Stiv som en statue

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Kender I Glyptoteket i København? Men jeg vil bare lige sige, at det er et af byens bedste scoresteder.

For alle jer, der tror, at kultur er noget man pudser møbler i, og at Glyptoteket er et diskotek, vil jeg lige slå fast, at det er et kunstmuseum, lige midt i København.

Der findes en hyggelig café, en dejlig blomsterhave og en af verdens fineste samlinger af skulpturer fra antikken af nøgne mænd og kvinder. Og så findes der – og det er her, det begynder at blive interessant – altid en masse små søde studiner, der sidder på deres små sammenklappelige skamler og tegner skulpturerne af de nøgne mænd.

Når jeg skal være helt ærlig, så rager sådan nogen kolde gamle stenbunker mig en skid. Selv om nogen af dem er flotte, foretrækker jeg et levende menneske af kød og blod.

Men Anja ville så gerne have mig med derind, og da Anja er en forholdsvis ny erobring, som jeg er meget glad for, gik jeg med. Herregud, lidt kunst et par timer en søndag overlevede jeg nok.

Anja var jo trods alt også gået med mig til fodbold sidste søndag. Efter 2 timer opgav jeg at forklare hende, hvad off side-reglen går ud på.

Men min interesse – og også Anjas – blev mere end vakt, da vi så, at der sad en meget smuk, østerlandsk pige og tegnede en af skulpturerne. En muskuløs mand med fremstående hage, vældige skuldre og en meget lille tissemand.

Vi sneg os til at kigge hende over skuldrene, og jeg kunne se, at hun var rigtig god. Men jeg konstaterede også straks, at hun havde tegnet pikken noget større, end den var på statuen.

Hun blev selvfølgelig opmærksom på vores tilstedeværelse.
– I må gerne se, hvis I vil, smilede hun imødekommende.

Så det gjorde vi, og hun havde faktisk tegnet 4-5 andre skitser af den samme figur. På dem alle, lignede det rigtig godt, men også på dem alle var pikken væsentlig større end på statuen.

– Du er smadder dygtig, sagde jeg, men Anja var mere direkte.
– Hold da kæft, de er gode! Men har du ikke tegnet tissemanden større, end den er i virkeligheden? spurgte hun.

– De er bare SÅ små på statuerne.
– Ja, sagde jeg, men til gengæld er de hårde hele tiden.
Det grinede vi så lidt af.

Det endte med, at Anja og jeg spurgte, om hun ikke ville med hen og ha? en kop kaffe, og det ville hun gerne. Hun hed Mette, og hun var pæredansk, men hun var adopteret fra Korea, da hun var spæd.

Vi snakkede lidt om, hvad vi lavede, og på et tidspunkt spurgte Anja, om hun aldrig tegnede efter levende modeller.

– Det er svært at få levende modeller til at stå nøgen, eller også koster de for meget. Det har jeg ikke råd til som studerende, sagde hun.
– Du kunne da godt tænke dig at stå model, kunne du ikke, spurgte Anja mig, fuld af entusiasme.
– Det tror jeg nu ikke, jeg er så god til, sagde jeg tøvende.

Jeg så det for mig. Jeg skulle stå – splitternøgen – i en eller anden forvreden situation, mens Mette tegnede og Anja lå ovre på sofaen og vred sig af grin.

– Jeg kan tegne jer begge to, tilbød Mette. Men det koster altså 500 kroner.
– Top, sagde Anja. Og til mig sagde hun, at det så var min fødselsdagsgave.

Nå, jeg valgte at følge med og se, hvad der skete. Det endte med ikke at koste os en øre men derimod at gi? os en fed sexoplevelse. Men det havde jeg slet ikke haft i tankerne endnu. Jeg ved, at Anja heller ikke havde.

Og Mette? Mon dog! Det var vist bare noget, der udviklede sig. Men vi tog hjem til os, Anja var i spenderhjørnet, men hun er også den, der tjener flest penge, så hun gav en taxa. Vi kom hjem til vores lejlighed og gik op på 3. Sal.

– Hvad nu? spurgte Anja.
– Ja, nu skal I jo have tøjet af. Det var da meningen, at I ville tegnes nøgne, ikke?
Anja tøvede ikke, det gjorde jeg derimod.

– Vil det hjælpe, hvis jeg også er nøgen, mens jeg tegner jer, sagde Mette med et sødt mil, mens jeg kunne se, at hun morede sig over min generthed.
– Helt afgjort, sagde jeg i den tro, at så var der nok slet ingen af os, der endte med at tage tøjet af.

Dér tog jeg fejl. Tværtimod. Vi stod alle 3 splitter ragende nøgne kort efter, hvorefter Mette satte sig rank op i vores spisestuestol med skitseblokken i skødet. Hun så sød ud.

Hendes hud var nærmest lidt honningfarvet, og hun havde små søde bryster med bittesmå, helt mørkebrune vorter. Hendes lange sorte silkehår faldt ned over hendes skuldre og dækkede delvis det ene bryst. Jeg nåede at se, inden hun tog blokken i skødet, at hendes mis var lige så sort.

– Hvordan skal vi stå? spurgte Anja.
Mette begyndte at kommandere rundt med os, og hun kom også hen og rettede på os. Hun ville ha? at vi skulle stå i en øm omfavnelse, hvor min ene hånd var på Anjas bryst, og Anjas hånd til gengæld var på min hofte.

Det var alt sammen meget godt. Men der var ikke meget statue over min pik. For den begyndte sgu pludselig at rejse sig i protest. Lige så stille blev den stiv, indtil den stod halvstrittende og pegede lige mod Anjas maveskind.

Anja begyndt at fnise. Mette tog det helt cool, men indvendig har hun helt sikkert været ved at boble over af grin.

– Det er fint, det dér. Hold den lige dér! sagde hun, mens hendes pen begyndte at skratte hen over papiret.

Hun havde fortalt os, at hun først tegnede stregerne og konturerne løseligt op med en pen, og derefter udfyldte hun flader og lagde skygge på med en eller anden slags farvestift.

Men nu tog Anja i stedet lige om min pik. Mette havde ellers sagt, at vi ikke måtte røre os. Men det lod til, at hun nu havde fået en anden idé.

– Ved I hvad? Jeg laver nogle sanselige croquis-tegninger, som jeg så kan tegne videre på senere. Nogen erotiske motiver. Så bare gør, som I har lyst til. Som I ville gøre, hvis jeg slet ikke var her.

Det var igen Anja, der førte an. Hun begyndte at kysse mig, samtidig med at hun masserede min pik så den blev helt stiv.

Mettes kulstift krattede som en rasende på papiret. Det tog hende ikke mere end et minut at lave en tegning. Hun flåede papiret af, smed det ned på gulvet, og jeg kunne tydeligt se, hvad det forestillede derfra, hvor jeg stod.

Det var, som om det var startsignalet til noget nyt, at hun var startet på et friskt stykke papir, for nu faldt Anja på knæ foran mig og tog min pik i munden. Hun forholdt sig forholdsvis rolig, indtil Mette havde flået også dette papir af og ned på gulvet.

Der var ingen tvivl. På få sekunder havde hun tegnet en fyr med en pikslikkende pige på knæ. Det var vist det, de lærte på tegnekurserne: At fastfryse et motiv på kun 60 sekunder, og så kunne der altid arbejdes videre med det bagefter.

Jeg følte, at jeg også måtte gøre noget. Jeg lade mig på knæ bag Anja, der stadig lå på knæ nede på gulvet. Jeg tog om hendes bryster og kyssede hendes hals, samtidig med at jeg stak en hånd ind mellem hendes ben.

Til ære for Mette holdt vi stillingen i et minuts tid, men min hånd i hendes fisse var nu ikke helt rolig. Den gned lifligt rundt omkring hendes våde kilder.

Nu pressede Anja mig ned på gulvet, så jeg lå fladt på ryggen. Derefter besteg hun min pik med benene overskrævs på mig, mens hun havde ansigtet vendt mod Mette.

Mette tegnede som en gal, men det virkede, som om hun ikke kunne sidde helt stille. Det varede da heller ikke længe, førend hun lod tegneblok være tegneblok og i stedet kom hen imod os. Anja, der stadig sad og red på min pik, rakte imødekommende armene ud imod hende.

Og Mette gjorde gengæld ved at kæle for hendes bryster med den ene hånd og hendes fisse med den anden. Jeg kunne mærke Mettes lille hånd nede ved fissen, hvor min pik langsomt gled ind og ud af min kærestes fisse.

Det meste foregik foran Anja, og da hun havde ryggen til mig, kunne jeg ikke fuldt ud nyde synet. Så jeg foreslog Anja, at hun vendte sig rundt, så hun i stedet sad med ansigtet vendt mod mit ansigt.

Det klarede hun uden at miste kontakten med min pik, og nu var der kun et sted at sætte sig for Mette, hvis hun stadig ville sidde og rage på Anja. Nemlig på mit ansigt.

Jeg trak den lille silkebehårede skønhed ned over mig, og hun skrævede villigt hen over mit ansigt og sænkede sin lille fisse ned over min mund. Samtidig begyndte Anja og hende at kysse hinanden, sådan rigtigt. Dybt, fransk, med tungen og det hele.

Jeg vidste, at Anja før havde haft sex med andre piger, men det var første gang, at vi gjorde det sammen. Mette virkede egentligt mere interesseret i Anja, selv om hun havde siddet og tegnet tissemænd inde på Glyptoteket.

Men det var min tunge, der gav hende orgasme, forbavsende hurtigt, hun må have været liderlig hele dagen for at eksplodere så hurtigt. Hendes spæde krop roterede rundt på mit ansigt, samtidig med at hun hold Anja hårdt i den ene hånd, da orgasmens himmelske rystelser væltede ind over hende.

Hun var netop stået af mit ansigt, da jeg fyrede min ladning af op i Anjas kusse. Anja sank udmattet sammen, svedig og glad, og bøjede sig helt ned over mig og begyndte at kysse mit ansigt og mine skuldre.

Jeg gjorde hende færdig med fingrene, og det var først, da også hun var kommet, at vi bemærkede, at Mette igen sad og tegnede. Den tegning fik hun bedre tid til. Jeg tror, vi lå i godt ti minutter og kom til os selv mens vi langsomt kærtegnede hinanden. Ingen af os sagde et ord.

– Så, nu er den færdig, sagde Mette og rev papiret af blokken. Gir i en kop te?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *