Sabrina

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg havde et stykke tid nu arbejdet i et større kontorhus hvor der var alt fra telefonisk kontakt med kunder til organisatoriske opgaver med større akademiske uddannede mennesker. Når man arbejder i et sådan kontorhus, så vil der også være en type kvinder som jeg gerne kalder ”skanky”. Du kender dem sikkert. Lidt for stramt tøj, lidt for meget makeup, lidt for nedringet trøjer og lidt for stramme og korte nederdele.

Sabrina var også denne type, og når hun kom gående ned igennem afdelingen vendte de fleste mænd sig gerne omkring for at se på hendes stramme røv i de lidt for korte nederdele eller stramme bukser. Sabrina vidste godt hun så lækker ud og spillede gerne på det så meget hun kunne.

En dag var det for meget. En dag slog jeg til.

Det var en fredag eftermiddag, og jeg vidste hun havde en sen vagt. Det var samtidig vinter, så det ville være mørkt udenfor når hun skulle hjem. Samtidig vidste jeg hvad retning hun skulle, så jeg vidste hun skulle forbi en strækning hvor der ikke var noget gadebelysning og der ville ikke være mange mennesker på den tid af dagen.

Da jeg gik fra arbejdspladsen dobbelttjekkede lige hun stadig var der. Det var hun og hun så rigtig dejlig ud i dag. Hun havde en nedringet trøje på, der stumpede en anelse, så man lige kunne se en streg af hendes brune mave over hendes stramme cowboybukser der sad så lavt, at jeg blev i tvivl om hun rent faktisk havde trusser på denne dag. Det hjalp på min ophidselse at hun ikke havde.

Jeg forlod stedet og gik hen for at gøre mig klar. Jeg havde fundet ud af der var et nedlagt lagerhotel tæt på det sted hvor jeg ville tage fat i hende. Jeg sørgde for der ville være varme på, og at man ikke kunne se det lys der ville være, udefra, og så ventede jeg ellers på hun ville komme forbi. Der gik ikke lang tid, da jeg så hende på afstand. Jeg skyndte mig ud på den sti jeg vidste hun ville gå ad.

Da hun kom forbi hvor jeg ventede, sprang jeg ud med en gaspistol jeg havde anskaffet mig og truede hende. Jeg tvang hende til at give mig hendes taske og jeg lod som om jeg roede den igennem. Hvad jeg gjorde var at slukke hendes telefon og vende mig mod hende igen.

”Vend dig om og tag dine arme om på ryggen” truede jeg hende.

Hun gjorde som jeg bad hende om, og jeg satte et sæt håndjern på hende.

”Hvis du skriger, skyder jeg dig. Holder du kæft, kommer du måske levende ud af hvad der skal ske nu”

Jeg kunne se hun så bange ud og troede på hvad jeg sagde. Jeg førte hende hen til mit skjulested, hvor jeg førte hende ind i det rum jeg havde klargjort, hvor jeg fjernede hendes håndjern og gik om foran hende.

”Jeg skal bede dig tage alt dit tøj af og ligge det på den stol der står der” sagde jeg mens jeg pegede på stolen. Jeg satte mig selv på en stol der stod et par meter foran hende, så jeg havde udsyn til alt hvad der ville ske.

Sabrina tøvede foran mig, jeg rejste mig op og gik helt hende til hende.

”Sabrina, du skal vide. Du kan vælge at samarbejde med mig, eller du kan vælge at modarbejde mig. Det her kan blive en god oplevelse for dig, hvis du vælger at samarbejde, eller det kan blive en dårlig oplevelse for dig, hvis du vælger at modarbejde mig. Samarbejder du med mig, så kommer du til at forlade det her sted uskadt, med nogle gode oplevelser i bagagen. Vælger du at modarbejder mig, forlader du ikke dette rum igen”

Jeg lod den stille trussel hænge i luften, mens jeg bakkede hen til stolen igen og satte mig. Jeg lod der går et øjeblik inden jeg igen bad hende om at tage alt sit tøj af og ligge det på stolen ved siden af hende. Der gik et langt øjeblik, inden jeg kunne se i hende øjne at hun opgav sin modstand.

Jeg skulle måske lige beskrive Sabrina lidt mere for jer læsere. Sabrina er hvad jeg vil kalde middelhøjde, så ca. 1.70, og så er hun mørkhåret der er let krøllet og går ned til midt på ryggen, når det er løst. Sabrina har så de mest blå øjne jeg længe har set og et par størrelse store C bryster, der sidder helt som de skal. Hun er ca 20 år og er glad for solarien, så hun er dejlig solbrændt og går så til spinning og diverse andre ting der gør hun er i form. Jeg kunne mærke mit hjerte begyndte at hamre lidt mere, da jeg kunne se hun opgav og gjorde klar til at tage sit tøj af.

Hun tog sin jakke af, inden hun smed skoene. Hendes lavtaljede bukser fik det til at dunke i min pik, men hun valgte at tage sin trøje af først. Hendes dejlige bryster var nu stadig gemt bag en bh, men jeg kunne se de slet ikke behøvede sådan en. Hun vendte sig med siden til og trak sine bukser ned over sin dejlige røv, som hun vrikkede let med for at kunne få bukserne helt ned over sine hofter. Uden hun vidste det hidsede hun mig mere og mere op.

Hurtigt lagde hun dem på stolen sammen med sine strømper og stod nu og kiggede på mig. Hun havde stadig sin bh og sine trusser på, samt var hendes hår sat op. Hun kiggede på mig, som om hun regnede med det var godt nok.

”Jeg bad dig tage alt dit tøj af, og du fik en advarsel, da du ikke gjorde det første gang. Jeg bad dig en gang til om det, og du valgte at føje mig. Du ønsker ikke at jeg beder dig en tredje gang” sagde jeg stille ud i lokalet.

Hun sukkede inden hun tog sin bh af, lagde den på stolen, inden hun med øjnene rettet mod mig trak sine trusser af og lagde dem fra sig. Jeg jublede næsten indvendigt da jeg så hun var helt glat barberet. Jeg rejste mig op og fandt den pose frem jeg havde gjort klar. Jeg tog alt hendes tøj og lagde det ned i den, inden jeg smed den hen til døren, sammen med hendes taske. Henne ved Sabrina igen gik jeg rundt om hende og nød hendes dejlige krop. Jeg kunne se der var kommet lidt myrepatter rundt omkring, men det var ikke fordi hun frøs.

Jeg bad hende løsne sit hår og give mig hendes elastik og denne gang gjorde hun det med det samme. Hendes lange mørke hår faldt ned over hendes skuldre og endnu en gang måtte jeg næsten holde vejret så lækker hun var. Fordi jeg skulle sikre mig ingen fandt os mens vi legede, måtte jeg sikre hende inden jeg gik ud og plantede hendes mobiltelefon.

Jeg fandt et par manchetter frem, som jeg satte på hendes håndled. Jeg førte hendes hænder op over hendes hoved, hvor der sad en krog i en kæde i loftet, som jeg hæftede hende til. Hun kunne nu stå oprejst, godt nok let på tæer, men det var ok. Jeg kunne mærke hendes brystvorter var lidt stive, så inden jeg gik valgte jeg at tage dem begge to i munden kort og sutte lidt på dem, inden jeg let bed i dem, bare for at gøre dem stive og pirre hende lidt. Jeg forklarede hende, at fordi ingen skulle finde os her mens vi legede, så måtte jeg lige gå lidt, derfor blev hun bundet op. Det betød også, at jeg måtte gøre så hun ikke kunne skrige på hjælp.

Jeg fandt en ball gag frem og satte ind i hendes mund. Som hun stod der kunne jeg godt mærke min pik blev stiv, men jeg måtte lige ordne det andet først. Jeg skyndte mig ud, fandt hendes telefon frem, og kørte ned til et rekreativt område, hvor unge tit kommer for at hygge sig. Jeg tændte telefonen og smed den, så det så ud som den var tabt i forbindelse med at to havde ligget og hygget sig. Jeg havde også taget hendes trusser med og lagt dem lige i nærheden, bare for at give en god historie.

Vel tilbage hos Sabrina, kunne jeg næsten ikke vente på at komme i gang. Jeg smed hurtigt mit tøj, men beholdte min maske på, så hun ikke kunne vide hvem jeg var og lod min pik komme ud i al den pomp og pragt. Jeg stod bag hende, så hun kunne ikke se mig, men hun kunne høre mig. Jeg fjernede hendes gag, da det ikke var nødvendigt mere. Jeg tog hende af krogen, så hun komme ned og stå på sine fødder igen. Netop som hun gled lidt ned, stødte hendes baller på min pik, som nu lå lige ud for hendes fisse, som jeg kunne mærke var en anelse våd.

Jeg lænede mig frem, og trak hendes hår væk fra hendes øre på den ene side, så jeg kunne komme til at hviske til hende. ”Spred dine ben lidt og lad mig mærke den dejlige fisse du har. Gnub dig hen over den stille og roligt. Fedt den godt ind”

Min ene hånd havde samtidig fundet hendes ene bryst og legede nu med hendes vorte mens den anden holdt om hendes hofte og indikerede hun skulle bevæge sig. Jeg kunne mærke hun bevægede sig med meget små bevægelser. Min pik lagde sig mellem hendes læber og når hun gled tilbage med røven mod mig, pløjede den sig gennem hendes læber og helt ud foran, hvor hendes klit fik et pres hver gang. Jeg kunne høre hun stønnede stille og roligt, mere og mere.

Vi stod sådan lidt, inden jeg kunne mærke hun ville have den op i sig, for hun roterede mere og mere i sit underliv, samtidig med at hun lænede sig mere og mere fremad, som for at få min pik op i hende. Her vidste jeg at jeg havde hende i min hule hånd, og at hun nok skulle gøre hvad jeg bad hende om resten af natten. Jeg skubbede hende lidt væk fra mig fik hende vendt mod mig, så hun så min for første gang. Den er ikke verdens største, men den er klart over gennemsnittet, og så er jeg glat barberet.

Jeg kunne se Sabrina stod og kiggede på min pik inden hun trådte lidt frem og satte sig ned på knæ foran mig og nærmest i ét glidende hug lod min pik glide ind i hendes mund ned til hvor hun ikke kunne få mere ind i den. Hun begyndte nu hvad jeg vil kalde et fantastisk blæs. Hun vidste helt tydeligt hvordan man skulle sutte en pik, lige fra at pirre det lille hul længst ude, til at tage den ud og sutte mine nosser også. Jeg kunne godt mærke der ikke gik lang tid inden jeg ville komme, så jeg stoppede hende og hev hende op og stå igen.

Igen fik jeg fat i hendes manchetter som hun ikke havde fået af, jeg trak kæden ned fra loftet og hæftede hende fast til den igen. Kæden sad dog lidt længere nede denne gang, så hun kunne hænge i den og læne sig frem. Jeg tog fat om hendes hofter og pressede hende fremad. Hun stod nu og skød sin røv tilbage mod mig og kiggede sig over skulderen. Hendes ben var spredte, og jeg lod min pik glide ind mod hendes fisse bagfra. Jeg lod den glide gennem hendes skamlæber et par gange, og jeg kunne se hun bed sig i læben og havde lukket øjnene, endnu inden jeg var trængt op i hende.

Jeg lod pikhovedet glide ind i hendes ventede fisse bagfra og lod mig glide helt i bund i ét stød. Hun stønnede højlydt og pressede sig tilbage mod mig, mens jeg stille og roligt begyndte at kneppe hende i dybe stød. Jeg øgede farten og hendes stønnen gik nu over i skrig, mens hun kastede sit hoved frem og tilbage så hendes dejlige hår fløj rundt om hendes hoved. Efter noget tid trak jeg mig ud, netop inden hun kom og jeg kunne høre hun stønnede mig om at få lov at komme.

Jeg forbarmede mig over hende og stak igen min pik ind i hendes ventende fisse, og der gik ikke lang tid inden jeg kunne mærke hun kom. Jeg trak mig ud og lod hende falde om på gulvet mens hendes orgasme fløj gennem hendes krop. Jeg løsnede hende fra kæden og lod hende ligge lidt og komme til sig selv. Min pik stod stadig strunk ud fra min krop og jeg var næsten forundret over den kunne blive med at stå stiv.

Jeg trak hende op og førte hende over til en madras jeg havde gjort klar tidligere, hvor jeg lagde hende ned på maven, spredte hendes ben og lagde mig hen over hende, og førte min pik ind i hende igen. Hun vendte øjnene om bag i hovedet, mens jeg begyndte at kneppe hende igen. Da hun var ved at komme igen, trak jeg mig igen ud af hende og satte mig ned bag hende for at slikke og kysse hendes baller, lår og fisse bagfra.

Stille og roligt lod jeg min tunge og fingre lege med hendes røv, som for at forklare hende, at her skulle jeg ind næste gang. Hun stivnede hver gang, men sagde ingenting til at jeg legede med hendes røv. Jeg lagde mig igen ind over hende, tog fat om hendes hoved, som jeg drejede til venstre, så jeg kunne se hendes øjne og hun kunne se mig ude til den ene side. Jeg bad hende bede mig om at kneppe i røven, som den tøjte hun var. Jeg bad hende tigge om at blive kneppet i røven, til jeg kom ud over hendes ansigt.

Hun tøvede, men jeg rakte ind og fandt en vorte som jeg roligt drejede lidt på, mens jeg igen og igen bad hende tigge om det. Min pik lå stadig så jeg kunne massere hendes fisselæber og en gang i mellem lod jeg den glide op til hendes bagerste indgang. Der skulle ikke meget til kunne jeg se. Jeg drejede hende lidt rundt til venstre, tog fat om hendes ansigt og løftede det lidt op, så man kunne se hele hendes ansigt. Jeg fjernede lidt hår, så det hele kunne ses, og bad hende tigge om det. Bad hende bede om at blive kneppet i røven. Bad hende skrige ud i lokalet om det.

Hun hviskede det til at starte med, men det var ikke nok. Jeg kravlede nede bag hende, satte mig ned på mine baller og trak hende tilbage mod mig. Jeg begyndte at klaske på hendes baller, hårdere og hårdere, til hendes baller var røde og meget ømme. Samtidig bad jeg hende skrige det ud i lokalet.

Pludselig kunne jeg mærke hun ikke kunne tåle til mere, og hun satte hænderne i madrassen, løftede sig lidt op og skreg ud i lokalet. ”Så knep mig dog dit klamme dyr. Knep mit røvhul til jeg ikke kan gå i en uge. Knep mig, brug mig, plastr mine patter til med sæd, kom ud over mit ansigt og sendt mig hjem uden tøj på. Gør hvad du vil, bare du pløjer din fede pik ind mellem mine baller lige nu og her!!”

”Som frøkenen behager” sagde jeg sarkastisk, inden jeg trak mig ud fra under hende, stak min pik i hendes fisse for at væde den, hun var sjask våd. Jeg satte pikhovedet mod hendes endetarm, og bad hende trække ballerne fra hinanden, mens hun kiggede lige ret fremad. Jeg masede min pik mod hendes stramme hul, der gled roligt ind. Jeg bad hende slippe sine baller, mens jeg lænede mig frem over. Lige nu var kun mit hoved inden for. Jeg bevægede mig ikke, men hun kunne mærke min pik sidde i hendes røv.

Jeg lænede mig fremover og slikkede hende i øret, inden jeg lod min pik glide i bund i hendes røv i ét dybt stød. Hun stønnede højt, og jeg begyndte at kneppe hende i røven i dybe stød, som jeg kunne mærke gjorde jeg ikke ville holde særlig længe. Netop som jeg kunne mærke jeg snart ville komme, fik jeg hende ud på gulvet, låste hendes manchetter på ryggen af hende og forklarede hende jeg ville komme ud over hendes ansigt. Jeg ville have hende til at åbne munden så meget hun kunne, og så ville jeg komme ud i hendes mund og hendes ansigt. Hun skulle sluge så meget som muligt. Jeg gav hende samtidig et bind for øjnene som en del af legen.

Jeg skrævede helt henne foran hende, netop som jeg kom. Jeg kunne mærke der var en god ladning, så jeg rettede først skud mod hendes ansigt. Jeg brølede som en vanvittig da jeg kom. Første skud landede stort set som en streg fra hendes pande ned over hendes kind til hendes mund, ligesom det andet skud gjorde på den anden side. Derefter rettede jeg min pik mod hendes mund, hvor jeg blev ved med at komme så meget, at hun måtte savle noget af det ud, og ned på hendes bryster.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *