Værtsfamiliens datter

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Da jeg var 17 år flyttede jeg for første gang hjemmefra. Mine forældre var lige blevet skilt, og det var ikke gået stille for sig. Jeg kunne ikke vælge hvem af mine forældre jeg skulle bo hos så det var mest nærliggende at flytte, hvad mine forældre støttede op om.

En af mine mors veninder boede på en nedlagt gård med sin mand og den yngste af deres børn. Jeg havde tit været på gården i min barndom og kendte parret godt så da de tilbudte at jeg kunne flytte ind i en sidebygning, som de for nylig havde opført, slog jeg til med det samme.
Sidebygningen var indrettet med to værelser samt et lille tekøkken og badeværelse, og jeg skulle bo i det ene af værelserne. Familiens datter boede i det andet, og det er her historien begynder.
Jeg kunne godt huske datteren, som hed Louise, da jeg havde leget med hende som lille, men det slog mig helt paf hvor gammel hun var blevet. Hun var lige fyldt 14 år og lignede en meget besværlig teenager med et hidsigt temperament.

Da jeg flyttede alle mine sager ind i mit værelse stod hun i døren og kiggede på mig. Hun tilbød ikke sin hjælp, men stirrede bare på mig.

Jeg kunne ikke finde ud af om hun så på mig som et irriterende moment der nu kom ind i hendes verden eller om der faktisk var en snert af interesse at spore. Men ét er sikkert; jeg kunne ikke slippe synet af hende, og jeg betragtede hendes ansigt og krop forsigtigt. Hun var temmelig tynd, men havde dog fået nogle former. Hun havde ikke BH på, og hendes bryster kunne anes bag hendes løsthængende t-shirt. Hendes mund var svagt åben, og hun stod og nuldrede hendes løsthængende hår med sin ene hånd. Billedet af hende stå der i døråbningen forplantede sig i mig, og jeg kunne ikke slå det ud af hovedet i lang tid.

Efterhånden tænkte jeg ikke mere på hende som andet end pigen jeg delte lejlighed med, hun var nærmest blevet en slags lillesøster for mig. Men sådan blev det ikke ved.

En dag havde vi aftalt at se film sammen, og vi lå i min seng uden dog for alvor at se filmen, idet vi mest snakkede om løst og fast. Vi lå ikke tæt sammen, og jeg tænkte selvfølgelig ikke noget seksuelt om hende. Efterhånden snakkede vi ikke så meget mere, men så blot filmen, og jeg blev pludselig overrasket over hvor tæt hun var rykket på mig.

Hun lå på siden og rykkede tættere og tættere på mig. Pludselig strakte hun sig lidt og skubbede sig derved helt op af mig. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, men af en eller anden grund lagde jeg armen omkring hende og strejfede derved hendes ene bryst. Det gav et sæt i mig, og jeg var bange for at hun skulle opdage det.

Desuden voksede mit lem kraftigt, og jeg vidste ikke om hun ville lægge mærke til det. Vi lå således resten af filmen, og jeg var ved at sprænges af begær.

Forsigtigt pressede jeg mit skridt mod hende og gled mit lem meget forsigtigt op ad hende. Jeg var rædselsslagen for at hun ville opdage det, men jeg kunne ikke få mig selv til at stoppe. Pludselig sprang hun op og kiggede på mig. Jeg blev mega bange, men pludselig smillede hun bare og så drillende på mig. Så løb hun ind på sit værelse.

De næste mange dage var jeg i syv sind over situationen. Jeg skammede mig over mig selv og følte at jeg havde gjort noget forbudt. Samtidig brændte der en ild i mig, og jeg havde hele tiden lyst til at kaste mig over hende og rive tøjet af hende. Hun opførte sig derimod almindeligt, men nogle gange var det som om hun kiggede hånligt på mig. Jeg var af en eller anden grund vred indvendigt, og tænkte at hun så på mig som en der ikke turde at røre hende, men jeg vidste godt at det bare var mine egne syge tanker.

En lørdag morgen var jeg gået i bad. Jeg havde tømmermænd da jeg havde været til fest med min klasse. Jeg havde ikke låst døren som jeg normalt aldrig gjorde, men denne gang blev der taget i døren. Jeg kiggede ud bag badeforhænget og så Louise i badekåbe træde ind. Hun spurgte hvornar jeg var færdig for hun havde lidt travlt. Jeg fik fremstammet noget med at jeg snart var færdig, men mit lem voksede med det samme.

Hun satte sig på toilettet og tissede, og jeg var chokeret over situationen. Jeg kunne høre hende trække i toilettet, men ventede på ingen måde at hun ville trække badeforhænget fra. Jeg stod helt nøgen med stift lem og så lamslået på hende. Hun grinede svagt og sagde så: “Hvis jeg viser mig nøgen er det min tur til at bade”. Jeg svarede hende ikke, men stirrede blot lamslået på hende. Hun lod badekåben falde, og hun stod nøgen foran mig. Jeg var ude af stand til at bevæge mig eller for den sags skyld sige noget.

Jeg stirrede kun på hende og blev fuldstændig betaget af hendes krop. Hendes krop var slank som kun en ung piges krop kan være, hendes små faste bryster havde de mest sexede små, lyserøde brystvorter og hendes kønsbehåring var fin og ikke særlig stor. Pludselig kommer hun ind i badet og skubber mig grinnende ud. Jeg tager hurtigt et håndklæde og lægger om livet, og jeg står flov tilbage mens hun stadigt grinnende lukker adeforhænget for.

Resten af dagen er jeg rastløs. Jeg kan ikke få Louise ud af mine tanker, og jeg bliver faktisk lidt sur på hende. Jeg følte at hun legede med mig, men det værste var den måde hun grinnede af mig på. Jeg følte stadig, det var som om hun med grinnet sagde at jeg ikke turde røre hende, hvad hun sådan set havde ret i.

Om aftenen besluttede jeg mig for at gå ind til hende for at tale med hende om det. Jeg vidste bestemt ikke hvad jeg skulle sige, men i alt fald gik jeg ind på hendes værelse. Hun sad på sin stol ved skrivebordet og kiggede med et let smil op på mig. Jeg skulle til at sige noget, men kunne ikke finde på hvad. Til min store overraskelse gik jeg om bag hende og lagde forsigtigt mine hænder over hendes bryster mens jeg kyssede hendes nakke. Jeg følte hendes faste små bryster bag den tynde, stramtsiddende top.

Hun havde igen ingen BH på, hvad der af en eller anden grund ophidsede mig yderligere. Jeg ventede hele tiden at hun skulle blive sur og skubbe mig væk, men hun gjorde intet. Jeg rystede af ophidselse mens jeg famlede på hendes bryster.

Hun lod ikke til at have noget imod det, hun sad blot helt stille uden at røre på sig. Jeg vidste ikke hvad der gik af mig, men jeg kunne ikke stoppe mig selv. Jeg rev i hendes top for at få den af mens hun passivt lod mig gøre det. Tilsidst lykkedes det mig at få den af, og jeg greb om hende og holdt hende stramt ind til mig.

Hun sagde stadig ikke en lyd, sad bare helt stille og lod mig gøre med hende hvad jeg ville. Jeg løftede hende op i armene, tog fast om hende og holdt hende op i mine arme. Jeg bar hende over i sin seng, lagde hende forsigtigt ned og greb straks om hendes bukser for at trække dem af. Det lykkedes mig langt bedre denne gang end med toppen, og dér lå hun nu kun med trusser på.

Nu smilede hun for første gang til mig, rejste sig halvt op i sengen og tog pludselig fast om mit skridt. Jeg blev målløs over hendes pludselige dristighed og kiggede forbavset på hende. Hun grinede stille og tog fat om min t-shirt og tog den af. Herefter begyndte hun stille at knappe mine bukser op med den ene hånd mens hun strøg sig forsigtigt over sine bryster med den anden.

Synet ophidsede mig til vanvid således at jeg faktisk rystede. Da hun havde knappet mine bukser op lagde hun sig atter ned og tog sine trusser af. Herefter tog hun sin ene hånd og strøg omkring sit køn alt imens hun stadig smilede til mig.

Idet jeg rev mine bukser og underbukser af grinnede hun pludselig skælmsk mens huns sagde; “tør du tage mig?”. En angst røg igennem mig.

Jeg tænkte det var forkert det her. Selvom aldersforskellen ikke var så stor igen, så var hun trods alt under den seksuelle lavalder. Jeg stoppede op og sagde at jeg ikke ville have sex med hende, og hun smilede igen skælmsk til mig. Så sagde hun: “Men du må godt prøve at slikke mig”. Jeg lagde nervøst mit hoved mellem hendes ben og begyndte forsigtigt at kysse hende. Hun duftede skønt og jeg mærkede hvor våd hun faktisk var blevet.

For første gang begyndte hun at stønne mens jeg slikkede hende. Hun buede ryggen mens hun greb fat om mit hår.

Pludselig sagde hun: “Du tør jo ikke at gøre det ved mig, gør du?”. Med disse ord blev jeg pludselig vred. Jeg tog fat om livet på hende og rev hende til mig. Hun stønnede højt, men begyndte så at grine. “Du tør jo ikke at gøre det”, sagde hun igen. Jeg spredte hendes ben og tog min ene hånd ned til hendes køn og spredte hendes skamlæber.

Med ét stødte jeg hårdt ind i hende. Hun skreg højt, jeg vidste ikke om det var af smerte eller af vellyst, men jeg var ligeglad. Jeg stødte frem og tilbage hårdt, mens hun stadigt stønnede højlydt, og efter kort tid greb hun med sine ben og arme omkring mig og knugede sig selv mod min krop. Jeg kunne høre hun i alt fald nu stønnede af vellyst, og jeg fornemmede at hun var ved at komme. Hendes hænder greb pludselig fat om mit hård som hun knugede så hårdt at det gjorde ondt. Hun klynkede nu, nærmest som om hun græd og med ét skreg hun højt og knugede mig så hårdt ind til hende at jeg næsten mistede luften. Jeg kunne sagtens mærke at hun kom da hun nu var endnu strammere end før, og jeg nød det.

Hun slap sit greb om mig, og jeg begyndte at køre stille og roligt frem og tilbage mens jeg holdt om hendes små bryster og kyssede hendes mund.

Hun lå med lukkede øjne og stønnede udmattet. Jeg kunne stadig mærke hendes stramhed, og jeg følte at jeg var ved at komme. Jeg stødte igen hårdt ind i hende og fortsatte sådan mens hun igen begyndte at stønne.

Til sidst kom jeg i noget af den vildeste orgasme jeg nogensinde har fået. Jeg lagde mig tungt oven på hendeog holdt om hende. Efter et stykke tid sagde hun forpustet: “Jamen, så turde du jo godt alligevel”, og hun smilede til mig.

Siden denne aften var vi nærmest altid sammen. Vi blev nærmest kærester, men ikke officielt. For nylig er Louise flyttet til København hvor jeg har boet i de sidste par år, og vi er begyndt at se hinanden igen. Hun er stadig noget af det vildeste jeg har haft sex med, og vi eksperimenterer rigtig meget. Men det kan jeg altid fortælle jer om.

Måske kan jeg endda få hende til at skrive lidt om os. Vi får se…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *