Pigen i indkøbscenteret

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det var i begyndelsen af august. Jeg så hende på Fisketorvet, hvor hun fulgtes med sin veninde. Hun var en ung pige på ca.18 år, med en superflot krop. Hun havde et par af disse hvide, meget gennemsigtige bukser på, der overlod absolut intet til fantasien. Under bukserne en hvid g-streng. Man kunne tydelig se hendes smukke, velformede ungpigerøv gennem stoffet.

En stram top i grønt stof, der på smukkeste vis præsenterede hendes flotte bryster. Letkrøllet, lyst hår. Bare fødder i klip-klap sandaler Hende måtte jeg absolut se mere til. Jeg stillede mig et par skridt bag hende på rulletrappen, og jeg kunne ikke tage øjnene fra de frække balder, der næsten var udækket lige foran mig. Hun pjattede med veninden, og dækkede for sin numse med en indkøbspose fra en tøjforretning. Hun var tydeligt klar over sin frække påklædning. De to veninder gik ind i en skobutik. Jeg fulgte efter, og på afstand betragtede jeg hendes runde, flotte numse. Hun satte sig på en stol i forretningen, så der var fri udsigt til hendes bagdel. Mine tanker gik i retning af at udforske denne flotte pige…

Jeg lægger hende ned på sengen, og trækker langsomt tøjet af hende. Først de hvide bukser. Dernæst toppen og bh-en. Hun ligger på sengen kun iført de hvide stringtrusser. Hendes bryster er flot velformede, med små, mørkebrune brystvorter. Jeg bukker mig ned og kysser hendes mave. Kysser derefter brysterne. Jeg lade mine hænder glide ned af hendes krop og tager fat i trussekanten. Hun løfter numsen, og lader mig trække de små trusser af. Nu er hun fuldstændig nøgen foran mig. Hun spreder sine ben, smiler til mig og kører sine hænder op og ned langs indersiden af lårene. Hun er glatbarberet!

Åh gud, hvilket vidunderligt syn. Den sødeste lille ungpigefisse ligger fin og kysseklar foran mig. Hun placerer den ene hånd mellem sine ben, og lader fingrene cirkle rundt, mens hun lukker øjnene og trækker vejret tungt.

Min mund finder hurtigt vej ned mellem hendes ben. Jeg indsnuser duften fra hendes varme, forventningsfulde skød. Jeg tager fat om de bløde lår, og kysser hende lige der hvor hun er allerdejligst. Lader tungen glide op og ned langs den skønne revne. Smager på hende. Forsigtigt spreder jeg hendes skamlæber med fingrene, og lader min tunge spille henover indgangen og de krøllede, indre læber. Hun stønner svagt.

Jeg smager grådigt på hendes fisse, drikker af hende, kører krævende hele mit ansigt rundt i hendes dejlige skød. Jeg slikker hendes indre skamlæber, og lader min tunge glide ind den varme åbning. Hendes skønne krop sitrer af forventning. Hun trækker vejret hurtigere nu, tydeligt ophidset. Jeg finder hendes klitoris, og bearbejder den med tungen. Hun stønner, og skyder sit underliv op mod mig. Jeg kan mærke at hun til fulde nyder min behandling, og jeg giver mig god tid til at bringe hende i den rette stemning.

Nu er hun klar til at tage imod mig. Jeg lægger mig mellem hendes ben, og lader mit pikhovede hvile mod hendes uprøvede indgang. ”Er du sikker på det her?” spørger jeg og kigger hende i øjnene. Hun nikker og smiler til mig. Hun lægger sine ben omkring mig, som tegn til at jeg skal fortsætte. ”Kom, jeg vil mærke dig inden i mig”. Med den ene hånd tager hun fat om roden, og styrer mig ind i skedeåbningen. Jeg presser til, og mit dunkende lem glider indenfor i min drømmepiges varme dybder. Hun udstøder et lille gisp. Jeg ligger stille et øjeblik, og bare mærker hendes varme fasthed om min pik.

Hun er utrolig stram. Det er skønt at mærke hendes smalle fisse om min pik. Jeg kører ind og ud af hende i et jævnt tempo. Hun klynker svagt. Jeg tager fat om hendes ben og presser dem lige op i luften, så jeg rigtig kan se min pik glide ud og ind af hendes superstramme hul. Hun stønner hver gang jeg støder pikken i bund.

Jeg trækker mig ud, og vender hende om på alle fire. Jeg ligger et øjeblik og bare kigger på hendes fantastisk flotte krop, og den perfekte numse. Hun svajer i ryggen og skyder røven i vejret. Hun kigger mig i øjnene, og vrikker udfordrende med røven.

Jeg begynder at kærtegne bagsiden hendes lår og de velformede balder. Jeg dækker hende med blide hænder og våde kys. Med begge hænder spreder jeg hendes balder, min tunge glider op og ned imellem de vidunderlige halvkugler. Jeg presser min tunge mod hendes blottede køn, og hun stønner tungt og skubber sig bagud mod mit ansigt. Jeg lader to fingre glide op i hende, og fingerknepper den sultne fisse.

Jeg sætter mig på knæ, går i stilling bag hende, og hun strækker en hånd ned mellem sin ben og spreder skamlæberne. Jeg tager fat om min pik og presser den mod indgangen til hendes åbning. Jeg lægger den ene hånd på hendes nakke og presser hendes hoved ned i madrassen, så hendes vidunderlige røv stritter lige i vejret. Jeg tager solidt fat om hendes hofter, og støder min pik i bund.

Jeg begynder at støde ind og ud i et højt tempo. Jeg kigger ned, og stopper mens jeg er helt i bund i hende. Jeg lader den anden hånd bevæge sig langsomt hen til hendes frække, lille numsehul. Jeg lader prøvende min finger hvile på den frække stjerne. Ganske forsigtigt presser jeg fingerspidsen op i hendes usandsynligt stramme bageste hul. Det giver et ryk i hende, og hun prøver at trække sig væk fra mig; ”åh, nej, ikke der, ikke deeer, du er alt for stor”.
Jeg holder hende fast, og fortsætter med at kneppe hendes snævre fisse, mens min ene langfinger cirkler om hendes bagindgang.

Efter en tid kan jeg ikke holde mig tilbage længere. Jeg er vildt ophidset, og jeg må bare mærke denne smukke unge piges stramme røvhul om min hårde pik. Det er muligvis forkert, men jeg vil ikke lade denne chance passere. Jeg spytter på en finger, og sætter den mod hendes røvhul og presser til. Min langfinger smutter op i hende, og hun udstøder et højt skrig. Det bliver svært det her! Jeg griber efter en flaske fugtighedscreme, og tømmer en klat op i hendes numsehul. Jeg sætter pikhovedet mod den lille frække stjerne, og presser uendeligt langsomt pikken op i det superstramme røvhul.

”Uhharrgh”, hun jamrer højt. og hendes krop ryster i en blanding af smerte og nydelse. Jeg der fører min ene hånd ned mellem hendes ben og gnider hendes klit, og langsomt accepterer hun min piks tilstedeværelse i sin stramme ungpigerøv.

Vi ligger helt stille i et par minutter. Jeg presser min pik endnu et par centimeter op i hendes numsehul. Aååh hvor er det dog frækt. Jeg bevæger mig et par gange, og hun er så stram og lækker at jeg næsten med det samme kommer. Jeg støder til med voldsom kraft, og med et brøl sprøjter jeg min varme sæd op i hendes gudeskønne røv…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *