Straffen for tyveri

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Maria arbejdede i en mindre virksomhed, der var ejet af et ægtepar. Hun tjente rimelig men havde en dårlig vane med at bruge flere penge end hun tjente, hvilket havde resulteret i at hun flere gange havde “lånt” lidt penge i firmaets kasse, som hun dog altid betalte hurtigt tilbage.

Beløbenes størrelse havde i starten været små, men til sidst, var beløbet nået en størrelse, så hun ikke havde kunnet betale dem tilbage, før Line og Anders som hendes Chefer hed, havde opdaget det.
Hun havde derfor fået besked om øjeblikkelig at stille på deres kontor.

Så det var med sommerfugle og en noget nervøs kriblen i maven og helt rød i hovedet af skam, hun nu stod udenfor deres dør.

Forsigtigt bankede hun på og gik ind. Line, var ligesom sin mand, benhård når hun forhandlede, og forlod aldrig forhandlingsbordet før hun havde fået det hun kom for.

Line og Anders havde for flere måneder siden opdaget hendes bedragerier, og snakket om hvorvidt de skulle anmelde hende eller måske gøre brug af pigen til deres egen fornøjelse – det sidste havde tiltalt dem.

Mens de diskret holdt øje med Maria sørgede de hele tiden for at hun ikke fik nogen mulighed for at lægge de penge tilbage hun skyldte således at pigens gæld voksede med ekspresfart.

Mens de ventede på at Maria skulle komme så langt ud at hun ikke kunne bunde, undersøgte de hendes forhold til de vidste alt om hende og lagde så en plan der skulle give dem fuld kontrol over hende. Da de var færdige med deres forberedelser havde de kaldt hende ind på kontoret, en fredag lige før fyraften.

Maria bankede igen forsigtigt på døren.
-kom ind, blev der svaret
Maria åbnede forsigtigt døren og trådte ind.
-luk døren efter dig, kommanderede Line der sad bag sit skrivebord, Anders stod med ryggen til og kiggede og kigge ud af vinduet.

Maria kigge nervøst på Line, der som sædvanlig var iklædt en mørk nederdel og hvid skorte, der strammede en smule over hendes bryster. Hun var en pæn slank kvinde på 37 år, ca., 180 cm høj, hendes lange lyse hår var som sædvanlig samlet i en hestehale og hun havde en diskret make up på.

Hun kiggede på Anders, der var en pæn fyr, på 43. Han var stor omkring 190 cm og kraftig, han havde lyse bukser og en hvid skorte der stod åben i halsen.
Line kiggede strengt og vurderende på Maria, der nervøst stod foran hende.

Hun var en pæn pige på 28 år, lidt spinkel, ca. 170 cm høj og vejede vel omkring 60 kg. Det var lidt svært rigtig at se hendes figur da hendes påklædning altid var lidt “løs”. I dag var hun iklædt en rød skjortebluse der tækkeligt var knappet helt op i halsen og en sort nederdel der gik til lidt over knæene, de bare ben var i et par flade sandaler, så man kunne se hendes velplejede fødder med de røde negle.

Maria stod og blev mere og mere nervøs under Lines tavshed. Anders havde vendt sig og kiggede nu også på hende med et lidt skuffet udtryk i de brune øjne.

Hun mærkede en rislen med af ryggen og gøs lidt.
-Du ved hvorfor vi har kaldt dig ind Maria ? sagde Line pludselig,

-Ja, hviskede Maria og kiggede ned i gulvet.
-Det er jo en meget alvorlig sag, at tage af kassen, vi har endnu ikke det nøjagtige beløb der mangler men omkring 60 – 70.000 mangler der – hvad har du tænkt dig at gøre ved det, sagde hun hårdt

-Jeg betaler dem selvfølgelig tilbage, forsøgte Maria sig.

-Det slipper du skam ikke med min pige, vi bliver desværre nød til at melde dit tyveri til politiet og det er vel overflødigt at nævne at din ansættelse her i firmaet er slut.

-Nej ikke politiet, Line, jeg skal nok betale tilbage og gøre alt hvad i forlanger, bare i ikke melder det, bad Maria og mærkede tårene presse på.
De kiggede begge tavst på pigen og nød hendes nervøsitet og usikkerhed, mens de lod som om de over-vejede sagen grundigt.

-Hmm, sagde Line efter en stund. Det er jo også firmaets anseelse der er på spil. Det var måske klogt at dæmpe det lidt ned.

-Hvad siger du ? sagde hun henvendt til Anders.
-Jeg ved snart ikke, sagde han tøvende, det rigtigste er jo nok at ringe til politiet. Men på den anden side??

Igen blev der lidt tavshed, de nød Marias voksende nervøsitet og tårene der løb ned af hendes kinder. De kunne se at hun efterhånden var villig til alt.
-Vi har fundet ud af at din lejlighed og det meste af det du har er indkøbt for vores penge og derfor tilhører os. Sagde Anders hårdt.

-Og så vil du ha? vi skal være flinke og lade være med at melde dig fortsatte han målløst.

-Jeg vil arbejder gratis for jer og gør alt hvad i siger, bare i ikke melder det til politiet, græd hun.

-Hmmm, sagde Line og kiggede på Anders, vi kunne jo egentlig godt bruge noget hjælp i huset og en til at passe haven, men jeg ved ikke rigtig om jeg tør ha en tyvetøs gående frit rundt i mit hjem, i hvert fald må vi så sikre os at hun ikke kan putte noget i lommerne og stikker af, Hvad siger du Anders.

-Tjaa det var måske en mulig løsning, men det kræver at hun underskriver en kontrakt, der sikre at hun bliver der på vores betingelser, så kan vi jo altid melde hende hvis hun skulle forsøge at slippe uden om. Men det indebærer at hun bor hos os, og hun får et 3 ugers ophold “skolen”, så hun kan lære hvordan man opfører sig.

-Hvad siger du til det ? spurgte han Maria der nervøst havde fulgt deres samtale.

-Ja tak hviskede Maria lettet og kiggede nervøst op på dem.

-Godt, sagde Line, stil dig ud på gangen og vent mens vi prøver at sætte en midlertidig kontrakt op.
-Ja hviskede Maria og gik lettet og alligevel nervøs ud og lukkede døren efter sig.

Da Maria var gået, rejste Line sig og gik hen til Anders, hun lagde armene om halsen på ham og gned sig krop mod hans.

-Det går jo rigtig let det her, og jeg kan mærke at du ikke er helt upåvirket af det, grinede hun frækt og gav hans buksebule et par kærlige klem.

-Jeg vil også vædde på at du er meget våd grinede han og lod hånden glide ned over Lines balder der også fik et par klem.

-Vi må hellere kalde hende ind ellers ender det med at jeg smider dig op på skrivebordet og flår tøjet af dig grinede han og løsnede forsigt hendes greb.

-Ja det må vi hellere, så bliver det en spændende weekend grinede hun og tog kladden til kontrakten frem som de havde lavet i forvejen.

-Kom herind Maria sagde hun højt.

Døren blev forsigtig åbnet og Maria trådte ind med røde øjne, hun havde helt tydelig grædt.

-Vi har nu lavet et udkast til en kontrakt som du får lov til at renskrive, inden du skriver den under.

-I kontrakten står der at din lejlighed overdrages til os med alt indbo, og at du tilhører os og ingen som helst rettigheder har, du adlyder vores mindste vink uanset hvad – og at du er villig til et ophold på en skole der vil tage sig af din foreløbige opdragelse, vi formoder at du er helt indforstået med det, da alternativet ellers er en politianmeldelse, sagde Line.

-Ja hviskede Maria, og mærkede hendes kinder blussede og tårene løb igen.

-Fremover kalder du mig Frue og Anders for Herre, vi skal tiltales med “De og Dem”, vores evt. gæster skal selvfølgelig tiltales på samme måde, er det forstået tyvetøs, sagde hun hårdt.

-Ja frue, hviskede Maria
-Vi kan ikke hører dig, tal klart og tydeligt
-Ja frue sagde Maria igen, denne gang højt.
-Det var bedre tøs. Giv mig din taske, og nøglerne til din lejlighed, den vil blive udlejet til en anden.
-Ja det var det, smilede Line og kiggede på Maria, der stod med en nervøs trippen, som hun forsøgte at skjule

-Ja Frue svarede Maria og mærkede tårene presse på,

-du er nu som du sikkert selv er klar over nu kun en simpel tyvetøs, uden nogen form for mening og rettigheder, og du taler kun når du bliver spurgt, senere hvis du anstrenger dig og har forbedret dig efter dit skoleophold, kan du måske blive tjenestepige.

-Vi bestemmer selvfølgelig alt, derfor også din påklædning, og da en simpel tyvetøs, ikke kan gå klædt som du er nu, må vi finde en mere passende påklædning til dig.

-Men du kan starte med at tage dit skjorte og nederdel af, så vi kan se hvordan vores lille tyvetøs ser ud.

-Jamen, begyndte Maria og kiggede nervøst hen mod døren.

-Ikke noget jamen, enten adlyder du eller også er det anmeldelse – FÅ SÅ DET TØJ AF TØS, VI HAR IKKE TID TIL SÅ MEGET PJAT MED DIG ! sagde hun hårdt.

Tøvende og fumlende begyndte Maria at knappe sin skjortebluse op.

-det går simpelt hen for langsomt tøs, sagde Line og rejste sig.

Hurtigt gik hun hen til pigen tog fat foroven i skjorten og rev til så knapperne blev flået af, og trak den af hende.

Maria skyndte sig at åbne nederdel og tog den af.

-hvad er dog det for nogen klude du har på, sagde Line hånligt mens hun kiggede på Maria der stod i ført, en Bh, en gammeldags undertrøje og nogen store hvide trusser.

-Af med de klude, dem får du ikke lov til at bruge mere.

Lydigt afførte Maria sig sit undertøj, og stod nu nøgen foran sine plageånder.

Line kiggede hånligt på Maria der forsøgte at skjule sin nøgenhed med hænderne.

– fjern din hænder tøs, så vi kan se hvad vi har fået, og prøv aldrig nogen sinde mere at skjule noget for os, FORSTÅET TØS !

-Ja Frue, snøftede Maria nu, og lod hænderne falde ned langs siden.

-Det er ikke godt nok, tøs, fortsatte Line ubarm-hjerteligt.

-Hænderne om på ryggen og spred dine ben.
Lydigt gjorde Maria som hun fik besked på, og kiggede flovt ned i gulvet, mens Line åbenlyst frydede sig og studerede den nøgne pige.
Hun havde en pæn slank og lidt drenget krop, med små runde bryster en flad mave og en meget kraftig behåring mellem sine ben.

-Hvad siger du Anders sagde hun

-Tjaa det er sgu ikke meget man får for pengene, men med lidt justeringer kan vel pynte lidt på hende.

-tag din skjorte og nederdel på igen, tøs. Vi kan ikke holde ud at se på dig, før du bliver gjort i stand, sagde Line hånligt.

Lydigt og ydmyget tog Maria sin skjorte på og forsøgte at holde skjorten sammen..

-Lad den las være åben, alle skal kunne se du er en simpel tyvetøs og for at du ikke skal blive fristet, klipper du resten af knapperne af, fortsatte Line og rakte hende en saks.

Maria der kunne mærke ydmygelsens tårer presse på tog saksen og gjorde som hun fik besked på, og rakte saksen tilbage.

-giv mig din nederdel forlangte Line.

Lydigt samlede hun nederdelen op og gav den til Line.

Line lagde den ud på bordet og klippede et godt stykke af og rev den op til linningen i begge sider.

-tag den på tøs sagde hun strengt og smed den ned på gulvet.

Maria tog den ødelagte nederdel på, den var nu så kort at den gik til det øverste del af hendes lår, og slidserne gjorde nu at ingen der så hende, ville være i tvivl om at hun ikke havde trusser på.

Flov og rød i hoved stod hun med spredte ben og hænderne på ryggen foran Line og Anders, der studerede hende.

-nu begynder du at ligne en rigtig simpel tyvetøs, men det kan blive bedre endnu sagde Line og rejste sig.

Hun tog fat i skjorten klippede et hak ca. midt på maven og rev til, så den nu stumpede ca. 5 cm under Marias små bryster.

Så løsnede hun Marias lange mørke hår, og klippede det kort. Det var både skævt og takket.

Tårene rendte ned af kinderne på Maria over denne ydmygelse, men der var ingen nåde at hente.

-gå ud og hent en affaldspose og smid de klude ud der ligger og flyder på mit gulv.

Snøftende gjorde Maria som hun fik besked på, hentede en affaldssæk og smed sit undertøj, sit hår og de afklippede rester af sit tøj ned i posen, som hun satte uden for døren, nu måtte det værste da være forbi håbede hun, men hun tog fejl.

-sæt din så hen og skriv kontrakten ren, tøs, så du kan skrive den under og vi kan komme videre.

Lydigt satte Maria sig, men fik hurtigt en irettesættelse af Anders.

-Du skal sidde på din bare røv og ikke din nederdel, og dine ben skal være spredte, tøs!

-Undskyld snøftede Maria, og skyndte sig at gøre hvad der blev sagt.

Hurtigt fik hun renskrevet kontrakten, underskrev den og rakte den til Anders

-du trænger da virkelig til opdragelse, tøs sagde han opgivende, – ved du ikke at man nejer ????

-Undskyld hviskede Maria og skyndte sig at neje.
Line der mens Maria, skrev havde snakket i telefon, lagde røret.

-Jeg var heldig de har en plads til hende på skolen, men vi skal komme allerede nu, så vi har lidt travlt, så vi har ikke tid til så meget pjat med hende nu, vi skal afsted, sagde hun henvendt til Anders.

-Jeg er også klar, skal bare lige have lukket af sagde han, så må vi taget tøsens lejlighed senere.
De lukkede og kommanderede Maria foran sig ud til deres bil, inden de satte sig ind og kørte fik Maria et bind for sine øjne, så hun ikke ville kunne se hvor de kørte hen?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *