Hun elskede at spille underdanig

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

For helvede, hvor jeg var ved at være træt af donnaen!

Som model havde hun alt det, som jeg søgte, men der var noget ved hende, som jeg ikke kunne tåle. Mit humør var ikke på toppen.

Dels var hun kommet flere dage før, end vi havde aftalt, at hun skulle sidde model for mig. Dels var det en ualmindelig smuk og stegende hed sommerdag, som aldeles, ikke lokkede til arbejde i mit malerværksted.

Atelieret havde jeg indrettet på en nu ned landbrugsejendom. Og havde jeg det godt. Der var et ualmindeligt fint lys fra alle sider uden direkte solskin. Og det havde stadig det oprindelige inventar, der var lavet af det smukkeste nøddetræ med mange års patina. Der hvilede en rigtig tæt stemning over rummet”.
Men min model!

Hun var ganske vist som skabt til mit formål. Jeg havde behov for en kvinde med modne, yppige og runde former til det maleri, som . eg var l gang med. Og kvinden var flot, ja rent ud sagt meget smuk. Hun havde været en meget dygtig konkurrencesvømmer engang og siden holdt sin krop i form.
jeg tror aldrig, at jeg havde set en så fyldig og samtidig fast krop før.

Hendes lår var glatte og bløde, og på hofter og ved de enorme bryster fandtes der ikke spor af celolitis. Nærmest som en kontrabas, tænkte jeg ved mig selv.

Men kors, hvor hun snakkede. Hun sad der helt nøgen foran mig og det øgede min irritation. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, hvor erotisk hun var at se på.

Normalt oplever jeg bare mine modeller som en form og et lysspil til inspiration for mine pensler, men Ikke som noget erotisk. Selvfølgelig kunne jeg se deres sensualitet eller seksualitet, men det var bare noget, som jeg prøve at overføre til lærredet. Jeg var bare en iagttager, når jeg malede.

Hun havde overrasket mig ved at komme på den forkerte dag, og jeg havde været ude l haven og arbejde, bare i ført et par gamle, slidte shorts, som var flere numre for små.

Det kunne jeg mærke nu, og det irriterede mig også. Jo niere jeg forsøgte at tænke på mit maleri, jo mere strammede det l skrævet, og jeg følte, hvordan pikken var ved at overtage kommandoen.

Hun kunne også mærke det, og minsandten om hun ikke spillede på det!

Luften var fortættet og emmede af hed erotik. Hendes parfume blandedes med en helt tydelig kropsaroma, som strømmede ud af hendes hud. Den tog man ikke fejl af. Hun måtte være fugtig mellem benene. Det lugtede af fisse, og hendes hud skinnede af varm fugt.

Men hendes måde at optræde på gjorde mig gal.

Hun var som en ulydig uopdragen, tvær teenager, som ikke kunne sidde stille et sekund ad gangen. Netop nu badedes hendes lækre krop i et perfekt lys, og det ville jeg fanden galeme, ikke gå glip af.

Men det var ikke sådan lige til.

– Må jeg godt bevæge mig lidt?

– Gør det noget, hvis jeg tænder en cigaret?

– Jeg er tørstig. Har du noget vin til mig?

– Er det her godt?

– Må jeg snart få lov at se?

Og sådan blev hun ved. Spørgsmålene vældede ud af hende med den der fuldstændigt uskyldige troskyldighed, som kan gøre en helt ude af det. ,

Hun nød at drille og tirre mig. Som et barn, der afprøver grænserne for, hvor langt det kan gå.

Gang på gang var jeg tvunget. til at gå hen til hende for at ændre på hendes stilling. Og hver gang kunne jeg føle, hvordan hendes øjne brændte sig fast på min krop – og især ét bestemt steg fæstnede det sig, som om hun var forhekset. Da jeg for 117. gang havde fået hende til at sidde på den rette måde, strakte hun sig ladt, kikkede op og ned af mig med sine forføreriske øjne og henåndede:

– Åh, hvor er du dog dejlig, du er bare skidelækker…

Jeg ved knapt nok, hvad det var, der skete, men jeg blev så rasende, at jeg styrtede hen til hende og rystede hende.

– Nu sidder du stille, din liderlige mokke! Pludselig blev jeg helt perpleks. Jeg som ved et lynnedslag hendes skælvende attrå. Hun stirrede på mig med en udtalt rædsel, som -helt klart – alligevel ikke var helt alvorlig

– Åh, undskyld! Pisk mig ikke for hårdt! Jeg vil gøre alt, hvad du vil have mig til ! Skån mig ! Jeg forstod ikke min egen reaktion, men jeg blev skrækkelig liderlig ved at se hende ligge på knæ for mine fødder.

Jeg lover at være en tapper, når bare du ikke slår for hårdt, bad hun, samtidig med at jeg så, at hun havde fået øje på et knippe birkeris, som jeg plejer at anvende, når jeg går i sauna på finsk manér.

Det hele virkede så uvirkeligt, men jeg fik lyst til at gå ind på hendes leg. Hun ville spille dette rollespil, og et eller andet sted inde l mig kriblede det af erotik. Jeg var helt enkelt blevet liderlig.

Jeg tog riset frem. Hun lå på hug foran mig og kikkede tryglende op på mig, om end blikket snarere var rettet imod mine bukser, hvor pikken var ved at kravle ovenud på en kikker.

Jeg daskede med let hånd på hendes fyldige røv med de vibrerende skinker sådan som man plejer at gøre det i en sauna. Men hun tog fat i mig og gjorde mig klart, det skulle være meget hårdere.

Nu skal jeg nok få lukket munden på dig, tænkte jeg for mig selv og forsigtigt lagde jeg flere kræfter i slagene. Men jeg vil for Guds skyld Ikke komme til at slå så hårdt, at hun tager skade.

Heldigvis kunne jeg mærke, at hun spillede en smerte ud, som var større end den, som mine slag kunne afstedkomme. Hun skreg i vilden sky, skrålede og græd og bad om nåde i en jævn strøm af lyst og smerte.

Pludselig trak hun mine bukser ned og førte kalorius ind mellem sine læber, som om hun derigennem fik en knebel til at dæmpe sine skrig.

Hun sugede og bed og nappede. Alt var sandt begær.

Jeg vovede at give hende yderligere et kraftigt slag på den nu rosaplettede, dampende røv. Og sikken en orgasme hun så kom i.

Hele hendes krop rykkede som i krampe, hendes øjne lyste l vild ekstase.
Hun var helt ude af sig selv, og jeg har aldrig oplevet en så intens nydelse. Min slavinde kørte sin knyttede næve ned mellem sine vibrerende lår, og hun gispede af velbehag. Og hun var lige ved at bide pikken af mig i sin voldsomme udløsning.

Med en panters styrke trak hun mig ind til sig, og jeg* nærmest ramlede ned mellem hendes viljesstærke arme. Mit kæmpelern fandt den direkte vej ind i hendes vidåbne fisse, og jeg følte jordskælvet vibrere.

Hun slog sine kraftfulde ben om mine hofter, og. hendes negle pløjede vældige furer i min ryg. Hun bed min skulder til blods, og vi tumlede af sted på en vanvittig færd i det voldsomste bol, som jeg ..nogensinde har været med til

Hun var én lang orgasme, og efter et par minutters kneppetur i dette fantastiske vilddyrs frådende indre, kunne jeg ikke holde mig mere, hvor gerne “jeg end ville. Jeg følte, hvordan hendes kussemuskler sugede pikken Indad i den våde og herligt varme grotte. Og så mistede jeg besindelsen!

Jeg hvirvledes op i et lyst, varmt universum, mens jeg registrerede, hvordan alle mine muskler afskød en kæmpesats af varm sæd, som blev blandet med hendes skoldhede kussesaft.

Vi sank sammen til en stor dejklump, tæt sammenfiltret i hinanden, mens vore læber mødtes i et ømt og afslappet kys.

– Undskyld, men tak, fordi du forstod mig. Kors, hvor var” det dog godt.
Det er den skønneste oplevelse, som jeg har haft, meget, meget længe, hviskede hun i mit øre:

– Jeg tror, at jeg vil anskaffe mig en sauna på finsk manér, sagde hun.
Jeg følte det, som om mine balder var blevet til en stor klitoris. Tak, fordi du var så streng og øm! Vil du ikke snart fortsætte dit maleri? Men det er nu sjovt at være rigtig ulydig engang imellem. Jeg fik virkelig, hvad jeg fortjente. Takl

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *