se hvem der kan bevæge sig dybest ind i den andens mund. Vi var fuldstændigt optaget af hinanden mens vi klædte hinanden af, og kort efter fik jeg Marias gudesmukke krop at se for første gang. Hun var fantastisk at se på, som hun lå der nogen på sofaen med hårde brystvorter og en fisse der under den kulsorte pilformede kønsbehåring glinsede liderligt, nærmest som sagde den, Knep mig! Knep mig!

Maria var altså ikke 100 % blondine, tænkte jeg ved mig selv. Maria tog fat omkring nakken på mig, og trykkede mit hoved ned til hendes dampende fisse, hvor jeg ganske let satte tunge til hendes klitoris, samtidig med at jeg trykkede min pegefinger op i hendes dampende varme fisse, nøjagtigt som jeg lige havde set Isabella gøre det ved Nina, hvilket gjorde at jeg fik fremtvunget et langt veltilfredst støn fra Maria, samtidig med at hun krydsede sine ben bag min ryg, så jeg var låst fast, som om hun var bange for at jeg skulle flygte. Jeg arbejdede videre med min tunge på hendes klitoris og skamlæber, samtidig med at jeg stille fingerkneppede hendes med den ene hånd, mens den anden masserede mellemkødet på hende, og jeg kunne høre det havde en god virkning på hende da hendes støn blev hyppigere og hyppigere, længere og længere, højere og højere, inden hun stoppede mig, for at trække mit hoved op til hendes, hvor hun slikkede sine egne søde safter af mit ansigt, mens hun sagde at det var fantastisk, men at hun ikke ville komme endnu.

Jeg var glad og lykkelig for den gode kritik, men samtidig kunne jeg også mærke at den opsparede sædbeholdning i mine nosser var ved at sprænge i luften, så liderlig var jeg, og det kom derfor heller ikke som en overraskelse for mig, da jeg rystende af liderlighed kunne mærke safterne sprøjte ud over hendes mave, kort tid efter at hendes hænder lukkede sig om min pik, hvilket medførte et lidt overrasket smil fra Maria. Der er nok en der er lige så liderlig som mig, hva’? sagde hun, og det måtte jeg jo bekræfte, men det var ikke anderledes end at jeg var så liderlig at jeg ikke mistede den mindste stivhed i pikken, slet ikke da jeg så hvordan hun samlede noget sæd op fra sit maveskind og kom det i munden, men hun suttede og slikkede på sin finger, som var det en lille miniatureudgave af min pik.

Uden at sige noget, trykkede jeg Maria bagover, så hun kom til at ligge på sofaen, hvorefter jeg lagde mig indover hende og forsigtigt pressede jeg min pik langsomt op i hende indtil jeg var kommet helt i bund, og et sagte støn undslap os begge. Ganske langsomt begyndte jeg at trække mig ud, for igen ganske langsomt at presse min pik i bund igen. Vi forsatte og i takt til at Maria begyndte at stønne højere og højre, hurtigere og hurtigere øgede jeg tempoet indtil hun slog benene omkring mig og satte sine negle i min ryg, hvorefter hun højt stønnende stivnede og jeg kunne mærke at hendes fissemuskler strammede sig hårdt omkring min pik, hvilket medførte at jeg sprøjtede igen, men denne gang dybt oppe i hendes spredte glinsende fisse. Sådan lå vi helt stille mens jeg kunne mærke små elektriske sammentrækninger fra hendes fisse og hendes negle i min ryg der langsomt slap grebet. Situationen var simpelhent så liderlig for mig at min pik heller ikke denne gang mistede noget af gejsten, men i stedet stadig stod rank og stolt, så jeg fortsatte med at kneppe hende, og Maria kiggede mig i øjnene og sagde at hun stadig var liderlig, hvilket jeg kun kunne sige at jeg også var, og samtidig sagde jeg, at jeg utroligt gerne ville tage hende bagfra, hvilket hun var helt med på, for hun sagde at hun elskede det dyriske i at blive taget hårdt bagfra, hvilket var mit signal til at trække mig og vende hende brutalt om, så hun lå på sine knæ mens jeg tog fat i hendes ene skulder og pressede hendes hoved hårdt ned i sofapuderne. Med den anden hånd tog jeg fat i min pik og styrede den ind i fissen på hende, hvorefter jeg trængte i bund i hende så hårdt jeg kunne, hvilket udløste et højt intenst skrig fra hende, og så skreg hun ellers at jeg bare skulle råbolle hende, så hårdt og længe jeg overhovedet var i stand til, KOM NU!!!, råbte hun, og jeg oksede løs, som om det gjaldt mit liv, ind, ud, ind, ud, igen og igen.

Hun satte igen gang i en dyb orgastisk stønnen, der blandede sig med mine egne brunsthyl, som var jeg en stor brunstig svensk elg. Igen og igen stødte jeg til alt hvad remmer og tøj kunne holde indtil vi udmattet faldt sammen ovenpå hinanden.

Vi lå sammen helt stille i et kort øjeblik, hvor der ikke mere var liv i hverken Maria eller jeg, indtil stilheden blev brudt af klapsalver og stille piften, fra Isabella og Nina, som havde stået nøgne i døråbningen og kigget på os, mens jeg havde kneppet Maria bagfra som et vildt dyr. Nina, som var den første der sagde noget, sagde, at det havde været et utroligt frækt show vi havde leveret for dem, og at hun håbede vi synes, at det show som hun og Isabella havde leveret for os havde været lige så frækt. Lige frækt tænkte jeg, de havde altså set at Maria og jeg stod og lurede på hende og Isabella… Nina sagde så, at de med vilje havde ladet døren være på klem, så vi kunne få et liveshow og måske sætte lidt gang i os, og nu kunne hun se at hende og Isabella åbenbart havde været succesfulde i forbindelse med deres plan. Nina sagde ydermere at det faktisk var noget de havde planlagt allerede mens Maria og jeg var ude og danse nede på diskoteket.

I mit stille sind takkede jeg gud og hver mand for deres plan, og ikke mindst for at den var lykkedes til punkt og prikke. Maria og jeg lå stadig i ske på sofaen, mens jeg pillede hende stille og roligt i fissen og jeg kunne mærke på hende at det var noget hun nød, da Isabella sagde, at det efterhånden var blevet ret sent, og derefter spurgte hun, om ikke det var på tide at vi alle sammen kom i seng? Hendes forældres dobbeltseng var stor nok til at vi sagtens kunne være i den, så vi blev enige om at det nok var en god ide. Vi rejste os fra sofaen og Isabella bemærkede henkastet mod Maria, at der vist var nogen der var blevet lidt ømme af den behandling, som de lige havde modtaget, hvorefter hun tilføjede at det var der vist ikke noget at sige til. Vi grinede lidt af det hvorefter vi alle splitternøgne, som en Adam og tre Evaer gik ind og lagde os til at sove efter at Maria havde givet min nu helt slappe, men yderst tilfredse lyststang et lille godnatkys.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *