Første gang med en pige

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg er en koreansk pige på 24 år, som hvil fortælle om første gang jeg var sammen med en anden pige. Jeg er efter hvad andre siger en pæn pige med nogle flotte bryster, der udover har jeg næsten altid pikant barberet en lille fisse.

Da jeg gik i 9. klasse havde jeg en meget god veninde som hed Inger, hun var den type som alle drenge var vilde med. Høj med langt lysthår, og nogle veludviklet bryster. Derudover gik hun for det meste i nogle frække kjoler, eller stramme jeans som viste hendes vel trænede baller og en bluse med en dyb nedskæring så man kunne se langt ned i hendes kavalergang.

Det var en fredag aften og vi skulle til fest, hos en drenge fra 9.klasse. Jeg havde aftalt med Inger at jeg skulle sove ved hende, hvilket vi havde gjort mange gange.

Festen var lidt af en fuser, der var en del mennesker, men igen af dem vi gad at være sammen med. Så da kl var halv tolv, blev vi enige om at tage hjem til Inger. Da vi endelig kom hen til hvor Inger boede, skyndte vi os inden for. Vi blev enige om at vi ville gå i seng med det samme, og så lige og snakke det meste af natten.

Jeg gik først på toilettet for at gøre mig klar til at gå i seng. Jeg havde taget min pyjamas på, inden under havde jeg kunne min trusser. Da Inger kom ind fra toilettet, begyndte hun at tage sit tøj af, men hun stoppede ikke da hun nåede til trusserne de røg også af, det var første gang hun gjorde det når vi sov sammen. Hvorefter hun lagde sig op til mig i dobbeltsengen, hun spurgte mig om jeg nogensinde havde prøvet at sove uden på trusser på, det kunne jeg kun sige nej til. Efter at hun overtalte mig i stykke tid, tog jeg mod til mig.

Jeg rejste mig om sengen, og tog min pyjamas og min trusser røg samme vej, Hvorefter jeg hoppede op i sengen igen, det var dejligt at mærke dynen smyge sig til min krop.

Vi lå et stykke tid begge nøgne under dynerne, og snakkede om drenge (vi havde begge været sammen med et par drenge hver). Mens vi ligger og snakker, mærker jeg en hånd der tilfældigt strejfer mit ene bryst. Jeg kan mærke at min brystvorte begynder at blive stiv, det gå da heller ikke længe inden Inger´s hånd strejfer mit bryst igen. Denne gang er jeg ikke i tvivl om, at dette ikke var tilfældigt, og da Inger mærker at min brystvorte er blevet stiv. Bliver hendes hånd ved mit bryst, hun begynder langsomt at kærtegne mit bryst. Jeg kan mærke at liderligheden vælter ind over mig, jeg har svært ved at styre mit vejrtrækning.

Inger tager min dyne og smider den på gulvet, det samme gør hun med hendes egen dyne. Nu ligger vi to helt nøgne pige på dobbeltsengen, Inger fortæller mig at hun længe har haft en drøm, om at være sammen med en anden pige, og det skulle allerhelst være mig. Vores munde mødes i nogle dybe og fugtige tungekys, Inger arbejder sig langsomt ned til mine bryster. Som hun kæler, leger og kysser, hun forsætter derefter langsomt nedmod min godt våde fisse.

Hun stikker prøvende en finger ind, det var bare en drøm at mærke hendes finger inde i mig. Hun lægger sig mellemmine ben, og begynder at slikke min klitoris, mens hun samtidig kneppede mig med hendes finger. Men lige med et rejser hun sig, hun går over til sit skab, og finder en dildo. Hvorefter hun kommer over tilsengen igen, hun begynder langsomt, at føre dildoen ind i min fisse, det går ikke længe inden en kommer i en kæmpe orgasme. Nu bytter vi plads, så hun ligger på sengen.

Nu begynder jeg først at kæle for hendes store dejlige bryster, men det går ikke længe inde jeg vil prøve at slikke fisse for første gange i mit liv. Til at starte med føltes det lidt mærkeligt, men det går ikke ret længe inden at, jegføler et dette bare er dejligt. Jeg prøver at stikke en finger ind i Inger fisse, og køre den langsomt ind og ud. Hun siger at nu vil hun have en dildoen. Så jeg tager straks den og fører den ind i hendes fisse, og kneppede hende med den. Det varer ikke længe inden hun kommer i en orgasme. Vi forsætter det meste af natten med at have sex, og vi bliver enige om at det ikke er sidste gang vi har “sovet” nøgne samme.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *