Trekantsex for første gang

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det er søndag, og det denne dag at der skal ske noget helt specielt, vi skal udvide vores horisont og nedbryde nogle grænser. Man lever kun en gang og i dag skal fantasi blive til virkelighed. Du er meget spændt for du er ikke helt sikker på om virkeligheden kan matche fantasien og tanken om det du skal se og være med til, er grænsende til den ekstreme….

Der ligger en lille lilla pose på bordet, og i den er der nogle varer som ingen der ser dem kan være i tvivl om hensigten med. Det vigtigste i posen er en dobbeltdildo med seletøj, som er beregnet til at spænde om livet og når den er på plads, har den som har den på, en stor blød silikonepik strittende frem foran sig, og samtidigt en tilsvarende på plads dybt i sit eget kød. Der er en slange som går fra en ventil til en lille pumpe som kan udvide dildoen yderligere hvis man trænger til det. Du ser lidt betænkelig ud ved dette apparat. Du synes den ser stor og voldsom ud men da du rører ved den bliver du alligevel interesseret, for den føles blød og glat. Du pumper den lidt og silikonen strækkes af luften og omkredsen af dildoen bliver større, og den får hurtigt en omkreds som en lille aubergine. Du kan mærke en sitren og en varme i din krop som er en gammelkendt følelse, du kigger på mig i det samme og jeg kan se ilden i dine øjne. Du er langsomt ved at blive liderlig, og du er spændt på det der skal ske.

Det ringer på døren. ” Er du klar spørger jeg?”. “yes”, du rejser dig, skubber stropperne på din kjole udover skuldrene og på mindre en 5 sekunder står du kun iført en bh, dine g-strenge, og de sorte højhælede laksko som kun bliver brugt inden døre, fordi de er næsten umulige at balancere i. Du har efterhånden god kontrol over dem og de gør din fremtoning ufattelig sexet, hælene er så høje at din fod næsten står lodret i dem. De er faktisk mest beregnet til at ligge ned i, og hælene er et godt håndtag for mig når jeg skal styre dine ben mens vi knepper.

“Åbner du”, smiler du, og du finder et lille nylon reb i skuffen som vi bruger tit, til at binde mine nosser og pik med så min erektion bliver hævet og blodet bliver i pikken. Det er noget du godt kan lide, at se min pik opsvulmet og på grænsen til at sprænges. I starten troede du at det gjorde ondt på mig, men jeg har vist dig hvordan du skal binde det, så det kun strammer og pirrer, samtidigt med at det forstærker erektionen. Det har også den effekt, at når spermen kommer, så sprøjter det længere og hårdere en ellers, og min orgasme bliver mere intens.

Jeg åbner døren, og ind træder en lille sort håret pige, som med en spinkel stemme siger “Hej”, og hun går ind i stuen og hilser på dig. Hendes øjne spærres op da hun ser dig, i er hinandens modsætninger, du er lys og blond og i de høje hæle er du anseeligt højere end hende. Hun er lille og sorthåret, og hendes hud er helt hvid i forhold til dine brune teint. Du er næsten nøgen, og hendes blik dvæler ved dine bryster og dit skød, de minimale trusser dækker alt dit kønshår, og hun bider sig i underlæben.

Mens hun lægger sit overtøj og begynder at glide ud af sin sommerkjole, trækker du mine boxers af og begynder at binde min pik op. Mens du er i gang vokser min allerede anselige pik til fuld størrelse og da du har bundet den sidste knude står min pik i alle dens 20cm, tyk og dunkende. Du snuser til den og slikker op langs skaftet indtil du når pikhovedet som du tager i munden og suger blidt på.

“Fuck” siger pigen i sofaen og du kigger over på hende. Hun sidder med benene let spredt, hun har kun trusser på mens hun gnider sig lidt på venusbjerget og kigger på os. ” Det ser sgu frækt ud…” Hun ser selv rimelig fræk ud med sine små a-bryster som har en ring hver, hendes lange sorte hår er en skarp kontrast til hendes mælkehvide hud.

Jeg trækker dig op at stå og trækker dine trusser ned over dine smukke hofter. du står med ryggen til mig og front mod pigen mens din fisse blottes, jeg hjælper dig balancen mens dine trusser kommer af. Jeg mærker en fedtet væske i trusserne og ved at du allerede er smaskvåd. Pigen tager også sine trusser af og afslører en trimmet fisse med en lille stribe sort hår som slutter lige der hvor skamlæberne mødes for at dække over klitoris. Vi kan begge se præcis hvor hendes klit er placeret for hun har en piercing mere, en lille stav som sidder i klitoris forhuden. Hun læner sig tilbage og kæler blidt for sit skød, hendes blik er sløret og man kan tydeligt se at hendes skamlæber er hævede og røde af blodet som pumper i hendes køn Hun stønner da jeg med begge hænder åbner din fisse og blotter dit indre, du skyder dit underliv frem og lægger dit hoved på min skulder, så jeg kan mærke dit lange blonde hår ned af min ryg. Du tager på min røv med begge hænder og min stive pik ligger mellem dine balder. Jeg stikker forsigtigt en finger op i dig, og den glider friktionsløst helt i bund: du er fuldstændigt gennemblødt, og jeg tager fingeren ud igen slikker på den, kan smage den velkendte liflige væske i min mund og du drejer hovedet og åbner din mund og vi tungekysser lidt.

Da vi kigger på pigen igen har hun to fingre i sit skød og hun hiver i den ene brystring så brystet trækkes et par cm frem og brystvorten er helt lyserød og hævet. “Jeg er SÅ liderlig”, siger hun. “Rejs dig op”, siger du, g til mig “hæng slingen op”. Vi har for længe siden anskaffet os en slinge som når den hænger på sin plads i krogen i loftet er et af vores foretrukne stykker legetøj. Slingen giver støtte i ryggen og ved lårerne og den som ligger i den kan frit balancere nærmest vægtløs i luften og det er en dejlig måde at kneppe på.

Vi hjælper pigen på plads i slingen og jeg hæver hende langsomt op i en passende stilling. Hendes hænder er fri. men hendes lår er fastlåst i en rimelig spredt stilling så hendes fisse er totalt blottet for os, og jeg ser at dine øjne ofte dvæler ved hendes lille hul, som er tydeligt påvirket, det er hævet og åbent og hendes safter har lavet et lille spor som løber ned og samles i hendes numsehuls folder. Du nusser hendes krop og hun kæler for dine bryster. Hun vil gerne kysse dig og strækker sit hoved frem mod dig. Du lukker dine øjne og kysser lidenskabeligt, du sutter på hendes tunge og i stønner begge liderligt, dine hænder niver blidt hendes bryster, kører ned langs ryggen for at dvæle ved hendes balder som du trækker ind i mod dig som om du kneppede hende. Jeg giver hende bind for øjnene og vores øjne mødes og jeg kan se at du synes det er fedt. Du har ikke slikket fisse før, men du ved at du skal gøre det om lidt, at du skal smage en anden piges liderlige køn og du glæder dig ved tanken.

Du sætter dig på hug. Og dit ansigt er præcis 10 cm fra den dejligste lille fisse, hævet og rød, våd og glinsende, det eneste du skal gøre er at læne dig lidt frem så kan du slikke og suge alt du har lyst til. Jeg hiver pigen lidt tilbage i slingen og hun lægger sin nakke tilbage og åbner sin mund. Hendes hænder er på mine balder og hun trækker lidt i mig fordi hun vil have min pik i munden. Jeg starter med en finger og hun slikker begærligt på den og da jeg trækker den til mig lader hun sin mund være åben og stikker sin tunge frem. Jeg leger med hendes brystringe og lader mit pikhoved strejfe hendes tungespids. Du har nu dit ansigt kun et par cm fra hendes fisse og hun vrider sig fordi hun kan mærke din ånde. “Slik mig” lyder det hæst fra hende, mens hun forsøger at fange min pik med sin mund. Du tager fat med begge hænders tommel og pegefingre og selvom det er svært og klistret får du åbnet hende mere og du stikker tungen så langt op du kan. Du trækker vejret meget tungt og slikker hende meget dybt og lidenskabeligt, jeg kan se hendes skamlæber på dine kinder og ind i mellem tager du hovedet væk for at nyde synet af den fisse som ligger åben og liderlig for dit ansigt. Jeg har min pik i hendes mund imens, og hun sutter begærligt på den.

Dine fingre er våde af hendes safter og hun stønner højere når du lader en eller to glide op i hende. “Knep mig” beder hun, hun kan ikke koncentrere sig om at sutte pik mere og jeg kravler ned mellem dine ben for at slikke din fisse. Du er ekstremt våd du, og jeg tænker at du kommer til at skylde mig et superblowjob uden at spilde sperm som betaling for at jeg synker dine rigelige safter. Hver gang dit hul er nogenlunde rent, kommer der en syndflod af safter mere fra dit indre og jeg bliver høj af det. Du sutter stadig pigens fisse og fingerknepper hende imens. Du stønner højt og liderligt og pigen er tæt på at komme nu, hendes krop bliver mere anspændt og hendes hænder har fat dit hår mens du suger hendes kød ind i din mund. Jeg sætter mig under jer, lader min pik glide op i dit fissehul, og du knepper mig langsomt mens du stadig slikker hendes fisse, jeg leger med hendes numsehul med mine fingre og jeg får hurtigt to fingre op i hende, hendes stønnen er meget intens nu, hun har sin klit i din mund, tre af dine fingre i sin fisse, og to af mine i sit numsehul. Det bliver for meget for hende og vi kan mærke hendes kramper når hun kommer, hendes underliv malker vores fingre mens hun nærmest skriger sin orgasme ud, ligesom den skal stoppe fortsætter den lidt endnu og hun bliver til sidst helt slap.

Du kigger på mig helt forpustet og dit ansigt er smurt ind i safter. Vi knepper stadig lidt men bliver enige om at tage en lille pause.

Pigen kigger på dobbeltdildoen i posen og spørger hvem der skal have den på. Hun synes det skal være hende fordi hun er den eneste der er kommet endnu og det må da snart være vores tur. Du synes det skal være dig. Vi ender med at trække lod. Du vinder. Jeg hjælper dig med at få den på plads og du ser sej ud med en stor gennemsigtig silikone pik som stritter ud fra dit underliv. Du er overrasket over effekten af denne tingest, for bare du bevæger dig gnider den del som er oppe dig ubønhørligt frem og tilbage i dit stramme hul og du kan ikke lade være med at tage fat i den eksterne del for at kneppe dig selv lidt. Du er stadig meget liderlig og denne maskine du har fået på gør det ikke bedre. Den føles stor og blød og hård på samme tid.

Vi går ind i sengen. Pigen slikker liderligt på din latex forlængning og det ser sjovt ud, men mens hun joker kan hun mærke at dens bevægelse i dig har sin effekt, hun begynder at pumpe lidt mere alvorligt med den og de mest liderlige lyde undslipper din mund. “Er det godt” spørger hun, mens hun ligger med røven i vejret og jeg kan ikke lade hendes røv være, jeg slikker hendes lille røde hul og lader nogle fingre massere hullet. Du rejser dig op på knæ, og jeg lægger mig ned. Pigen vil gerne kneppes af os begge og ved fælles hjælp og lidt glidecreme glider hun til sidst ned over min hævede pik. Du sidder mellem vores ben og ser min pik forsvinde cm for cm op i hendes numse. Fissen er blottet og åben for dine øjne og du tager godt fat i din nye pik og placerer den mod hendes hul. Hun stønner højt, men hugger alligevel sit underliv ned over min pik og sprede sine ben så meget så muligt, hun tager dig på brysterne og kigger ned mellem jeres ben.

Der er rigeligt at kigge på, den gennemsigtige silikone gør at man kan se lidt op i jer når dildoen er på plads. Man kan se hullerne udvides og de røde kød i jeres indre. langsomt glider du i bund i hendes hul. Jeg kan mærke at det spænder meget nu og pigen hyperventilerer lidt mens hun vænder sig til at være så fyldt ud. “Vent lidt”, siger hun. Du roterer alligevel lidt med underlivet og hun siger nogle halvkvalte lyde. “Årh, det er så vildt”, siger hun, “Fuck, det er SÅ vildt”, hun bevæger sig ikke endnu men jeg kan mærke at hun langsomt slapper af. Du tager hende på røven og laver en fremadgående blid kneppebevægelse, jeg kan mærke den fede dildo bevæge sig i pigen og ligger bare stille og nyder det. Hun holder om dig nu, tager dig på balderne og trækker dig ind til sig for du skal forstå at hun er parat til at du knepper hende. Du starter blidt, og friktionen i hendes huller er nu en velkommen følelse for hende, og hun begynder at snakke lidt igen”, “Arh, FUCK, oh, knep mig, jeg…shit, oh”, hun hugger sit underliv ned mod os og dildoen og pikken er snart helt i bund, snart halvvejs ude, og disse bevægelser forplanter sig til den del af dildoen som masserer dit hul, og mens vi knepper alle tre i et tempo som vil få mig til at komme rimeligt hurtigt tungekysser i hinanden mens den store dildo knepper jeres våde fisser og min pik er sprængfærdig stiv, og nosserne trækker sig op og spermen samles i store mængder, jeg prøver desperat at vente til I i det mindste er begyndt at komme og presser hårdt på pikskaftet med mine fingre. I tungekysser og din hånd rammer ved et tilfælde den lille pumpe som kan udvide dildoen i jeres huller til dobbelt størrelse.

Mens jeg kæmper med at holde mig tilbage, kan jeg se at mens din ene hånd holder pigens røv, så du kan kneppe hende præcist og dybt, pumper den anden gentagne gange og får derved dildoen til at vokse. Du pumper og pumper og jeg kan mærke at der bliver mindre og mindre plads til min pik i hendes røv. Du hæver tempoet og pumper stadig dildoen op og jeg kan slet ikke holde til det, min sperm fosser op i numsen på pigen, og da hun mærker den varme sæd, giver hun slip på alt og hun kommer. Hendes kramper malker min pik, og du kan høre vores orgasmer og med de sidste hårde stød kommer også du på den dildo som efterhånden har udvidet jer rimeligt meget…du kigger ned og ser hvor stor den egentlig er blevet, du bliver overrasket over det men det føles så utroligt og du knepper stadig med underlivet mens din orgasme bliver så kraftig at det sortner for øjnene og du falder sammen med et suk.

“Det var satme fedt, i er for vilde”, siger pigen mens hun tager sit tøj i stuen, “i har mit nummer, og bare ring hvis jeg skal gøre gengæld, jeg skylder vist lidt, især til dig min pige”. Hun smutter sin vej og vi ligger og sunder os i sengen. Jeg slikker dit ømme hul lidt og leger med din numse. Vi laver lidt oralsex på hinanden inden vi skal sove, og dagen har fundet plads blandt de mere specielle i vores liv, og vi ved at vi vil leve mere fuldt og mere intenst end de fleste andre fra nu af.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *