Gadetøsen i lyon

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg er en midaldrende mand. Jeg rejser en del gennem mit arbejde,- og da jeg til dagligt lever alene går jeg ikke af vejen for at opsøge nogle spændende erotiske oplevelser, hvor jeg kommer hen.
Der har været en del af slagsen hen ad vejen, men især husker jeg en oplevelse, som jeg havde, da jeg for nogle år siden var en tur i Frankrig.

Jeg havde nogle dage til overs da møderne var overståede, – så jeg tog et par ekstra dage i storbyen Lyon.
Anden dagen hen under aften gik jeg en tur ned gennem byens strøggade, – der vrimlede med folk, – lokale, turister og en del som forsøgte at tjene til livet og føden med skuespil, musik eller tiggeri.

Jeg blev opsøgt at en ung pige,- nærmere et bar, som absolut lignede sigøjnerafstamning. Hun tiggede penge af mig,- medens hendes mor sad i en gadeport ganske få meter derfra. Jeg plejer ikke at give penge til tigere, – man får aldrig fred bagefter, – men der var noget ved denne piges øjne som gjorde, at jeg stak hende en Euro. Hun smilede og nejede, – og løb straks hen til moderen med mønten

Da jeg en times tid senere kom tilbage ad samme vej, var pigen og moderen der stadig. Da jeg nærmede mig, da pigens moder så mig, – rejste hun sig og gik mig i møde med fremstrakt tiggende hånd. Jeg rystede på hovedet og ville gå forbi hende, da hun med fingrene viste det internationale tegn for fuck. Jeg blev stående og ikke overrasket på hende. Jeg kunne ikke forestille mig, at nogen ville have sex med hende,- men så pegede hun hen på datteren, som stod inde i porten, hvor moderen tidligere var. Hun så spændt på mig, – og jeg kunne fornemme, at de havde meget brug for penge.

Jeg kunne ikke gå videre uden at undersøge, hvad dette kunne udvikle sig til, så jeg kikkede igen på moderen, som viste en seddel frem hvorpå der stod 100 Euro. Jeg havde penge nok,- men tænkte alligevel, at der nok kunne handles, – men her var moderen urokkelig. Hun havde tydeligvis set interessen i mine øjne.

Jeg kikkede omkring mig, – og der var tilsyneladende ingen, som tog notits af os. Moderen og datteren begyndte at gå ned mod en af byens torve, hvor der var torvehaller. Det var ingen hemmelighed, at boderne bag disse haller ofte gjorde det ud for bolig for de hjemløse i byen. Man accepterede dette, bare de var væk næste morgen.

Jeg fulgte med ind i en af hallerne og om bag et forhæng, hvor der lå et par tæpper og en hoved pude. Der var nogle poser med tøj, og det var det hele.

Moderen nikkede mod tæpperne og sagde noget til pigen, som tilsyneladende betøs, at hun skulle klæde sig af…

Snart stod den yndigste skabning foranmig. Jeg gætter hende til 12 – 13 år. Små spidse ungpigebryster med en fin lille vorte. Ikke mere end en halv håndfuld. Hun havde antyd af hår i skødet,- smår fint sort og krøllet. Min pik rejste sig straks ved dette syn, – jeg kikkede på moderen, som nikkedetil mig med et nærmest tandløst smil, – og derefter hen på pige, som stod småfrysende tilsyneladende og kikkede genert på mig.

Jeg tog mine trøje og mine bukser af bukser af, – pik pik stod ret op i luften som et fyrtårn,- så stiv som aldrig nogen sinde før. Pigen havde ikke rigtig nogen fornemmelse af, hvad der forventedes af hende,- ikke at hun ikke vidste, at hun skulle kneppes… – men hvad lige nu.

Jeg lagde mig på ryggen, og moderen kommanderede pigen hen til mig. Hun satte sig mellem mine knæe og startede forsigtigt med at slikke på min pik. Først på skaftet og dernæst omkring pikhovedet, som om det var en sodavandsis.. Moderen kom hele tiden med små formaninger,- og pigen fulgte tilsyneladende hendes instrukser til punkt og prikke. Jeg fik lyst til at smage denne dejlige ungpige fisse,- så jeg vendte hende om således hun sad med fissen lige over mit ansigt.

Hun slikkede videre på min pik, – men da jeg første gang forsigtigt rørte hendes fisse med min tunge,- hev hun efter vejret af overraskelse,- satte sig lidt hårdere ned over mit ansigt og spredte benene så meget, som hun kunne komme til. jeg kunne høre på moderens tonefald, at hun kunne lide datterens reaktion..

Jeg slikkede forsigtigt et stykke tid, – skulle samtidigt passe på, at hold min orgasme tilbage. Den lå og lurede hele tiden.

På et tidspunkt fik moderen sin datter til at vende sig om. Hun skrævede ud over min pik,- og sænkede sig langsomt ned,- således min pik var lige på kanten af hendes fise. Hun prøvede at trykke sig ned,- men der var ikke megen plads. Hun kikkede over på moderen, – som rejste sig og kom hen til os. jeg lå helt stille,- jeg ville ikke risikere at ødelægge denne fantastiske oplevelse ved at gøre noget, som ikke passede i moderens kram.

Hun kikkede på og smilede,- som om man skulle tro, at hun kendte mine overvejelser. Så snakkede hun kærligt til sin lille datter, – nussede hen på maven og om numsen,- og pludseligt mærkede jeg moderens ene hånd om min pik. Jeg blev først skuffet, – havde ikke tænkt mig at jeg skulle nøjes med et hånd job af en gammel kone,- selvom det var vildt lækkert at se den unge piges fisse ved min pik og hendes små bryster.

Så mærkede jeg hvad moderens hensigt var. Hun åbnede forsigtigt pigens ungpigefisse,- trykkede hende kærligt men bestemt en cm ned over min pik. Her fik hun lov at sidde et øjeblik inden moeren løftede hende lidt op og trykkede hende yderligere en cm ned. Jeg lå fuldstændigt stille og nød, at den unge pige sad spiddet på mit totempæl.

På et tidspunkt kunne moderen ikke presse pigen længere ned,- hun sagde et par ord til hende,- kikkede over på mig, – flyttede mine hænder hen, så jeg hold om pigens hofter. Jeg kunne mærke hvordan min pik sad som i en skruestik, – præspermen sivede gnske langsom ud af pikke, og smurte lidt. Moderen nikkede til mig og tog et skridt baglæns.

Jeg trak forsigtigt min pik ud. Jeg lod pigen køre op og ned af pikken lidt, medens jeg mærkede at jeg smurte hendes fisse. Hun klynkede ikke længere, som hun gjorde i starten. Hun stønnede i takt med min bevægelser i hende, – der var ingen tvivl om, at hun kunne lide det.

Så klappede moderen i hænderne. Jeg tog det som en opfordring og bankede min pik langt op i den unge piges fisse. Gennembrød jomfruhinden i et voldsomt tag og nu sad hun med pik helt til bunds i fissen. Hun sagde ikke en lyd, – men begyndte at arbejde sig op og ned på pikken. Der var ingen tvivl om, at det havde gjort ondt langt op i hende. Moderen snakkede,- nærmest pludrede med hende,- kærtegnede hendes ansigt, medens hun hjalp pigen med at arbejde på min pik.

Jeg kunne mærke, at jeg var lige ved at komme, – så jeg kikke skævt til moderen, som glad smilede til mig og nikkede…

Jeg sprøjtede så meget som aldrig før. Pigen blev siddende på min pik, til den blev helt slap,- hvorefter hun rejste sig og så overrasket på al min sperm, som løb ud af hende. Moderen viste hende hen til min pik igen,- og pigen slikkede mig helt rent.

Jeg rejste mig fortumlet. Det var en af de bedste oplevelser jeg nogen sinde havde haft. Jeg fant 50 Euro mere til moderen, som takkede mig med et stort smil. Jeg tog tøjet på og gik..

Da jeg gik ud af torvehallerne lagde jeg mærke til, at der var en hvisken rundt omkring mig. Det var ikke gået til i ubemærkethed, at jeg havde defloreret en ung pige bag tæpperne. Der kom en ældre kvinde hen imod mig. Hun havde sin datter på 12 13 år i hånden. Jeg tænke, – at jeg hellere måtte blive et par dage mere i Lyon.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *