Teenagepigen Nanett

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg havde arbejdet en hel del og når det går for sig i restaurationsbranchen er der ikke meget tid til sig selv, men sådan er det, og dem der er der ved det…. så da jeg endelig fik et par fridage, så skulle de bruges på mig selv…. jeg havde et vildt begær der skulle tilfredsstilles… sådan har alle det jo nok når man ikke lige har en fast kæreste eller lign…. det er meget rart at tage trykket på sig selv ind i mellem, men det er altid bedre når der er en til at hjælpe til med det, det er jo også skøøønt at tilfredsstille et andet menneske.

Altså da jeg så endelig havde fri, var det bare hjem og hvile ud, for derefter at drage mod mine forældres sommerhus. Jeg havde lånt min mors bil så det blev lidt nemmere at komme frem. Det var lidt køligt da jeg kom frem til sommerhuset der ligger i Skagen, men det betød ingenting, da jeg skulle slappe af nogle dage, om vejret var godt eller dårligt…. det er jo kun påklædningen der er noget i vejen med.

Jeg fik pakket ud og tog ned til byen for at handle ind.. købte lidt lækkerier, der skulle hygges….. Den første dag og aften gik jeg og gjorde rent lavede mad og bare nød tilværelsen…. Næste morgen stod jeg op og fik morgenmad, solen skinnede og det så ud til at blive en god dag. Jeg gik i bad og tog noget lækkert tøj på, de obligatoriske G-streng, en kort nederdel, ingen bh, kun en bluse… så satte jeg mig på terrassen og læste i en bog…. lidt senere hørte jeg at der skete noget inde ved siden af, der var en familie der havde lejet huset, det så ud som tre personer, far, mor og en pige, i øvrigt en meget sød en af slagsen, hun var ikke så høj, omkring 155, meget spinkel af bygning, hun havde skulderlangt lyst hår, blå øjne og nogle små bryster.

Jeg sad som om jeg læste, men egentlig sad jeg og iagttog hende på afstand, selv om der ikke er langt fra vores terrasse over til deres terrasse, det er fordi mine forældre og dem der har nabohuset er nære venner, jeg har før fortalt om min veninde derfra. Pige var iført en mørkeblå bikini, hvilket æggede mig, Jeg kunne mærke min brystvorter blev hårde, bare ved at sidde og se på hende, det gav ligesom et kuldegysning… uhmmm.. så jeg kom til at sukke højt, men de opdagede det ikke ovre fra naboens. Jeg sad og skulede over til dem indtil de blev enige om at tage ind til Skagen og shoppe, pigen ville ikke med, hun ville hellere være hjemme det tager altid så lang tid, sagde hun, så det endte med at forældrene tog af sted alene.

Jeg blev siddende og lod som om jeg læste, men egentlig sad jeg og holdt øje med pigen, hun var gået ind i sommerhuset da forældrene kørte, men det varede ikke længe inden hun igen kom ud og lagde sig på solvogn i haven, jeg gik også længere ud i vores have, sådan at jeg fik bedre udsyn til hende, jeg lagde mig på en drømmeseng sådan at jeg havde frit udsyn til hende, hun havde ikke opdaget mig. Hun lå sådan at derfra hvor jeg lå kunne se hende fra fødderne af op over lårene skambenet maven brysterne til sidst hovedet, en herlig udsigt. Hun havde et blad med da hun kom, men hun læste ikke i det. Hendes mobil ringede og hun snakkede lidt med en, derefter vendte hun sig om på maven og begyndte så at læse i det blad hun havde med. Hendes mobil ringede igen, denne gang var det forældrene der ringede og sagde at de blev væk i længere tid… det var helt ok hørte jeg pigen sige, der var mad og drikke nok i huset…. hun lagde sig igen til at læse.

Jeg lå og fik mere og mere lyst til at elske med pigen, det vil sige at jeg blev mere og mere liderlig, men vidste ikke helt hvordan det skulle gribes an endnu. Hun vendte sig om på ryggen og jeg kunne nu se at det var et rapport hun lå og læste. Det æggede mig endnu mere, for så var der vel lignet op til et eller andet erotisk. Hun rejste sig og lagde bladet, gik ind i huset igen, æv tænkte jeg, men der gik ikke længe inden hun igen var tilbage, hun havde hentet noget at drikke, hun satte sig med front mod mig, med et ben på hver side af drømmesengen, hun havde tilsyneladende ikke set mig og hun fortsatte med at læse i rapport. Jeg kunne følge med i hvor langt i bladet hun kom, så da hun nåede de grå sider rejste hun ryglænet op på drømmesengen og satte sig lidt mere bekvemt.

Mine tanker gjorde at min fisse begyndte at fugte lidt vel rigeligt, jeg kunne mærke min trusser blev fugtigt, mine brystvorter var blevet meget hårde og følsomme. Pigens telefon ringede igen…. Nanett hørte jeg hende sige… og jeg kiggede op… hun talte i et par minutter og så slukkede hun mobilen. hun begyndte igen at læse en historie fra de grå sider…. jeg lå og forsøgte at få kontrol på mit vejr, synes det kunne høres over hele sommerhusområdet, men sådan var det selvfølgelig ikke, men kender I ikke det, man tror alle kan høre en ?? også selv om man er musestille.

Jeg lå og betragtede hende, hun havde spredt sine ben lidt, jeg syntes jeg kunne ane en fugtig plet i skridtet men var nu ikke sikker, hun trak benene op så bladet kunne hvile på hendes knæ og jeg så at hun tog sin højre hånd ned til sin fisse uden på de mørkeblå bikinitrusser. Hun lagde bare hånden der, kiggede rundt i haven og vores terrasse for at se om hun var alene, hun fik åbenbart ikke øje på mig, for hun fortsatte med at læse og kæle for fissen uden på bikinitrussen, bare ganske let.

Nu var jeg sikker, der var en fugtig plet i bikinitrussen, hun tog hånden væk og op til sine bryster, men dem kunne jeg ikke se derfra hvor jeg lå. Hun spejdede igen rundt for at forsikre sig om at hun var alene…. det kan godt være at hun kunne mærke mine øjne, jeg ved det ikke, men hun rejste sig og gik ind i huset……. Jeg lå og tænkte som en gal…. øv æv og mere æv…. Jeg rejste mig og gik over til huset af den lille havesti som er lidt væk fra hvor vi lå…. jeg listede op på terrassen og ind i stuen, der var hun ikke…… jeg kendte jo huset ud og ind, så jeg listede videre ind til det værelse hvor min veninde plejede at bo døren stod på klem og jeg kunne se hun havde lagt sig på sengen på maven og lå og læste, stadig i de grå sider… hun lå på albuerne, sådan at den ene hånd kunne lege med hendes brystvorte, hun lå og klemte og aede dem begge skiftevis…. hun lå og trykkede sit underliv ned i dynen, spændte og slappede af i balderne, lavede små rytmiske bevægelser med hele underlivet….. hun rejste sig og tog bikinien af og lagde sin hovedpude så hun kunne lægge sin fisse derpå, lagde sig igen og fortsatte hvor hun slap, men denne gang lagde hun sig sådan at hun kunne have den ene hånd mellem sine ben og lege med fissen, hun læste og legede både med bryster og fisse, hun bevægede hele bækkenpartiet op og ned……

Jeg stod og betragtede hende i en tre fire minutter og kunne se at hun var ved at være meget liderlig hendes bevægelser var blevet meget mere rytmiske nu… og jeg kunne høre at hun stønnede højere.. det smaskede mellem hendes ben… Jeg skubbede lidt til døren, jeg var heldig den knirkede ikke…. jeg skubbede atter lidt til den, så den til sidst var næsten helt åben… jeg listede ind i rummet og rømmede mig HMM…. Pigen for forskrækket sammen… Nåe…. du hygger dig…. sagde jeg…..Hun kiggede på mig… meget rød i hovedet… hun begyndte at græde….. ville trække dynen over sig, men kunne ikke komme til det… Jeg gik hen til sengen og satte mig ved siden af hende… Tag du det roligt, sagde jeg bestemt til hende…. Jeg hedder Tenna og jeg bor i huset ved siden af, jeg troede det var min veninde der var her… i mens jeg talte til hende lagde jeg min hånd på hendes ene balle og kærtegnede hende med fingrene….

Slap bare af, sådan gør vi jo alle sammen af og til…. det er ikke noget at skamme sig over… Hun hulkede nærmest hysterisk og ville væk, have noget over sig…. men jeg holdt hende fast…… Slap bare at, sagde jeg igen…. men hun hørte mig ikke…. Jeg løftede hånden og slog hende på den ene balde….. SLAP AF,,, sagde jeg igen…. Hun faldt lidt til ro…. Du siger det ikke til nogen, hulkede hun næ, hvorfor skulle jeg det, svarede jeg…… det er så pinligt,,, hulkede hun.. Overhovedet ikke, sagde jeg… Slap du bare af….. Alle mennesker gør det, så hvorfor synes du det er så forfærdeligt at jeg lige kom og så dig…. Jeg lod min hånd kæle for den balde jeg lige havde slået….

Rolig nu sagde jeg igen….. r o lig….. Hvad hedder du ? Nanett, Hvor gammel er du ? 16…. Slap nu af, så hjælper jeg dig færdig…. er det ok ???? Neej hun rystede på hovedet… nej det må du ikke…. men min hånd var godt i gang, jeg fortsatte med at kæle for balderne….. Slog med en bestemt hånd begge balder. Jeg får dig til at komme, sagde jeg, og slog igen hendes balder…. Nanett vred sig under mig… Jeg begyndte at ae hendes balder, kradse med mine negle, kælede dem begge nu… ned mellem revnen….jeg brugte begge hænder aede og masserede balderne og overlåret ned mellem hendes ben…. igen og igen…. Er det ikke dejligt ? Hun svarede ikke…. så jeg blev bare ved….. Er det ikke dejligt ? spurgte jeg igen…. Hun sagde ingenting men var da holdt op med at græde nu….. Jeg løftede hånden igen og slog den ene balde igen …. og igen aede jeg og masserede begge balder og overlåret og mellem lårene….. Jeg satte mig op over hendes ryg… masserede og aede…..

Spred lige dine ben lidt mere Nanett, sagde jeg… Det gjorde hun og jeg begyndte også at massere hendes skamlæber…. hun var meget fugtig… nærmest våd….. kørte tilbage med begge hænder til balderne,,,, Brugte min negle og kløede hende lidt hårdt…. fra knæhaserne og op over begge balder…. Er det dejligt Nanett…. Hun sagde ingenting… Jeg løftede begge hænder og slog begge balder, denne gang lidt hårdt…. Du skal svare når jeg spørger…. Er det dejligt Nanett…… Ja… hviskede hun.. Jeg kan ikke høre hvad du siger…. jeg løftede igen den ene hånd og slog hendes balde…. Ja sagde hun,… det er dejligt… Godt, sagde jeg… nu skal du bare nyde det, er det en aftale…. Ja, denne gang svarede hun omgående. Så startede jeg igen at ae og massere hendes lår.. fisse balder… revnen mellem balderne….

Jeg lod en finger kærtegne hele hendes revne mellem balderne…. helt ned til hendes ringmuskel… et let pres og videre ned til den våde fisse…. helt ned til klitten….og så tilbage igen…. dette gentog jeg tre fire gange… når jeg nåede klitten, kradsede jeg blidt på den med mine negle…..Så aede og masserede jeg hendes lår…. så balderne og skamlæberne…. Nanett var begyndt at stønne igen ligge lidt uroligt med hele underlivet…. hun var begyndt at nyde mine kærtegn, jeg flyttede mig lidt længere op af hendes ryg, så jeg bedre kunne komme til at bøje mig forover, så jeg kunne komme til at slikke hende…. Jeg begyndte at slikke hende i revne mellem balderne, små slik helt fra lænden og ned efter, da jeg nåede hendes ringmuskel slikkede jeg hende og pressede min tunge lidt inden for… slikkede igen og pressede tungen ind i hendes numse….

Nanett pressede enden opad når jeg pressede min tunge ind i numsen på hende, hun kunne lide det… Jeg kneppede hendes numsehul med tungen, min højre hånd tog jeg ned under hende, så jeg kunne kæle for hendes klit med fingrene mens jeg fortsatte mit arbejde med tungen…. Nanett, lå meget uroligt nu… hun stønnede højere… jeg slikkede hendes ned til hendes fisseåbning og tilbage til numsehullet igen…. blev ved og ved.. kælede for hendes klit… meget intenst… med mine fingre… Nanett stønnede, nærmest jamrende Åhhhhh åhhhh .. .jaaee.ee.e… Jeg kunne mærke at hun var lige ved at komme… Åhhh jaeee stønnede hun…. og så kom de velkendte sammentrækninger…. både i fissen og numsen omkring min tunge der var presset ind i ringmusklen…..

Nanett nærmest skreg sin orgasme ned i dynen…. Jeg blev ved og ved… og hun kom og kom… JAeeeee … skreg hun…. og lå stille og slappede hun af… Jeg steg ned fra hende og sagde. Nå Nanett….Jeg hedder Tenna, var det ikke dejligt.. Jo svarede hun.

Vender du dig ikke lige om, sagde jeg…Nanett vendte sig så hun lå på ryggen, jeg lagde mig ind over hende igen og begyndte at kysse hende på munden. Nanett ville først ikke, men jeg holdt hendes hoved fast med mine hænder og kyssede hendes mund. Jeg pressede min tunge ind i hendes mund og begyndte skiftevis at suge og puste. Nanett gav efter og besvarede mit kys… vi lå sådan nogen tid bare og kyssede og jeg pressede min våde fisse mod hendes lår…. Jeg trak hovedet lidt væk fra hende, jeg tager lige tøjet af , sagde jeg…. Nanett kiggede bare på mig… jeg fik hurtigt blusen og nederdelen og trussen af … så lagde jeg mig igen op på hende…. og begyndte igen at kysse hende… kan du mærke at jeg er meget våd, spurgte jeg….

Nanett nikkede… Der er dig der har gjort mig sådan, jeg blev så liderlig af at se dig lege med dig selv…. jeg kravlede lidt opad så mit ene bryst lå ud for hendes mund og sænkede mig lidt.Nanett begyndte at sutte og slikke min brystvorte… Det sendte elektriske stød ned i fissen… Jeg lå så jeg kunne presse min fisse mod hendes hofte..og mave.. Jeg trak mig længere op og satte mig over hovedet på hende… plaserede min fisse lige over hendes mund… Kom Nanett… slik mig… sagde jeg…. Nanett var lidt tøvende, men tungen kom frem og ramte min klit…. Åhhh ja Nanett…. det er lige der … jaeee…. mere… Nanett begyndte at slikke og jeg kørte min fisse rundt i hovedet på hende… taktfast… Hun slikkede mig og jeg selv klemte mine brystvorter …

Nanett begyndte at tage mig på balderne… Åhh det var bare så dejligt… jeg var helt i en anden verden nu… jeg bevægede mig over hendes hovede hun slikkede min klit og masserede min balder… jeg klemte min brystvorter, trak lidt i dem og klemte vorten… Åhhhhh… jaaaaaaeee.. jeg kom ud over hovedet på hende… min fisse trak sig sammen og slappede af jeg stønnede højt… Jaaaaaeeee Nanett… bliv ved.. jaaeee……. orgasmen var herlig… da de sidste bølger havde lagt sig, kravlede jeg ned og lagde mig oven på hende igen… Jeg kyssede hende…

Tak… sagde jeg… det var skøøønt… Vi lå lidt i hinandens arme…. Jeg lagde mig ned ved siden af hende og begyndte at kæle for hendes mave og lår…. jeg nussede hende…. Du ser dejlg ud, sagde jeg… jeg cirklede på hendes mave….Vil du ikke med over til mig ?????? Hun kiggede undrende på mig, jo men først senere, mine forældre kommer hjem lige om lidt…. Ok. sagde jeg… jeg går over, min dør er ikke låst…. kommer du når de kommer så….. Nanett nikkede og svarede ja…… jeg tog lige mine trusser på og gik hjem igen… Det var herligt… afslappende…

Jeg ville ellers gerne have fortsat.. var lige tændt til det helt store, men det måtte så vente…..

Jeg lavede lidt frokost og lagde mig ud i solen over middag….. jeg må være faldet i søvn, for jeg vågnede ved at det skyggede for mit hovede.. Det var Nanett der var kommet…. Hej sagde hun… Hej igen… jeg lå lige og drømte om dig… sagde jeg…. Hun rømede. Hun havde skiftet til en rød bikine….Mine forældre er lige kørt igen, jeg sagde at jeg ville blive hjemme…. Har du låst af ??? Hun nikkede.. ok… så lad os gå ind.. bliver de væk længe??? Det ved jeg ikke… så gå over og læg en seddel til dem, eller ring og sig du er her….Jeg lægger lige en seddel..svarede hun….

Jeg gik ind og fandt noget koldt at drikke, jeg lavede en rom og cola…. Nanett var tilbage ret hurtigt… Her sagde jeg… og rakte hende colaen med rom… Tak for i formidags.. Det var dejligt… Hun rømede igen… Jeg ved ikke rigtigt, Synes du ikke det var dejligt ???? Joe…men… Nå du tænker på om det er ok. at to piger gør det ???? Hun nikkede…. Det er det, svarede jeg… Jeg gør det mest sammen med piger…. og nu vil jeg gøre det sammen med dig igen. Hvad siger du til det ????? Æh øeeeee….

Jeg gik over til hende og kyssede hende på munden….Lod min tunge lege med hendes læber…. hun åbnede munden og hendes tunge kom frem og levede med min…. Jeg klemte hendes balder og begyndte at kysse hende rigtigt…. og inderligt… Hun besvarede det med det samme, så hun ville gerne, ellers var hun vel heller ikke kommet….. Jeg trak mig lidt væk fra hende, hvad har du lyst til ?????? spurgte jeg… Uhmmm det ved jeg ikke. Måske gå en tur og snakke sammen…. Ok. med mig, svarede jeg… Jeg tager lige en bikini på.. jeg gik ind i soveværelset og fandt bikinien frem og tog bhen på… mærkede lige på mine brystvorter… der igen var følsomme… tog trussen af og mærkede på min glatte fisse… den var lidt fugtig allerede… så tog jeg bikinitrussen på… Jeg kaldte på Nanett… og hun kom ind til mig….

Jeg gik hen og kyssede hende igen…trykkede hende ind til mig og kælede for hendes balder…. lod min ene hånd komme ned i bikinitrussen bag på mærkede på hendes balder med hånden. Nanett åbnede munden mere og begyndte at kysse mere intenst.. Sådan stod vi lidt… og jeg krængede hendes bikinitrusse helt af…. Hun havde ikke nogen trusse på… under.. jeg klemte begge balder og trak lidt ud til hver sin side…. så trak jeg mig lidt væk fra hende…. Bliv lige stående, sagde jeg og gik over i skabet hvor min kuffert stod og hentede en latextrusse med en lille penis i….

Trussene havde jeg lige købt inden jeg tog herop… Jeg havde selv lige prøvet den een gang, lige da jeg fik den. Jeg gik hen til hende og bad hende løfte benene så hun kunne få den på… hun kunne ikke se den lille penis inde i trussen… så jeg hjalp hende den på.. Du skal lige sprede benene lidt mere, sagde jeg da trussen var ved at være oppe over hoften….Hun spredte benene.. Jeg lod lige min hånd mærke hendes fisse…og strejfede lige klitten… det gav et sæt i hende. Nåee du er ellerede tændt kan jeg mærke, sagde jeg… Hendes fisse var meget fugtig… Jeg fik sat trussen og den lille penis på plads… Hvad er det, udbrød Nanett da penisen gled ind i hende…. Rolig, tyssede jeg… det er bare en lille penis….. Den er alle tiders når man skal ud og gå….

Jeg kyssede hende på munden igen… Nanett var meget tændt, hun ville gerne fortsætte med at kysse… Jeg stoppede og gik hen og fandt en nederdel til hende som hun skulle have på uden på latextrussen, så der ikke var nogen der kunne se hvad hun havde på… så tog jeg hendes top af… og gav hende en næsten gennemsigtig rødbluse på…. hun var flot… Er det dejligt at have på ???? Nanett var bare rød i hovedet og sagde ingenting men nikkede til mig. Jeg tog også lige en nederdel på og min top af og en anden bluse på så vi så lidt mere ens ud… Det klæder dig det tøj, sagde jeg…. Synes du ???? Ja..man får sådan en lyst til dig når man ser dig i det. Vi gik ind i stuen og drak vores colaer færdig… Kom sagde jeg, og tog hende i hånden vi går nu…. Jeg kan da ikke gå med dem der på, sagde Nanett…

Jo du kan… der sker ikke noget… faktisk er de skønne at have på, de giver en herlig følelse i hele kroppen når man går….. Buksen er sådan at den stimulerer indvendig i fissen men også klitte og numsehullet bliver stimuleret…… Vi gik ned mod vandet, stille og roligt… Vi snakkede om alt muligt hvad vi lavede osv… Jeg komplimenterede hende for hendes udseende.. sagde at jeg tændte helt vildt på hende…. Hendes dejlige små bryster, de frække vorter der strittede under den røde bluse, hendes helt faste balder… der bare sinalerede at de ville berøres, klemmes og masseres. Nanett blev mere og mere rød i hovedet…. vi gik stadig mod vandet, var lige kommet gennem et par klitter og nu næsten ned ved vandet… Vi passerede et par fyre der piftede efter os…..

Så jeg lagde min arm om Nanetts hofte og trykkede mig ind til hende….Vi øgede tempoet lidt, for at komme hurtigere væk fra fyrerne. og jeg vidste af egen erfaring at det gav gang i Nanetts underliv… Hun var også begyndt at trække vejret anderledes, mere i stød…. ind i mellem standsede hun og stønnede… Kun lige et par sekunder så gik vi videre…. Jeg gik og talte til hende hele tiden, om alt og intet, også for at distrahere hende..fra følelsen i underlivet… Vi gik langs med vandet, men jeg var klar over at det nok ville være fornuftigt at finde en klit hvor vi kunne være ugeneret… så vi skråede over mod klitterne, jeg kendte et sted som vi gik mod….. Nanett stønnede mere og mere…

Jeg spurgte om det var en god trusse jeg havde givet hende på… Jaee, svarede hun…. Vi øgede tempoet lidt mere, jeg tog hende i hånden og vi gik de godt 300 m over mod gryden i klitten hvor jeg selv havde ligget mange gange…… Da vi havde gået ca. halvdelen standsede jeg.. og tog hende i mine arme og kyssede hende med tunge og det hele…. Bare lige sådan en 20 sekunder…. Nanett var meget liderlig, hun ville ikke slippe mig da jeg kyssede hede…. så jeg gav hende lige et til med tunge og hænderne på baldene som jeg lige klemte lidt….. Så tog jeg hendes hånd og vi gik videre…. da vi nåede klitten som vi skulle op ad, bad jeg Nanett om at gå først…. Hun begyndte at gå opad… jeg fulgte lige bag efter hende… Hun stønnede højt…

Jeg betragtede hendes balder når hun bevægede sig opad…. et herligt syn… da vi var næsten oppe standsede hun pludselig .. Tenna, nåede hun lige at sige og jeg var oppe ved hende næsten med det samme, hun fik simpelthen en orgasme, hun stod lettere foroverbøjet og sank sammen i benene og stønnede… Åhhh jaaa.eeeee Jeg satte mig og kyssede hende, nuldrede hendes brystvorter mellem to fingre…. Nanett eksploderede nærmest…. Det var som om det ingen ende ville tage…. Vi kyssede og jeg klemte hendes brysvorter, hun skreg mig ind i munden og rystede over hele kroppen…. det blev bare ved og ved…. Hun trak hovedet væk fra mig og nærmest brølede ÅHHHHH JAAEEEEE…. og så faldt hun sammen… Og lå mere eller mindre livløs på klittens top…… jeg holdt om hende…. Tårene trillede ned af kinderne på hende…. hun lå og hviskede til mig… Tenna det er det skønneste jeg nogenside har prøvet…. Jeg elsker dig…. Så vi lå vel en lille halv time sådan og holdt om hinanden….inden hun igen havde kræfter til at gå videre…. vi gik ned i den klit hvor jeg så mange gange havde ligget og solet som barn……


Da vi havde ligget i gryden lidt, sagde Nanett: ”Jeg er nød til at have trussen af, inden vi går hjem. Jeg kan ikke gå helt hjem, med dem på” ”Selvfølgelig”, svarede jeg. ”Egentlig regnede jeg også med, at var mig der skulle have dem på, på hjemturen. Så kan du gå uden, eller med mine trusser på. Rejs dig op, så hjælper jeg dig den latextrusse af” Nanett rejste sig, og jeg satte mig på knæ, trak trussen af hende og lagde den på mit net. ”Uhm”, sagde jeg. ”Du dufter dejligt”, og stak mit hoved ind imellem hendes ben. Hendes klit var stadig hård, og hun nærmest sejlede mellem benene.

Jeg begyndte at slikke hende. ”Nej”, protesterede hun, men jeg overhørte det og fortsatte med at slikke hendes klit og mellem skamlæberne, i den meget våde revne. ”Nej – Jeg kan ikke mere” Men jeg fortsatte! En hånd på hver af hendes balder, og jeg slikkede og masserede hende. Bearbejdede hendes klit. ”Uhm.. du smager herligt”, hviskede jeg. Hendes protester holdt inde, og hun begyndte at nyde det i stedet for. Jeg slikkede hende, og klaskede hendes balder skiftevis med mine hænder. Nanett begyndte at jamre. Hun stønnede nu højt. ”Jaaeee… Ohhh.. Tenna…jaaeee”, og orgasmen kom rullende ind over hende igen. Hun skreg! ”Year.. skr..” Hun faldt forover, ned over mig. ”Såeee.. Nanett” Hun lå og pustede, det var vist godt??? Nanett kunne slet ikke sige noget, hun lagde sig på ryggen og faldt meget hurtigt i søvn.

Jeg lagde nederdelen så man ikke lige kunne se, at hun ingen trusser havde på. Jeg var stadig liderlig, så jeg gik op af gryden for lige at se om der var nogen at se. Det var der ikke, så jeg gik tilbage til Nanett der var helt væk. Jeg lagde mig ved siden af hende og tog mine bikinitrusse af. Jeg gav hende den på, hvilket hun ikke vågnede ved. Så lagde jeg mig igen ned, og begyndte at kærtegne mine bryster og især vorterne. Mellem to fingre nuldrede jeg dem. Med den anden hånd kærtegnede jeg min mave og overdelen af venusbjerget. Jeg cirklede hånden helt ned mellem mine ben til revnen. Jeg var drivende våd, jeg lod en finger glide ind. Åhh… og ud igen. Samme finger lod jeg glide ned til mit numsehul.

Jeg cirklede rundt hér, og tilbage igen for at få fingeren fugtet. Jeg elsker den fornemmelse, at køre min finger rundt om ringmusklen, og at stikke fingeren ind. Jeg lod min anden hånd komme til hjælp, den begyndte at lege med min klit der var meget hård, næsten som sten. Jeg var meget tæt på orgasmen, der skulle ikke meget til før jeg ville komme. Jeg hørte stemmer og standsede med det samme, det kunne jo godt tænkes der var nogen der let kunne se hvad jeg havde gang i. Der kom et par gående der kiggede ned til os, i gryden. Manden hviskede et eller andet til kvinden. Hvad, kunne jeg slet ikke høre og de gik videre hen ad klitterne. Jeg spejdede efter dem. Nanett rømmede sig og stragte sig. ”Velkommen til livet”, hviskede jeg. ”Tak”, svarede hun. ”Der var lige et par der gerne ville have været ned i vores gryde her, men de gik videre hen af klitterne”, sagde jeg. ”Det kan være de bruger den som vi lige gjorde?” ”Tja”, sagde Nanett, ”Det var i hvert fald dejligt. Jeg havde aldrig troet det kunne være sådan!!” ”Næhh”, svarede jeg. ”Skal vi gå videre?! Vi kan gå hen ad klitterne og se, om de har fundet en anden gryde” ”Har du givet mig dine trusser på ?” ”Ja”, svarede jeg, ”Og nu tager jeg latextrussen på” Jeg rejste mig og tog trussen på. Det var vildt, for jeg var jo stadig uforløst. Meget liderlig.

Jeg fik sat trussen på plads, og vi gik videre hen over klitterne. Op og ned. Den lille pik jeg havde i min fisse, de små knopper ved skamben, klit og læber, gjorde det næsten ulideligt at gå, da jeg blev stimuleret i hele underlivet. Jeg stønnede og nød følelsen. Pludselig hørte vi suk og støn. Nanett kiggede på mig. Jeg holdt en finger for munden, for at indikere at vi skulle være stille. Vi listede videre op ad klitten, så vi kunne se ned i gryden. Der lå parret der var gået forbi os før. Manden lå og slikkede konens kusse og hun stønnede højt. Jeg prøvede at vrikke med underlivet, for at få så meget ud af trussen som muligt. Jeg lagde armen om Nanett og trak hende ind til mig. Det elskende par havde ikke set os, så de fortsatte deres leg. Manden rejste sig, og fremviste en mellemstor pik. ”Her”, sagde han, ”Slik mig skat” Konen rejste sig, og begyndte at give ham et blowjob.

Der gik ikke mange sekunder, før han sprøjtede sin sæd i munden på hende. Han jamrede og stønnede da han kom og bagefter lagde han sig ned ved siden af konen, og sagde; ”Tror du ikke de to piger derhenne havde haft et eller andet i gang?” ”Aner det ikke”, svarede hun, satte sig over hans hoved og beordrede ham til at slikke.. det gjorde han så. Jeg trak Nanett lidt mere ind til mig, vendte hendes hoved og kyssede hende på munden. Hun ville trække sig væk, men jeg holdt hende fast. Hele min krop var i ekstase.. Jeg ville have udløsning, her og nu. Nanett begyndte at svare igen på kysset, og jeg tog hendes hænder og viste vej til mine bryster. Hun fandt hurtigt mine brystvorter, og begyndte at klemme dem mellem to fingre. Mere skulle der ikke til, før jeg eksploderede i en kæmpe orgasme… Jeg krøb halvvejs sammen, og nærmest skreg min orgasme ud over klitterne. Det elskende par fór sammen, men jeg var ligeglad.

Da orgasmebølgerne havde lagt sig, gik vi videre som om intet var hændt. Vi nikkede til parret, der helt var stoppet og bare kiggede efter os. Vi skyndte os væk. Jeg, stadig med trussen på.. Vi gik rask til den, op og ned at klitterne og ud på en større sti, og hjemad. Den lille pik gjorde stadig sit arbejde i min fisse. En behagelig følelse der bare æggede mig mere og mere. ”Du, Nanett. Når vi kommer hjem vil jeg, at du skal elske med mig rigtigt”, sagde jeg. Nanett nikkede bare tilbage. Jeg standsede, tog hende ind til mig og begyndte at tungekysse hende. Hun besvarede mig med det samme. Jeg lagde mine hænder på hendes balder og kælede for dem. Jeg pressede hende ind mod min krop og hun begynde også at kærtegne min numse. ”Du skal tage lidt hårdere”, sagde jeg. ”Jeg kan ikke rigtigt mærke det igennem trussen.” Nanett gjorde som jeg befalede, og jeg var meget tæt på at komme igen. Men jeg ville vente indtil vi var helt hjemme ved mig. ”Kom”, sagde jeg. ”Lad os se at komme videre hjem” Da vi havde låst os ind, sagde jeg; ”Tag dit tøj af Nanett” Jeg begyndte også at tage mit af, og der gik ikke mange sekunder, før vi begge stod nøgne over for hinanden. ”Kom”, sagde jeg, ”Vi går ind i soveværelset”

Da vi kom derind tog jeg hende i mine arme, og begyndte straks at tungekysse hende. Hun var helt med og vi kyssede hinanden intenst. Jeg æltede hendes balder og hun mine, vore bryster trykkedes ind mod hinanden, og vore fisser pressede vi sammen. ”Åh… jaaee.. det er skønt”, hviskede jeg mellem vore kys. Nanett gryntede nærmest. Sådan stod vi en tid og nød hinanden. Jeg gik baglæns, og vi nærmede os min seng, kyssende og kælende. Da vi var helt henne ved sengen satte jeg mig ned, og trak Nanett med mig.

Jeg lagde mig på sengen, og hun lå oven på mig. ”Slik mine bryster”, sagde jeg til hende. Hun begyndte at kysse og slikke mig, fra halsen ned til mine hårde brystvorter. Hun slikkede på dem, legede med tungen hen over dem begge. ”Sug dem ind i munden”, befalede jeg, og hun gjorde det med det samme. Nu sugede og slikkede hun dem begge på skift. ”Åhhh.. jaee.. Det er skønt”, stønnede jeg. ”Nanett, slik min fisse…” Hun begyndte at kysse og slikke sig vej ned til min hungrende fisse der drev af mine elskovssafter. Jeg var våd og ville have en udløsning. Da Nanett begyndte at slikke min fisse, undgik hun min klit… hun slikkede mine skamlæber og også i revnen. ”Lidt højere op”, sagde jeg. ”Slik min klit..” Idet hun ramte min klit, eksploderede jeg i en orgasme. ”Åhhhee.. jaaee e.e..e.e…”

Da de værste orgasmebølger havde lagt sig, rejste jeg mig op og sagde, at nu var det hendes tur til at nå klimaks. Nanett lagde sig på ryggen, på sengen hvor jeg lige havde ligget. Jeg begyndte at suge og kysse hendes brystvorter. Kælede med min hånd imellem hendes ben. Hun var meget våd og lækker. Jeg kyssede mig vej ned over hendes mave og legede lidt med hendes navle, for til sidst at lægge mig mellem hendes ben og slikke hendes klit. Jeg stak min pegefinger ind i hende og bevægede den bag ud mod skambenet. Jeg bearbejdede stedet bag klitten og slikkede skiftevis hårdt og blødt på klitten, og bevægede fingeren.

Nanett stønnede og bevægede underlivet rytmisk mod mine slik . Pludselig begyndte hun at jamre og stønne højt.. ”Jeeeeg…. Eh… Åhhh… jeeeeeegg.. Ååhhh.. kooommmeeeerrrrr..” Hun skreg, og var helt væk i orgasme-suset. Vi lagde os ved siden af hinanden og faldt i søvn..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *