Tjener for 4 sexsultne piger

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det var en af de dage, hvor jeg sad og chattede for at få tiden til at gå. En af de piger, som jeg plejede at chatte med dukkede op i chatrummet og vi hilste selvfølgelig på hinanden og begyndte at småsludre. Hun sad og glædede sig, fordi om aftenen skulle hun i byen med 3 veninder og hun så frem til en hyggelig aften. De skulle spise hjemme hos hende for derefter at gå i byen og danse til den lyse morgen. Vi havde aldrig mødtes IRL og jeg spurgte for sjov om de ikke have brug for en tjener til spisningen og til min overraskelse, så sagde hun at det kunne være hyggeligt. Jeg begyndte at trække i land igen, men hun syntes at jeg skulle dukke op. Vi snakkede lidt frem og tilbage og til sidst blev vi enige om at jeg skulle komme og servere om aftenen.

Jeg skulle være der en halv time før gæsterne, så vi kunne snakke lidt om det forskellige. Jeg mødte op i det tøj som jeg syntes lignede tjenertøj bedst. Vi blev enige om at det skulle se lidt professionelt ud, så hun tog en hvid dug og klippede i stykker, således at jeg havde et hvidt stykke stof over armen. Jeg fik lidt at vide om de tre gæster og for at huske navnene, så skrev jeg dem ned på et stykke papir, som jeg lagde i køkkenet. Jeg vil give et kort resume og navnene er selvfølgelig opdigtede. De to piger var gift og dem kalder jeg Jane og Anne; den tredje gæst var single og hende kalder jeg Bente; værten var også single og hende kalder jeg Vera.

Vi satte os ned og småsnakkede imens vi ventede på at gæsterne dukkede op. Det ringede på døren og jeg opsummerede lige navnene hurtigt og gik ud i entreen for at lukke op. Jeg åbnede døren og pigen så ret overrasket ud og kontrollerede lige navnet på døren. Jeg bød hende indenfor og spurgte hvem jeg måtte melde. Jeg fik hendes fornavn, fulgte hende ind i stuen og da hun var ugift, blev hun præsenteret som frk og efternavnet. Jeg hentede to glas hvidvin ( naturligvis på en bakke ) til hende og værtinden og gik ud i køkkenet.

Historien gentog sig med de to andre piger, bortset fra at de blev præsenteret som fru og jeg kom kun med et glas hvidvin. Imens pigerne sad og snakkede, så arrangerede jeg det sidste på bordet. Jeg sagde at maden var klar og holdt stolen for værtinden. De satte sig til bords og efter at jeg havde serveret forretten og fyldt glassene, så satte jeg mig ud i køkkenet. Jeg kunne høre hvad de snakkede om og pigerne var ret imponerede over den måde, som det havde foregået på indtil nu.

Da de var færdige med forretten, tog jeg den ud og serverede hovedretten. Jeg skiftede hvidvinen med en flaske rødvin, fyldte glassene og satte mig igen ud i køkkenet. Pigerne begyndte at snakke om hvor de skulle hen. Pigerne var ivrige efter at komme et sted hen, hvor der var nogen fyre. Bente og Vera ville godt ud og ´score´, Anne ville bare i byen og more sig imens Jane var lidt mere forsigtig. Samtalen kom over på at dreje sig om sex og jeg spidsede ører. De begyndte at snakke om deres sexliv og om de var tilfredse. Bente og Vera var stort set tilfreds, de syntes bare at det skete for sjældent, Anne var ret glad for sit, for som hun triumferende sagde, så havde hun også fundet sig en god elsker, hvorimod Jane som hun selv sagde ´Jeg elsker 4 gange så meget med min dildo som med min mand´.

De snakkede lidt frem og tilbage og efter lidt så kom samtalen væk fra sex igen. Da de snakkede om neutrale emner, så gik jeg ind, spurgte om de ville have mere at spise, fyldte glassene igen og gik ud i køkkenet for at hentede maden, så jeg kunne servere lidt mere. De spiste videre imens de snakkede og grinede højlydt, så sad de også og hviskede, hvor jeg ikke kunne høre hvad de sagde.

Da de var færdige med hovedretten gik jeg ind for at hente tallerkner og bestik og imens jeg ryddede bordet spurgte Anne om der var dessert. Jeg svarede ´Ja selvfølgelig, den kommer om et lille øjeblik´. Jeg så på hendes ansigt og hun grinede smørret men jeg vidste ikke ad hvad. Jeg ryddede bordet, serverede desserten, som var en is, jeg havde arrangeret i køkkenet og kom med en flaske Bailey. De spiste videre imens de snakkede og grinede. Da de var færdige, kom jeg ind i stuen for at rydde op, Vera spurgte om jeg ville lægge en cd´er i afspilleren og starte musikken.

De valgte en plade med stille og rolig musik, som de hørte imens jeg ryddede op efter dem. Da jeg var færdig med at flytte tingene ud i køkkenet og ville jeg spørge om der var mere, spurgte Bente om jeg ville danse med hende. Jeg svarede ja og vi begyndte at danse. Efter et par danse sagde Anne at nu var det hendes tur og vi begyndte at danse. Da vi havde danset en enkelt dans spurgte Anne om hun måtte tage min skjorte af og det fik hun lov til mod at jeg tog hendes bluse og bh af.. Der dansede vi så videre i bar overkrop og det var utroligt lækkert at danse tæt, når pigen har bar overkrop. Bente sagde at hun også ville være med og lagde sin skjorte, så det var slut med at danse tæt ( surt show ) men til gengæld så jeg pigernes bryster bevæge sig rytmisk.

Vera sad og snakkede med Jane og rejste sig for at stoppe musikken. Hun sagde at det var jo ikke striptease show det her og der synes jeg lige at det gik så godt. Hun satte sig over til Jane og kaldte mig derover. Hun sagde ´Jeg har lovet Jane at hun må låne min dildo og vi synes at du skal hjælpe hende med at bruge den. Er det en opgave for dig´. Jeg blev lidt overrasket men fik dog sagt ja. Vera fandt sin dildo frem og da hun gav den til mig sagde hun ´Jane vil ikke være sin mand rigtig utro, så du holder pikken for dig selv men du må bruge hænderne og tungen. Sørg nu for at det varer mindst 15 minutter , før hun kommer og gør det for hendes skyld rigtig godt`. Med den afskeds replik blev jeg sendt ind i soveværelset.

Jeg gik over til Jane og begyndte at tage hendes tøj af. Jeg gjorde det langsomt for at se om hun fortrød. Da hun stod i bh og trusser begyndte jeg at kysse hende på panden og kælede for hendes hals og skuldre. ( Jeg ville ikke kysse hende på munden, for jeg vidste ikke hvordan hun ville tage det. ) Jeg tog hendes bh af og kælede for brysterne. Jeg kyssede dem blidt og lod tungen smage på bryst vorterne. Hun begyndte selv at tage sine trusser af og vi lagde os på sengen. Jeg fortsatte med at kysse og kæle for brysterne og især vorterne. Den ene hånd gled ned over mave skindet og begyndte at kæle med inderlårene.

Den kørte hen over kussen, hvor den begyndte at ligge stille men trykke på skamlæberne. Jeg legede lidt med brysterne og skamlæberne. Så tog jeg dildoen og begyndte at lege med hendes brystvorter. Jeg slikkede lidt før jeg med dildoen pirrede vorten. Jeg tog den tændte dildo og begyndte at pirre skamlæberne ved at lægge den ned langs med skamlæberne og med den anden hånd, så skilte jeg skam læberne. Jeg kørte forsigtigt op og ned og så førte jeg den ind i kussen. Samtidig med at jeg brugte dildoen i kussen, så brugte jeg den anden hånd til at lege med skamlæberne. Jeg flyttede mig lidt, så jeg kunne begynde at slikke hende i kussen. Jeg kørte tungen rundt om området ved klitoris og det kunne med det samme mærkes, for hun havde svært ved at ligge stille.

Udover dildoen så tog jeg også en enkelt finger op og begyndte at køre den frem og tilbage. Hendes hænder aede med mine ben og jeg stoppede for at tage bukserne af. Jeg lagde mig ned og fortsatte igen og hendes hånd begyndte at lege med mine nosser udenpå underbukserne. Jeg huskede hvad Vera havde sagt men alligevel havde jeg en mega rejsning og der var ikke plads til pikken i underbukserne og pikhovedet stak lige frem over kanten på underbukserne.

For ikke at begynde at elske med hende måtte jeg koncentrere mig om at gøre det lækkert for hende. Jeg tog dildoen ud og nøjes med at bruge fingrene, for så kunne jeg meget bedre føle hvad der skete. Jeg finger kneppede hende stille og roligt imens min tunge slikkede i området ovenover klitoris. Jeg kunne mærke at hun var ved at komme og tog fingrene ud og holdt op med at slikke og i stedet for kælede jeg for hendes inderlår og begyndte at kysse og slikke hendes navle. Dette kildede hende lidt rigeligt, så jeg flyttede mig op og begyndte at kysse hende på brysterne og tog hånden op og kælede for brystvorten.

Jeg gjorde det et lille stykke tid og begyndte så igen at bearbejde kussen. Efter at have kælet for skamlæberne begyndte jeg igen at finger kneppe hende. Efter et lille stykke tid, så tog jeg dildoen og førte op i kussen og kneppede hende imens jeg slikkede skamlæberne. Der gik ikke ret lang tid før at hun ikke kunne ligge stille og jeg begyndte at slikke klitoris. Dette sendte kraftige ryk igennem underlivet og jeg satte tempoet lidt op med dildoen.

Jeg trykkede med tungen kraftigt på klitoris og hun begyndte at komme. Jeg havde problemer med at holde tungen i nærheden af klitoris, fordi hun vred sig lidt kraftigt. Jeg stoppede med at slikke og tog dildoen ud og så på hendes ansigt. Hun tog mig om nakken og trykkede mit hoved ind til sine bryster imens hun langsomt holdt op med at vride sig og få åndedrættet ned i et lidt mere normalt tempo. Hun sagde ´Tak, det var vel nok dejligt´ og det var jeg glad for at høre. Hun fulgte det op med at give mig et kys på panden.

Vi lå der et minuts tid og slappede af, hvorefter vi stod op og gik ind til de andre. Vera spurgte Jane om det var godt, hvilket hun bekræftede. Vera sagde at hun syntes da at jeg havde brug for en lille belønning, fordi at jeg havde hjulpet til, både med at servere men også med Jane. Hun spurgte om jeg havde lyst til et glas rødvin. Nu havde jeg godt nok smånippet af vinen allerede men sagde da ja tak til et glas. Bente tog mit hvide tjener stykke over armen og gik ud for at hente et glas og skænkede et glas rødvin.

Anne og Bente havde ikke taget skjorter på, så jeg fik topløs betjening. Vi sad der og drak lidt rødvin, imens Jane tog sit tøj på. Bente spurgte om jeg var frisk på at lege gætteleg og selvom jeg ikke vidste mere specifikt, hvad det gik ud på, sagde jeg ja. Bente kom over og bandt det hvide stykke stof for mine øjne. Jeg blev taget under armen og ledt ind i soveværelset igen, hvor jeg blev anbragt på knæene i sengen. Jeg fik så et kys på munden og skulle gætte hvem det var. Jeg var overrasket og havde ingen anelse men gættede på at det måtte være enten Anne eller Bente, så jeg svarede Anne men fik at vide at det var forkert. Jeg fik et nyt kys og gættede igen på Anne og det var så rigtigt.

Bente sagde at nu blev det lidt sværere og før jeg vidste af det, så havde jeg fået stukket en brystvorte i munden. Nu havde Bente og Anne lidt forskellige brystvorter, så jeg troede at jeg vidste at det var Anne og svarede med vilje forkert på Bente. Jeg fik at vide at det var forkert og jeg skulle prøve lidt bedre. Jeg slikkede på brystvorten og ville tage hænderne op på hendes hofter men fik at vide at det var forbudt. Anne sagde at jeg hellere måtte få hænderne på ryggen og den ene af pigerne lagde sig på knæene bag mig og tog begge mine arme om på min ryg. Jeg tror at hun havde skumle bagtanker, fordi hun trykkede den ene af mine hænder op imod sin kusse. Jeg slikkede videre på brystvorten og den blev hurtigt knaldhård og samtidig begyndte jeg at bevæge fingrene på den ene hånd ( gæt selv hvilken ). Jeg gættede på Anne og fik at vide at jeg hellere måtte kontrollere på den anden bryst vorte også.

Den slikkede jeg også på til den var hård og gættede igen på Anne. Jeg fik at vide at det var rigtigt men fordi jeg gættede forkert første gang skulle jeg som straf og slikke Bentes brystvorter. Jeg skulle jo også vide hvordan de var at slikke på. Hun slap mine arme og gik om foran mig og jeg slikkede og sugede så på begge hendes brystvorter. Jeg fik at vide at jeg skulle løsne deres bukser med hænderne bag på min ryg. Jeg rejste mig op og startede. Denne lille opgave, var jeg lidt længere om at løse end det var nødvendigt og kom da også til at strejfe deres kusser udenpå bukserne ´af og til´. Jeg kunne høre at pigerne selv tog deres bukser helt af.

Jeg blev lagt på sengen og der lagde sig en pige på hver side af mig. De begyndte at kæle for min brystkasse og lidt efter startede de på at slikke mine brystvorter. Den ene pige begyndte at lege med mine nosser og den anden tog lidt let om pikken. Jeg fik at vide at jeg skulle gætte, hvem der lå hvor. Jeg havde ingen anelse og det var lidt svært at koncentrere sig om sine brystvorter, når de kælede for nosser og pik samtidig med. Det var hamrende lækkert og jeg lavede et vildt skud på Anne til venstre og Bente til højre.

Den ene af pigerne tog lidt hårdere fat om nosserne og spurgte om det var min venstre eller deres. Jeg mumlede min og hun slap igen og jeg fik at vide at det var rigtigt. Bente begyndte at slikke mit maveskind og Anne rejste sig op og tog sine trusser af. Anne tog bindet fra mine øjne, satte sig over mit ansigt og hendes hænder begyndte at kærtegne min brystkasse. Jeg tog hænderne op og begyndte at slikke hendes skamlæber, samtidig jeg med hænderne begyndte at kærtegne hendes lår. Bente begyndte at slikke pikken og lege med nosserne. Efter et lille øjeblik, flyttede jeg den ene hånd over og begyndte at kærtegne hendes numse udenpå trusserne. Jeg tog lillefingeren ind under trussekanten og startede på at lege med kussen. Hun rejste sig op og tog trusserne af, så jeg bedre kunne komme til. Jeg tog nu to fingre op og begyndte at køre forsigtigt frem og tilbage. Hun begyndte at sutte lidt hårdere og jeg kom til at glemme, hvad jeg skulle bruge tungen til. Anne klemte om den ene brystvorte og pointerede at jeg vist var gået i stå. Jeg koncentrere mig nu om at slikke Anne’s kusse, jeg stak tungen så langt op som jeg kunne og brugte den anden hånd til skamlæberne.

Bente holdt op med at sutte og med et fast tag i pikken, satte hun sig ned over den. Hun begyndte at køre op og ned, først stille og roligt men hun satte hurtigt farten op og jeg gjorde hvad jeg kunne for at følge med i hendes hastighed. Jeg fortsatte med at slikke Anne’s kusse og selvom jeg nu havde begge hænder til hjælp, så synes jeg ikke selv at jeg gjorde det godt nok men det var svært at komme til at ligge anderledes. Jeg tror at jeg kunne holde mig lidt længere, fordi jeg skulle koncentrere mig om Anne men der gik ikke ret lang tid før jeg kunne mærke at jeg var ved at komme. Jeg gjorde hvad jeg kunne for at holde mig men det var umuligt, fordi Bente begyndte at sætte farten lidt op. Det begyndte at rykke i pikken og jeg begyndte at komme. Før jeg var færdig, så begyndte Bente også at komme og hun satte også farten lidt ned og jeg gjorde hvad jeg kunne for at trykke pikken i bund. Anne flyttede sig fra mit ansigt og hendes hånd begyndte at klemme mine nosser.

Det føltes utrolig godt og Bente begyndte igen taktfast at køre op og ned imens hun trak vejret lidt stødvist. Anne havde lagt sig, så jeg kunne se hendes kusse. Jeg tog forsigtigt to fingre lige så højt op i kussen, som jeg kunne men i stedet for at fingerkneppe hende, brugte jeg tommeltotten til at trykke på området lige under klitoris. Bente holdt op med at ride mig og lagde sig ned ved siden af os.

Jeg flyttede mig, fordi jeg ville slikke Anne til en orgasme. Det kunne godt være at pikken ikke ville være stiv nok til at jeg kunne elske med hende men hun skulle i hvert fald ha en orgasme. Jeg tog hende om hofterne og hjalp hende ned at ligge på ryggen. Med de to fingre, så begyndte jeg at fingerkneppe hende samtidig med at jeg slikkede hende omkring klitoris. Hun var efterhånden blevet meget våd og jeg slikkede hårdere og hårdere i området omk. klitoris. Da hun begyndte at rokere med underlivet, så flyttede jeg tungen og læberne over på klitoris og hun begyndte at stønne og vride sig. Hun tog mig om hovedet for at flytte det væk men jeg synes lige at jeg ville fortsætte lidt endnu. Jeg brugte både tungen og læberne til at bearbejde klitoris og det ene øjeblik så var hun helt stiv i kroppen og det næste rystede og vred hun sig.

Jeg flyttede mig fra hendes kusse og lagde mig op ved siden af hende. Hendes ene hånd fandt min pik og selvom vi lå lidt akavet, begyndte hun at klemme og kæle for den. Den begyndte også at blive helt stiv igen og hun tog lidt hårdere fat. Da den var helt stiv, lagde jeg mig imellem hendes ben og da hendes kusse var meget våd, så gled pikken meget let ind og helt i bund. Jeg prøvede hele tiden at komme længere og længere op, hvilket selvfølgelig var umuligt. Jeg satte stille og roligt farten op og efter et stykke tid kunne jeg mærke at det rykkede i hendes krop. Jeg satte farten lidt op og jeg begyndte også at komme. Jeg mærkede kun hendes kusse trykke om min pik og jeg gjorde hvad jeg kunne for at holde tempoet. Det var dejligt og da jeg var færdig, så lagde jeg mig ned over hendes krop og fik vejret.

Jeg så over på Bente, der lå og kælede for sin egen mis, imens hun så på os. Jeg lagde mig ved siden af hende og tog fat i hendes bryst. Bente flyttede hånden og sagde at vi nok hellere måtte stoppe imens legen var god. Jeg var helt enig og vi stod op og tog det tøj på, som lå i værelset. Vi gik ind til de to andre og tog resten af tøjet på. Vi satte os ned og drak lidt mere vin. Vera og Jane havde igen startet musikken og Vera sagde at jeg havde da helt glemt hende. Jeg troede at hun mente at det nu var hendes tur til at elske og blev helt nervøs. Hun rejste sig op, tog mig i hånden og sagde ‘Kom lad os danse´. Jeg åndede lettet op og vi begyndte at danse. Vera spurgte om jeg havde fortrudt, at jeg var kommet og det svarede jeg selvfølgelig nej til. Efter 2 danse ville Jane også havde en dans. Hun ( eller vi ) sørgede for at trykke os godt ind til hinanden og hun hviskede at det havde været rigtig dejligt og hun havde rigtig haft lyst til at elske rigtigt med mig. Jeg svarede at det havde jeg også men jeg måtte jo ikke.

Da dansen var forbi skulle jeg en tur på toilettet og da jeg kom ind igen, sagde Vera at de ville gå en tur i byen og snakke. De ville godt være alene men jeg måtte godt vente i lejligheden til hun kom hjem igen. Pigerne begyndte at kontrollere deres udseende og tage deres overtøj på. Jeg fik en krammer og tak for god betjening fra hver af de tre gæster da de gik ud af døren. Da Vera gik, sagde hun at jeg godt kunne glæde mig til hun kom hjem igen men jeg blev ikke alt glad for hendes afskedsreplik. Hun sagde at det kunne da godt være at hun kom hjem med en stor neger, der kunne bolle mig i røven imens jeg elskede med hende. Jeg lukkede døren og satte mig ind i stuen og tænkte på aftenens forløb men også på om Vera kunne finde på at komme hjem med en ekstra fyr.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *