En fræk oplevelse med et andet par

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Vi tager ind på en hyggelig lille restaurant og får en dejlig middag med vin til.
Ind imellem spørger du forventningsfuldt om hvad der skal ske. Jeg kigger blot smilende på dig og siger ”Hvem ved?” Under bordet lader jeg min ene fod glide op af dine ben. En fjerlet berøring hvor min fod blot strejfer dine selvsiddende nylonstrømer. Langsomt kan du mærke hvorledes min fod glider længere og længere op, indtil den kommer til indersiden af dine lår. Straks efter flytter jeg foden igen.

Vi drikker vin, snakker og hygger os. Vinen begynder at gøre sin indflydelse på os og hele atmosfæren i den lille hyggelige restaurant gør os opstemte. Samtalen glider ind på sex og hvad vi skal foretage os når vi kommer hjem. Jeg ser dig dybt i øjnene mens jeg kysser dine håndflader. Mine læber strejfer dit håndled og jeg hvisker stille: ”Bare vent min elskede. Der venter en overraskelse!” Da vi kommer ind i entreen tager vi overtøjet af og omfavner hinanden. Blidt lader jeg mine hænder vandre hen over din ryg og din bagdel. Fingrene kærtegner dine balder, det nederste af ding ryg og glider langsomt langs rygraden op til din nakke.

De glider ud over dine bare skuldre og skubber stille dine kjolestropper ud over skuldrene og derved blottes dine bryster. Langsomt og blidt kysser jeg der ned over halsen, læberne strejfer den følsomme hud. Du mærker min tunge mod din hals. Min mund nærmer sig dit ene bryst og du griber fat om min nakke og presser mit hoved ned mod det. Dine fingre nulrer mit hår og du begynder at ånde tungt. Nu omslutter mine læber din ene brystvorte og jeg begynder at suge og sutte på den. Du mærker stadig mine hænder der kærtegner din ryg og dine baller. Langsomt begynder kjolen at falde til gulvet og du står for mig kun iført blonde-bh, en g-streng, selvsiddende strømper og højhælede sko. Du er utrolig smuk og fræk. Jeg begærer dig inderligt, måske endnu mere end da vi mødtes mange år tidligere. Vi ser hinanden dybt i øjnene og vores læber mødes i et dybt og lidenskabeligt kys. Tungerne leger med hinanden og vi presser vore kroppe tæt sammen.

Vore læber skilles og du spørger om du nu må få at vide hvad der skal ske.
Jeg svarer ikke, men ser blot på dig med et frækt blik og siger ”Luk øjnene.” Du lukker dem og smiler forventningsfuldt.

Jeg vender mig om og tager noget op af kommodeskuffen. Du hører tyndt stof der rasler og med ét mærker du et silketørklæde mod dine øjne. Jeg binder det sammen i nakken på dig mens mine fingre kærtegner dig. Du kan ikke se hvad der sker og mine lette berøringer ophidser dig. Du mærker varmen fra min krop der bevæger sig rundt om dig. En læbe strejfer blidt dit bryst, en hånd glider over dine skuldre, fingre der legende bevæger sig over dine balder. Nu står jeg bag dig og du mærker min ånde i nakken. Blidt og dog insisterende fører jeg dine hænder om på ryggen hvor jeg binder dem sammen. Jeg fører dig ind i stuen og stiller dig midt på gulvet. Du hører jeg forsvinder, alle dine sanser er skærpet da du ikke kan se hvad der sker. Pludselig starter blid musik fra stereoanlægget. Jeg nærmer mig igen og gnider min krop mod din. Mærker din varme og din duft af kvinde.

Nu vender jeg dig om igen og betragter dig, mens jeg ganske let lader mine fingre løbe hen over din krop.

Du spørger som sidst, om det er fordi der kommer en mere? Jeg svarer, at det ved man jo ikke! Jeg bøjer mig frem og kysser din hals, din nakke, dine bryster.

Mine læber strejfer nedover din mave, blide berøringer der sender varme gennem din krop. Jeg kan høre at det ophidser dig. Du trækker vejret i små stød. Læberne bevæger sig videre ned over dine lår.

Langsom lader jeg læber og tunge spille hen over indersiden af dine lår. Helt op til skridtet. Tungespidsen glider drillende rundt i kanten af dine trusser.

Pludselig stopper jeg igen, lader et par fingre glide hen til trussekanten og begynder at trække dem ned over dine lår. Dit skød blottes og jeg kan se, at du er fugtig.
Jeg beder dig sidde på den stol, som jeg har sat frem til dig.

Du sidder stille og forsøger at finde ud af hvad der sker. Du kan høre mig gå rundt.
Jeg vender kort tid efter tilbage.

Langsomt lægger jeg mig på knæ foran dig, mens jeg lader mine hænder hvile på det øverste af dine lår. Langsomt skubber jeg dine ben fra hinanden og blotter derved dit skød.
Du mærker min tunge og mine læber mod indersiden af dine lår.
Langsomt glider de højere og højere op mod dit skød.

Du begynder at stønne da du mærker varmen fra mine læber der søger op mod din åbning.
Jeg lader en finger glide op til dine skamlæber og den begynder langsomt at bevæge sig frem og tilbage.

Du er meget våd nu og jeg lader min mund omslutte din åbning. Du gisper da du mærker tungespidsen mod din hårde kilder.

Tungen leger med dig, varierer sin dans mod din elskovsknop. Langsomt og blidt for derefter at skifte til hurtig og mere intensiv dans. Du bliver mere og mere ophidset. Stønner at jeg skal få dig til at komme. Slikke hårdere, men jeg varierer fortsat drillende tempoet. Pludselig mærker du en finger der skiller dine skamlæber og langsomt glider op i dig. Længere og længere op til den er i bund. Tungen spiler stadig hen over din knop mens fingeren begynder at bevæge sig ud og ind af dit skød. Tempoet sættes gradvist i vejret, arbejder sig hen mod klimaks.

Jeg elsker at få dig til at komme. Mærke hvordan dit skød begynder at dunke mod mine læber og tunge. Jeg kan mærke din orgasme og det ophidser mig meget. Da du har sundet dig lidt rejser jeg dig op, løsner dine hænder og beder dig tage kjolen på igen.
Du skulle jo gerne være anstændig når vi har gæster, siger jeg mens jeg fjerner bindet fra dine øjne.

Du stivner og ser dig om.
Ved spisebordet sidder et andet par.
De er på vores alder og begge pænt påklædt.
De kigger på dig og smiler.
Du rødmer og bliver forlegen, men alligevel ophidset over hvad de har set.
Vi sætter os op til bordet og nyder et glas vin sammen med dem. Stemningen er god og efterhånden bliver det til et par flasker der glider ned.

Snakken går og vi falder godt i hak med dem. Jeg kan se på dig, at du stadig er både lidt forlegen og ophidset over det de har været tilskuere til, men jeg kan også se at du finder manden interessant og tiltrækkende.

Under bordet mærker du min hånd på dit skød. Du mærker varmen og mine fingre der presses ind mellem dine lår. Du spreder benene og kigger op på mig.
Pludselig er der en der foreslår, at vi skal spille strippoker. Da stemningen er høj og vi alle er opstemte, er alle med på ideen.

Som spillet skrider frem, forsvinder mere og mere tøj fra deltagerne. Alt foregår i en afslappet og glad atmosfære.
Kort tid efter er vi alle halvnøgne.
Pigerne i frækt undertøj og mændene i stort set ingen ting.
Vi laver om på reglerne så den der taber skal lave et frækt “show” for de andre.
Stemningen er efterhånden mættet med erotik.
Efterhånden begynder showene at indeholde strejf af onani ligesom andre medspillere inddrages i showet i stadig stigende grad.

Det bliver efterhånden sværere at koncentrere sig om spillet. Til sidst er den anden kvinde og jeg nøgne og den afgørende hånd skal spilles mellem dig og den anden mand.
I stirrer intenst på hinanden. Kort byttes og du sidder med en god hånd, men da kortene lægges på bordet må du alligevel indse at du har tabt. Du rejser dig grinende, kigger på mig og går over til den anden og siger: ”Så har jeg kun trusserne tilbage. Du må selv tage dem af mig!”.
Han kigger op på dig. Smiler og lader sine hænder glide op ad dine lår til de når trusserne. Et par fingre glider indenfor og krænger dem blidt ned over dine balder. Håndflader og fingre strejfer undervejs din mis. Du står nøgen foran os.

Æggende går du tilbage og sætter dig på mit skød. Jeg mærker varmen fra dig mod min krop og vi kigger over på de andre.

Vi ser hvordan hun glider ned på knæ foran ham, ser hvordan hendes læber stille nærmer sig hans erigerede lem. Tungen kommer frem og hun begynder at slikke hans lem. Læber omslutter han penishoved og han glidere længere og længere ind i hendes varme mund. Hans hænder kærtegner hendes nakke og hår, medens hun sutter og slikker.

Med ét stopper hun og de glider ned på gulvet sammen, de vender sig og lægger sig i en 69″er. Begraver hovederne i hinandens kønsdele.

Det ophidser os meget og du fører os over til sofaen.
Her begynder du at kæle for mig. Dine fingre leger blidt med mine spændte kugler og min hårde elskovsstang. Fingrene omslutter roden og begynder at massere. Vore læber mødes og mens dine fingre glider frem og tilbage kysser vi hinanden lidenskabeligt. Tungerne leger og vores munde suger sig til hinanden. Du stopper og bøjer dig ned over mig. Jeg mærker varmen fra din ånde mod mit lem. Jeg ser hvordan dine læber skilles mens du slikker dig om munden. Så sker det! Du tager mig i munden og sutter og slikker det bedste du har lært. Tungen danser rundt om min stav mens dine læber glider op og ned over stangen. Indimellem stopper du og bruger kun tungen.

Jeg nyder det. Elsker at mærke dine hænder og dine læber på min krop. Jeg lukker øjnene og nyder følelsen af dit intense arbejde. Du fortsætter og bringer mig tæt til klimaks, men hver gang du kan mærke jeg er ved at komme stopper du op. På et tidspunkt kigger vi begge over på de andre.
De er begyndt at elske på gulvet. Vi ser hvordan han ligger på knæ bag hende og fører sit lem ud og ind af hende. Det glinser af væde og det er tydeligt at de begge nyder det. Hendes ene hånd glider bagud og finder vej til kilderen. Vi kan både se og høre hvor ophidsede de begge er.
Det er utroligt frækt at se på. Vi glemmer helt at kæle for hinanden.

Pludselig kigger de over på os og spørger om vi vil være med.
Du kigger lidt på mig og svarer ja.
Vi går over til dem og han trækker sig ud af hende. Han ser smilende på dig og tager blidt din hånd. I står nu tæt sammen og hans hænder glider kærtegnende ned over din krop, udforskende og blidt mærker du hans hænder og fingre ned over din ryg, ned til dine balder. Han krammer dem og trykker dig ind til sig. Du fører din ene hånd ind imellem jer og griber fat om han penis. Masserer den blidt og stille. Det ophidser dig meget at have en anden mands lem i hånden. Du kan mærke hvordan det banker og er hårdt mellem dine søgende fingre.

Kvinden er kommet hen til mig og jeg stiller mig bag hende. Mærker hvorledes hun presser sin bagdel mod mit stive lem, der finder vej til revnen mellem hendes faste balder. Mine hænder glider om foran hende og fingrene glider op til hendes bryster. Kniber let i vorterne der rejser sig ved berøringen. Hun tager mine hænder og trykker dem hårdt mod brysterne. Læner hovedet bagud mod min skulder mens hun bevæger bagdelen i roterende bevægelser.

Efter et stykke tid stopper I piger, ser på hinanden og uden yderligere ord lægger I jer på knæ foran os.

I tager hver en pik i munden og begynder at sutte.
Man kan virkelig se på jer at I nyder at slikke og suge. Indimellem ser I på hinanden og pludselig tager du hans lem ud af munden. Rækker det ligesom over imod den anden.
Hun slipper min pik og kommer over til jer.

Nu ligger I begge på knæ foran den anden og i skiftes til at tage ham i munden. Jeres tunger spiller hen over stangen på hver sin side. Leger med ham og driller samtidig hinanden lidt.
Jeg stiller mig om bag jer og mine hænder vandrer hen over jeres kroppe. Hænderne vandre hen over ryggene, kærtegner balder og indersiden af jeres lår. I mærker mine fingre mellem jeres ben og i spreder dem let begge 2. Du mærker hvorledes min ene finger glider op af dine lår helt op til skamlæberne som jeg forsigtigt skiller fra hinanden. Min finger bliver våd af dine safter og den begynder at massere din kilder. Du stønner og tager ham i munden igen. Lader din tunge spille hen over hovedet, du kan mærke hvordan det rykker i ham og samtidig føler du hvordan min finger gør sin virkning på dit venusbjerg. Min behandling for dig til at opgive at gøre mere ved ham og du overlader hans pik til den anden.

Du mærker nu hvordan min finger glider op i dig, langsomt, langsomt til den er helt oppe i dig. Din bagdel bevæger sig roterende og du kigger over på den anden kvinde. Du kan se, at jeg giver hende samme behandling. I begynder begge at slikke ham igen og stopper først da han er lige ved at komme. I vender jer om mod mig og nu er det min tur. Du kigger mig dybt i øjnene mens du tager fat om mit stive lem. Din anden hånd glider om bag kvindens nakke og du presser hendes ansigt hen mod min pik. Hun åbner munden og suger mig langt ind. Hele tiden ser vi hinanden i øjnene.

Efter et stykke tid skubber du hende væk og nu tager du mig i munden.
I skiftes til at sutte og slikke mig. Jeg mærker blot tunger og læber overalt på min pik og mine kugler. Det er utrolig frækt.

Du lægger dig nu på alle fire og stikker enden lige i vejret.
Opfordrer den anden til at trænge ind i dig.

Han stiller sig bag dig og du mærker varmen fra han krop, da han nærmer sig din bagdel. Forsigtigt lader han sit penishoved berøre dine skamlæber. En fjerlet berøring, da han lader hovedet cirkle lige unde for din våde åbning.

Du rykker bagud med enden for at få ham ind, men han fjerner sig blot lidt.
Driller dig.

Pludselig støder han hårdt op i dig og du gisper, da du mærker hans store lem fylde dig ud. Han er trængt helt i bund i dig og du nyder følelsen af den fremmede mand dybt inde i dig. Han tager fat om dine hofter og presser sig mod dig. Jeg stiller mig foran dig med mit erigerede lem pegende stolt ud i luften. Hullet glinser af mine safter og du ser hvordan hovedet nærmer sig din mund. Du stikker tungen frem og væder dine læber, ser frem til at tage mig i munden. Nu mærker du det varme kød mod dine læber og du lader tungen glide hen over den mens du mærker min ene hånd tage fat om din nakke. Blidt presser jeg dit hoved ind over mig og du nyder nu følelsen af et kraftigt lem inde i dig og en stiv pik i munden, noget du længe har drømt om.

Du sutter og suger på mig imens han fører sit stive lem ind og ud af dit våde skød i rytmiske stød. Alt er koncentreret om at tilfredsstille og blive tilfredsstillet.

Med et mærker du et par hænder der kærtegner dine bryster, fingre der nulrer dine brystvorter.
Det er den anden kvinde der får dem til at rejse sig, da hun blidt kærtegner dem.
Du opgiver at slikke mig og nyder blot følelsen af den andens lem i dig.

Kvinden stopper med at kæle for dig og lægger sig på alle fire foran dig. Du ser hende i øjnene og ophidses af tanken om, at det er hendes mand der er i gang med elske med dig.
Ud af øjenkrogen ser du hvordan jeg går over bag hende og lader mig synke ned på knæ. Mit stive lem peger direkte mod hendes faste bagdel og du ser hvordan jeg med den ene hånd griber fast om roden og styrer den hen til hendes åbning. Du ser hvordan jeg langsomt forsvinder op i hende og begynder at støde ud og ind.

I kigger hinanden i øjnene medens i bliver taget begge to.
Ophidselsen og hans rytmiske arbejde for dig til at nå højder du sjældent har oplevet og med et mærker du varmen brede sig i din krop. Hans lem kører hurtigere og hårdere og med et kommer du i et brag af en orgasme der får ham til at trække sig ud.
Han stiller sig foran den anden kvinde og beordrer hende til at tage sit lem i munden. Nu er det hendes tur til at blive fyldt ud i begge ender.

Du ligger og kigger på og sunder dig. Ser hvordan jeg kører min penis frem og tilbage mellem hendes skamlæber, ser hvordan jeg det ene øjeblik er næsten ude af hende for derefter at trænge dybt, dybt op i hende. Du ser hvordan hun samtidig slikker sin mand, griber fat om roden på hans pik og masserer den samtidig med at hun sutter og suger.

Du ser det rykker i hans krop og han kommer i munden på hende.
Nu vælter I mig omkuld og du sætter dig over mit lem for at ride mig, Jeg mærker din krop da du langsomt sænker dit skød ned over min stang. Den anden sætter sig over mit hoved og beordrer mig til at slikke hende. Dette har jeg altid drømt om og jeg stikker tungen frem hvorpå hun begynder at vugge frem og tilbage over mit ansigt. Jeg slikker og suger alt hvad jeg kan, smager på hendes kønssafter der driver ned over mit ansigt.
I stirrer på hinanden, mens I tager mig begge to.

Følelsen af at have 2 kvinder på samme tid får mig til at komme med et brøl og du mærker hvordan jeg skyder hele ladningen af dybt oppe i dig. Du glider helt i bund og rokker stille fra side til side indtil jeg slapper af.

Nu er begge vi mænd kommet og har brug for lidt tid til at komme os.
Den anden kvinde kigger på dig og spørger om hun må slikke og kæle for dig? Du har aldrig prøvet før og egentlig heller aldrig haft lyst, men den intense atmosfære for dig alligevel til at svare ja.
Du lægger dig på ryggen og hun begynder med blide og bløde hænder at kærtegne din krop.
Du mærker hvorledes hendes ivrige bløde fingre og hænder glider over din krop. Snart det ene sted, snart det andet.

Du lukker øjnene og nyder følelsen af at blive kærtegnet samt det ”forbudte” i at det er en anden kvinde. Det ophidses enormt af netop denne ”forbudte” følelse.
Hun ved lige hvordan hun skal tænde dig og du har svært ved at ligge stille. Du gisper og stønner da du med et mærker du et par bløde, varme læber over dit ene bryst.
Din brystvorte rejser sig straks som følge af berøringen. Længe sutter og suger hun på dit bryst mens hendes fingre fortsætter ned over din mave, helt ned til hårkanten. De lægger sig varmt over dit venusbjerg og du skyder underlivet op imod hende.

Hendes læber og tunge glider videre nedover din mave. Helt ned til din trekant.
Stille glider en finger ind i din revne og du skyder underlivet yderligere op imod hende.
Hun kan mærke du er våd og ophidset og fjerner fingeren.

Nu mærker du hendes ånde mod dit skød og læber der nærmer sig dine skamlæber. Følelsen får dig næsten til komme med det samme. Med et mærker du hendes bløde tunge mod din kilder. Hendes blide kvindetunge ved lige nøjagtigt hvordan du skal slikkes og på ingen tid nærmer du dig en orgasme. Hun mærker det og varierer sit tempo.

Det er utrolig frækt at se på og vores pikke begynder igen at rejse sig.
Hun slikker og suger på din kilder. Tungen danser hen over den og du mærker hvorledes dine skamlæber suges ind i denne kvindes mund. Aldrig har du drømt om at det kunne føles sådan. Du griber fast om hendes hoved og holder det fast. Ønsker kun at hun skal få dig til at komme og alligevel at det skal vare ved.

Til sidst kan du ikke holde dig tilbage og din krop strammes som en bue da du kommer i dit livs orgasme.

Da du er kommet lidt til dig selv, kigger du på hende og smiler.
Tak siger du og giver hende et kys på kinden. Det var vidunderligt.
Nu kan vi mænd ikke længere holde os tilbage og vi kommer hen til jer.
Jeg lægger dig på ryggen og trænger ind i dig.
Vi elsker blidt og dejligt, nyder følelsen af at høre sammen, til vi begge kommer.
De andre ligger ved siden af og elsker.
Til sidst sidder vi alle 4 i sofaen og drikker et glas vin.
Vi taler om, at det har været en fræk aften og hvem ved? Måske ses vi en anden aften til nye lege.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *