Super stripperen gav mig et privat live sexshow

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Scenen var badet i et blå-violet lys, og midt på den stod en flaske champagne og et glas. Det var den eneste udsmykning ud over det ildrøde forhæng i højre side.

Tre takter inde i klassikeren “Teach Me Tiger” kom et nøgent pigeben til syne ved kanten af forhænget. Tåneglene havde samme nuance som stoffet. Resten af den slanke, smidige pige dukkede frem, og hun viste sig at være iført en lang, mørklilla silkekjole med en slids fra ankel til hofte.

Natklubben var næsten fyldt med mænd og kvinder i nobelt tøj, og priserne var også pæne. Men artisterne var det værd – ikke mindst den unge sorthårede skønhed – som var i gang med det mest intense strip-tease nummer, jeg havde set.

Hun bevægede sig elegant som et kattedyr, vred og snoede sig i takt til musikken: Bevægelserne var direkte og provokerende, nærmest ironiske, uden at de på nogen måde virkede vulgære eller lumre. Hun cirklede omkring flasken og glasset på gulvet.

Da kjolen endelig gled af hende og afslørede en utrolig appetitlig krop med faste bryster og stramme balder, gik hun i spagat, stod på hænder, gik ned i bro. Mens hun stod sådan – med de skrævende lår ud mod publikum – var babserne helt flade, bortset fra de ildrøde, strittende brystvorter.

Kun en g-streng havde hun på, og på den flade mave mellem kussen og navlen var der tatoveret et lille blodrødt hjerte.

Da hun lidt efter nærmede sig champagneflasken mere og mere – med den slanke ryg vendt ud mod de cirka hundrede par stirrende øjne – åbnede hun pludselig det smalle bånd mellem balderne og kastede det bort.

Da sangens sidste strofer tonede ud, satte pigen sig på hug over flasken.

Alles øjne var som naglet til det lille, hårløse numsehul og den glinsende kusse nedenunder.

Så sænkede hun underlivet netop så meget, at flaskeproppen forsvandt mellem de lyserøde skamlæber! Alt lys gik ud, og klapsalverne brød løs. Det var et flot show-nummer, Lisbet udførte og jeg hyggede mig gevaldigt ved tanken om, at jeg var den eneste blandt publikum, som vidste, at hendes store sorte hår var en paryk. Og at nummeret fandtes i en udvidet udgave, når vi var alene.

Jeg havde kendt hende i en måneds tid, efter at vi mødtes ved min 30-års fødselsdagsfest.

En af mine venner, som hedder Bjørn og er bøsse, havde inviteret hende med, og da han så min reaktion ved synet af sin veninde, præsenterede han hende for mig med ordene:

– Ja, det er så Lisbet. 21 år og stripper i verdensklasse. Jeg har fortalt hende, at du godt kan lide piger!

Mens Bjørn grinede og klappede både Lisbet og mig venskabeligt i røven, forsvandt hendes lille hånd i min næve. Hendes håndtryk var lige så fast som mit, og hun slap først min hånd efiter at have kysset mig blødt på kinden og sagt:

– Tillykke, smukke Mads!

Seks timer inde i festen vidste jeg to ting: Jeg var forelsket, og det var tilsyneladende gengældt.

Hun var utrolig lækker at danse med og at holde om, og hendes kys var en blanding af lokkende uskyldighed og liderlig hæmningsløshed.

Hun nød mine store hænders greb om hofterne og balderne gennem den lårkorte strikkede kjole, og når jeg kyssede hendes kortklippede, lyse hår, trykkede hun sin flade mave hårdt imod kæmpebulen i mine bukser.

Men hun var nødt til at gå klokken tolv, sagde hun et par gange. Og da hun kom tilbage fra toilettet og gled ind i mine arme igen, hviskede hun hæst:

– For at du ikke skal glemme mig i morgen, din dejlige skid, så har jeg puttet min tanga ned i dit tandkrus! Hold mig om røven, Mads!

Jeg var nær ved at sprøjte ud i bukserne ved hendes ord og ganske rigtigt: Trussekanten under strikkjolen var borte!

Og så førte jeg hende ud i køkkenet og lukkede døren efter os. Hun skubbede mig ned på en stol og blev stående oprejst foran mig, hun duftede af sæbe og af kvinde.

Hun kiggede skiftevis på mit ansigt og på mine hænder, mens jeg kælede for de struttende brystvorter gennem den tynde, uldne kjole.

– Når jeg kommer tilbage fra turneen om en uge, så skal vi elske tusinde gange, Mads. Kan du vente så længe? Jeg kan næsten ikke!

-Kom, læg din smukke hånd helt oppe mellem mine lår, åhh, hvor min kusse dog har lyst til dig! Når du siger, jeg skal komme, så går den på mig lige ind i din dejlige hånd, skat! Kom nu med den!

Min højre hånd gled ind og op mellem de nøgne glatte lår, og uden at standse smuttede tommelfingeren ind mellem hendes drivvåde kusselæber, helt ind til roden.

Det bløde numsehul hvilede mod kanten af min pegefinger. Og jeg mærkede Lisbets fantastiske kussemuskler for første gang: Uden overhovedet at bevæge underkroppen fastholdt hun min tommel og malkede den så hårdt med skedemusklen, at det næsten føltes som en våd knytnæve omkring min pik!

Jeg stirrede vildt på den utrolige pige, hun krammede sine patter, slikkede hele mit ansigt, gispede, og stadig uden at bevæge sig stønnede hun, med vidt åbne øjne ned til mig:

-Sig så, at jeg skal komme, Mads! Åhh, sig det dog! Den kommer så snart, du beder den om det! Oiij, hvor er det godt!

Febrilsk trak jeg med min frie hånd hendes kjole op til livet, så jeg også kunne se hendes kusselæber og den smalle stribe lyse hår på fissen. Og et sekund eller to, efter at jeg forpint brummede “Kom så, kusse!”, kom hun pumpende og malkende ud over min tommelfinger. Safterne silede ned ad min underarm og ned ad hendes lår, og det var fantastisk.

Hvordan jeg kom igennem resten af festen og den lange ensomme uge derefter, er mig en gåde – men jeg vil tro, jeg onanerede henved tyve gange i 1øbet af de næste syv-otte døgn… Da Lisbet endelig trådte ind i min entre – og i mit liv for anden gang – en søndag sidst i november, blev vi stående og kyssede og knugede os ind til hinanden.

Hendes kinder blussede, hun duftede af frisk luft, og hun var iført en dueblå skidragt, som understregede hendes unge, solbrændte ansigt og det lyse hår, så hun lignede en levende annonce fra en sportsforretning.

I det øjeblik havde jeg svært ved at forestille mig hende som en af landets dygtigste og højest betalte striptease danserinder.

Jeg sparkede entredøren i bag mig, mens jeg krammede hendes røv gennem den glatte dundragt. Vores tunger dansede champagnegalop med hinanden, og Lisbeth kælede forførende for mine små brystvorter gennem T-shirten.

Langsomt gik hun ned i knæ og kørte sit ansigt frem og tilbage hen over mit skridt.

Pikken havde rejst sig som en springkniv, og kanten af mine trusser under joggingbukserne strammede.

Da hun endelig rejste sig, sagde hun smilende: – Nu tager jeg altså overtøjet af, selv om du ikke har bedt mig om det! Sæt dig ud på stolen i køkkenet og kig på mig!

Hun tog fat i skidragtens lynlås oppe under hagen, og i det sekund gik det op for mig, at hun ville strippe – og at hun måske var nøgen under dragten !

Hun svajede i hofterne og vuggede blødt fra side til side, mens lynlåsen ultralangsomt gled ned og åbenbarede en smal stribe brun og glat ungpigehud .

Åbningens smukke V-udskæring endte lige under rosin-navlen, brysterne var endnu ikke blottet men i halvmørket kunne jeg ane en tynd sølvkæde omkring hendes talje; et hjerte af sølv på størrelse med en femmer dinglede lige under navlen og et par centimeter oven over en lille blodrød tatovering, som også var et hjerte!

Jeg opdagede først, at jeg sad og kælede med min pik gennem buksestoffet, da Lisbet hæst hviskede ud til mig:

-Ja, smukke Mads, leg med din store pik, indtil jeg kommer og overtager den!

Lejlighedens eneste lyde var vores stødvis vejrtvrækning blandet med den glatte knitren af dun-stoffet med pigens hud. Uden nogen form for musikalsk akkompagnement lavede hun mavedans-bevægelser, samtidig med at hun trak dragten til side fra først det ene bryst og så det andet.

De var enormt velskabte, de strittende knopper ligesom pegede på mig, den ene skulder kom til syne, den anden med, de slanke arme gled fri, og da dragtens overdel faldt ned omkring hofter og ben, mindede hun mest af alt om en slange i færd med at skifte ham.

Endelig trådte hun helt ud af skidragten og kastede den fra sig. Hun strakte sig vellystent og bøjede armene op over hovedet. Splitternøgen stod hun der, bortset fra en ildrød mini-tanga magen til den, som i en uge havde ligget under min hovedpude.

Så rullede hun tangaen af sig og befalede liderligt:

– Åbn så de bukser, Mads, og lad mig se, hvad du har til min kogende kusse! Jeg har næsten ikke tænkt på andet siden din fest!

Og mens jeg flåede i snoren og krængede bukser og trusser ned til knæene, gled den 21 årige super-stripper som en amazone helt ud i køkkenet og satte sig på hug foran mig. Greb med to fingre om pikken lige bag dens hoved, slikkede på min pung og sugede den ene, den anden og til sidst begge nosser helt ind i munden. Slap dem og lukkede sine læber omkring mit skinnende pikhoved.

Hun smagte på mine dråber, prikkende med tungespidsen i selve den lille åbning, og hele tiden glimtede stjernerne i hendes øjne op til mig.

Pludselig slap hun fyren med munden og hviskede i en blanding af ophidselse og saglighed:

– Jeg har ikke bollet, siden jeg blev testet for tre måneder siden. Hvis din dejlige pik er lige så sund og rask som min våde kusse, så skal du sprøjte højt oppe i mig lige straks!

Som sagt, så gjort. Inde på sengen – med Lisbet ridende på mig – pumpede jeg nærmest litervis af kogende sperm højt op i hendes drivvåde krater. De formidable kussemuskler hold om pikken i hele dens længde, mens de malkede og drak min sæd.

Og hver gang jeg gispende bad hende komme, gik både kusse og røv på hende i en serie af små, strintende udløsninger.

Hun kunne få orgasme, når hun ville, og hun havde en kolossal kontrol over hele sin krop og kroppens funktioner!

Når hun maste de vidåbne fisselæber og folder ned over mine brystvorter, mine tæer, mit ansigt, gik den på hende hver eneste gang, jeg råbte “Kom, kusse!”

Sveden piskede ad os, mens vi bollede og elskede hinanden fra sans og samling, og da jeg omsider ikke orkede mere, faldt jeg i søvn med Lisbet liggende oven på mig – med den halvslappe tissemand i kussens jerngreb og halvdelen af min pegefinger i hendes numsehul.

Mens jeg sov, havde hun været i bad og nede i døgnkiosken efter pizzaer – og en flaske champagne. Og da vi havde spist – kun iført to af mine sweatshirts – ville hun vise mig sit “udvidede nummer”. Et show for to, som hun kaldte det.
Hun fortalte mig om sit standard-program – om hvordan hun lod proppen på champagneflasken glide ind mellem skamlæberne i det øjeblik, nummeret var forbi.

Af og til var hun nødt til at onanere bagefter, ude i garderoben eller på et toilet, for at “gøre sig færdig”.

Vi drak halvdelen af champagnen, og så stillede hun den, på gulvet i min stue, mens jeg fandt min storebrors gamle “Je t”aime”-LP frem . I takt til Jane Birkins stønnen gled Lisbet omkring flasken i udfordrende, smidige bevægelser, samtidig med at hun smilede hen til mig i sofaen. Mens musikken og stønneriet fadede ud, gled ungpigekussen ned over den propløse flaskehals. Måske ti centimeter af flasken var oppe i hendes kusse, og mine øjne var ved at falde ud.

Med en hånd under hvert bryst holdt hun mit blik fast i en liderlig koncentration . Og ved Gud, hun rejste sig langsomt med champagneflasken hængende ned fra kussen mellem de skrævende lår! Hendes skedemuskler var så stærke og veltrænede, at de kunne løfte og bære en halvfuld flaske champagne cirka tyve centimeter over gulvet!!

Er der noget at sige til, at jeg “frygtede det værste”, da Lisbet et øjeblik efter satte sig overskrævs på mig og lod min spjættende ynglekæp overtage flaskens plads?

Men vi overlevede, pikken og jeg. Og da jeg gispende skreg “Kom, kusse!”, åbnede superstripperen atter sine sluser i en forrygende orgasme, som sendte en kaskade af saft og champagne ned over pikken og lædersofaen.

Det var som at være i himlen, vil jeg tro. Eller deromkring. Men vi er på jorden, og der kan man gifte sig, så det gør vi på lørdag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *