Campingturen

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg hedder Kamilla og er lige fyldt 15 år. Jeg var med mine forældre på camping i Jylland, og var lige kommet til Henne strand. Jeg havde truffet en anden pige på min alder. Hun hed Karina, og vi var sammen hele tiden. Det vil sige, vi gik til stranden tidlig, og blev der næsten hele dagen. Vi havde fundet en gryde hvor vi kunne ligge helt alene, og vi lå og snakkede om drenge, og om hvad de skulle gøre med os. Der var ingen af os, der endnu havde prøvet at være i seng med en dreng, men tanken hidsede os, og en gang lå vi og onanerede sammen, mens vi forestillede os, vi var sammen med nogle drenge.

En dag sagde Karina, at de skulle køre videre ved middagstid, så jeg gik alene til stranden. Jeg lå helt nøgen på maven, og solen bagte ned på min ryg. Pludselig lød der et ”Hej ” bag ved mig, og da jeg drejede hovedet, så jeg en flot fyr på en 16-17 år, stå og kigge på mig. Han spurgte, og han måtte lægge sig ved siden af mig, og jeg kunne ikke rigtig sige nej, så han lagde sig. Med det samme tog han alt sit tøj af, og han lå lige så nøgen som mig. Jeg ville gerne have kigget, men var for genert. Lidt efter begyndte han at fortælle om sig selv.

Han var også med forældrene på tur, men han gad ikke sidde sammen med dem oppe på pladsen. Vi mødte hinanden hver dag nede på stranden, og nu var vi ikke mere så generte, så vi lå helt nøgne og kiggede på hinanden. Jeg kunne godt lide at se på hans pik, og han undskyldte , at den nogle gange rejste sig, og blev helt stiv. Han sagde, at det var fordi jeg var sådan en dejlig pige, og han havde lyst til at give mig et kys. Jeg lukkede øjnene og sagde, at han godt måtte kysse mig. Jeg lå og ventede, men lige pludselig mærkede jeg hans læber på mit ene bryst Jeg blev lidt forbavset, men det var så dejligt, at jeg bare nød det. Mens han kyssede brystet, mærkede jeg hans hånd, der kælede med mine lår.

Jeg prøvede at klemme lårene sammen, men hans hånd var presset helt op mod min fisse, så jeg slappede helt af, og nu kælede han for mig, så jeg blev helt våd mellem skamlæberne. Vi kyssede hinanden med tungerne inde i hinandens mund, og pludselig fik jeg orgasme, så jeg hulkede ind i munden på ham. Jeg var helt flov ved at se ham i øjnene, men han var så dejlig, og det havde været så godt, så jeg tog hans pik i hånden, og lige pludselig sprøjtede han hele min hånd fuld af sperm. Jeg havde næsten ikke rørt den, men han havde været så liderlig, og han havde sin tunge langt inde i min mund, da han kom.

Jeg tørrede hånden af i det varme sand, og han tørrede den helt ren med sit håndklæde. Han undskyldte, at han kom i hånden på mig, men han havde været så liderlig, og det var længe siden, han havde set en nøgen pige. Vi lå og krammede os ind til hinanden og kyssede, og han fortalte, at han så gerne ville prøve at gøre det rigtig med mig. Hans pik lå mellem mine lår og det gjorde mig liderlig igen. Han ville have den ind i mig, men jeg sagde nej, for jeg var jomfru endnu, og han havde ikke nogen kondom med sig. Det endte med, at han lagde sig mellem mine ben og slikkede mig, til jeg kom i munden på ham. Det var første gang jeg blev slikket.
Jeg ved ikke hvad mine forældre tænkte, men de sagde, jeg lignede en kat der havde ædt kanariefuglen.

Jeg tror jeg var blevet forelsket Næste dag jeg gik til stranden, lå han allerede på vores plads, og han havde et tæppe med. Han sagde, at vi skulle prøve at finde et mere fredeligt sted, og vi gik lidt ind i skoven. Her var der en dejlig solrig plet, og han bredte tæppet ud , og vi tog med det samme alt tøjet af og lagde og tæt sammen. Jeg lagde straks mærke til, at hans pik var halvstiv, og jeg holdt den i hånden, mens han kyssede mig.

Han kælede med min revne, og fortalte hvor skøn en pige jeg var, og han ville gøre mig fra pige til kvinde, hans kvinde. Han havde gjort mig helt vild, jeg ville have ham, han skulle tage min mødom. Sammen lå vi og rullede kondom på hans pik, og han lagde sig mellem mine lår. Han stod på albuerne og knæene, så hans pik kun lige rørte ved mine fisselæber. Jeg kørte den mellem læberne og på klitten, og langsomt sank han ned over mig. Jeg var bange, men han sagde, at han nok skulle være blid og god ved mig. Langsomt gled den lidt ind i mig, og for første gang mærkede jeg, hvad det ville sige, at have en pik i fissen.

Det var skønt, men han kunne ikke få den så langt ind. Han lagde sig ned på mig og kyssede mig, og pludselig sprang min mødom, uden han havde presset ret hårdt. Han gled helt ind i mig, og jeg lagde benene om ham. Sådan lå vi længe, men jeg kunne ikke få nok, så jeg stødte ind mod ham, og han begyndte at bolle mig. Hvor var det dog skønt at blive kneppet. Bare jeg havde begyndt på det noget før. Han var rigtig stiv, og pikken kørte i mig, og da han kunne se, at det var ved at ske for mig, pressede han sig helt op i mig, og tømte sine nosser i gummimanden.

Jeg kunne mærke det pumpede oppe i mig, og så var det slut. Jeg var simpelthen besvimet, første gang jeg blev kneppet. Han var meget omsorgsfuld for mig, da jeg kom til mig selv igen, han undskyldte hvis det havde gjort ondt, han vidste ikke alt det gode han ville gøre for mig. Jeg fortalte ham, at det simpelthen havde været så dejligt, at jeg ville gøre det med ham mange gange endnu den dag. Han kunne dog ikke så mange gange, men han kunne slikke, og jeg kunne suttede ham. Jeg var helt knust den dag vi skulle køre videre, men jeg havde hans adresse, og vi skrev sammen et stykke tid. Pludselig havde jeg truffet en anden, så jeg glemte ham lidt efter lidt.

Men jeg kan endnu huske hvor skøn og blid han var ved mig

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *