Taget af 2 fremmede fyre på stranden

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det var en dejlig varm sommeraften, jeg gik langs vandet, i en tynd gennemsigtig kjole, nød bare luften susede lige igennem kjolen, der var mennesketomt på stranden, var kun mig og mine frække tanker, troede jeg ihvertfald, men pludselig dukkede et par fyrer op fra klitterne, de gik lige hen imod mig, jeg vendte mig skræmt om, for at se om der var andre til stede, de så lidt usle ud, men stranden var tom, var kun mig og så de 2 som nu var nået hen imod til mig. Den ene sagde fræk om jeg var med på noget frækt, jeg nikkede bestemt “”nej””, kendte dem jo ikke, men tanken om sex med 2 mænd var da en fræk tanke. Dog ikke med de 2, de virkede ret provokerende. Inden jeg så mig om, havde de slæbt mig med op i klitterne, de gramsede på mig. Jeg skreg om hjælp, men ingen kunne jo høre mig, var flere kilometer til det næste sommerhus!

Jeg kunne se de begge havde en stor bule i bukserne, jeg kunne ik” få synet væk fra dem, den ene sagde højlydt”” vil du se dyret”” jeg svarede ikke, men inden jeg så mig om tvang han hans pik ind i munden på mig, så jeg var lige ved at brække mig. Jeg kunne mærke den vende nede i halsen på mig, han tvang mig til at mund kneppe ham til han sprøjtede ned i halsen på mig, jeg turde ikke kæmpe imod, og jeg blev tvunget til at sluge hver en dråbe af hans varme sperm!

Jeg regnede og håbede på jeg nu kunne få lov til at slippe fri, men nu viste det sig det var den andens tur til at udnytte mig! Han havde allerede smidt alt hans tøj, og stod nøgen ud for mig, han trak min kjole af , så jeg stod nøgen ud foran ham. Han begyndte at gramse på mig, kælede med mine bryster, han trak mig hårdt ind til sig, så jeg kunne mærke hvor stift hans lem var imod mine nøgne ben! Selv om jeg kæmpede imod, var tanken om det der skete ret frækt, da han tvang mig ned på alle 4 og bankede sin pik op i min allerede våde fisse, kunne jeg ikke lade være med at nyde det inderst inde, men det var jo forkert, så gjorde stadigvæk modstand! Imens han tog mig bagfra, fik jeg ham den andens pik i munden, så jeg ikke kunne skrige om hjælp mere. Han havde godt fat i mine hofter, og hamrede bare pikken langt op i mig, gang efter gang, i det samme kom der en gående på stranden, men jeg sansede slet ikke at råbe efter hjælp. Nød egentligt bare at blive udnyttet, i det samme kom de begge to , så jeg fik munden og fissen fyldt godt op. De skyndte sig at få tøj på og forsvandt hurtigt, jeg blev liggende i sandet, og kikkede op i vejret, var temmelig chokeret, men samtidigt ret liderlig efter mere, så jeg begyndte at lege lidt med mig selv under åben himmel. Mine fingre nulrede mine brystvorter, i mens de gled længere ned til min våde fisse, jeg lod et par fingre glide op, og stønnede efter mere pik, men måtte nøjes med mig selv. De 2 fyre var som sunket i jorden*SF*jeg lod en finger køre i cirkler omkring min klit, og inden jeg så mig om, kom jeg i en mega orgasme. Jeg nærmest skreg den ud over det åbne hav, min krop dirrede vildt, det gik lang tid inden jeg kom til mig selv igen, men rejste mig op, og fik min kjole på igen, og vendte næsen hjem imod sommerhuset!…

Det var den vildeste gang sex jeg nogensinde havde prøvet, og det værste var jeg drømte om det ville ske igen næste dag*SF*. Jeg gik den ene dag efter den anden langs stranden, men de dukkede ikke op igen, før den sidste dag inden ferien var slut. Jeg var gået til købmanden, for at hente morgenbrød, da de pluselig trådte ind i butikken. De kikkede hurtigt ned i jorden da de genkendte mig, jeg sagde hilste og smilede, de mumlede et hej, og skyndte sig videre ind i butikken. Jeg blev en smule tændt ved tanken om dem igen, ville have sex med mig, jeg begyndte at gå hjemad. Da jeg næsten var nået hjem, mærkede jeg en hånd på min skulder, da jeg vendte mig om stod den ene af de 2 fyrer og kikkede mig dybt i øjnene, og hviskede svagt”” Undskyld “”. Jeg smilede og kyssede ham blidt på kinden, og hviskede tilbage “” ik” noget at undskylde over, nød det jo kun “”. Han lyste op, og inden jeg så mig om havde vi aftalt at mødes i skoven, senere på aftenen! Jeg skyndte mig hjem, og fik min morgenkaffe, og dagen sneglede sig afsted til det blev aften, jeg valgte at tage en meget kort nederdel på, undlade trusserne, og en kort top, så man kunne se min navle, og den skindende piercing i navlen. Mine brystvorter strittede igennem toppen, havde osse undladt bh”en, så følte mig ret sexet, og klar til den vildeste og frækkeste oplevelse i mit tidlige liv!

Jeg bevægede mig afsted ind i skoven, vi havde ikke aftalt noget fast mødested, de ville finde mig, jeg følte jeg havde gået i meget lang tid, men pluselig hoppede de ned fra et træ. Mit hjerte sad næsten oppe i halsen på mig, jeg kunne ikke få en lyd frem, de stod splitternøgne foran mig. De tog begge fat i mig, og halede mig med længere ind i skoven. Da vi havde gået lidt kom vi frem til en lille hytte, vi gik hen imod den, de åbnede døren og slæbte mig med ind, da vi kom ind, var der starinlys tændt over det hele. De smed mig på sengen, tog mit tøj af og bandt mig fast til alle 4 gavlender af sengen, med håndjern! Jeg kunne intet stille op, andet end ligge og nyde synet af deres pik som var vokset en hel del. Den ene lagde sig på sengen og begyndte at kysse mig, hans tunge fandt min, og vi kyssede mere og mere hæftigt. I det samme fandt ham den anden min våde fisse, kunne mærke hans tunge var på vej til at finde min klit. Jeg havde svært ved at ligge stille, men kunne næsten ikke bevæge mig. De gav mig bind for øjnene, den ene sad sig hen over mit hoved og stak hans pik i munden på mig, jeg suttede løs, som var det en slikkepind. Jeg lod forsigtigt mine tænder glide ned over pikhovedet, kunne høre det tændte ham, jeg lod min tunge køre i cirkler omkring pikhovedet. Kunne mærke den voksede endnu mere, ham den anden var i færd med at smøre mig ind i madolie, han masserede det meste af min krop, kunne mærke hans hænder blev mere og mere ivrige, da han kom til mine bryster, tog han hård fat i dem, og æltede dem hårdt. Mine brystvorter blev hårde, hans mund fandt dem, og han nev og bed skiftevis i dem. Jeg havde svært ved at koncentrere mig om at sutte pik, men de tvang mig til begge dele, og jeg måtte jo bare lystre kunne jo intet stille op. Den ene satte sig ned imellem mine store bryster og begyndte at kneppe pikken med dem, han æltede dem hårdt sammen omkring pikken, imens den anden stod på knæ imellem mine ben, løsnede mine ben, og lagde dem på hans skuldre imens han førte pikken op i min våde fisse. Han bankede den hårdt i bund, igen og igen, imens han bed og suttede på mine tæer. Jeg tiggede om at få binden væk fra øjnene, men de nægtede det, jeg ville så gerne se hvor liderlige de var, men tanken om hvad de fandt på, var endnu mere frækt. Jeg nærmest malkede hans pik med mine enorme bryster, han blev mere og mere ivrig, og lige inden han kom stak han pikken langt ned i halsen på mig, og lod den komme.

Jeg måtte bare sluge og sluge, kunne jo ikke andet da jeg lå bundet, og på ryggen, følte aldrig den stoppede med at sprøjte. Jeg suttede den ren for spermrester, og slikkede mig om munden efter mere. I det samme kom han der stod imellem mine ben, og stak hans pik ind i min frække liderlige mund. Han mundkneppede mig med hans pik, jeg kunne mærke hans pik voksede, og i det samme exploderede den, i munden på mig. Jeg slugte den dejlige varme sperm, kunne nærmest mærke hvor langt det kom, da hans pik var færdig med at sprøjte, suttede jeg også den godt ren for spermrester. Kunne ikke få nok af de varme dråber! Jeg bad igen om at blive løsnet, men ak” nej, nu var det min tur til at komme. Den ene lagde sig imellem mine ben, og begyndte at slikke mig grundigt. Jeg var ved at gå til af liderlighed, imens suttede og æltede den anden mine bryster,og nev dem lidt. Jeg prøvede på at vride mig fri, men jeg kunne intet stille op, og i det samme kom jeg i en megaorgasme, hele min krop dirrede, og jeg skreg, så taget nærmest lettede på huset. De skiftedes til at slubre mine safter i dem, de var helt indsmurte og klistret i hele ansigtet, kunne jeg se da de løsnede bindet for mine øjne! De bad mig klæde mig på og forsvinde hurtigst muligt, så jeg fandt mit tøj, klædte mig på og forsvandt ind i skoven igen, og tilbage til sommerhuset!

Da jeg kom tilbage til sommerhuset, satte jeg mig ved køkkenbordet, og drak mig en kop kaffe, og tænkte tilbage på de to fremmede fyrer, hmmm….. Tanken gjorde mig liderlig, jeg hev lidt op i kjolen, sad og vrikkede lidt med røven, og lod et par fingre glide ned imellem mine lår, jeg var helt indklistret i mine egne safter, jeg rykkede stolen tilbage, og lagde begge mine ben op på bordet, og spredte dem lidt. Jeg dyppede mine fingre i det varme kaffe, og lod dem lege med min klit. Det snurrede helt i den, med de kaffe varme fingre. Kunne mærke min klit reagerede volsomt på den varme fornemmelse, dyppede dem igen, så de var godt gennem varmet, og lod dem finde vej op i min fisse. Jeg lod hovedet falde godt tilbage, og kom med et stort gisp, var bare så tændt. Lod de varme fingre køre i hårde træk op i mig selv, imens et par andre fingre kørte voldsomt omkring min hårde klit. Den var stor og stenhård, kunne komme hvornår det skulle være. Jeg kunne mærke mine varme safter løbe ned i mellem mine baller, og ramme min anus. Gøs ved tanken, et par fingre fandt mine stive og strittende brystvorter, og begyndte at nulre og nive dem. Jeg stønnede højre, åhja, var nu på det højeste, dybbede et par fingre igen, og lod de varme fingre glide i små hårde cirkler på min klit. I det samme kom jeg, jeg stønnede og skreg højt,ønskede dette minut aldrig ville stoppe. Mine safter væltede nærmest ud af mig, hynden på stolen var smask våd.

Jeg rejste mig op, da jeg havde samlet mig lidt, gik ind for at tage et karbad, som var rimeligt tiltrængt, efter alt det sex jeg havde været udsat for idag! Jeg hældte vand i, og noget dejligt duftende lavendel skumbad. Jeg hælte mig et glas rødvin op, som jeg stillede på kanten af badekaret, tændte nogle starinlys, og slukkede det almindelige lys. Jeg lod mig dumpe ned i det dejlige varme og duftende vand, lukkede øjnene, og fantaserede om næste gang, jeg ville blive udsat for det samme som var sket med de 2 frække fyrer!

Jeg fantaserede om at jeg var taget på en bondegårdsferie, og på bondegården var der to karle, som ikke ville lade mig gå i fred! Og de 2 karle var selvfølgelig dem fra idag*SF* Jeg sad på en taburet, og malkede en ko. Jeg sad der i keddeldragt, og med mine lange fletninger, i det samme kom de to karle fnisende ned af fodergangen. De tog hver fat i en fletning, og halede mig op af taburetten, og trak mig med udenfor, de gik lige hen imod laden. Da vi kom ind i laden, tvang de mig med op af stigen til halm loftet, hvor de flåede mit tøj af, og smed mig i det stikkende halm, hvorefter den ene hurtigt havde taget pikken ud af sine bukser, og faldt ned over mig, og lod pikken glide langt op i mig. Han lagde tung ind over min nøgne krop, og blev ved med at kneppe mig i lange og hårde stød, imens den anden stod og spilllede pik, og heppede på ham. Jeg var magtesløs, men nød synet af liderlighed i hans øjne. I det samme kom han i et brøl af en orgasme, svedet havlede af ham. Han blev ved med at støde længe efter han var kommet, han rejste sig, og imens blev jeg hevet op i håret, og tvunget til at sutte den andes pik, til han kom i min mund. Den varme sperm silede bare ud af pikken, og jeg blev bedt om at synke, så synkede til der ikke var mere at synke, og de pakkede deres pikke sammen igen, og forsvandt lige så hurtigt som de var kommet. Jeg fik hurtigt mit tøj på, og satte mig ned hvor de havde taget mig med fra, og malkede videre som om intet var sket!…

Da jeg vågnede op fra fantasiens verden, var vandet i badekarret blevet halvkold, så rejste mig og fik mig tørret, og satte mig ind i stuen under et dejligt varmt tæppe, og så lidt fjernsyn, inden jeg ville finde min seng. Skulle jo tidligt op næste morgen, og hjem til dagligdagen igen, det havde været en herlig uge, men glædede mig til at komme på arbejde igen på mandag!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *