Min vilje hendes lov

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det hele startede en julidag i 2003, hvor jeg var ude og gå en lang tur.

Jeg skulle på et tidspunkt slå en streg, og gik diskret ind bag en have for at gøre det.

Da jeg var færdig, kiggede jeg bagud for at se, om der var nogen der havde bemærket det indefra huset. Da var det, at jeg at fik øje på en nøgen krop der bevægede sig bag et af vinduerne.

Nu plejer jeg ikke at kigge ind gennem andre folks vinduer, men min nysgerrighed fik mig til at liste mig nærmere vinduet, der stod på klem, så jeg også kunne høre hvad der foregik, og der fik jeg mig noget af en overraskelse.

Inde i soveværelset lå 2 kvinder i starten af fyrrerne og elskede.
Det var i sig selv utroligt erotisk, og jeg tog mit videokamera op og begyndte at filme seancen. Det var et par kønne piger, den ene lang rødhåret med en stor barm, og den anden en lille mørkhåret med små bryster.
Der blev gnubbet og slikket fisse til den store guldmedalje, og kvinderne stønnede og vred sig.
Jeg fik filmet det hele, og skulle til at luske af, da de var færdige, da noget af det de begyndte at snakke om fik mig til at blive.

Jeg kunne på samtalen forstå, at de var svigerinder, og at de var bange for, at deres mænd eller andre skulle få nys om hvad de foretog sig. De aftalte at holde tæt om deres affære af frygt for, hvilke konsekvenser det ville få for dem, hvis de blev opdaget.

Da de rejste sig for at tage tøj på, skyndte jeg mig væk, før end de skulle få øje på mig.
Jeg noterede mig adressen og skyndte mig hjem og åbnede min computer.
Jeg gik ind på Internettet og fandt ud af, det var en Hans og Jytte Glarknop der boede på adressen.
Hans Glarknop kendte jeg fra avisomtaler, som direktør for byens største advokatfirma og fremtrædende folketingspolitiker.

Jeg gik et par dage og tænkte hvad jeg skulle bruge min videooptagelse og viden til. Jeg havde endda forespurgt hos mine venner om de kendte noget til parret, hvilket nogle af dem gjorde.

Det viste sig at Jytte Glarknop var en arrogant kvinde, som var meget lidt afholdt. Hun behandlede alle som skidt, fordi hun var blevet velhavende gennem sit ægteskab, og det på trods af, at hun selv ikke havde nogen uddannelse og kom fra et almindeligt arbejderhjem.

En plan begyndte at tage form. Jeg havde en lejlighed i København, som jeg havde haft lejet ud, efter at jeg var flyttet fra byen.
Den ville jeg bruge som base for den djævelske plan, som jeg havde fået brygget sammen.

Jeg købte en stjålen telefon med taletidskort fra en hæler jeg kendte.
Jeg fik brændt 3 cd”er med min videooptagelse.
Nu var min plan klar til at begynde.

Næste morgen stod jeg på vejen og ventede til Hans Glarknop tog af sted klokken 8.32.
Jeg havde kommet gel i mit hår samt affarvet det og redt det helt tilbage.
Tillige havde jeg klistret et lille overskæg på overlæben, så jeg var helt ugenkendelig.
Da han var kørt af sted i sin Mercedes, gik jeg forbi deres postkasse og smed en kuvert i.
Bagefter satte jeg mig ind i min gamle Ford Escort og begyndte at køre.

Kl. 9.05 sad jeg i min lejlighed i København, hvor jeg tog min mobiltelefon og ringede til Jytte Glarknop”s mobiltelefon.
Jytte Glarknop”s stemme svarede i den anden ende “Hej skat, det var ikke længe du kunne undvære mig.” “Jeg er ikke din mand, gå ud og tøm postkassen. Jeg ringer igen om et kvarter” Efter et kvarter ringede jeg igen.
“Hvad er meningen, jeg finder mig ikke i…..” “Kæft og hør efter. Hvis ikke du gør som jeg siger, så sender jeg en kopi af cd”en til din mand, dine venner, din datter på efterskole, samt lægger filmen ud på Internettet”.
Der blev stille i den anden ende af telefonen.
“Hvis du gør som jeg siger, får du filmen, når ugen er slut, og samtlige kopier jeg har, hvis ikke….. Ja, så ved du hvad der sker”.
“Er det penge du vil ha ?,”” snerrede hun i den anden af røret.
Jeg slog en hånlig latter op “Nej jeg vil sgu ikke have dine rådne penge., næh jeg vil have noget af det, du åbenbart er god til”.
“Hvad? ” lød det tøvende fra hende.
“Du skal ikke spørge, tag ind til København på værtshuset Frillen på Østerbrogade. Gå ud på dametoilettet bag cisternen ligger der en kuvert til dig. Vær der om 1 time, ellers ., og for resten tag din korte grønne sommerkjole på, som du var så god til at tage af på filmen”, lo jeg hånligt.

Jeg smækkede røret på, og parkerede bilen ud for værtshuset.
Nu var værtshuset Frillen et snusket sted, og indenfor sad 3 rockere ved et bord, mens der var 5 andre suspekte mænd som enten sad ved baren eller rykkede i de opstillede spillemaskiner.

Efter at have afleveret kuverten ude på dametoilettet, satte jeg mig ved et bord med en øl.

En lille time efter, mens jeg var i gang med min anden øl, trådte Jytte ind ad døren iført sin korte let gennemsigtige grønne sommerkjole.
Hun var nød til at spørge bartenderen om vej til toilettet, og de fleste mænd vendte sig om for at se, hvorfor en kvinde der frivilligt besøgte sådan et værtshus.

5 minutter efter kom hun ud igen, helt hvid i hovedet, satte sig ved baren og bestilte 2 stk femdobbelte rom og cola, som jeg havde beskrevet at hun skulle, samt taget sin bh og trusser af.

Bartenderen studsede lidt ved bestillingen, og det samme gjorde de fleste af mændene.

Hun havde nu ½ time til at drikke sjusserne i.

Et par af mændene prøvede at komme i kontakt med hende, men blev fornærmet afvist af hende.

Da der var gået 20 minutter skulle hun på toilettet igen, og mens hun på usikre ben og med bartenderens og de andre gæster gloende efter sig, gik jeg op til baren og listede 2 drugpiller ned i hendes halvfyldte glas.
Jeg bestilte en øl mere og satte mig ned ved mit bord.

2 minutter efter kom hun tilbage, skævende til sit armbåndsur begyndte hun at drikke resten af glasset.
I de næste 10 minutter sad jeg og iagttog hende. Hun var ved at være svimmel af sjusserne og de drugpiller som jeg havde givet hende.

Jeg tog mine nyindkøbte spionbriller på, der var en lille optagelinse for enden af den ene brillestang, og en mikrofon for enden af den anden.

Jeg tog min øl og satte mig op til baren ved siden af hende, og spurgte om jeg ikke måtte købe en sjus mere til hende.
Hun prøvede at sige nej, men det blev mere til noget mumlen, og jeg sagde: “Tjener kan vi få en sjus mere til damen”.
Bartenderen kiggede på Jytte, men da hun i sin omtågede tilstand ikke kunne sige fra, skænkede han en sjus mere op til hende.
Mens hun kiggede over mod døren, antageligt fordi hun gerne ville ud, listede jeg en drugpille mere ned i hendes glas, mens jeg prikkede til hende og sagde “skål”, mens jeg løftede min egen øl.

Hendes øjne kørte rundt i hovedet på hende, og jeg løftede hendes arm med sjusglasset op til hendes mund.
Bartenderen grinede til mig, og de andre kunder gloede også efter hvad der skete. Hele værtshuset fulgte spændt med i hvad der foregik oppe ved baren.
Hun drak hele glasset i en køre uden at sanse, hvad hun gjorde.
“Du er godt nok tørstig” sagde jeg, mens jeg lagde min ene hånd på hendes lår.
Hun sansede ikke at gøre noget ved hånden, hvis hun i det hele taget havde registreret det, men kiggede bare tomt på mig.
Jeg strøg hånden bagud på hendes lår så den gled ind under hendes kjole, på den måde blev det synligt for alle bagved os, at hun ingen trusser havde på.

Med mit ene knæ og den anden hånd spredte jeg nu hendes knæ, hvorefter jeg stak hånden op til hendes fisse. Jeg stak 2 fingre ind i hendes våde fisse og bukkede dem rundt så jeg kunne mærke hendes skamben. Derefter begyndte jeg at køre hende frem og tilbage med mit greb i hendes fisse.
Hendes kæbe faldt ned, og hun kiggede tomt på mig i hendes nu totalt omtågede tilstand, mens jeg med mine fingre i hendes fisse flyttede hende helt ud til kanten af stolen.
Jeg tog nu min tomme ølflaske og stak den op i fissen på hende, og begyndte at køre den frem og tilbage. Samtidigt flyttede jeg den anden hånd op og begyndte at gramse på hendes bryster.

Alle i værtshuset fulgte nu med i, hvad der skete, og flere grinte smørret, mens de tog sig til skridtet for at rette på deres pik, som sikkert havde vokset en del af det show, vi opførte oppe ved baren.

Jeg tog flasken ud af hendes fisse, og tog fat i hendes arm, og hev hende op mens jeg sagde:

“Du trænger nok til at komme på toilettet”.

Mens vi slingrede hen mod toilettet, løftede jeg op i hendes kjole, så alle kunne se hendes bare røv.
Hun troede hun skulle ind på dametoilettet, men jeg trak hende ind på herretoilettet, samtidig med at jeg gav hende et ordentlig klask i røven.
Inde på herretoilettet satte jeg hende på en af pissoirkummerne, tog fat i hendes hår med den ene hånd, mens jeg knappede mine bukser op med den anden.
Min pik var allerede godt stiv, og jeg proppede den uden problemer ind i munden på hende, derefter begyndte at jeg at mundkneppe hende det bedste jeg havde lært.

Hun udstødte nogle gurglelyde efterhånden som jeg kneppede hende længere og længere ned i halsen.
“Kom så din luder, brug tungen, din liderlige hore”, hvorefter jeg begyndte at hive hendes hoved frem og tilbage samtidig med at jeg mundkneppede hende.

Jeg kunne mærke hvordan det begyndte at dunke i mit pikhoved, hvorefter jeg trak min pik ud af hendes mund og begyndte at onanere med den ene hånd, mens jeg holdt hendes hoved oppe med den anden i et godt greb om hendes hestehale.

Spermen kom i fede stråler sprøjtende direkte på hendes ansigt og ind i hendes stadigvæk åbenstående mund. Efter 3-4 sprøjt bukkede jeg hendes hoved bagover og malkede de sidste dråber ned af hendes kavalergang.

Døren til toilettet var gået op, og indenfor stod de 3 rockere som havde overværet den sidste del af seancen.
“Hvad så drenge, der er mere tilbage til jer. Hun vil gerne have mere pik, vil du ikke også, din luder?” sagde jeg, mens jeg hev hendes hoved op og ned som bekræftende nik til mit spørgsmål.
“Der kan I bare se, hun vil gerne have mere, så gå bare i gang” sagde jeg, mens jeg slap mit tag i hendes hestehale. Hun faldt ned på ryggen på gulvet nu hvor jeg ikke længere havde fat i hende, og selvom hun prøvede så kunne hun i sin omtågede tilstand ikke rejse sig.
Rockerne grinede, og den ene lagde sig ned på knæ og begyndte at rage hårdt på hendes store bryster med den ene hånd. “Sikke en billig luder” sagde han, mens han med den anden hånd tog fat i hendes glatbarberede fisse. “Vi skal lære sådan en mær at komme her med sine dyre klæder og spille narrefisse”.

De 2 andre rockere havde allerede smidt bukserne og stod med deres stive pikke fremme. “Når du er så glad for at sutte pik, så får du da en mere at muntre dig med” sagde den ene, mens han lagde sine knæ på hver side af hendes hoved som han løftede af ved hestehalen. “Sut så din luder” sagde han, mens han prøvede at presse sin pik ind i hendes mund.

Hun prøvede at dreje hovedet væk, men han stak hende en syngende lussing med den anden hånd samtidig med at han hev hendes hoved yderligere op.

I det øjeblik hun åbnede munden for at udstøde et skrig, stak han sin pik langt ned i halsen på hende. Han begyndte nu at kneppe hendes mund ved at føre hendes hoved frem og tilbage.
Rockeren, som ragede på Jyttes bryster og fisse, havde efterhånden fået hendes kjole hevet helt af. “Værsgo, så er hun klar til at få noget pik i fissen” sagde han henvendt til sin kammerat, som stod med pikken klar, og jog den ind i hende i et enkelt hug.

Nu fik Jytte pik i hoved og fisse, og i hendes dopede tilstand var hun et nemt og medgørligt offer.

Den sidste af rockerne fik nu smidt bukserne og satte sig på tværs over Jyttes mave med pikken mellem hendes bryster. Han samlede brysterne omkring pikken og begyndte at kneppe hendes patter.

3 pikke gled frem og tilbage mellem mund – patter og fisse. Jeg var glad for mine spionbriller, og at ingen vidste jeg optog det hele.

“Hej vend luderen om” sagde ham der kneppede hende i munden. I mellemtiden var flere af værtshusgæsterne kommet til, og der var efterhånden trængsel på toilettet.

Jytte blev vendt om, så ham der kneppede hendes mund før nu lå på ryggen med Jytte over sig. Ham der havde kneppet hendes patter før, havde opstilling foran hendes hoved med et godt greb om hendes hestehale og pikken dybt begravet i hendes mund.

“Hej, hvad med mig. Hvor kan jeg komme til?” sagde den sidste af rockerne.

“Du kan kneppe hende i røven, hendes fisse er alligevel så slap at den vil have godt af at blive strammet op fra den anden,” grinte rockeren der lå gulvet med Jytte over sig.

Således gik det til at Jytte fik i alle 3 huller, og nogle af de andre gæster ventede bare på at komme til, mens de gned på deres pikke eller kørte den rundt i hendes hestehale eller hænder.

Hun blev gennempulet i de næste 2 timer, og selv bartenderen var ude og få en tur. Flere af dem fik flere ture, og Jytte var klistret ind i sperm i hele hovedet og løbende ned af benene.

Da det var ved at tynde ud i mændenes formåen til at blive ved med at kneppe Jytte, var der nogen der begyndte at kneppe hende med deres ølflasker. De rystede øllen godt først, hvorefter de stak den ind i hendes fisse så ølskummet stod i kaskader ud af hende. Slatterne fra øllerne hældte de ind i munden på hende, og det hele endte med at der var en som begyndte at pisse på hende mens hun lå fuldstændigt sølet ind på gulvet.

Nu var showet ved at være slut, og jeg listede stille og roligt ud af værtshuset, og over til min lejlighed på den anden side af gaden. Derfra kunne jeg et kvarter senere se Jytte Glarknop komme vaklende ud af værtshuset med håret og tøjet i vild uorden, mens hun febrilsk i sin stadig smådopede tilstand prøvede at låse sig ind i sin bil. Jeg stod med et saligt grin om hovedet da hun usikkert kørte derfra i sin Alfa Romeo.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *