Nattevagt på centralen

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

For få år siden, var jeg ansat på en taxacentral i provinsen. Jeg var nattevagt, og var i hverdagene alene fra klokken 22 til klokken 06. Tit og ofte var der ikke meget at lave, kun en sjælden gang i mellem ringede en fulderik, for at få en taxa fra et værtshus.

Jeg var dengang i midten af 20erne, og egentlig var jeg ret glad for mit job. Jeg kunne sidde der, og lade tankerne få frit løb, i fred for andre mennesker. Dog skulle jeg tit have kontakt med chaufførerne over radioen, men de kunne ikke se mig, og jeg ikke dem.

Hver onsdag og søndag nat blev kontoret gjort rent. Det var sjældent den samme ”rengøringsperson” to gange i træk. Et par måneder efter, at jeg havde fået nattevagten fast, ansatte chefen dog et nyt rengøringsfirma. Det var et mindre selskab, og da rengøringen kun kunne foregå om natten på vores kontor, måtte ejeren selv klare tjansen.

Nu havde jeg jo ikke alle nattevagterne, kun fem per uge. Nogen gange havde jeg fri i weekenderne, andre gange i hverdagene. Kort tid efter, at det nye rengøringsfirma var startet, havde jeg en uge fri både søndag og onsdag, og havde derfor ikke været til stede da rengøringsmanden kom forbi.

Da jeg kom på arbejde torsdag aften glædede jeg mig til en lang og rolig nat. Det var i midten af januar, og folk havde ingen penge. Det kunne heldigvis mærkes, og jeg havde stort set kun en bunke forudbestillinger at fordele. Omkring klokken 0230 sad jeg og kedede mig, min kæreste havde skrevet et par ophidsende SMSer, bare for at tirre mig. Det var særligt irriterende, fordi vi ikke boede sammen, så jeg kunne ikke engang få lettet liderligheden når jeg kom hjem. Han havde skrevet om, hvordan han havde lyst til at slikke mig langsomt og blidt, hvorefter han ville tage mig hårdt bagfra. Ikke lige hvad jeg havde behov for at høre.

Han havde tændt mig, ingen tvivl om det. Pludselig slog det mig, jeg var alene de næste tre en halv time. Jeg sad lidt, og overvejede situationen. Ingen ville opdage det, hvis jeg hurtigt gav mig selv en smule forløsning. Hvis telefonen ringede ville jeg have nok selvkontrol til at tage den, og lyde helt normal.

Jeg tog en hurtig beslutning, åbnede mine jeans og trak dem og mine trusser ned. Jeg var allerede meget våd, bare ved tanken om, hvad min kæreste havde skrevet.
I starten lod jeg mine fingre spille blidt henover min klit, snart blev det dog mere aggressivt. Den anden hånd fandt vej ned til den ene brystvorte, som allerede var stiv, som kom jeg lige udefra. Mens jeg sad der, med det ene ben oppe på mit skrivebord, og tilfredsstillede mig selv, havde jeg ikke hørt hoveddøren gå op. Men pludselig hørte jeg et stille host. Jeg kiggede hen i mod døren ud til gangen. Der stod han, vores rengøringsmand. Med et smørret grin om læberne.

Jeg væltede ud af stolen, ret uelegant, med bukserne liggende på gulvet og fingrene smurt ind i fissesafter kunne jeg næppe finde en brugbar undskyldning.

Angreb er selvfølgelig det bedste forsvar, så jeg begyndte at skælde ud, spurgte hvad i alverden han foretog sig der på en torsdag. Han grinede bare af mig, og da jeg tav fortalte han mig, at han havde en aftale med min chef om, at han kunne komme på de dage han havde lyst, så længe han kom to gange om ugen, og med tre dages mellemrum.

Det kunne jeg jo ikke så godt sige noget til. Jeg havde i hvert fald ikke lyst til ringe til min chef og spørge.
Han kiggede på mig, sådan vurderende, og spurgte pludselig, ”hvad får jeg for ikke at fortælle alle dine kolleger om det her?”
Panikken greb mig, han ville vel for helvede da vel ikke fortælle det til nogen. Meget rød i hovedet svarede jeg, ”det ved jeg ikke, vil du ikke nok lade være med at sige det til nogen?”
Han gav mig elevatorblikket. Stoppede ved mine bryster, som er meget store, hans blik blev hængende ved dem.
”Jeg synes du skal tilfredsstille mig. Så vil jeg overveje, om jeg vil tie stille…” Jeg havde gættet, at det var det han var ude på, men havde håbet, at jeg tog fejl. Jeg overvejede de forskellige konsekvenser, og indså, at jeg var nødt til at gøre som han sagde.

Jeg nikkede fåret, og sagde, at jeg nok skulle gøre som han sagde. Han bad mig klæde mig helt af. Jeg er lidt buttet, så jeg følte det meget ubehageligt at stå der splitternøgen foran en fremmed mand. Han åbnede sine egne bukser og hev en kæmpe pik frem, hvordan der havde været plads til den i hans bukser havde jeg svært ved at forstå.

”Ned på knæ, du skal sutte den.” Jeg lagde mig på knæ foran ham, og begyndte at sutte på hovedet. Ikke nok med, at den var kæmpestor, jeg har også en meget lille mund, så det var svært at få mere end lige hovedet indenfor.

Jeg har altid elsket at sutte pik, men jeg foretrækker at vælge de pikke jeg skal sutte selv. Derfor har jeg også vænnet mig til at sutte store pikke, det tager lidt tid, men så kan jeg også få rigtigt meget ind i munden. Jeg kunne godt regne ud, at det skulle være så godt som muligt, hvis han skulle holde kæft, så jeg lod min tunge spille på undersiden, lige på strengen. Mens jeg omsluttede så meget som jeg kunne med mine læber. Hans store pik nåede dybere og dybere ind i min mund, han bevægede sig i takt, det gik hurtigere og hurtigere. Jeg var lige ved at håbe, at nu kom han, men lige inden, trak han sig ud af min mund. Jeg blev lidt skuffet, for jeg havde næsten overbevist mig selv om, at jeg kun behøvede at sutte ham.

Han kommanderede mig op at stå, og at blive stående stille i den position. Han tog fat i mine brystvorter, bege to på samme tid, de var ikke længere stive. Han lagde hårdt ud, og trak, nev og bed i dem. Det gjorde ondt, og jeg klynkede lidt af smerte. Han var ligeglad. Efter hans hårdhændede behandling fortsatte han lidt blidere, suttede ret voldsomt på dem, som om de var pikhoveder, der var ved at komme. Jeg prøvede hårdt på at virke upåvirket, men det kildrede overalt, og jeg vaklede en smule.

Han stak en hånd ned mellem mine ben. Mærkede efter om jeg var våd. Der var ikke meget af den oprindelige liderlighed tilbage, men behandlingen af mine bryster havde alligevel gjort, at jeg stadig var en smule fugtig.

”Læg dig med overkroppen henover bordet.” Jeg gjorde som han sagde. Så snart jeg lå der mærkede jeg et hårdt slag i røven. Det brændte, men jeg havde aldrig haft noget i mod det, når det var en kæreste, der gjorde det. Dog slog de sjældent så hårdt, og samtidigt var det ikke tvang. Jeg peb en smule, både over smerten, men også på grund af chokket. Det resulterede i endnu et slag, og endnu et. Han blev ved i et par minutter. Endnu en gang mærkede jeg hans hånd i min fisse, denne gang var jeg knastør. Jeg prøvede at tænke på ting der kunne ophidse mig, så jeg kunne få det overstået, men intet hjalp.

Så kunne jeg høre ham spytte, endnu en gang var hans hånd mellem mine ben, denne gang med spyt på. Han smurte min fisse ind i sit spyt, hvorefter han begyndte at presse sit store lem op i mig.

I starten gjorde det afsindigt ondt, han var ligeglad og fortsatte ufortrødent. Pressede sin kæmpepik op i min fisse. I mens fik jeg flere slag i røven. Jeg lukkede øjnene og forsøgte at forestille mig, at det var min kæreste. Lige pludselig tog han fat i begge mine brystvorter, og masserede dem blidt, mens han pressede pikken i bund. Jeg skreg da den nåede i bund. Men derefter var det ikke så slemt. Han nulrede mine brystvorter mens han kneppede mig bagfra. Lige så stille blev jeg mere og mere våd. Og pludselig gled han ind og ud, som havde han aldrig lavet andet. Jeg fik det ene slag i røven efter det andet. Og det eneste jeg kunne tænke på var, at han ikke måtte stoppe, jeg ville have mere af den kæmpepik der bankede ind og ud af min fisse, og flere slag i røven. Pludselig hørte jeg mig selv råbe, ”knep mig med din store pik, knep mig, knep mig, knep mig.” ”Nå…nu vil du gerne have den, din lille luder…så skal du satme få den.”

Han kneppede videre, og jeg kunne mærke, at der ikke ville gå lang tid før jeg kom. Pludselig kunne jeg mærke en finger i mit røvhul. Så to. Og nu tre. Jeg var jomfru i det hul, og det gjorde faktisk lidt ondt, men jeg var så liderlig, at det samtidigt var voldsomt ophidsende.

”Ja, ja, jajajajaja….jeg kommer…bliv ved….” Men han blev ikke ved, med ét trak han sig ud. ”Så min pige, nu skal du få pik, så du aldrig glemmer det.” Hvorfor fanden stopper du så, tænkte jeg, havde helt glemt, at jeg gjorde det her under tvang. Jeg stod der, fuldstændigt blottet, hamrende liderlig, og så stoppede han bare!!!

Så kunne jeg mærke hans pik nærme sig igen, men denne gang pressede den ikke mod min drivvåde fisse. I stedet pressede det kæmpestore pikhoved mod mit røvhul. Jeg gik i panik, prøvede at vride mig ud under ham, men han holdt godt fast. ”Så, så lille tøs, nu skal du have den i røven…bare rolig, det gør kun ondt et øjeblik.” Han pressede hele hovedet ind i et hug, jeg skreg. Tårerne trillede ned af mine kinder. Hans ene hånd var på vej op i min fisse, han fingerkneppede mig mens hans pik langsomt gled længere ind i mit røvhul. Lige så stille vænnede jeg mig til følelsen. Hans pik blokkede mit bagerste hul ud, og hans hånd bearbejdede min fisse. Pludselig kunne jeg mærke hans nosser mod min fisse. Han var nået helt ind. Han stod stille i et kort øjeblik. Så trak han sin hånd til sig. Og begyndte at bevæge sig ind og ud, meget langsomt. Så lidt hurtigere. Med ét pulede han løs i mit lille røvhul. Hans store pik bankede ind og ud af min røv, og jeg skreg, først af smerte, så af velvære. Det var helt afsindigt, en fantastisk følelse, smerte, lyst og velvære på én gang. Han tog fat i mine brystvorter, og trak sig frem og tilbage i dem. Det gjorde ondt på den gode måde.

Nu var jeg endelig ved at nå mit klimaks for tredje gang denne aften. Men denne gang fik jeg lov at komme. Jeg råbte, og skreg, og græd. Det var en fantastisk orgasme, da jeg få sekunder mit eget klimaks kunne mærke ham skyde sin sperm af oppe i mit røvhul, kom jeg endnu en gang. Efter han selv var kommet blev han ved med at kneppe min røv i flere minutter efter, han blev ikke slap, men fortsatte så stor og voldsom som før. Jeg bankede min røv imod hans pik, indtil vi begge kom én gang til, samtidigt.

Bagefter trak han bare sine bukser på, og sagde, at min lille hemmelighed var sikker hos ham.

Da han havde gjort kontoret rent, og skulle til at gå, kiggede han på mig, og med et glimt i øjet sagde han ”vi ses i næste uge.”

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *