En gammel dreng

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jer er en halvgammel fyr, lige fyldt 71, og har efterhånden skudt en hvid pil efter sex, især sex med unge piger. Desuden får jeg blodfortyndende medicin på grund af en tidligere blodprop. Så sex har ikke ligget til hverken højrebenet, venstrebenet, eller midt imellem. Indtil i sidste uge.

Jeg var på biblioteket for at finde nogen bøger, pludselig stod en meget ung blond pige ved siden af mig og spurgte lidt forlegent: Undskyld hr. Kender De biblioteket. Ja da, svarede jeg. Hvad ønsker den unge frøken?

Jeg vil gerne finde noget faglitteratur om sexlivet. Ønsker du hjælp? Ja tak svarede hun. Mine forældre er så generte når jeg spørger, svarede hun. Så må vi hjælpes ad sagde jeg og trak hende med til afdelingen for faglitteratur. Vi fandt den rette hylde og jeg viste hende forskellige bøger med tegninger og tekst. Uha sagde hun rødmende, jeg har ikke nogen kæreste endnu der kan hjælpe mig, du ser så rar ud kan du ikke hjælpe mig. – I stedet for en kæreste, spurgte jeg og tilføjede, jeg er da også for gammel.

Hvor gammel er du? spurgte jeg hende.

Ifølge mit sygesikringskort er jeg 17, næsten 18, se selv. Og jo, den var god nok. Er du sikker på, at det ikke er din storesøster kort? spurgte jeg. Jeg har ingen storesøster, men du kan se mit studiekort, med billede. Det er mig, men folk tror ikke jeg er så gammel. Det havde hun ret i, hun lignede en pige på 13-14 år.

Jeg tror jeg tager denne bog, svarede hun og fortsatte så kan jeg læse i den og måske mødes med dig i morgen, jeg bor xxxxvej nr. 37, ved åen, der står Olesen på Døren. Kl 14.30 er jeg hjemme og der kommer ingen hjem, far og mor er i Grækenland på forretningsrejse og ferie.

Ok, svarede jeg, vi ses i morgen.

Vi var noget hen i nærheden af udtjekningsskranken. Farvel doktor Bering svarede hun med et lille frækt smil.
Uha, tænkte jeg, hvad er det jeg har rodet mig ind i. Nå, men det blev middag næste dag og jeg havde samlet noget sexlegetøj i en taske og havde købt noget frækt lak tøj til hende.

Tiden sneglede sig af sted og jeg må sige, at jeg var blevet godt liderlig. Endelig kunne jeg gå hen til Tina, der var kun 5 minutters gang.

Jeg ringede på døren og den blev åbnet af en lille genert dreng, der ligner Tina, De må være doktor Bering, min søster er lige ved at gøre sig klar, men jeg går lige op og siger de er her, tag plads i stuen. Lidt efter dukkede Tina op

Må jeg godt kalde dig doktor Bering, så virker det lidt mindre grænseoverskridende. Det er fint nok, svarede jeg. Det var min tvillingbror Tom du hilste på.

Tina lignede stadig en pige på 13, der var ikke antydning af brystet under hendes lange sweater, der nåede ned over numsen.

Altså Dr. Bering, jeg har læst i bogen, leget lidt med min fisse og er blevet godt våd og liderlig. Men jeg er stadig usikker på en masse ting. Lad os gå op på mit værelse og snakke.

Hvad så med Tom spurgte jeg. Det gør ikke noget. Han er jo en del af mig.

Vi gik ovenpå, der var tre døre, på den første dør stod der Tom på den anden stod der Tina og Bad på den sidste.

Vi gik ind på Tinas værelse, det var meget feminint med en kæmpeseng, der dominerede værelset.

Jeg er meget usikker på min seksualitet begyndte Tina, faktisk er jeg både Tina og Tom, min far var skuffet over at få en pige og derfor blev han og mor enige om at jeg kunne være begge dele, derfor går jeg mest med mine bryster snøret ind, så jeg ser ud som en 12 års pige eller dreng.

Men vent og se, hun tog den store sweater af og hele hendes overkrop var dækket af et hudfarvet elastisk korset med velcrolukning. Neden under stod hendes underliv nøgent frem, hendes fisse var barberet, så hun lignede en lille pige, bortset fra en ret stor klitoris, der strittede frækt frem fra sprækken. Det er min pik, når jeg er Tom svarede hun trak forhuden tilbage, men nu skal du se Tina, sagde hun og åbnede korsettet og et par pænt store bryster (vel nok en stor B-skål, eller pæn C-skål). Hendes brystvorter stod stive og frække frem efter befrielsen. Undskyld, men jeg får en underlig fornemmelse i underlivet, må jeg se din pik.

Jeg rejste mig og afførte mig mine bukser og åbenbarede en halvstiv pik. Tina tog mine hænder og lod dem kærtegne de faste ungpigebryster, min halvstive pik begyndte at røre på sig og hun mærkede at den rejste sig mellem hendes ben. Tag mig bad hun og begyndte at gnide pikken mod sin fisse. Hun lagde sig ned med spredte ben og åbenbarede sin lystgrotte. Jeg startede med at slikke hende og hendes klit rejste sig.

Hun brummede af fryd. Knep mig doktor sprøjt i mig jeg får p-piller. Den sidste opfordring fik pikken til at rejse sig helt op, snart lå vi i sengen og kælede for hinanden, mine berøringer omkring hendes underliv fik hende til at stønne vildt: Give mig da for pokker noget pik, sagde hun og satte sig op på mig og sænkede den smukke fisse ned over min pik, der langsomt blev omsluttet af hendes varme våde fisse.

Hun red mig nu i et vanvittigt tempo indtil hun kom i en fuldstændig vanvittig orgasme. Her var ikke tale om en uskyldig pige, men nærmest en nymfoman, der har været afskåret fra sex i umindelige tider. Hun red lidt endnu indtil hun kunne mærke mine kraftige sprøjt mod livmoderen, og så kom hun igen. Da hun rejste sig, nærmest sejlede sengen af vore fælles væsker. Hun krøb nu ned mellem mine ben og begyndte at give min pik kunstigt åndedræt, der skulle ikke meget til før den stod strunk igen.

Nu har du oplevet Tina. Nu skal du opleve Tom sagde hun og gik ind på ”Toms Værelse”. Kort efter kaldte hun på mig.

Jeg gik ind til hende hun havde nu skiftet til Tom, og havde nu en brun korthåret drengeparyk på, lange bukser og skjorte. Bukserne havde en lynlås bagtil, fra linningen til ned mellem benene. Så stillede hun sig foran mig og lynede ned og stod med sin bare ende frem mod mig og spredte ballerne, nu skal du kneppe mig i røven ligesom min far plejer at gøre. Jeg satte nu min stive pik mod hendes stjerne og hun pressede sig bagud så pikken gik helt i bund. Vær sød og kneppe mig hårdt og længe, så jeg kan få en god orgasme.

Det lod jeg mig ikke sige 2 gange, min pik var i topform, som i mine velmagtsdage, og jeg gav hende nu den store tur og snart begyndte hun at grynte og stønne og kom så i en voldsom orgasme, mens jeg pumpede min varme sæd op i hende. Åh stønnede hun, du er bedre til det end far og røvorgasmerne er altid bedre end fisseorgasmer. Min far knepper mig så tit der mulighed, nogle dage mere end en gang. Jeg trak pikken ud og straks begyndte hun at sutte den ren.

Når jer er Tina knepper mor mig med en dobbelt strap-on, men oftest slikker vi hinanden i en 69er. Nogen gange får jeg også mor til at kneppe mig i røven, selvom hun synes det er fars hul. Du er den eneste der ved det, så jeg håber det må blive vores hemmelighed og jeg vil gerne vi kan blive ved med at mødes. Jeg har en 3. paryk, det er min Tanja paryk. Når jeg er Tanja bruger jeg en push up bh, så mine bryster virker større og når jeg er Tanja er drengene helt vilde med mig. Så når jeg skal på diskotek tager jeg til nabobyen og giver den gas som Tanja. Nå da, svarede jeg, har du været Tanja her i byen, nej det har jeg ikke.

Er du altid Tina når du er i skole. Og hvad gør du så når I har idræt?

Jeg er altid fritaget fordi jeg har en begyndende sclerose.

Ok, svarede jeg, jeg kan godt forstå du er sex-frustreret. Har du haft sex med nogen når du har været Tanja.
Nej, men jeg har haft sex med en pige, når jeg er Tina, så har jeg altid en almindelig bh på. Men mine forældre forlanger mine bryster gemt væk, så jeg er en Tina/Tom. De vil helst bevare mig som deres lille pige og derfor skal jeg altid være barberet. Og helst ligne en 12 års tøs. Men det er ikke nemt, for jeg er meget liderlig og vil helst være Tom og tages i røvkussen. Det er så vores hemmelighed som ingen andre skal kende, og jeg vil gerne hvis vi kan blive ved med at ses, for du har sådan en dejlig pik, og fordi du er gammel er du så rar og blid.

Er din far ikke rar og blid, spurgte jeg, Nej svarede hun, hvis jeg kommer til at bide ham i pikken pisker han mig på røven. En gang i mellem bider jeg ham med vilje, så jeg kan få smæk – det gør mig ekstra liderlig. Og så løber det ud af fissen på mig. Så kalder far mig en liderlig gadeluder, der burde tjene sine penge med fissen.

Ok har jeg så svaret, hvis herren ønsker at kneppe gadeluderen i fissen, så koster det 500. Han har kneppet mig nogle gange i fissen og så betaler han. Han knepper også altid mor i røven, fordi han ikke vil risikere at få flere bastarder, der ikke er hverken pige eller dreng. Han har kneppet mig i røven siden jeg var 7 år, sommetider flere gange om dagen og han er ligeglad med hvad mor siger og kalder hende for en liderlig sigøjner-lebber.

Jeg spurgte nu, Hvornår kan jeg møde Tanja.

Hun svarede: I morgen ved samme tid, men Tanja vil kun kneppes i røven lige som Tom.

Jeg kommer, svarede jeg.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *