Udnyttelse på to planer

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det var en af de fester hvor ingen kender alle og hvor der var læssevis af mennesker. Huset var stort og dem der holdt festen var rimelig velhavende. Manden havde et stort firma og konen lavede vist ikke noget. Hun var en lidt arrogant person og holdt en distangse til de fleste. Hun var rank med en flot holdning ikke lige noget for mig. Jeg kunne lige se hende for mig. Sikkert snerpet og ikke særlig spændende at være sammen med. Der var Tilgængæld masser af flotte damer i lange kjoler og håret sat op.

Alle gik rundt og konverserede med drinks i hånden. Der var en rigtig bar hvor vi blev vartet godt op. Dog var der ikke nogen der var rigtig fulde. Alle holdt sig på måtten. Senere begyndte et par stykker at danse, imens resten stadig trippede rundt. Da jeg lige har hentet mig en drink svinger en herre sin arm rundt og får skubbet hele indholdet af mit glas ud over mine bukser. I kender det godt ikk’. Der er ikke noget så ubehageligt som våde bukser. Han bliver meget ulykkelig og bliver ved med at undskylde.

Som om det hjalp noget. Jeg gik ovenpå for at finde nogle andre bukser jeg kunne låne. Det viste sig at huset var større end jeg havde troet. Der var tre etager. Den sidste lå helt oppe og havde en trappe som gik op for enden af anden etage. Den lå ikke lige for. Da jeg havde fundet soveværelset og et par bukser, tog jeg dem med derop på tredje for at være sikker på at der ikke kom andre når jeg stod og skiftede. Jeg fandt et rum hvor der var rimeligt rodet, faktisk to rum i et forbundet med en glasdør. I det bagerste rum stod en masse skrammel nærmest hulter til bulter.

Nå, men jeg tog bukserne af og lige som jeg var ved at skifte hvad jeg havde i lommerne, kunne jeg høre en komme op af trappen. Hurtigt fik jeg slukket lyset og gemt mig inde i det bagerste rum. Jeg var lige kommet derind da døren gik op og en dame kom ind. Hun tændte lyset og jeg så at hun havde en flot lang rød kjole på som sad stramt og var bar i ryggen.

Da jeg stod uden bukser på ville jer ikke give mig til kende så jeg stod bare musestille og så på. Hun kikkede sig hurtigt omkring. Da hun var sikker på hun var alene trak hun kjolen op og tog trusserne af. Trusserne lagde hun ned i sin taske og da hun stod og glattede kjolen hørte vi begge at det var nogle på vej op af trapperne.

Hun fik åbenbart den samme idet som mig for hun skyndte sig at slukke lyset og gik så ind i det værelse hvor jeg stod. Hun nåede lige at buse ind i mig og give et forskrækket gisp fra sig da døren gik op. Ind kom konen i huset med to mænd. Hun var godt nok harm og skældte på dem. Hvad fanden de bildte sig ind at komme her og lignende. Det var ikke med i aftalen pointerede hun og de havde bare at se at få skruppet af i en hvis fart.

De var ikke begejstrede for situationen, men den ene fik da manet sig op til at sige at de havde været fælles om jobbet, og nu ville de altså have deres del af pengene. Hvad var det jeg og hende jeg stod sammen med var ved at være vidne til?, og så helt ufrivillig. Konen prøvede at slå det hen med at de skulle nok få deres del, de måtte bare have lidt tålmodighed.

Det havde de godt nok svært ved at forstå, og jo mere de fik talt sig varme des mere insisterede de på at de ville have deres penge nu. For nemhedens skyld kalder vi dem for A og B. De var helt afgjort nogle typer jeg ikke ville lægge mig ud med. Konen begyndte at være ikke helt så selvsikker hvilket gav dem mere selvtillid. De overtog styringen og forlangte at få deres andel nu, ellers ville de gå ned og fortælle det hele til hendes mand.

Det var ikke lige noget der passede fruen, og hun bad dem om de ikke nok ville gå, så skulle hun nok skaffe pengene hurtigst muligt. Men de ville ikke lade sig nøjes med det, og de sagde at hvis hun ikke hentede dem nu, ville de lige på stedet gå ned og fortælle det hele til hendes mand, og så kunne hun selv se hvordan hun ville klare den. Nu begyndte hun at krakelerer og hendes selvsikkerhed forsvandt fuldstændigt.

Hun bad dem om ikke at fortælle det. Hun skulle nok skaffe de penge bare de gik nu. Hun havde spillet dem op på Kasinoet sagde hun nu med dæmpet stemme. Alle 20000 kr, men hun lovede dem at hun nok skulle skaffe nogle andre, de måtte bare ikke fortælle hendes mand noget. Så ville hele hendes verden åbenbart bryde sammen.

Fra at være hende der styrede begivenhedernes gang, var hun nu mere ydmyg og medgørlig. De to blev først helt paf da hun sagde at hun havde spillet pengene op, men så blev de gale og begyndte at gå hen imod døren. Hun greb fat i dem og spurgte hvor de skulle hen. De skulle omgående ned og fortælle hendes mand hvilken gemen lille tyv hans kone var.

Nu gik hun helt op i limningen og tryglede dem om ikke at gøre det. Hun skulle nok betale, det lovede hun på amager og ære, bare de ikke fortalte det til nogen og bare de ville gå . Den ene indvilgede, og jeg tænkte at nu fik det da en ende så alle kunne komme ud i god ro og orden. Men så sagde ham vi kalder A at han lige ville have nogle renter. Han fortalte hende at han altid havde syntes hun var en overforkælet højrøvet tøs. Men nu skulle hun se hvad der skete når man tog pis på dem. Hun stod bare og kiggede. Han begyndte at gå rundt om hende imens han kommenterede hendes tøj og bryster især.

Ved du vad jeg har tænkt mig at gøre lige nu, spurgte han. Hun forstod ikke hvad han mente før han tog hende på den ene balle og klemte til. Nu skal vi have lidt sjov sagde han. Imens lod han hånden glide op af hendes talje og rundt til det ene bryst. Hun fjernede den nærmest per refleks men så tog han godt fat i hendes hår, og hvæsede at hun havde bare at gøre som de bad om. Og nu skulle hun stå helt stille og lægge sine hænder op på hovedet. Hvis de kom ned før hun fik lov ville det blive værst for hende selv.

Langsomt tog hun hænderne op på hovedet og ham der stod nærmest begyndte at køre hænderne op og ned ad hendes hofter, og derefter lige så stille rundt på maven og op på brysterne. Hun bad dem om de ikke godt ville stoppe, men de sagde at hun skulle tie stille. De begyndte at lyne hendes lynlås ned. Derefter tog de hendes arme ned og krængede kjolen af hende og førte armene op igen. Hun stod og jamrede lidt men de ænsede det ikke. Vi stod inde i rummet ved siden af og turde ikke røres os, men jeg kunne tydelig mærke damens åndedræt. Fruen stod nu i Bh og trusser og så slet ikke værst ud. Hun havde faktisk en meget pæn krop med nogle gode bryster. De begyndte at nulre brysterne uden på Bh’er og hun stod bare og lod dem gøre det. Vi kunne se at brystvorterne blev større under behandlingen. “Kan du lig det hva”? spurgte A.

Han var den laveste men lidt kraftigere end den anden. “ Du er måske ikke vant til at få nulret babserne hva?” Da hun ikke svarede nev han i dem og hun gav et lille klynk fra sig. Svar når jeg taler til dig sagde han ellers vanker der. Nå kan du lide at få dem godt gennem gramset hva?? Jeg ved det ikke sagde hun.” Nu skal du høre. Du gør alt hvad vi ber dig om og hvis du ikke makker ret, vil du ønske at du ikke var stået op i dag, er du med?” Hun nikkede bare. De tog nu Bh’en af og brysterne faldt lidt ned. De var nu flotte nok. Hold da kæft for nogle patter sagde ,B og gik om bag ved hende og tog godt fat med begge hænder. Skal vi ikke se hvad hun gemme længere nede sagde A, og tog fat i trusserne og flåede dem af.

De satte hende op på bordet og bad hende sprede benene. Da hun ikke lystrede med det samme blev hun vendt om, og så fik hun ellers nogle smæk i den bare. Imens slagene klaskede ned over hendes balder stillede jeg mig hen bag kvinden i den røde kjole. Jeg lagde mine hænder på ryggen af hende, og kunne mærke hendes puls slå ret så heftigt. I lyden fra klaskene fik jeg lige så stille lynet hendes lynlås ned på ryggen, og så listede jeg mine hænde ind under hendes arme og op mod brysterne. Hun prøvede at klemme armene sammen, men jeg stak pegefingrene ind i ribbenene og idet hun spjættede fik jeg armene rundt og godt fat om kuplerne.

Hun var garanteret bange for at de 2 skulle opdage os, så derfor valgte hun at være helt stille. Hendes brystvorter var godt stive og efterhånden som jeg bearbejdede dem blev de endnu mere stive. Jeg nulrede dem efter alle kunstens regler og de voksede til små hårde nødder i mine hænder. Jo mere jeg gjorde ved dem des større blev de, og da jeg nev og drejede dem rundt kunne jeg mærke at hun gispede. Imens havde de vendt fruen om, og endnu engang beordrede hende til at sprede benene.

Kors en grotte hun har sagde B, og se en masse hår. Og hun havde også en god stor sort behåring. De bøjede sig ned og hev ud i hver sin skamlæbe og vi havde frit udsyn til hele redeligheden. Hun havde en ordentlig knop som nærmest voksede imens de kommenterede den. Hun var godt flov, men der var begyndt at blive godt fugtigt kunne jeg se.

Den ene spyttede i sine hænder og tog fat i knoppen. Hold kæft du er jo sjask våd sagde han. Konen er sgu blevet lystig hva. Er det godt at få knoppen masseret? sagde han imens han begyndte at gnide på den Den anden masserede hendes bryster til den helt store guldmedalje, og hendes vorter stod store og hårde ud i luften.

Imens han hev og flåede i hendes bryster fik han hevet pikken frem, og hun blev nu beordret til at at tage den i munden. Først villle hun ikke, men hun fik at vide at hvis ikke hun hurtigt fik den ind i munden, og uden at rører den med tænderne ville de fotografere hende og hænge billederne op offentligt. Det kan nok være at hun fik munden på gled, og da hun først var kommet igang, slikkede og suttede hun så fyren vendte det hvide ud af øjnene. Hun var også selv begyndt at stønne.

Min tøs var også blevet lidt mere medgørlig og da jeg langsomt løftede kjolen op og spredte hendes ben, lod hun mig gøre det uden noget. Jeg kørte hånden hen af hendes lår og rundt på ballerne som var meget faste og varme. Derefter tog jeg hænderne frem på lårene igen, og løftede det ene ben op på en stol som stod ved siden af. Langsomt kørte jeg hånden ned og lod den glide ind i hendes revne. Hvis den anden havde været våd, var det ikke noget imod hvad hende her var. Hun tog sin hånd op og bed i den imens jeg langsomt skilte skamlæberne ad og langsomt nærmede mig klitten.

Da jeg nåede den og tilfældigt rørte den gik der en skælven igennem hende, og efter et par strøg blidt henover sitrede hele kroppen på hende. Kors hvor var hun liderlig

Fruen var nu kommet godt igang med at sutte samtidig med at A legede med hendes klit. Pludselig rystede hele kroppen på hende og hun kom i en kanon orgasme. B sprøjtede samtidig en ordentlig ladning ind i munden på hende som hun havde svært ved at sluge. Ok frue så er det op på bordet på alle fire sagde A. Hun adlød med det samme og han stillede sig bag ved hende. Da han lynede ned og viste os hvad han havde gik der et gisp igennem damen foran mig.

Det var også en ordentlig kølle han havde. Den største jeg nogen sinde havde set. Pludselig så fruen den også og så kan det nok være hun spærrede øjnene op. Nej nej den kan jeg ikke tage peb hun, men han bad hende bare holde kæft. Så stillede han sig godt tilrette og langsomt pressede han sig ind i hende. I begyndelsen kørte han bare hovedet ind og ud, og selv om hun bad ham om at lade være, var det som om hun ikke helt mente det. Hun stønnede mere og mere, og da han borede den helt i bund, gav hun et halvkvalt skrig fra sig, men så begyndte hun at jamre på mere. åh åh det er den bedste pik jeg nogen sinde har fået. Bliv ved bliv ved klynkede hun.

B stillede sig nu hen foran hende og ville have den suttet noget mere. Først ænsede hun det ikke men så blev hendes hovedet presset ned over sjoveren som var ved at blive stiv igen. Det var jo et syn der ville noget. Hende jeg stod med var godt våd og nu kom hendes hånd helt af sig selv hen til min stav. Hurtigt fik jeg underbukserne ned og det var helt godt at mærke hendes fingre lege med den.

Fruen var nu så vild at hun vist kom til at lade tænderne ramme B’s pik for pludselig hev han sjoveren væk og sagde til A at han skulle holde lidt inde. Hvordan er det du sutter sagde B, Jeg skal lære dig at gøre tingene ordentligt. Hold hendes arme sagde han til A. A gik bagved hende og tog hendes arme om på ryggen og holdt dem fast. Hendes lunger gik som en blæsebælg. B gik lidt rundt og ledte, og jeg blev helt bange for at han skulle gå ind til os.

Heldigvis fandt han hvad han søgte. Ovre til højre var der en stor krukke hvor han hev en ridepisk op. Fruen begyndte at bede om nåde, men hun fik besked på at holde kæft, ellers ville det blive meget værre. B stillede sig op foran hende og sagde at nu skulle hun få lov at mærke hvad der skete når hun ikke behandlede hans stolthed ordentligt. Hendes bryster stod godt fremad p.g.a. måden hun blev holdt på. Først begyndte han at svirpe pisken blødt hen over hendes bryster. Hun krympede sig men han blev bare ved. Pludselig fik hun et svirp der ville noget og hun klynkede. Han gav hende et til på den anden, og hun bad ham om at lade være. Hvad siger du?, vil du have mere sagde B, og slog et par gange til på babserne. De var ved at blive godt røde og han begyndte nu at lade pisken danse hen over hendes mave, hofter og lår..

A tog godt fat i brysterne og nev og hev i vorterne som stod lige ud i luften. Spred benene sagde B, og hun gjorde det med det samme. Han begyndte nu at give lårene små svirp og samtidig fik brysterne god og grundig massage. A satte sig på bordet og hev fruen med ned. Han viklede sine ben rundt om hendes, så hun havde helt spredte ben og armene blev holdt godt fast på ryggen. B gav nu brysterne en omgang til. Derefter begyndte han igen at give lårene en omgang, og efterhånden var de blevet rødgyldne.

Pludselig lod han lædersvirpen på pisken ramme lige i revnen. Vent lidt sagde A og hev endnu mere tilbage i hendes ben, samtidig med at han skubbede hendes røv helt ud til kanten af bordet. Nu kunne B lade pisken svirpe op og ned henover klitten. Han lod den danse af livets lyst, og efterhånden begyndte fruen at vende det hvide ud af øjnene. Hun begyndte at stønne meget mod sin vilje, og da han stoppede bad hun ham om at fortsætte.

Men nej. B kørte nu safterne om til hendes bagerste hul, og selv om hun protesterede, og sagde at der havde der aldrig været nogle, byttede A og B plads og hun blev nu placeret med det bagerste hul over Bs pik. Først gled hun ikke ned, men da A løftede hendes ben op i vejret gled hun helt i bund. Der var åbenbart godt fedtet.

A stillede sig tæt hen til dem og borede sin pæl af en pik op i det andet hul, og det kan nok være hun nu begyndte at hyle op. Hun hvinede og klynkede, og rev A på ryggen imens de pumpede løs i hende. Pludselig spændte hele hendes krop sig, og det var som om hun var ved at gå helt i krampe. Både A og B lagde hovedet tilbage og så kom de godt og grundigt. De trak sjoverne til sig, satte deres tøj og lynede op. Husk nu pengene ellers må vi fortælle din mand hvordan du kan lide at blive behandlet sagde de, idet de gik ud af døren. Hun sad et stykke tid og hev efter vejret.

Derefter samlede hun sit tøj op, glattede det og tog det på. Imens satte damen foran mig sig ned på hug, og tog mig i munden. Kors hvor var hun god til at sutte. Da konen havde fået sit tøj på, rettede hun på sit hår og gik lige så stille hen til et lille skuffedar og hev den nederste skuffe ud. Den var propfuld af sedler. Derefter smilede hun og gik lige så stille sin vej.

Da hun var ude kom jeg i munden på hende der sad på hug, men hun klemte sammen om skaftet så det kun var lidt der kom ud. Resolut rejste jeg hende op, og bøjede hende fremover, og stødte min rambuk dybt ind i hende, Åhh hvor er det godt jamrede hun. Det har jeg ventet på længe. Giv mig nu hele din ladning. Kom pump pump pump, ja ja. Sådan hvinede hun, og så trak alle hendes muskler sig sammen, imens jeg lod alt hvad der var tilbage pumpe ud i hende. Imens hun hev efter vejret fik jeg skubbet hendes taske på gulvet.

Alt faldt ud, og da jeg hjalp hende med at samle op, fik jeg lige læst hendes sygesikringkort, så jeg vidste hvad hun hed og hvor hun boede.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *