Hands up. give me hands up

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Hans unge blonde veninde var køn, lækker og MEGET naiv !. Hun havde en lidt gammeldags indstilling til sex og insisterede på at være jomfru til de blev gift. Men han blev ved med at plage hende, så hun indvilligede i at sutte den af på ham i stedet. Hun ville gøre alt for ham, så da han bad hende sluge hans sperm, da var det noget hun betragtede som en skøn bekræftelse på deres kærlighed ..

På årsdagen for deres første stævnemøde, da indvilligede hun i at opfylde endnu et af hans ønsker; Analsex. På denne måde, da var hun jo stadig jomfru og det betød meget for hende. Hun var spændt på hvad hans næste “ønske” kunne være og det varede ikke længe inden han foreslog hende noget. som hun end ikke havde hørt om før !. “FISTFUCKING”, det var hvad han foreslog og i hendes naivitet sagde hun også “JA” til dette forslag !. Da de om aftenen var kommet i seng, havde han gjort klar til seancen; han bad hende lægge sig på maven og bandt derefter hendes fødder til sengegavlen og hænderne til hovedgavlen. “Jeg kan ikke se hvordan du kan komme til, når du binder mig på denne måde ?”. Han grinede bare og stoppede hendes trusser i munden af hende.

Hun var nu i hans magt og ude af stand til at stritte imod !. Han knælede bag hendes velformede røv og masserede de små faste balder. Sololien som han havde hældt ud over hendes ryg og balder, var stadig varm af at ligge ude i solen hele dagen !. Hun slappede af, da han ganske langsomt begyndte at gnide olien ind i hendes ferskenhud. Da han lod hånden glide ned imellem hendes balder og skiftevis samlede og spredte dem, kunne han høre, at hun gispede af ophidselse. Han tog nu flasken med sololie og begyndte at dryppe den varme olie ud over hendes ryg og bagdel. Mens han med den ene hånd spredte de velformede balder, dryppede han et par dråber direkte på hendes lille stramme røvhul. Hun reagerede voldsomt og han kunne ikke umiddelbart afgøre om det skyldtes smerte eller nydelse. Han var egentlig også ligeglad !. Der var nok lidt “sadist” i ham, for han kunne mærke at pikken reagerede på hendes reaktioner. Nu var begge hans hænder tilbage på hendes balder. Hans tommelfingre var i umiddelbar nærhed af hendes bagerste hul og da han lod den ene tommelfinger lande midt i hendes lille hul, stivnede hun fuldstændig !. Hendes tanker vandrede tilbage til den første gang de havde Analsex og det var en smertefuld oplevelse for hende. Siden havde hun lært at acceptere denne form for sex, men nogen stor nydelse havde det aldrig været for hende.

“Lad mig sutte den af på dig !” skreg hun ud i rummet. Hun havde fået spyttet trusserne ud af munden og ville på denne måde forhindre ham i hans forehavende. “Nej, Skat!. Ikke denne gang”, sagde han og stak tommelfingeren lidt længere ind i hendes lyserøde røvhul. Efter at have kørt frem og tilbage med fingeren et par gange, trak han den ud. “Du gav mig lov til at Fistfucke dig og du sagde jo, at det ikke det skulle være i fissen pga. af din mødom !. “Så det nytter ikke at stritte imod”!!. Han knyttede hånden og pressede den imod hendes, næsten, jomfruelige hul !. Han havde nemlig en anelse om at hun kunne blive meget fleksibel der`. I de sidste mange måneder havde han uden besvær kunnet røvpule hende. Faktisk var hendes bagerste hul ved at være stor nok til, at han ikke længere følte ringmusklen presse nævneværdigt omkring hans ellers ganske tykke pik. Og uden denne forudanelse, da ville han selvfølgelig ikke udsætte hende for det , som han her var i gang med !.

Han pressede nu hårdt imod hendes fedtede anushul og hun skreg højere og højere i takt med at hans knyttede hånd ganske langsom banede sig vej til hendes indre !. Da han kunne mærke modstanden fra hendes ringmuskel, lagde han hele sin vægt bag og pressede, næsten brutalt, hånden endnu hårdere imod det stramme hul. Da hendes ringmuskel endelig gav efter for hans knyttede hånd, eksploderede et lysglimt i forskellige farver bag hendes øjne !!. Ringmusklen opgav modstanden og i stedet lukkede den sig nu om hans tykke håndled. Hun skreg, men denne gang var det en kombination af både smerte og vellyst .. “Nå, Skat !. Er det noget du kan li` ?”. Hun svarede ikke, i stedet pressede hun bagdelen imod den hånd, som var begravet i røven af hende. Det var svar nok for ham !. Han løsnede hendes hænder, da han nu var sikker på, at hun ikke længere ville gøre modstand. Og det viste sig at være en god ide`, for hun greb om sine små balder og spredte dem så meget som det kunne lade sig gøre. Sikke et syn !. Hendes lille røvhul var udspilet til det yderste af hans tykke håndled !. Han havde aldrig set noget så liderligt.

Hun begyndte at bevæge røven frem og tilbage, hvilket signalerede, at hun nød udblokningen af hendes smertende røvhul. Hendes brystvorter var nu blevet stenhårde af lagnets berøring og der bredte sig en helt ny form for vellyst i hendes unge krop !. Hvis bare at en eller anden kunne sutte på eller bide i dem, så ville det kunne få hende til at abstrahere fra de smerter, der efterhånden begyndte at melde sig fra hendes udspilede røvhul !

Pludselig placerede han, den hånd, som ikke var begravet i hendes indre, på hendes bagdel.

Hun elskede at mærke når han æltede hendes store bryster og i særdeleshed bagdelen. Ja, faktisk, så tændte hun også på at få et par små klap i røven !. Og det var åbenbart det han lagde op til nu !. Han stødte hånden op i hendes smertende røvhul, endnu længere end før og da han samtidigt gav hendes røv et par smæk, så kunne hun ikke holde orgasmen tilbage længere !!. “Aaurghh”, hendes orgasme var så intens, at hun næsten var ved at besvime.

Idet han kunne mærke orgasmen rulle igennem hendes liderlige krop, pressede han hånden så langt op som han kunne og det fik hende til at komme endnu en gang. Da hun endelig kom til sig selv, gik det op for hende hvor øm hun var, og det blev ikke bedre da han ganske langsomt begyndte at trække hånden ud af hendes mishandlede røvhul !. Hun skreg da hans knyttede næve skulle passere ringmusklen og denne gang var det ikke af vellyst, men af smerte. Hun følte sig ydmyget, men også en smule stolt !. Hun havde jo lige bevist, at hun ikke var den “pæne” pige mere og hendes kæreste beundrede hende nu mere end nogensinde før.

Han stirrede med forundring på det store gabende hul; Mærkelig nok var der ikke synlige tegn på “mishandlingen” og det lovede godt .Så kunne han på et senere tidspunkt måske gentage denne liderlige oplevelse. Han nød synet et øjeblik mere og løsnede så hendes spredte ben fra sengegavlen.

Hun vendte sig imod ham og slog forlegent blikket ned, da han smilede til hende og spurgte: “Nå, hvordan syntes du så om at blive Fistfucket, Skat ?. Hun kunne ikke lade være med at smile og indså, at hun havde misforstået hans intentioner endnu engang.

Men, hun var jo også blondine!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *