Au-pairen Julia

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Hun var ikke så gammel, da hun først trådte ind over vores dørtærskel som den nye unge pige i huset. Julia var blot 17 år, da hun søgte ind hos os som au-pair. Med sit glade væsen og uskyldige udseende passede hun perfekt ind i familien. I huset boede min kone, vores tre fælles børn og jeg. På grund af karrierer har vi haft unge piger i huset i mange år, der har taget sig af almindelige huslige pligter og børnene, når vi har haft for travlt. De andre piger var mere eller mindre indadvendte og usynlige i hverdagen, men Julia var anderledes…

Allerede første dag i huset kom hun godt ud af det med ungerne, og hun blev hurtigt anset som en del af familien. Min kone var den dag meget stresset og havde lukket sig inde på sit kontor på grund af en vigtig forelæsning i Dublin dagene derefter, så Julia og jeg tog ungerne og hunden, Max, med hen i parken. Solen stod højt på himlen, og Julia var klædt i et hvidt miniskørt og en blå og hvid stribet top. Hendes lange mørkebrune hår var samlet i en hestehalen højt på hendes hoved, og hun havde lidt make-up på de store, brune øjne.

Efter ungerne havde kastet sig over legepladsen, satte Julia og jeg os i mellemtiden på det medbragte tæppe og sippede lidt til hver vores drikkevarer, jeg min vin, Julia sin limonade. ”Hvor er det rart at se, du kommer så godt ud af det med ungerne”, sagde jeg glad og lagde mig på ryggen med armen over ansigtet for at afskærme solen.

”Jeg elsker børn,” sagde hun let grinende, ”jeg har aldrig selv haft nogen søskende, og mine forældre rejser ligeså meget som Deres kone og Dem”.

”Lad os være dus. Du er trods alt en del af husholdningen på den familiære måde” sagde jeg. Jeg drejede hovedet og kiggede på Julia, der havde trukket toppen op til under brystet og lå med armene over hovedet. Et glimtende smykke afslørede et hul i navlen, og da jeg kiggede bedre efter, kunne jeg skimte en lille Playboy-figur. Jeg lod blikket fortsætte op over det solbrune, glatte maveskind og lod blikket hvile ved hendes bryster. Ville gætte på, hun brugte en b-skål, og de mørkebrune vorter kunne skimtes igennem det tynde stof. Jeg kunne mærke min pik rykke lidt på sig, da en vind blæste op i Julias nederdel og afslørede en lille rød g-streng. Hun ignorerede det og lagde sig om på maven. Jeg satte mig op, greb min cigaretpakke og tændte en smøg. Hendes perfekte brune røv kunne tydeligt ses. Et kort øjeblik efter gik det op for mig, hendes ben var let spredte og jeg sad og stirrede hende direkte op mellem benene. Gad vide om hun barberede sig eller om hun var jomfru. Min pik var efterhånden blevet meget stiv, og man kunne tydeligt se omridset af den i mine bukser.

Som ved et trylleslag satte hun sig op og kiggede på mig. ”Nu skal vi vidst også hjem”, sagde hun med et stort smil og rejste sig for at hente mine drenge. Jeg var sikker på, hun havde set bulen i mine bukser, og da jeg om aftenen lå og kneppede min kone hårdt i røven, var det Julias stramme, brune mås, jeg huggede mit stive lem op i. Hele den lange nat var det Julias uskyldige ansigt, der dukkede op i mit tankespind.

Jeg vågnede den følgende morgen ved, at min pik var meget stiv og våd. Da jeg kiggede ned, lå min kone og gav mig et blowjob, mens hun stønnede og havde en finger oppe i sig selv. Min kone havde kort lyst hår og et par store bryster, og hun var fantastisk i sengen. Dog vidste jeg godt, hun kneppede andre mænd på sine forretningsrejser, hvilket var fair for mig, der også havde haft nogle affærer i de hede nætter i Paris og Istanbul med lokale kvinder.

Jeg tog fat omkring min kones hoved og satte mig halvvejs op over hende. Jeg holdt hendes hoved godt fast og satte mig overskrævs og huggede pikken ned i halsen på hende. Min 22 centimeter lange, tykke pik helt ned i halsen på hende, mens hun gaggede og fik tårer i øjnene.

Et par brune øjne og et lang brun hestehale dukkede op foran mig, da jeg fyrede en stor ladning sperm ind i min kones mund. Hun stønnede højt, da jeg trak den ud og lagde mig tilbage. Kort efter kyssede hun mig og smuttede ud af døren med et ”hej skat, vi ses om fire dage!”. Jeg var fast besluttet på, jeg ville have Julia.

Da jeg stod op senere hen på formiddagen, gik Julia rundt og nynnede en glad melodi, mens hun støvede af inde i stuen. Hun havde en kort sommerkjole på, der ikke efterlod ret meget til fantasien. Når hun bukkede sig ned for at støve nederste hylde og de gamle bøger af, kunne jeg se, at hun havde en gennemsigtig hvid g-streng på. Der var en våd plet midt på den, og min pik var straks stiv igen. ”Godmorgen, monsieur”, kvidrede hun med sin søde stemme, da hun så mig. Hun gav mig et kys på kinden, og jeg trak min morgenkåbe godt omkring mig, så hun ikke kunne se, hvor tændt jeg var.

”Jeg er lige blevet færdig med rengøringen, og jeg tager lige et bad. Børnene sidder nede i haven og leger,” smilede hun og vimsede ud på badeværelset. Jeg smurte mig hurtigt en ostemad og kiggede avisen igennem. Hov! Jeg havde da glemt kondomet fra i går aftes inde i vindueskarmen i soveværelset! Jeg rejste mig hastigt og fløj ind i soveværelset, rev det ned med en hastig bevægelse og gemte det i lommen.

En glad pigestemme sang ude fra badeværelset. Da jeg kiggede ud, opdagede jeg, at døren ikke var lukket. Jeg kiggede forsigtigt ind i spejlet og så Julia stå nøgen under bruseren og vaske sig. Hendes bryster havde to trekantede, hvide markeringer efter en ret så lille bikini, og hendes fisse var glat som en barnenumse. Pludselig stoppede hendes sang, da hun stillede sig op mod væggen og lod strålen kærtegne og bearbejde hendes unge fisse. Hun klynkede i starten meget lavt og klemte blidt på sine bryster. Jeg stak hånden i bukserne og spillede den af i takt med hendes åndedrag. Hendes læber var let adskilte, og hun stønnede efterhånden ret højt. ”Åh, monsieur, knep mig hårdt!”, messede hun, og jeg blev så forbavset. Var det mig, den lille tøs drømte om? Min pik blev større i min hånd og sprøjtede sperm ud. Jeg undertrykte et stort brøl og kom samme tid som hende. Den lille tøs havde fantaseret om mig, mens hun kom inde i mit bad.

Senere på dagen efter aftensmaden og børnene var lagt i seng, lå jeg på sofaen og læste i en bog. Julia var på vej i seng, og da kapitlet var færdigt, gik jeg også til ro. Jeg tog fat om min pik, så snart jeg lå i sengen og begyndte at spille den af ved tanken om Julias fyldige læber, der bevægede sig op og ned af mit skaft, mens hun med et frækt blik kiggede mig i øjnene. Jeg tænkte på min store pik i hendes smalle fisse, der pumpede af alt sin kraft, så hun lå magtesløst og græd under mig. Jeg ville have hende!

Klokken lidt i to om natten vågnede jeg med et sæt, da min lille søn græd højlydt. Jeg sprang op ad sengen og ind på hans værelse, hvor jeg stødte ind i en forskrækket Julia, der gispede højt. Vi kiggede kort på hinanden, og hun stod kun i den samme hvide g-streng som tidligere. Hendes brystvorter blev hurtigt stive, og hun lignede en, der skammede sig meget. Jeg stod nøgen overfor hende og havde ikke tænkt på at skjule mig, før hun kastede sig ind i min favn.

”Åh, monseiur, jeg blev så forskrækket!”. Jeg holdt armene omkring hende og gik ned i knæ. Jeg vuggede hende som en far i min favn og strøg min hånd ned over hendes ryg. Hun begravede sit ansigt i min hals og begyndte at slappe af. Min hånd lod jeg glide længere og længere ned, til jeg aede hendes balder. Jeg blev ved med at nusse hendes på ballerne, indtil hun med begge arme holdt omkring mig og jeg kunne løfte hende op. Jeg kiggede kort på hende, mens jeg stod med hende, som en ny ægtemand med sin nygifte hustru. Julias blik fangede mig, og et øjeblik senere trak hun mit hoved mod sit og kyssede mig længe. Jeg stak forsigtigt min tunge ind i hendes mund, og hun svarede. Jeg gik ind i mit soveværelse og lagde hende ned, stadig uden at afbryde kysset. Jeg lod mine store hænder gå på opdagelse på den femtenårige pigekrop, og jeg kunne mærke hendes ben omkring min ryg.

Jeg stoppede kysset, kiggede ind i hendes opstemte brune øjne og trak g-strengstrusserne af hende. Små kys ned til hendes perfekte fisse. Jeg adskilte skamlæberne og stak forsigtigt tungen på hendes klit. Julia gav et støn fra sig og begyndte at klynke, da jeg gik i gang med at bearbejde hendes klit med min tunge og en finger i hendes fisse. Den lille luder var ikke jomfru. Julia stønnede højt og kom i en stor orgasme, hvorefter hun satte sig op og skubbede mig blidt ned i sengen. Med et frækt blik tog hun min stive pik i munden og begyndte at sutte, mens hun vrikkede underkroppen i takt. Jeg tog fat om hendes perfekte lille hoved og stødte let imod. Kort efter kunne jeg mærke spermen var på vej, så jeg trak hende væk og op på min pik. Kiggede hende i øjnene, da jeg satte pikken for hendes våde indgangen og pressede hovedet op i hende. Hun lagde hovedet tilbage og stønnede højt, ”hvor er den stor, monsieur! Tag mig så!”.

Jeg tog fat om hendes hofter og bankede den i bund, hvorefter jeg hamrede min pik op i hende. Julia stønnede højt. ”Åh ja, monsieur! Åh, den er så stor! Knep mig så, lad mig være din lille luder!”. Jeg vidste, jeg var tæt på orgasmen, så jeg stoppede og vendte hende om, hvorefter jeg igen styrede den op i hende. Hun var min, da jeg hamrede den op i hende og brølede, da jeg sendte spermen langt op i hende! Jeg landede prustende over hendes krop, der gav efter for min vægt. Hun var min pige, lille Julia. Min pige.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *