Hun kneppede mig i røven

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg havde været ude og rejse i en længere periode, og glædede mig til jeg skulle hjem til konen. Da jeg trådte ind af døren var der stearinlys over det hele, og der lå en seddel til mig om, at jeg skulle gå direkte op tage et bad og derefter gå ned i køkkenet. Allerede da vidste jeg, at hun havde frække tanker i sinde. Så… jeg gik glædestrålende op i bad. Efter kort tid gik jeg ned i køkkenet og der på bordet, lå endnu en seddel hvorpå der stod; “Bind denne for øjnene og kravl ind i stuen. Du må ikke sige noget med mindre du bliver spurgt”. På bordet lå et slips som jeg bandt for øjnene og begyndte så at kravle ind. Jeg kunne mærke at min pik allerede var begyndt at vokse mellem mine ben.

På vej ind i stuen kunne jeg høre at hun kom gående bag mig og “Svip” fik jeg en over ballerne. ”Hej skat” svarede jeg. “Svip”, endnu en gang. “Du må ikke svare, med mindre du bliver spurgt!” Allerede nu var min pik ved at sprænges. En måned uden at få noget, og nu lå jeg her, med måske lange udsigter til en varm fisse. Hun løftede mig op og satte mig ind i sofaen. Jeg kunne mærke hun kiggede på mig. Pludselig rejste hun sig op og trak mig over i vores dobbelt-døråbning. Hun bandt mig fast, så jeg stod i et kryds, og hun begyndte at kærtegne mig over det hele. Hun undgik hver gang min pik, som snart ville eksplodere, men dejligt var det.

Pludselig mærkede jeg noget varmt om min nosser. Det var en klud med varmt vand. Jeg kunne gætte mig til hvad hun nu skulle til, jeg skulle barberers. Hun begyndte at smøre mine nosser og pik ind i barberskum og indimellem trak hun lidt frem og tilbage i min pik. Hun lod shaveren glide mod mine nosser, som var spændte til det yderste, og derefter op af min pik som pumpede endnu hårdere. Der løb lidt varmt vand ned af benet på mig, og det rislede i hele kroppen.

Efter et stykke tid kunne jeg igen mærke kluden mellem mine ben. Hun fjernede det overskydende barberskum, og mens hun tørrede af, kunne jeg mærke hendes varme læber omslutte mit pikhoved. Hun begyndte nu at lade munden glide frem og tilbage over min pik. Jeg nød at stå der – magtesløs, mens hun havde hele min pik i munden. Godt – det var det!! Hun løsnede mine bånd og satte en manchet rundt om halsen på mig. Hun trak mig ned på gulvet, og benytte at gå med mig som en hund.

Hun satte sig ned i sofaen, jeg lå stadig på alle fire. Hun trak mig hen mellem hendes ben og sagde at jeg gerne måtte snuse lidt til hendes fisse. Jeg kravlede tættere på hende. Hendes fisse duftede som honning og jeg glædede mig til at stikke min tunge langt op i fissen på hende. Da jeg var helt tæt mig ,kunne jeg mærke varmen udspringe fra hendes underliv, og jeg begyndte at stikke tungen frem, jeg måtte smage. Jeg blev trukket tilbage, og hun sagde at jeg måtte vente. Hun trak mig op fra gulvet og hev mig over til en stol. “Sæt dig”, befalede hun. Da jeg satte mig, kunne jeg mærke at jeg satte mig ned på nogle ting. Jeg vidste ikke helt hvad det var, men jeg havde mine forestillinger.

“Nu kan du lege lidt med dig selv, mens jeg kigger på”, kommanderede hun. “Du sidder på de ting du skal bruge og du ved godt hvordan”. Jeg tog hånden ned under mine baller og jeg kunne mærke en dildo, en butplug, nogle brystklemmer og noget poppers. Jeg tænkte, at bare én af tingene ville få mig til at sprøjte så jeg begyndte at tænke på alt muligt andet, for at det ikke skulle gå få stærkt, det her skulle jo nydes.

Jeg lagde tingene på bordet foran mig, og lidt forlegent vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle starte med. Jeg kunne høre at hun rejste sig og jeg mærkede, at hun i mine hænder lagde en mellemstor dildo. “Start med den”, sagde hun. Den var godt indsmurt i glidecreme, så jeg havde ingen problemer med at få den op. Der var bare godt. Jeg vidste hun sad og kiggede på mig, men jeg lod som ingen ting og indlevede mig i situationen. Jeg begyndte at trække dildoen frem og tilbage. Det var længe siden der sidst havde været noget, så der var lidt trangt.

Efter et stykke tid var der gjort godt plads. Hun rejste sig igen, trak mig op med manchetter og befalede mig ned at ligge på alle fire. Dér lå jeg, med røven lige i vejret, og tænkte kun på at kneppe hende, og lige nu var det mig der skulle kneppes. Hun begyndte at lege med dildoen, og jeg kunne høre på hende at hun nød det. Der blev mere og mere plads og jeg kunne mærke, at hun også var begyndt at tage hendes fingre med ind. Hun trak dildoen ud, og erstattede den med sine fingre. Hun startede med 3 fingre og så fulgte resten med. 4- 5 og til sidst tror jeg, at hun havde hele hånden og i mig. Det føltes vildt godt, men samtidigt kunne jeg godt mærke at jeg var meget udfyldt. Hun trak sig ud forsigtigt og forsvandt.

Jeg rystede over hele kroppen, men nød hendes hårde behandling. Jeg kunne høre noget raslen og jeg kunne ikke forestille mig hvad hun nu havde fundet på. Hun kom over til mig igen, og jeg kunne høre hun smed noget ned foran mig. “Tag dem på”, lød hendes hårde stemme. Jeg famlede foran mig og fandt brystklemmerne. Jeg satte dem fast i hvert bryst. Og igen kunne jeg mærke at hun kiggede på mig. Da de var sat på, gav hun mig en poppers-flaske i hånden, “Tag når du har lyst” sagde hun.

Jeg kunne mærke at hun satte sig ned bag mig igen, og jeg kunne igen mærke noget der pressede mod min røv. Der gik ikke længe før jeg kunne mærke at det var en dildo, og hun pressede den ind i mig. Hun begyndte at trække den frem og tilbage og jeg tog en ordentlig snif af flasken og mærkede velværen glide igennem kroppen. Hun begyndte at kneppe mig hårdere og jeg kunne mærke at det var en påspændings-dildo hun havde på. Hun tog om mine hofter, ligesom jeg plejer at tage om hendes, og hun begyndte at kneppe mig hårdt. Hun begyndte at give mig små klask på røvballerne som gjorde mig endnu mere vild.

Jeg pressede min røv mod hendes pik, og trak mig frem og tilbage. Hun trak sig ud, og lagde sig ned på ryggen. Jeg fik besked på at sætte mig over på dildoen med front mod hende. Jeg satte mig forsigtigt ned over den og der gik ikke længe for jeg red hende helt vildt. Hun tog bindet væk fra mine øjne, og der lå hun smuk som hun er – og kneppede mig. Jeg kunne ikke holde mig tilbage så jeg hoppede mig af, lagde mig tilrette og bankede min pik op i hendes varme fisse, der drev af safter. Pikken gled ind uden problemer. Der gik ikke lang tid før jeg kom op i hende – og jeg sank sammen over hende.

“Velkommen hjem, skat”, sagde hun. “Jo tak” svarede jeg og prøvede at få vejret tilbage igen. Jeg rejste mig op, hjalp hende op. På bordet stod lidt mad og et par øl. Vi hyggede et par timer, og blev enige om at nu var det sengetid. På vej op af trapperne, kunne jeg mærke hun pressede noget op i mig igen. Det var butplugen der fandt vej mellem mine baller. Den smuttede hurtigt ind. Nu vidste jeg, at hun ville kneppes helt vildt og uhæmmet i alle huller. Jeg trak hende ind på sengen og der fortsatte vi et par timer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *