Voldtægt i eget hjem

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Hun er på vej hjem fra skole og hun ved der er nogle timer til der kommer nogen hjem, hun skal lave aftensmad til sig selv, for hendes forældre arbejder sent og hendes lillebror spiser hos en kammerat.

Hun er ved sin hoveddør og har sat nøglen i låsen og får låst døren op og træder ind entreen. Og hun har haft en lang og hård dag i skolen. Hun synes der har været mange lækre drenge omkring hende i dag så hun er en smule liderlig.

Hun beslutter sig for at gå i bad og lege med sig selv under bruseren. Hun har taget noget musik med under bruseren så hun ikke føler sig helt alene i huset. Samtidig træder jeg ind af døren, jeg kan hører hun er i bad og jeg ved at der ikke er nogen hjemme lige foreløbig så jeg har god tid.

Hun træder ud af badet og tørre sig, men hun er stadig våd efter sin orgasme for meget kort tid siden. Jeg har stillet mig uden for døren og hørt hende skrige en dejlig orgasme ud, så jeg ved hun er tændt. Da hun har tørret sig og lige haft et par fingere oppe og mærke hvor dejligt tændt hun er.

Da hun kommer ud af badet har jeg placeret mig så hun kommer ud med ryggen til mig, jeg kan se hendes fugtige hår det ligger ned af hendes ryg. Hendes håndklæde er ikke langt nok til at dække hende helt så man kan se hendes dejlige røv under håndklædekanten

jeg betragter hende et kort sekund før jeg tager et tørklæde som jeg kaster for hendes øjne og hurtigt for båndet så hun ikke kan se noget. Hun bliver meget forskrækket og skriger op men jeg er ligeglad med at hun skriger for der er ingen hjemme og jeg har mit fokus på at indfange hendes arme på ryggen så hun ikke kan gøre så meget modstand når jeg skal have hende videre

under kampen er håndklædet faldet af så hun nu står helt nøgen så jeg har frit udsyn til hele hendes skønne krop. Jeg trækker hende ind til mig for at få bedre fat i hende så hun ikke kan slippe væk fra mig. Med den ene hånd holder jeg hendes arme sammen og den anden har jeg lagt over hendes mund for at stoppe hendes skrig.

Jeg tager chancen og kysser hende. Hun gysser og bliver ufrivilligt tændt af kærtegnene, mens hun er blottet for en ukendt mand. Hun kan mærke at hendes mis begynder at blive mere våd end den var mens hun stod på badeværelset.

Jeg begynder at skubbe hende hen mod sit værelse. Hun prøver at vride sig løs men jeg holder for godt fast til at hun kan komme fri. Jeg smiler af hendes forsøg på at komme fri og belønner hende med et lille klask i røven.

Jeg skubber døren til hendes værelse op, hun ved at hun er trådt ind i et rum, men hun har ingen anelse. Før hun mærker sit gulvtæppe under sine fødder. Jeg fører hende hen mod sin terrassedør, men stopper lidt fra den. Jeg fører den hånd der har haft over hendes mund ned til hendes mis for at se om hun er tændt.

Hun kan mærke min hånd kører hele vejen ned af ryggen og ned og tage lidt på hendes dejlige røv, mens hun ikke kan styre alle de safter der løber stille og roligt ned af hendes lår og en lille frygt for at jeg skal opdage hvor tændt hun er vel situationen.

Da jeg rammer hendes mis kan jeg mærke at hun er så våd at det løber og jeg uden problemer kan få mast 2 fingere op i hende og hun kommer med et kæmpe ufrivilligt støn, hun kan mærke at hun virkelig har brug for pik og den uventede situation gør at hun næsten ikke kan tænke klart.

Jeg giver hende finger lidt mens hun stønner meget tungt. Jeg tager et ekstra tørklæde og binder hendes hænder sammen så jeg kan bruge begge hænder til at gramse på hende. Jeg begynder at tage hende på brysterne mens jeg begynder at skubbe hende det sidste stykke over til terrassedøren så hendes bryster bliver trykket op ad den kolde rude og hendes bliver nippels sten hård næsten med det samme.

Jeg tager min pik frem og begynder at fugte den ved at kører den frem og tilbage i hendes revne og min pik bliver hurtigt meget fugtig. Og lige pludselig uden varsel banker jeg min pik helt i bund og hun kommer med et højt ”nnhhh!!!”. Hun har haft brug for pik i alt for lang tid og nu får hun pik på den mest brutale måde hun kender, hun bliver voldtaget opad sin terrassedør uden at kunne eller ville gøre modstand.

Jeg kan mærke at hun nyde at blive kneppet hårdt op i sin mis så jeg tager og smider hende på maven over på hendes seng. Hun prøver at vride sig rundt på ryggen men jeg tager fat i hende og ligger hende tilbage på maven.

Jeg trækker hende op på knæ så hendes røv stritter lige i vejret. Jeg binder det tørklæde op der har holdt hended hænder sammen, for at tage om hvert af hendes håndled. Jeg spreder hendes ben så der er et på hver side af mine og igen fuldstændig uforberedt bliver det en pik banket op i hende. Hun stønner voldsomt mens jeg knepper hende så hårdt jeg kan ved at trække tilbage i hendes arme så hun hænger frit med hovedet frit uden at kunne gøre nogen modstand.

Hun kan mærke at hun nærmer sig en orgasme, hun prøver at undertrykke den men hun kan ikke stoppe den og da jeg banker min pik ekstra hårdt op i hende, kommer hun så voldsomt at jeg næsten ikke kan holde hende fra at krølle sig sammen, hendes krop spasmer fuldstændig ukontrollabelt, men jeg giver hende ingen pauser til at have orgasme for hun er mit kneppedyr lige nu og det er min nydelse der kommer først ikke hendes.

Så jeg knepper videre. Hendes krop kan næsten ikke slippe orgasmen og så da jeg stønnende kommer op i hende sende det hende ud over kanten igen. Jeg lader hende falde udmattet om på sengen.

Jeg lader tørklædet være over hendes øjne, så kysser jeg hende på kinden og siger ” vi ses snart.” og så efterlader jeg hende fuldstændig kraftesløs, mens sæden løber ud af hende og hun kan slet ikke få sin krop til at lystre efter de to kæmpe orgasmer hun har fået, så hun falder i søvn af udmattelse.

Da hun kommer til sig selv, sidder der en lille seddel på hendes spejl, hvor der står: ”mit nummer, så skriv hvis du vil have mere og du vil aldrig kunne sporer nummeret til en rigtig person, jeg venter din sms, til vi ses igen”.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *