Voldtaget af en fremmed

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Puh det har været en lang dag. Jeg drejer ind på min vej med hænderne fyldt med indkøbsposer og går hen til opgangen. ”Great, nu er lyset røget igen, men godt at jeg kun bor i stuen, så jeg ikke skal op ad alle de trapper i mørket”

Jeg bakser lidt med at finde mine nøgler, hvorfor skal den slags altid ende allernederst i tasken, der var den. Lige som jeg sætter nøglen i låsen, griber en fast i mig og holder en hånd for min mund. Jeg kommer med et lille skrig i forskrækkelse, men lyden dæmpes af hånden på min mund. Jeg prøver at komme fri, men så mærker jeg noget skarpt på min hals og i samme sekund står jeg bomstille.
”Nu skal du høre her din lille kælling, jeg vil ikke høre en lyd fra dig er det forstået? Nik hvis det er” jeg nikker meget stille og tårerne er begyndt at løbe ned af mine kinder.

”Nu låser du døren op og går ligeså stille ind og stiller dine poser på gulvet”

Jeg gør som han siger og da jeg har gjort det, siger han: ”Nu fjerner jeg hånden for din mund og kniven fra din hals, men hvis du laver den mindste bevægelse, går det udover dig”.

Jeg står bomstille, tør ikke andet. Hænderne bliver fjernet og jeg kan høre han tager noget fra sin lomme, han binder et sort stykke stof for mine øjne. Han roder igen med noget i lommerne og kort efter tvinger han mine hænder om på ryggen og giver mig noget koldt omkring håndledene og jeg hører lyden fra et par håndjern der samles. Jeg har indtil nu, været helt lammet i min hjerne, men nu kommer alle tanker farende: ”hvad helvede vil den her mand” Jeg prøver at fortælle ham at jeg ingen penge har, men at hvis han lader mig være, skal jeg nok lade være med at melde ham, men han vrisser bare og siger at jeg skal holde min kæft.

Han fører mig ind i stuen/soveværelset (jeg bor i en etværelses). Han stopper da vi ca. er ud for sengen, det er i hvert fald mit gæt efter hvad jeg kan fornemme. Hans hænder kører rundt på min krop og jeg forsøger at flytte mig fra hans hænder, men reaktion kommer prompte fra ham og jeg ser både sol, stjerner og måne under mit blindfold da lussingen rammer mig.

”Nu skal du høre her kælling, vi kan gøre det her på den lette eller den hårde måde, det vælger du, men på den ene eller anden måde skal jeg nok få hvad jeg vil”

Tårerne triller stadig ned af mine kinder og jeg står bare helt stille og lader den her fremmede mand røre mig over det hele. Det er en halv varm dag, så jeg ha kun bluse, bukser, klip klappere og undertøj på. Han tager hårdt fast i mine bryster uden på blusen, men det passer ham åbenbart ikke at den er i vejen. Jeg mærker knivens skarpe blad ved min højre arm og kan mærke hvordan den glider op af min hud, mens den skærer ærmet op helt op til halsudskæringen . Han tager blusen af mig. Jeg mærker kniven med min højre ankel og kan igen mærke hvordan bladet glider op af min hud.

Cowboybukserne er sværere at skære op og jeg kan mærke han kæmper lidt for det og pludselig smutter kniven og jeg kommer med et gisp i smerte og overraskelse. Det er ikke så dybt, det kan jeg godt mærke og jeg kan mærke at manden lige tjekker om det er slemt. Det mener han åbenbart heller ikke det er, for han fortsætter med at skære bukserne op.

Da det er lykkes ham at få bukserne helt op, står jeg i min stue kun i undertøj og sko med en fremmede mand der tydeligt ikke har gode intentioner. Jeg mærker igen kniven mod min hud og denne gang er det ved trusserne, som forsvinder hurtigt og bh’en bliver også hurtigt skåret op og fjernet. Jeg føler mig meget sårbar lige nu og ryster af frygt og kulde. Han siger jeg skal sparke mine sko af og det går hurtigt.

Hans hænder begynder igen at udforske min krop. Han starter med en hånd omkring min hals i et kvælertag, men han strammer ikke til, det er som om han bare markerer. Hans hånd glider ned over mit brystkasse og ned på mit venstre bryst. Han niver mig lidt i brystvorten og tager brystet i hånden, som om han vurderer størrelsen og fastheden. Han ælter det lidt, men flytter så over til det andet bryst og gentager handlingen. Han nulrer begge mine brystvorter med hver sin hånd og jeg mærker at det faktisk sender små gisninger ned til min fisse.

”Hvad fanden sker der med mig? Jeg står her og en fremmede mand befamler mig og jeg nyder det faktisk, hvad helvede er der galt med mig?”

Jeg mærker en tunge på området lige omkring vorten på det ene bryst, den slikker drillende rundt om vorten. En mund omslutter vorten og tungen spiller rundt på den. Han napper lidt i den og forlader vorten, kun for at gentage handlingen på den anden. Meget overraskende, kan jeg mærke at det faktisk begynder blive fugtigt i min fisse. Da jeg står og skælder mig selv ud indvendigt over at nyde det her, mærker jeg en hånd på min hofte. Den bliver liggende lidt, mens fingrene leger lidt på min hofte. Så begynder den at bevæge sig lidt rundt for at ende i håret i min stribe. Den følger striben, men jeg forsøger at beholde det sidste af min stolthed og presser jeg benene hårdt sammen.

”Spred dem kælling”

Jeg spreder dem modvilligt i frygten for hvad der sker, hvis jeg ikke gør.

”Hvad fanden kællingen nyder det jo, er du en lille liderlig kælling?”

Jeg når ikke at svare noget som helst, før jeg bliver skubbet hårdt bagud, så jeg falder bagud, men heldigvis ikke så langt, da jeg lander på sengen. Det gør ondt at lande på håndjernene. Jeg hører en lynlås blive åbnet og noget ramme gulvet. Jeg mærker ham kravle op på mig og sætte sig på mit bryst.

”Åben kælling”

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre. ”måske hvis jeg nu tager den i munden, så kan jeg bide ham og så kan jeg slippe væk”
Jeg tror han kan se på mig hvad jeg tænker og han fortæller mig at kniven ligger lige ved siden af, så jeg skal ikke få nogen gode idéer.

”Åben så den mund din kælling”

Jeg tøver åbenbart for længe og han tager hårdt fat i min kæbe og presser min mund åben. Jeg smager hans pik i min mund. jeg får besked på at gøre det godt ellers vil det bare gå ud over mig selv. Jeg suger ham længere ind og kører mit hoved frem og tilbage imens jeg leger med tungen rundt omkring på pikken. Jeg kan ikke tage ham helt ind, da han er stor, men det er han åbenbart ligeglad med, for han tager fat i mit hoved med begge hænder og tvinger sig længere ind. Jeg får bræk fornemmelser, men han fjerner sig ikke, stopper kun lidt og så tvinger han sig videre. Jeg kan næsten ikke få vejret og tårerne triller igen ned af mine kinder. Det er nu ham der styrer det helt og han knepper mig hårdt i munden.

Jeg fornemmer at han er ved at komme og tanken om han har tænkt sig at tømme sig i min mund, rammer mig og jeg kæmper for at trække mig væk, men han holder bare bedre fast i mit hoved.
”Kællingen tror da ikke at jeg har tænkt mig at komme i din beskidte mund, jeg er da slet ikke færdig med dig”

Han trækker sig ud og tager hårdt fat i mig og får mig vendt om på maven. Mit ansigt ligger helt nede i dynerne fordi mine hænder stadig er fastspændt på ryggen. Jeg mærker en hånd i min fisse som til min store overraskelse er drivvåd nu. Han griner hånligt og fjerner hånden. Jeg mærker pikhovedet ved min fisse og uden varsel, hamrer han pikken helt op i mig. Et skrig slipper mine læber, både af forskrækkelse, men også af nydelse. Han begynder at kneppe mig hårdt, næsten helt ud og så hamre den helt ind igen. Jeg kan ikke undgå at stønne og jeg nyder faktisk denne hårde behandling af mig fra den fremmede.

Jeg mærker en finger ved mit røvhul og jeg stivner lidt, det er en ny og underlig følelse, men det følelses faktisk også godt. Han henter lidt smørelse fra min fisse og igen er fingeren ved det forbudte hul. Jeg kan mærke at han ligger lidt pres på og jeg strammer med det samme, jeg har aldrig haft noget deroppe og fandeme om denne fremmede mand skal være den første. Han mærker min modstand og fortæller mig at han har tænkt sig at kneppe mig i røven om jeg har noget imod det eller ej, så jeg kan lige så godt prøve at slappe af.

Hhar han faktisk tænkt sig at kneppe mig i røven????”

Jeg panikker næsten helt og jeg tror han kan mærke det på mig og hamrer pikken hvis muligt endnu hårdere op i mig og min fokus ryger over på hvad pikken gør ved mig. Det gør lidt ondt, men det er også skide godt og jeg glemmer egentlig fingeren ved min røv. Jeg slapper lidt af og da jeg gør det, smutter fingeren ind. Et højt støn undslipper mine læber, hvor følelses det bare godt. Fingeren holdes stille lidt, men da han mærker at jeg har vænnet mig til følelsen begynder han at køre den frem og tilbage. Det gør lidt ondt, men nøj hvor det også føles godt, hvorfor har jeg dog været så afvisende overfor det før?

Han knepper mig ikke så hårdt mere, bare lidt køren frem og tilbage, det er tydeligt han fokus er på min røv. Endnu en finger presser sig på og jeg strammer lidt igen, men slapper så af og den glider også op. Han knepper mig nu i røven med to fingre og i fissen med hans pik, på den måde at hver gang pikken er helt inde, er fingrene ude og omvendt. Jeg overraskes meget over at jeg kan mærke en orgasme komme, normalt kan jeg kun komme ved at blive slikket, men dette her må godt nok være effektivt. Jeg tror han kan mærke det og trækker pikken ud og fjerner fingrene. Men ikke for længe, for pludselig mærker jeg hans pik imod min røv. Han presser ret hårdt på og hovedet glider inden for. Vi stønner begge, dette er det første jeg har hørt til hans nydelse. Han giver mig igen lige lidt tid til at vende mig til det og så presser han på igen. Det gør sindssygt ondt og det jeg klynker rigtig meget. Jeg mærker et hårdt slag på mine baller og endnu et skrig undslipper mine læber.

”Nu holder du kraftedeme kæft kælling, jeg gider ikke høre på dig”

Han begynder langsomt at kneppe mig i røven og selvom det gør meget ondt, så nyder jeg det også meget, hvad fanden sker der med mig? Orgasmen fra før viser sig hurtigt igen og jeg kan mærke at der ikke er længe før jeg vil komme. Den fremmede stønner også, så jeg tror heller ikke der er så langt til at han kommer. Pludselig slår det mig hvad det faktisk er der sker, en fremmed mand har tvunget sig ind i min lejlighed og er nu ved at kneppe mig mod min vilje.

Det er åbenbart det der skal til, for nu kan jeg mærke orgasmens bølge ramme ind over mig og jeg forsvinder fuldkommen for omverdenen. Det eneste andet jeg hører og mærker er at han også kommer i røven på mig. Da jeg kommer til mig selv ligger han helt slapt ind over mig, med hans mund indtil mit øre.

”Var det så lige så godt som du havde forstillet dig i fantasien skat?”

Jeg smiler

”Meget bedre” er det eneste jeg kan sige.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *