I skoven

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Min tøs er en vidunderlig og helt utrolig villig sexslave, der i den grad er til hård straf, retfærdig opdragelse og store pikke. Jeg havde med vilje ”forsømt” hende, velvidende at hun til sidst ville tigge om at blive brugt hårdt og brutalt. Sådan er hun bare. Hun lever for at være min villige slavetøs, altid klar til at adlyde og tilfredsstille. Hun kan slet ikke sige nej, fordi hun elsker at blive brugt som sexobjekt. Men nej er heller ikke en mulighed, da hun er min ejendom og jeg bestemmer hvad hun skal.

Hun havde givet udtryk for at hun ønskede en ”omgang” i det fri, så jeg kørte hende med ud i skoven. Jeg tog noget af det vigtigste udstyr med, for nu skulle hun få styret sine lyster. Hun skulle få lov til at mærke at hun er min kvinde.

Vi stillede bilen og havde gået et godt stykke, da jeg syntes at vi var langt nok inde i skoven. Jeg tog hende med lidt væk fra stien, men ikke længere end vi kunne ses fra stien. Hun blev beordret ned på knæ og jeg bad hende om at række hænderne frem så hun kunne få manchetter på. Hun satte sig villigt og jeg kunne se forventningerne i hendes øjne. Hun fik også sine stiletter på som en ægte slavetøs skal have. Hendes hænder blev låst om et ungt træ og jeg gav hende bind for øjnene. Hun var nu som en tøs skal være, hjælpeløs og klar til brug. Jeg pakkede diverse dildoer, piske, kæder, reb osv. ud og linede det op på et tæppe.

Jeg trak bukserne ned over hendes røv, men lod trusserne blive og hørte hendes vejrtrækning der hurtigt blev heftigere. Jeg førte min hånd ned mellem hendes ben for at mærke om hun var ved at blive våd. Hendes fisse var varm, indbydende og drev af lyst. Hun gav et lille lystent klynk fra sig, da min finger let smuttede op i hende. Hele hendes krop sitrede da jeg med den frie hånd begyndte at give hende endefuld. Jeg blev ved til hendes baller var blevet lyserøde. Jeg sagde at nu ville jeg forlade hende, så måtte vi se hvad der skete. Hun skulle bare opføre sig som en rigtig uartig tøs, for jeg ville være der til at passe på hende. Jeg gik lidt væk og ”gemte” mig bag noget buskads. Der satte jeg mig ned og nød synet af min vidunderlige kvinde, der stod lænket til et træ, med bukserne nede om knæene og de tydelige spor på hendes røv af at hun lige havde fået smæk. Min pik var stor og stenhård, så jeg åbnede mine bukser og begyndte langsomt at onanere.

Der gik ikke land tid før jeg hørte stemmer fra stien. Fra mit skjul så jeg tre voksne mænd, de var vel midt i halvtresserne, komme gående. De var næsten kommet forbi, da den ene pludselig fik øje på tøsen. ”Se hvad der står der til os” sagde han. ”Det ser godt nok lækkert ud, noget helt andet end konerne derhjemme. Hende kunne vi have det rigtigt sjovt med. Tror i ikke hun trænger til en omgang hård opdragelse og tre store voksne pikke, siden hun er efterladt her”? De andre var helt enige og de var hurtigt ovre ved tøsen. Hun var nok lidt nervøs, men kunne ikke skjule sin ophidselse. ”Se hvad hun er blevet efterladt med” sagde han og pegede på udstyret, ” jeg tror roligt at vi kan gå i gang med hende. Hun er vist en fuldblods slavetøs, der bare står her og venter på at blive brugt”.

De løsnede hende fra træet, trak et reb over en gren, bandt hendes håndmanchetter til rebet og trak til. Hun stod nu med hænderne trukket op over hovedet og var ”tilgængelig” fra alle sider. Hendes bluse og bh rev de i stykker, trusserne skar de af, mens bukserne af sig selv var faldet ned om anklerne. Jeg fulgte med i det hele og min pik gjorde næsten ondt af liderlighed. Nu skulle min tøs virkelig have MÆND.

Den ene begyndte at give hende smæk med hånden, mens de andre to fandt hendes ”hovedtøj”. De gav hende det på imens hun forgæves prøvede at gøre modstand. De bandt toppen af hovedtøjet fast til rebet hvor også hendes hænder var bundet. Hele tiden havde hun fået smæk og kunne ikke længere holde nogle meget lystne lyde tilbage, selvom hun stadig foregav at gøre modstand. De tog nu hver en pisk, to ridepiske og en med lange bløde læderremme. Dem med ridepiskene stillede sig på hver side af hende så de hver havde en balle at gå i gang med. Den tredje stillede sig foran tøsen og havde hendes blottede bryster, mave og fisse til at forlyste sig med.

Han stak hånden ned mellem tøsens ben og jeg kunne se at hele hendes krop sitrede. ”Selvom hun gør modstand er det længe siden jeg har mærket en fisse der er så våd og lækker” sagde han. ”Skal i ikke mærke selv”? De to andre mærkede efter og tøsen opgav efterhånden sin modstand. Hun prøvede at sprede benene, men bukserne gjorde at de kun delvist lykkedes for hende. ”Se hvor hun nyder det. Jeg tror hun skal straffes for at være en rigtig liderlig tøs, der er så lysten overfor tre fremmede mænd”.

De begyndte nu af spanke hendes dejlige slavekrop. I starten slog de ikke særligt hårdt. Det var nærmere markeringer, der kom uventet, så hun ikke havde nogen ide om hvor og hvornår det næste slag kom. Efterhånden slog de hårdere og for hvert slag gispede hun højere og højere. Lidt efter lidt koncentrerede de sig om hendes røv med ridepiskene, mens den tredje mand dygtigt og præcist ramte tøsens hårde brystvorter. De forsatte indtil hun var fuldstændig i ekstase af smerte og lyst. Når de stoppede tiggede og bad hun dem om at forsætte. Da de endelig syntes at hun havde fået nok og de løsnede hende, faldt hun ned på knæ. Hun kunne ikke holde sine fingre fra fissen og begyndte at onanerer foran mændene.

De lod hende forsætte lidt, men stoppede hende ved at trække armene om på ryggen. En holdt armene fast mens han satte sig på en træstub. Hun lå nu halvvejs på ryggen ind over ham, med bryster og fisse helt blottet. Hendes brystvorter var hårde af ophidselse og hun fik clips på, der blev sat meget stramt. Hun spredte sine ben og tiggede om at få pik, men i stedet fik hun også clips på fissen. De forsatte med afstraffelsen, denne gang koncentreret om hendes drivvåde fisse. Piskene slog hårdt og præcist og gjorde deres job. Snart skreg og klynkede hun højt af smerte og rendyrket slavelyst. Når de stoppede var det eneste hun kunne sige: mere, mere, please mere…

Da de endelig syntes det var nok, lænkede de igen tøsen op af træet, denne gang med hænderne på ryggen. De løsnede langsomt clipsene, mens hun højlydt gispede og stønnede. Så begyndte de at sutte, slikke og bide hende i brysterne og den drivvåde fisse. Hun hengav sig totalt til den intense behandling og næsten øjeblikkelig gennemrystede orgasmerne hendes krop. Hendes krop rystede voldsomt og hun skreg højt og uhæmmet. De løsnede hende og hun faldt tilfreds og udmattet ned på jorden… men det var først nu hun skulle til at have pik.

De stillede sig rundt om hende. Den ene trak hende i håret op på knæ mens en anden låste hænderne på ryggen. Hovedtøjet røg af for nu skulle hun til at bruge sin dygtige mund. Mens han stadig holdt godt fast i håret med den ene hånd, åbnede han med den anden sine bukser og afslørede en kæmpe pik. ”Nu må vi se om du duer til noget eller om det bare er dit udseende dig gør dig så lækker. Åben din mund, liderlige tøs”. Hun åbnede munden og stak tungen ud. Hun sukkede tilfreds da hun begyndte at slikke det hårde pikhoved og forsatte nedad den store pik. De to andre havde i mellemtiden også ”fundet” deres pikke frem, der var lige så store og imponerende. De stod nu onanerede, mens de ventede på deres tur.

Tøsen fik nu presset pikken dybt ned i halsen og han begyndte at bolle hendes mund. Ikke hurtigt, men hårdt, bestemt og helt i bund ved hvert eneste stød. Det var tydeligt at se og høre hvordan hun nød den store pik. De to andre kom hen og stillede sig foran hende, så nu havde hun tre hårde og krævende pikke der skulle tilfredsstilles. Og hun tog for sig af retterne. De havde løsnet hendes hænder og hun tog begærligt fat, kørte hænderne op og ned af de store brunstige pikke, tog fat om, klemte og masserede de store sprængfyldte nosser, mens hendes mund villigt arbejdede videre med den tredje pik. Hun fik lov til at få de andre pikke i munden og hun skiftede ivrigt mellem dem. Den ene pik efter den anden blev omhyggeligt suttet og slikket, når de ikke dunkede den dybt i bund i hendes villige mund. Hun ”slugte” let og ubesværet de store pikke helt ned til roden. De var tydeligvis meget tilfredse med tøsens evner. To af dem prøvede at få deres pik ind i hendes mund samtidig, da den tredje mand gik om bag hende og stak sin hånd ned mellem hendes drivvåde lår. ”Nå tøs, er det noget du kan bruge”? ”åh ja” stønnede hun ”knep mig, jeg vil fyldes totalt af jeres pikke, i skal gennembolle mig hårdt i alle mine liderlige huller, jeg vil mærke jer overalt i min krop”…

Hun blev presset forover, mens de to pikke nu var kommet godt ind i hendes mund. Han spredte ballerne og skamlæberne, til hendes røv og fisse var helt blottet og åbne. ”Er det så her du gerne vil fyldes op, hva”? ”Mmmmmmm” var den eneste lyd hun kunne frembringe. Han satte sin store stive pik lige i hendes fisseindgang, men undlod at kneppe hende endnu. Hun prøvede at presse sig ned over pikken. Han blev dog ved med at tirre hendes liderlige underliv. Til sidst kunne han selvfølgelig ikke holde sig ude længere og stødte sin store pik langt op i den drivvåde fisse. De begyndte at kneppe hårdt og intenst, mens hun stadig suttede og slikkede. Sådan blev de ved et godt stykke tid og det var vidunderligt at se hvordan min tøs nød at blive brugt.

Da de stoppede lagde den ene sig på et væltet træ. Hun blev sat ovenpå så hun red ham ”baglæns” hvilket gjorde hendes clitoris let tilgængelig, og snart red hun vildt på den store pik, samtidig med hun fik slikket fisse. Den tredje tog fat i tøsens hår, drejede hendes hoved bagover og gav hende igen en stor hård pik at sutte på. Sådan blev de ved, indtil det var meget tydeligt at hendes krop igen var tæt på orgasme. Men det syntes de ikke at hun skulle have lov til endnu, så ham der slikkede fissen stoppede og ham der bollede hende stoppede også, men lod pikken blive langt oppe i hende. Hun fik dog lov til at forsætte med at sutte.

Den ”ledige” stillede sig nu, så hans pik var lige foran fissen, der igen blev kneppet. Han begyndte nu langsomt at bore sin store pik op i hende sammen med den anden pik og snart havde hun to store pikke dybt oppe i sin fisse. De begyndte at støde rytmisk op i hende og snart pumpede de løs i hendes meget fyldte fisse, imens den tredje stadig bollede hendes mund. hun havde fuldstændigt underkastet sig og når hun kunne, stønnede og klynkede hun, men det blev hurtigt stoppet, når pikken igen og igen borede sig langt ind i munden på hende. Mændene prustede og stønnede derimod vildere og vildere, mens de kneppede hende hårdt, vildt og nådesløst. Hun samarbejdede dygtigt og villigt med mændene. De blev ved med at hamre deres pikke op i hende, indtil de alle fire var i dyrisk ekstase og tæt på at eksplodere i vild orgasme og udløsning.

På en eller anden måde lykkedes dem alligevel at stoppe. ”Du er stadig ikke blevet bollet i røven, vel tøs. Det vil du da gerne ikke”? ”åh ja, åh ja, jeg vil også kneppes hårdt i røven”. Ham der havde kneppet hendes mund lagde sig på jorden. Hun blev sat på ham og hans pik forsvandt med det samme langt oppe i fissen. Hendes røvhul var nu klar til at få pik. Med et godt solidt tag i hendes hofter pressede den ene, langsomt og nænsomt, men også meget bestemt, sin pik op i hendes røv. Det var tydeligvis noget hun kunne mærke, men smerten blev hurtigt afløst af ren og skær nydelse, da han først havde presset sin pik i bund. Langsomt begyndte han at kneppe hendes røv, samtidig med at den store pik i hendes fisse fulgte med. Snart stødte de deres pikke hårdt, dybt og taktfast op i hende. Hun skreg da orgasmerne nærmede sig, men den tredje mand proppede sin pik langt ned i hendes hals. Hele hendes krop rystede som i krampe, da orgasmerne endelig gennemstrømmede hendes gennembollede krop. Da hun endelig slappede af lod de hende igen falde ned på jorden.

De gav hende en dildo op i røven og tvang hende til at sidde op af et træ med hænderne lænket bagpå. Hun sad med spredte ben og de tvang en kæmpe dildo op i hendes gennembollede fisse. Hun fik en løkke om halsen, som de strammede så hun kun lige kunne ånde. Der sad hun, bundet og totalt udblokket, velvidende at hun nu skulle oversprøjtes af deres meget påtrængende og kraftige udløsninger. De stillede sig rundt om hendes ansigt, der nu var lige i pikhøjde. Så begyndte de at onanere foran hende. De kørte deres pikke rundt i ansigtet, slog hende med dem og stak dem ind i hendes mund. De blev ved med at tirre hende med deres pikke, der nu var begyndt at dryppe af liderlighed. Hun havde stukket sin tunge ud og ventede længselsfuldt på deres varme sæd. Da den første kom tog han godt fat i hendes hår og tømte sine fyldte nosser ud over hendes ansigt.

Mens han stadig sprøjtede røg pikken ind i munden igen. Da han var færdig lod hun spermen løbe ud over læberne og ned over hagen, hvorfra den dryppede på hendes bryster. De to andre tværede spermen rundt i hele hendes ansigt, inden de selv eksploderede ud over hende. Hun blev fuldstændigt oversprøjtet og den varme sperm løb ned over hendes ansigt, ud af hendes mund og videre ned af hendes meget tilfredse slavekrop.

Da de var færdige med hende, lod de hende sidde og inden længe var de forsvundet ned af stien. Jeg gik hen og løsnede hende, for nu måtte det være min tur. Jeg startede med at bolle hende i røven. Hun var måske øm, men hun var så gennembollet at jeg let kunne kneppe hende hårdt og dybt. Jeg ”skiftede” til fissen og snart kunne jeg let bytte hul for hvert stød. Fisse, røv, fisse, røv, fisse….. bagefter fik lov til at tømme mig med munden. Hun sugede og suttede det bedste hun kunne og denne gang lod hun ikke en eneste dråbe gå til spilde. Hun blev ved med at sutte på min pik længe efter at jeg var kommet.

På vej hjem faldt hun i en dyb og tilfreds søvn. Jeg bar hende op i seng og kyssede hende blidt godnat. Gud hvor jeg dog elsker min tøs…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *