Straf til en uartig og fræk skolepige

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg hedder Lisa og er en pige på 16 år og går i 2.g og jeg har en sexfantasi om min tysklærer på gymnasiet.

Han hedder Michael og er bare så lækker – mørkt hår, varme brune øjne og den mest lækre faste røv. Jeg ved ikke hvor gammel han er, måske 30 eller sådan noget, og så er han vist en lille smule genert, for han bliver altid rød i hovedet og ved ikke hvad han skal sige, når nogen af pigerne kommer med hentydninger om noget med sex.

Alle pigerne er lidt vilde med ham. Jeg bliver bare vildt liderlig af at se på ham og tænke på hvad han skulle gøre ved mig. Nogle gange rører jeg ved mig selv i timerne, mens jeg kigger lige på ham og prøver at fange hans blik. Jeg tror, måske jeg kan få ham til at mærke at jeg tænder på ham og blive liderlig.

Engang så han på mig, hvor jeg havde hånden nede mellem benene og jeg skyndte mig at slikke mig om læberne på en sexet måde og han så hurtigt væk, men jeg tror nok hans pik blev stiv, for han stod lidt med hænderne for og vendte sig om til tavlen.

Han er bare SÅ lækker og jeg ville ønske jeg havde mod til at gøre som i min fantasi. – Jeg har taget en lille kort nederdel på i dag, for jeg har bestemt at NU skal det være – vi har Michael de sidste to timer og jeg VIL have ham – jeg vil mærke hans hænder på mine bryster, holde om hans stive pik og nyde at han rører ved mig og knepper mig. Jeg har gået rundt og drømt om ham i over ½ år nu, onaneret med ham i tankerne og været næsten konstant liderlig.

På grund af ham har flere andre drenge været heldige at få lov til at kneppe min kusse, men det har hele tiden været Michael jeg tænkte på imens. Jeg drømmer om hans pik om natten – den er stor og stiv og flot – lækker og lige til at spise ligesom resten af ham. I dag er dagen og jeg kan næsten ikke vente. Jeg har ikke sovet i nat, bare ligget og leget med min fisse og drømt om ham. Jeg er helt vildt liderlig og oppe at køre og hele dagen går jeg rundt og ved ikke rigtigt, hvad der foregår.

Mine veninder siger, at jeg da vist må være forelsket eller syg eller sådan noget og fniser. Jeg kan ikke rigtigt svare, men smiler bare lidt anstrengt. Hvert frikvarter er jeg ude på toilettet og onanere. Jeg står op af væggen og kører fingrene ind og ud af min drivvåde fisse, frem og tilbage over klitoris og ind i fissen igen – åh, det er godt! Jeg kommer flere gange den dag og endelig – endelig! – har dagen sneglet sig hen til de to sidste timer.

Pludselig får jeg en frygtelig tanke, hvad nu hvis han er syg, eller på kursus eller sådan noget (eller bare er blevet hjemme for at kneppe sin kæreste..? – nej, nej, han har da vel ikke nogen kæreste?). Men mit hjerte går helt i stå bare ved tanken. Jeg sætter mig tungt på min plads og venter i dirrende spænding på, om han nu kommer eller ej. Og pludselig er han der og resten af verden forsvinder. Rundt omkring mig larmer de andre og render rundt, men jeg hører ingenting – ænser kun HAM.

Jeg får små rytmiske sug i maven, der varmer og breder sig til hele kroppen i et langt gys af forventning. Hele den første time sidder jeg bare og stirrer på ham og smiler frækt, hver gang han kommer til at kigge på mig – og det kommer han til flere og flere gange i løbet af timen. Jeg væder mine læber og lader tungen spille henover dem og Michael ser lidt forundret og lidt forlegen ud.

Men jeg kan se på den måde han bevæger sig på, at mine små antydninger har haft deres virkning på hans pik. Hans bukser er lidt løse i det, så han kunne måske godt skjule den, men ikke for mit falkeblik. Næste gang jeg fanger hans øjne glider mit blik ned til hans stivert og jeg smiler frækt og kan se han bliver helt forfjamsket og rød i hovedet. Og imens bliver jeg bare mere og mere våd og liderlig. Den første time er gået uden at jeg har bemærket det – tiden er fløjet afsted. Nu er det tid til forberedelse. Jeg går ud på toilettet og tager trusserne af – jeg kan ikke dy mig for at pille lidt, for nu er det næsten uudholdeligt – jeg har aldrig før været så liderlig.

Spændingen og forventningen sidder i maven som en brændende klump lava, mit hjerte dunker og min vejrtrækning kommer i korte stød. Det ringer ind! Hurtigt får jeg tørret kussesafterne af benene, så jeg kan gå nogenlunde normalt og venter så et øjeblik, så jeg er sikker på de er gået i gang med timen, før jeg går tilbage til klassen.

Jeg kigger ind af det lille vindue i døren og ser at Michael står oppe ved tavlen – perfekt! Jeg går ind og idet jeg når hen til mit bord (det nærmest katederet selvfølgelig!) puffer jeg til min kalender, som falder på gulvet. Langsomt vender jeg ryggen til Michael og bukker mig ned, så han – og kun han – har frit udsyn til min smukke bagdel og drivvåde kusse. Jeg fumler med vilje, så han får ekstra tid til at nyde synet og jeg strutter med numsen og spreder benene så meget jeg overhovedet kan.

Da jeg endelig sætter mig ned, kan jeg se at min lille manøvre har haft sin virkning på Michael. Han står helt stille med et fjernt udtryk i ansigtet – er der en lille vred rynke? – og ser ud som om han skal lige til at sige noget. Så ombestemmer han sig og går videre med undervisningen, som om ingenting var sket.

Hans bukser buler desperat. Jeg går også videre til næste omgang. Jeg skubber stolen langt ind under bordet og sætter mig så langt ud på stolen jeg kan komme afsted med, spreder benene og giver mig til at lege med mig selv under bordet. Jeg er sikker på at Michael har bemærket det, for han kigger nu kun stjålent – men ofte – ned på mig. Men hver gang er det som om han taler lidt hurtigere og bliver lidt mere stakåndet. Jeg kan efterhånden ikke tilbageholde små lyde.

Nogle af de andre kigger lidt underligt på mig, men jeg er ligeglad. Næste gang Michael kigger stikker jeg min drivvåde, kussesaft-glinsende finger i munden og sutter langsomt på den. Han kigger pludselig helt roligt på mig, afslutter så det han var i gang med og siger så at han tror det er på tide at komme hjem, så klassen får lidt tidligere fri – et helt kvarter. De andre jubler og skynder sig at pakke sammen og gå ud i det gode vejr.

Jeg begynder også langsomt at lægge mine ting ned i tasken og idet jeg rejser mig op siger han, ”Lisa, vil du være sød at vente et øjeblik?” Hans stemme er hæs og lidt bydende og ordene kommer i stød. Jeg kigger op, overrasket – ikke over at han har bedt mig om at blive, men over tonen i det. Hans ellers så generte facon er som blæst væk. Han ser ugenert og forskende på mig.

Jeg står helt stille, da vi er blevet alene. Hans blik kravler op og ned over mig og han gnider tankefuldt bulen foran på bukserne.

”Det var ellers noget af en forestilling du lavede der!” siger han så og kommer helt hen og står tæt op ad mig. Han går rundt om mig og hver gang han strejfer mig, går der stød af lyst og begær igennem mig – jeg kan ikke lade være med at gispe højt, da hans indespærrede pik pludselig prikker mig i røven. ”Du trænger da vist til en lærestreg, hva’?” siger han og griber fat om mine bryster bagfra og klemmer til. ”Jeg tror rektor vil elske at høre om det her.”

Hans vejrtrækning kommer nu i korte stød og han har besvær med at få ordene frem. Jeg bliver lidt bange ved tanken om rektor – han er en halvgammel (i hvert fald mindst 40), tyndhåret, bebrillet starut, der stinker af cigarer og altid kommer med dumme halvsjofle kommentarer til de kønne piger. Michael siger, ”Tag din taske og kom med.” Jeg adlyder. Det her begynder at blive lidt for spændende.

Jeg bryder mig ikke om tanken om at skulle op til rektor, men jeg er stadig vildt liderlig og bare det at gå bag Michael gennem gangene (med blikket klæbet fast til hans røv) er vildt ophidsende. Da vi når op til kontoret er sekretæren lige ved at gå og Michael spørger om rektor er på sit kontor. Nej, han er lige gået (pyh, heldigvis!). Nå men om det er i orden han lige låner kontoret og bruger telefonen og sådan? Ork ja, men hun går altså hjem nu, så der er lukket for kaffekassen. Ha, ha, griner de og så går hun. Inde på kontoret trækker Michael gardinerne for og siger bydende

”Kom herover til skrivebordet!” Jeg adlyder. ”Du trænger vist til en endefuld. Læn dig ind over bordet med enden denne vej.” Igen gør jeg som han siger fuld af forventning om at han nu vil bore sin stive pik op i min længselsfulde, drivvåde liderlige fisse. Jeg stritter med røven og spreder benene godt. Han står lige bag mig og jeg kan ikke se hvad han laver – kun høre hans åndedræt og nu – åh ja! – lyden af en lynlås og tøj der bliver taget af. Så lander der et slag på mine intetanende balder og jeg råber forskrækket op, men når ikke engang at komme mig før det næste slag falder – klask, klask! lyder det, og jeg gisper af forbavselse og kan mærke at smerten løfter mig til nye højder af liderlighed.

Alligevel trækker jeg numsen lidt til mig og samler beskyttende benene. Straks kommanderer han: ”Spred de ben! Og stik røven bagud!” Han slår lidt hårdere, men samtidig stryger han en finger henover min varme ventende kusse efter hvert slag. Jeg dirrer af ophidselse – det her overgår langt min fantasi.

Så siger han, ”Jeg skal lære dig at lege med dine lærere i timerne! Sådan en lille sexkilling, hva’! Se nu hvad du har gjort!” Endnu et hårdt slag og så stikker han sin stive, dunkende pik hen foran mit ansigt. ”Se! Hvad har du nu tænkt dig at gøre ved det?”

Jeg står stadig lænet henover rektor skrivebord, er ikke helt kommet mig ovenpå den hårde behandling, da han siger, ”Slik den! Tag den i munden. Kom så!”

Jeg tøver lidt og ved ikke helt hvad jeg skal gøre. ”Nå, det har du måske ikke prøvet før, eller hva’?” Jeg ryster bekræftende på hovedet. ”Javel så, det var måske bare narrefisse og tøsestreger du havde i tankerne, da du sad og legede med dig selv i timen, hva’?.

Nå men, så hør her min fine ven: sådan leger vi ikke her! Se så at få den pik i munden og slik den godt og grundigt ellers får du mere af samme skuffe!” Han gnider sigende håndfladerne mod hinanden. Han sætter mig nu hårdt ned på rektors stol og min numse brænder mod det ru stof. Lydigt og glad for at han bestemmer, tager jeg imod hans pik og omslutter den med mine læber. Den smager lidt salt og fylder min mund helt ud. Jeg tager så meget af den i munden som jeg kan – er næsten ved at kvæles, men hvor er det ophidsende!

Jeg kører hans pik ind og ud af min mund og samtidig vrikker jeg rundt på sædet. Jeg slikker med tungen op og ned langs hans tykke lem og det gipper i mig, hver gang han giver en lyd fra sig hvilket efterhånden sker ret tit. Jeg kan ikke holde det ud længere og giver mig til at onanere samtidig med, at jeg ivrigt sutter og slikker Michaels pik, men så – svup! – forsvinder pikken fra min mund og jeg bliver hevet op at stå og en syngende røvfuld lander lige på den ene i forvejen højrøde balde.

”Er du nu i gang med det igen? Sagde jeg ikke at den slags tøseri kunne du godt holde for dig selv måske?” Brøler Michael og sender mig en tur ind over skrivebordet igen. Mine stakkels balder får endnu en tur – fem, seks, otte, ti slag, hårdere og hårdere, så jeg gisper af smerte. Pause. Jeg ligger hen over skrivebordet og puster og ryster ukontrollabelt. Michael er gået. Der er helt stille. Men nu kan jeg høre ham.

Der er et lille toilet ude bagved og jeg kan høre lyden af et skab, der bliver åbnet og smækket i igen og Michaels skridt der nærmer sig. Jeg har lukket øjnene og er ikke i stand til at rejse mig op lige nu. ”Nå, har du fået nok, din lille uartige skoletøs?” Spørger han. Jeg svarer ikke – KAN ikke svare. ”Svarer du ikke! Jaså, du er nok hårdfør hva’? Det skal vi nok få gjort noget ved!” Og så mærker jeg en helt ny smerte – skarp og brændende henover mine balder, der trækker sig sammen i smerte. Jeg skriger højt og Michael siger ”Nå, det ku’ du li’ hva’?”

Èt til slag – knap så hårdt, og ét til, der rammer mig på skamlæberne. Jeg gisper af lyst, for dét slag har næsten givet mig orgasme. Jeg er så tæt på at komme at jeg ikke kan tilbageholde mine støn længere. Da Michael mærker det retter han piskens slag mod min kusse og slår rytmisk ind på den, mens han mumler ”Nå, det er sådan du skal ha’ det. Din kusse skal straffes. Din lille liderlige kusseslave. Kan ikke styre dine lyster hva’.”

Efter 4-5 slag er jeg klar og ved det næste kommer jeg i et skrig og krummer mig sammen. Men det får jeg ikke lov til for nu tager Michael fat om mig bagfra og borer sin dunkende pik op i min stadig pulserende kusse.

Han tager fat om mine brystvorter inde under den stramme bluse jeg har på og klemmer til, mens han knepper mig hårdt, banker pikken op i min lille stramme kusse, så jeg næsten ikke kan få vejret og kommer så med et brøl og falder sammen ind over mig. Sådan ligger vi i nogle minutter. Min kusse brænder og dunker ovenpå al ophidselsen og jeg kan mærke, at der ikke vil skulle meget til før jeg ville kunne komme igen.

Men nu rejser Michael sig dovent op, smiler drilsk til mig og drejer hovedet hen imod det store spejl på endevæggen. Så begynder virkeligheden at smuldre, da jeg hører ham råbe: ”Fik du det hele med?” Desorienteret men ude af stand til at reagere ser jeg, hvordan døren til toilettet går op og rektor kommer ud derinde fra. ”Ja,” siger han ”jeg tror jeg fik det hele med, men nu er det vist tid at sætte en ny film i apparatet…”

Jeg kan overhovedet ikke finde ud af at reagere på den drejning sagen har taget. Chokket lammer mig og jeg svæver pludselig udenfor mig selv og ser situationen som i et teaterstykke – scenen er rektors kontor med helt almindeligt kontorinventar, ganske dagligdags ting som arkivskabe, bogreoler og et kæmpeskrivebord.

Men her slutter det dagligdags. For draperet henover nævnte skrivebord ligger en ung pige (mig!) med blusen krænget op over brysterne, der strutter frem med ildrøde strittende vorter, en minimal nederdel, der ikke skjuler den bare røde numse eller den vidåbne kusse der driver af sæd og kussesafter.

I døren står en splitternøgen halvgammel, halvskaldet mand med den største ståpik, jeg nogensinde har set og bag ham ude på badeværelset lyden af vand der løber og nogen der fløjter. Langsomt, langsomt kommer jeg til mig selv, virkeligheden vender tilbage og jeg rejser mig op i slow motion. Rektor smiler hånligt og siger, ”Nå, har vores lille uartige skoletøs snart lært at opføre sig ordentligt? – Eller har hun brug for endnu en lektion i takt og tone?” Jeg åbner munden for at svare uden helt at vide, hvad der vil komme ud af munden på mig, men inden jeg når at få sagt det mindste, brøler han, ”Du har vel ikke tænkt dig at svare igen, din lille møgtøs? Du glemmer vist hvor du er. Du ved nok ikke, hvad straffen er for at sidde og ophidse sin lærer i timerne, hva’?”

Han kommer hen imod mig. Jeg glemmer hans alder, hans halvskaldede hoved, hans cigar-ånde og stirrer bare på den pik. Den er tyk og lang og står lidt skævt op mod loftet, blodårerne står skarpt aftegnede ned langs skaftet og det blålige hoved titter glinsende frem. ”Du har da vist heller ingen opdragelse fået hjemmefra, ser det ud til.” siger han, ”står du ikke dér og stirrer?!

Af med tøjet og lad det gå lidt kvikt!” Han er stakåndet og ryster let på hænderne af ophidselse. Han bøjer sig ned lige ved siden af mig og åbner den nederste skrivebordsskuffe. Jeg tør ikke andet end at adlyde og begynder langsomt at tage blusen over hovedet. Blusen falder og jeg skal til at gå i gang med nederdelen, da rektor retter sig op igen og siger hårdt, ”Sagde jeg ikke, du skulle skynde dig?” Han tager hårdt fat i mine arme og vrider dem om på ryggen, hvor han sætter et eller andet på mine håndled, så mine arme er låst fast.

Han tager fat i mine håndled med den ene hånd og med den anden krænger han nederdelen af mig, så jeg nu står helt nøgen og forsvarsløs. Situationen er på samme tid skræmmende og ophidsende og jeg ryster ukontrollabelt. Så ligger jeg igen henover bordet. Rektor tager fat om mine hofter og trækker mig bagud, hvorpå hans mega-pik trænger sig vej op i min lille stramme, men drivvåde kusse.

Jeg skriger af smerte blandet med lyst, da han rammer et punkt langt oppe i mig. Modvilligt stiger min liderlighed og lyst til uanede højder, mens han ubønhørligt, hårdt og brutalt banker sin pik op i mig – gryntende og stønnende som et stort, vildt dyr – igen, igen, igen. Og jeg kommer én gang til – denne gang hårdere og længere, fordi han stadig støder til, vildere end før. Min orgasme bliver ved og ved og uden at ville det kommer jeg til at udstøde et lavt, langt skrig. Min kusse trækker sig sammen i rytmiske kramper. Om det nu er af dén grund eller hvad ved jeg ikke, men hans grynt holder op og han kommer med en lang brumme-lyd, idet han sprøjter sin sæd ind i mig i kraftige ryk. Lidt endnu bliver han ved med at køre pikken ind og ud, men knap så hårdt og til sidst står han bare stille bag mig. Hans nu halvslappe pik glider ud af min kusse sammen med en hel del sæd, der stille siler ned ad mine ben. ”Aaah!” siger han ”Så er dét af vejen. Nu skal vi rigtigt til at more os!” Jeg står lidt – stadig ind over bordet – og sunder mig og spekulerer samtidig over hvor Michael mon kan være forsvundet hen og tænker ”Der skal måske være nogen til at betjene kameraet…” Kameraet! – Du godeste, det havde jeg helt glemt! De optager det hele på video! Jeg orker ikke at tænke mere på det og jeg får heller ikke tid, for nu bliver jeg hevet op fra skrivebordet igen. Jeg har svært ved at støtte på mine ben og vakler lidt på vej ud på badeværelset, hvor mine arme bliver skilt fra hinanden og fastgjort til kæder der hænger ned fra loftet i brusekabinen. Nu ser jeg Michael. Han har fået et par boksershorts på og en T-shirt og han holder et videokamera foran ansigtet. ”Smil!” siger han henvendt til mig. ”Hun er en rigtig lækkerbisken, synes du ikke?” siger han til rektor, som nikker og siger nøgternt: ”Jo, men hun skal jo holde et par timer endnu, så jeg har tænkt mig lige at vaske hende godt og grundigt.”

De snakker om mig som om jeg var en Lolita-dukke eller sådan noget; en ting beregnet til at blive brugt/misbrugt efter deres forgodtbefindende. Rektor tænder bruseren og efter at have reguleret lidt på temperaturen retter han den hårde, ret varme stråle imod mine strittende brystvorter, der stadig er ømme efter Michaels behandling og den hårde medfart de fik henover skrivebordet.

Han cirkler rundt om vorterne med bruseren og det føles som om der går en streng af ild fra brystvorterne lige ned i klitoris. Jeg stønner og vrider mig lidt og rektor retter strålen nedad så den rammer mine inderlår, op langs hoftebenet, henover maven til navlen og ned til inderlårene igen. Nu spreder han mine ben og giver sig til at bruse mit røvhul meget grundigt. Han trykker med sine fingre rundt om hullet og masserer mit mellemkød og det ophidser mig vanvittigt.

Han stikker en finger op og kører den prøvende frem og tilbage. Min første følelse af ubehag afløses af en voldsom lystfølelse og jeg stikker røven så langt tilbage jeg kan for at få det hele med. Men så siger Michael, ”Jeg tror hun nyder det lige rigeligt meget – det var jo ikke helt det der var meningen. Jeg synes ikke hendes straf har været helt hård nok endnu! Faktisk er vi knap begyndt.”

Det sidste synes henvendt til mig og får mig til at gyse af forventning. ”Du har ret – jeg står vist og falder i staver. Lad os få hende ud i redskabsskuret.” Hurtigt og effektiv og ganske uerotisk skyller rektor min kusse fri for diverse kropsvæsker og slukker bruseren efter at have bruset sig selv nødtørftigt over med den. Jeg bliver tørret over med et lille håndklæde, som man tørrer et køkkenbord af, når man har travlt og så får jeg et bind for øjnene. Jeg har allerede mistet fornemmelsen af tid, og ret hurtigt har jeg heller ingen anelse om, hvor jeg befinder mig. Jeg bliver løst fra kæderne i loftet og ført afsted – nøgen og gysende, stadig våd hist og her efter badet.

Ned ad trapper, gennem gange, kan jeg høre – sikkert de samme gange jeg har gået rundt i hundredvis af gange, men efter i dag aldrig mere de samme gange. Vi kommer udenfor og min nøgne hud får små prikker af kulde. Jeg kan høre traffik-lyde og fugle der kvidrer. Jeg svæver ind og ud af en tilstand af uvirkelighed – fuldstændig fanget i min egen verden af liderlighed og angst/forventning. Lyde og lugte forstærkes af min blindhed. En dør åbnes, og en sur-sød muggen-agtig lugt rammer mine næsebor. Indenfor igen.

Vi er ved vores bestemmelsessted. Hele vejen herhen har rektor og Michael snakket sagte sammen – og selvom jeg har anstrengt mig for at høre, hvad de sagde, gav deres ord ingen mening – som om de bevidst snakkede sort eller i koder. Rektor (?) slipper mig og går henover et gulv, der lyder som om det er cement. Pludselig mærker jeg en varm ånde i mit øre og Michaels stemme hvisker: ”Du skal ikke være bange. Helge kan godt være lidt barsk, men jeg skal nok sørge for han ikke går over gevind:” ’Helge’ – ja, selvfølgelig er han på fornavn med rektor… Rektor –

Helge – kommer tilbage over gulvet og trækker mig med. Igen løftes mine arme op og gøres fast til et eller andet. Hviskende stemmer og så klemmer de et eller andet på mine brystvorter. Jeg stønner, for smerten er udsøgt og skarp. Så svirper pisken igen – rammer mine varme ømme balder, foran og bag på lårene, på inderlårene, og på min ryg. Jeg ved ikke hvem af dem, der slår eller om det er dem begge to. Jeg kan høre deres vejtrækning og mener at kunne skelne dem fra hinanden. Efter et stykke tid begynder de at skiftes til at komme med bemærkninger til mig: ”Skrig bare din lille frække tøs, her er der ingen der kan høre dig!” ”Vi kan gøre med dig, hvad vi vil, lige så længe vi har lyst.” ”Ja, så tro ikke du slipper herfra lige med det samme, din liderlige skoletøs!” ”Vi skal nok give dig hvad du har godt af – og mere til, din lille luder!”

Efterhånden brænder min hud overalt og min kusse er drivende våd. Slagene falder i stilhed lidt bortset fra mine udbrud. ”Ja, kom nu skrig så!” siger rektor. Det må være ham, der slår lige nu, for slagene bliver hårdere og hårdere. Jeg kan snart ikke tage mere, sveden hagler ned af mig og jeg begynder at skrige, først behersket, men snart uhæmmet og højt. Det lader til at tilfredsstille ham, for lidt efter holder han pause. Uden varsel bliver jeg løst fra loftet og smidt ned på noget der kunne være en madras.

”På knæ!” bliver der beordret og jeg adlyder. En pik (rektors efter størrelsen at dømme) bliver hamret ind i min mund. ”Slik mig!” siger han, da jeg ikke gør noget lige med det samme, fordi jeg er ved at kvæles. Jeg sutter og slikker det bedste jeg kan, men det er ikke let for hans kæmpepik fylder min mund helt ud og han bliver ved med at køre den frem og tilbage.

”Sut så, for helvede!” siger han, da mine evner åbenbart ikke er tilfredsstillende. ”Ork, din lille møgso – så gør det dog ordentligt!” Han tager hårdere fat om mit hoved og styrer min mund, så jeg har endnu mindre plads til at bevæge læberne og tungen. Pikhovedet rammer ind bagest i min mund, hver gang han støder til og jeg hoster og er på nippet til at brække mig. Pikken forsvinder og en syngende lussing lander på min ene kind.

”Uduelige sæk! Du kan ikke engang sutte pik ordentligt!” Sammenbidt og uden et ord tager han fat i nakken af mig og borer mit ansigt ned i madrassen, der lugter muggent og surt. Mine arme bliver holdt fast over mit hoved og så mærker jeg den brændende fornemmelse af stearin på mine balder – jeg skriger højt af smerte og (nok mest) overraskelse. Jeg trækker beskyttende numsen til mig, men rektor hiver mig op, så jeg har røven lige i vejret og bliver ubønhørligt ved med at dryppe den varme stearin på. Der må være mere end ét lys, for det drypper samtidigt på ryggen og han sørger for at ramme de allermest forslåede steder.

Efterhånden bliver jeg nærmest følelsesløs og giver mig kun lidt, når den glohede stearin rammer. Der lyder en raslen af papir og hviskende stemmer og så falder noget vådt og koldt ned mellem mine balder. Det løber ned til røvhullet og nu mærker jeg hans halvstive pik bane sig vej ind.

Det er ikke lige det, jeg har mest lyst til, så jeg forsøger at undslippe og vrider mig væk fra ham, men han holder mig fast og smører mere glidecreme på og maser og presser for at få pikken længere ind. ”Kan du så ligge stille, din lille liderlige tøs. Nu skal du sgu få en omgang du aldrig glemmer!”

Jeg mærker hans pik vokse inde i mit røvhul, imens han langsomt skubber sig vej længere og længere ind. Og snart er han i fuld gang med at kneppe mig igen – denne gang i røven. I starten vrider og vender jeg mig for at slippe for det, men snart finder jeg ud af bare at ligge helt stille.

”Det havde du nok ikke lige ventet hva’?” Puster han. ”Du har ellers et dejligt lille stramt røvhul. Der har måske heller ikke været nogen før mig eller hva’?” Det virker som om hans egne ord ophidser ham, for han får sværere og sværere ved at snakke og hans pik bliver stadig større indeni mig – sådan virker det i hvert fald. Jeg ønsker bare han ville holde op, for det gør ærligt talt ondt nu – meget ondt og jeg har svært ved at ligge stille. Tårerne triller ned ad kinderne på mig og jeg stønner anstrengt.

Så siger Michael pludselig, ”Nu er det min tur – du har været i gang længe nok!” Måske har han set tårerne pible frem under øjenbindet og synes det er synd for mig? Rektor støder op i mig et par gange og siger hårdt, ”Jeg er ikke færdig.” Han bliver bare ved og ved, og nu tager han fat om mine bryster og klemmer til, mens han maser pikken op i mit røvhul – banker den ind gang på gang.

Han grynter og brøler og jeg ved ikke, hvad der gør mest ondt, røven eller brysterne. Han klemmer hårdt til om dem, niver og rykker i det der sidder og klemmer på brystvorterne, så det føles som om de er ved at falde af. Han er fuldstændig upåvirket af mine smerteudbrud, grynter bare videre. Nu begynder han at skælde mig ud igen, han sviner mig til, kalder mig en lille luder og en liderlig møgkælling og slår med sin flade hånd, dér hvor han kan komme til – på mine arme, lår og især på brysterne, som efterhånden er næsten følelsesløse.

Han støder til, hårdere og hårdere, hurtigere og hurtigere. Hans grynten kulminerer og han går nu over til den brummen, som jeg kan genkende som hans ’komme-lyd’ ”Åh, gudskelov!” tænker jeg, halvt bevidstløs af smerte ”Endelig!” Men det tager alligevel en evighed, før han med et sidste stød sprøjter op i mit ømme, brændende røvhul…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *