Trekant og partnerbytte

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Med denne fortælling skal vi tilbage til slutningen af tresserne – vi lærte Karen og Preben at kende til datidens Fodremester baller som var et stort tilløbsstykke på landet.

Preben var ikke så stor men ret almindelig af bygning hvorimod Karen var enorm høj med nogle lange ben og en meget stor røv og smalle skuldre og store bryster hun virker helt deform men er en god danser og det var det der bragte os sammen.

Til et fodermester bal indgik vi et væddemål, jeg husker ikke om hvad, men jeg tabte, resultatet var at jeg skulle give en god middag, Jeg have købt godt med øl, Carlsberg Elefant de skulle ikke mangle noget Else, min kone, og jeg er ikke øldrikkere så til os have jeg købt rødvin. Vi fik en god middag og Preben og Karen drak flere af de stærke øl og kom i en meget løftet stemning.

Efter middagen fik vi gang i et spil kort og efter et par omgange ligeud foreslog Preben pludselig at vi skulle spille strippoker og det var der ikke nogen indvendinger imod.Efter et par omgange var vi næste lige da vi have smidt sko og strømper Så tabte jeg og smed skjorten og Else kom af med blusen Karen var mere snu og smed et underskørt, men under spillet havde de hver drukket endnu et par øller og Karen begyndte at småfnise hele tiden men Else var også blevet småberuset for pludselig var hun nøgen og Karen sad kun i underbenklæder, jeg vil ikke kalde det trusser for de gik helt op under hendes bryster, Preben og jeg have stadig bukser på.

Preben gik om bag min kone og krammede hendes bryster og sagde noget til hende og de forsvandt.

Da Karen og jeg var alene ville jeg også have lidt ud af det så jeg gik over på den anden side bordet og Tungekyssede hende samtidig med jeg krammede hendes bryster, jeg fik hende ned på gulvet da jeg mente at der var bedre plads og vi have et dejligt gulvtæppe men hver gang jeg nærmede mig hendes benklæder med hånden protesterede hun og pludselig rejste hun sig hun skulle ud og tisse. Mens. hun var væk gik jeg ud i køkkenet hvor jeg havde en tøjsnor, og dengang hun kom tilbage trak jeg hende igen ned på gulvet hvor vi fortsatte vor tungeleg. Med den ene hånd fik jeg lagt en løkke om hendes ene håndled og tøjret hende til det ene bordben på stuebordet og medens hun fniste lad dog være, fik jeg også bundet hendes anden hånd til et bordben.

Nu fik jeg lidt bedre plads så jeg kunde trække hendes benklæder af medens hun fortsatte sit fnisen lad dog være med det jeg er så genert. Jeg bandt også hendes ben til hvert et bordben så nu lå hun med vidt skrævende ben og arme hun havde den største dusk jeg i mit liv have set det gik helt op til navlen og helt ned ad lårene. Jeg fik den ide at hun skulle barberes, jeg gik ud og hentede et fad vand og mit barbergrej og da jeg kom ind igen var Else kommet tilbage,

Hvad vil du spurgte hun, barbere hende svarede jeg, nej nej det må i ikke protesterede Karen, Kan du ikke få hende til at tie stille foreslog jeg Else og hun satte sin kusse ned over karens mund. Hun gjorde alt for at undgå det men da jeg begyndte at klippe hendes hår af missen glemte hun alt om at undgå Else og slikkede løs.
Fik du ikke noget ud af Preben? Spurgte jeg. Nej, sagde Else, fire stød frem og tilbage og han var færdig og så snorkede han så han ikke var til at være i værelse sammen med.

Efterhånden som hårene forsvandt kom der nogle meget store skamlæber til syne og en klit der var på størrelse med det yderste led af lillefingeren, jeg skubbede lidt til bordet så hendes ben blev trukket lidt højere op så jeg kunde komme til at barbere hende i røven og derefter satte jeg mit grej over til vægen og afprøvede med tungen om jeg have gjort mit arbejde ordentlig, Det var noget der satte gang i Karens hofter hun klynkede og gispede og safterne flød i en jævn strøm, da jeg gav hende den store slikketur og hendes klit blev endnu støre det blev en hel lille tissemand.

Nu syntes Jeg at tiden var inde til at få pudset ettallet så jeg kom ud af bukserne Og fangede mit lem og med det rodede jeg lidt rundt i hendes spalte inden jeg fandt hendes hul og trykkede mig langsomt ind i hendes indre. Hun var stram jeg måtte trække mig ud og prøve op til flere gange inden jeg kom i bund, men nu fylder jeg også lidt mere end de fleste Det varede ikke ret længe inden at Karen slog hovedet frem og tilbage og gik helt i bro samtidig med at hun kom med et brøl der var en tyr værdig derefter faldt hun helt sammen, nu vendte Else sig om og slikkede Karen samtidig med at hun stadig have sin kusse over Karens mund, jeg gik i stilling bag ved Else og tog hende i lange seje tag bagfra og da Else kom var jeg med.
Vi fik løsnet Karen og jeg spurte om vi have været for slemme, neeeji jeg har aldrig i mit 35 årig liv prøvet noget lignende, sagde hun.

Hvor har jeg gået glip af meget, hvor var det skønt Vi fik os en gang at drikke og Pigerne kunde slet ikke blive fra hinanden, nu var det Else der lagde sig på ryggen, jeg tror at de begge er lidt lesbiske Og Karen stod på knæ med røven lige i vejret og slikkede hende, det syn kunde jeg ikke stå for og jeg fik hurtigt rejsning igen, jeg gik i stilling bag ved Karen og gled stille og rolig i bund, Der kom et par grynt nede fra Elses skræv, efter nogle stød hvor jeg fik Børge fedtet godt ind satte jeg den mod hendes brune ring. Hun rejste sig halvt op og sagde, det gør du ikke.

Else fangede hende med benene og trak sit skræv op til hendes mund for at kvæle hendes protester jeg gav hendes røvhul tid til at udvide sig ved at køre først en finger, og så to ud og ind af hendes røv derefter angreb jeg hende meget forsigtig og meget langsomt gled jeg ind, hver gang jeg kom en centimeter ind holdt jeg stille for at hun kunde vænne sig til det nye element. Da jeg var godt og vel halvt inde trykkede hun sig pludselig bagud og jeg gled i bund idet hun udstødte et ÅÅÅH.

Jeg trak mig næsten helt ud og langsomt gled jeg atter ind, og i et meget roligt tempo fik hun et rigtig baghyl mig fra oven samtidig med at Else havde snoet sig rundt og bearbejdede hende fra neden.
Hun begyndte at ryste som om hun frøs og så kom hun igen med et brøl og sank sammen oven på Else, denne gang var hun væk i flere minutter. Else fik sig trukket fri og vendte røven til mig og bad om at få samme omgang. Else var så våd at der overhovedet ikke skulle ekstra smørelse til og jeg gled direkte i bund men hun have også prøvet det mange gange.

Jeg pumpede hende i et hurtigt tempo for det elsker hun og da jeg var kommet en gang før var jeg ret så udholdene. Karen var kommet til dig selv igen og gned mig rund på nosserne og en finger var også på besøg ved min bagdør og det blev for meget så jeg tømte mig langt oppe i Else. Else kom med et par tydelige suk og sank ned på gulvet. Derefter gik vi ud og blev skyllet af og ind i seng.

Næste morgen Vågnede jeg ved at Karen lå og legede med mine nedre regioner Else var stået op. Jeg fik Karen til at lægge sig på ryggen og tog hende i den gode gammeldags missionærstilling, igen kom hun i en stort skrig.

Efter et bad samledes vi alle til et veldækket morgenbord med friske rundstykker, og her fortalte Karen at hun aldrig før have fået orgasme og Preben lignede et stort spørgsmålstegn Karen fortalt ham lidt af hvordan vi have leget i flere timer og hun sluttede af med at sige at han have meget at lære.

Der var gået en måneds tid siden vi have haft vor lille fest og vi var igen kommet til bal i fodermesterforeningen og vi rendte med det samme på Karen og Preben. Kunne i ikke tænke jer og komme over og spise på næste lørdag? Var det første Karen sagde efter et goddag. Jeg kikkede på Else for at se hendes reaktion Hun sagde med det samme, ja tak. Vi rendte senere sammen udenfor, Preben og jeg og jeg spurgte hvordan det var gået siden og fik at vide at Karen havde villet ringe til os allerede en uge efter vort sidste møde men at han have modsat sig det.

Vi stod i soveværelset og var i gang med at klæde om til vi skulle af sted da Else sagde: I aften vil jeg have et ønske opfyldt, jeg vil have to pikke på en gang en foran og en bagi, Og så grinte hun højt.
Vi ankom ude ved Karen og Preben som bor ude bag en skov, helt derude hvor kragerne vender og der blev kysset velkommen. Det var som om at de have længtes meget efter at se os. Det var en helt vidunderlig majaften med temperaturen træt ved tredive grader så maden blev serveret på terrassen. Det var første gang vi besøgte dem og de boede helt vidunderlig med en totalt lukket have så det varede ikke længe før vi alle have smidt en del af tøjet for aftensolen varmede dejligt og der var ikke en vind der rørte sig.
Else og jeg delte en flaske vin til maden og Karen og Preben drak hver to almindelige øller men det lå alligevel i luften hvad der skulle ske.

Pigerne have fået vasket op og kom ud til os. Else Har lige fortalt mig at hun vil tages i begge huller så jeg har en lille æske salve med. Så i kan lige så godt smide resten af tøjet, sagde Karen og begyndte at tage Elses sidste tøj af – det var nemt da hun kun have Bh og trusser på. I løbet af nul komma nul var vi alle fire nøgne. Preben havde allerede ståpik på som lå ret op af maven men han var jo også den yngste ( ti år yngre end Karen).

Vi gik alle ud på græsset og Else lagde sig på ryggen og Karen begyndte at slikke hendes fisse samtidig med at hun smurte noget salve i hendes røv. Da Else begyndte at stønne og vride sig rejste Karen sig og bad Preben om at stikke sin pik op i røven på Else som var vendt rundt og bød sig til, den gled i bund uden problemer og så satte Preben sig ned og trak Else ned over sig så jeg fik adgang til hendes fisse. Hun var utrolig våd så jeg gled også uhindret i bund, i de ti år jeg have været gift med Else har jeg aldrig set hende så liderlig. Hun vred sig og brugte et sprog som var helt utroligt jeg havde aldrig hørt det før: Ja knæp min røv i laser, flæk mig ja pul mig til jeg dør. Og sådan blev hun ved samtidigt med at savl løb fra hendes mundvige.

Der gik et par ryk igennem hende og så faldt hun helt sammen over Preben, vi fik hende lagt ned i græsset og nu forkyndte Karen at hun ikke ville snydes men have samme tur. Preben lagde sig igen på ryggen da han havde den mindste pik og Karen satte sig på ham mens han selv ledte hende på plads og så var det min tur til at komme forfra men her var heller ikke mangel på smørelse for det have tilsyneladende gjort indtryk på hende at se os tage os af Else. Karen var ikke så højrøstet som Else men nøjedes med at sukke og pruste og sagde: Dette må være en skøn måde at dø på hvis jeg selv må bestemme, efterfulgt af et ååååhhh Jaaa hvor er det skøønt.
Igennem den tynde væg mellem Prebens og min pik kunde jeg mærke at han øgede hastigheden og så kom Karen med sit enorme brøl ud i sommernatten og hendes sammentrækninger fik også mig til at fyre en ordentlig ladning af.

Først nu så vi at Else var kommet til sig selv igen og lå på siden med en hånd under hovedet og betragtede os.

Vi satte os ved bordet og fik en genstand mere mens vi talte om det der lige var sket, både Else og Karen var enige om at det havde været godt og meget intenst og de var sikkre på at det var noget de ville prøve en anden gang.

Karen tog min hånd og trak mig ud på plænen med ordene: Jeg kan godt en gang til men det skal kun være med dig og jeg har fået lov af Else. Jeg så ud af øjenkrogen at Else var gået i gang med at finde Prebens tissemand og mere fik jeg ikke at se for Karen trak mig ned på græsset og plantede sin kusse over mit hoved og begyndte at slikke på min pik Jeg fik smagt mig selv for det var min sperm der stadig sivede ud mellem hendes skamlæber, til gengæld var det hendes safter hun kunde slikke af min pik.

Efter at have udforsket hinanden fik vi vendt os om og jeg gled uhindret ind i hendes varme indre.

Vi tog det med ro og uden at jage men stille og rolig nød vi hinanden.
Else og Preben var også gået i gang en tre-fire meter fra os, men jeg kunne se at han have ikke min tålmodighed men oksede på.
Men trods vores rolig tempo så byggede vi alligevel et klimaks op og det var Karen der først brølede sin orgasme ud over landskabet samtidig med at hun slog arme og ben om mig og holdt mig fast samtidigt med at hun malkede min udløsning ud af mig.

Efter at vi have genfundet os selv kom vi på benene. Mens vi gik tilbage til terrassen spurgte jeg hvad han have gjort siden han i aften kunne to gange. I dag er jeg ikke fuld så falder jeg ikke så let i søvn, svarede han, men her ude er da skønt og ingen fare for at nogen naboer blander sig.

Vi gik ind og fik et bad og gik så til ro…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *