Læreren

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Fru. Mary Clark sad ved hendes kateter, og rettede de stile hendes klasse havde afleveret i dag. Selvom dagen var slut for ca. 20 min. Siden havde hun ikke travlt med at komme hjem. Hendes mand var på, endnu, en forretnings rejse og hendes datter, Amy, var på lejerskole, resten af ugen. Mary havde været gift med Bill i 14 år. Siden han fik sin sidste forfremmelse, var han blevet pålagt at tage på flere og flere forretningsrejser. Den længste havde varet i ca. 2 måneder og denne her kunne meget vel blive længere. Amy var lige blevet 13 år og med alle hendes fritids interesser var hun sjældent hjemme. Så Mary havde en hel del fritid og ingen presserende ting der skulle nås. Hun havde planlagt at rette disse stile og så tage forbi Form & Figur, for at få sin daglige træning på vejen hjem. Hun var 35 og hun arbejde meget hårdt på at holde sig i god form. Med en højde på 171cm og en vægt på ca. 60kg var hun meget stolt af sin krop, intet hang på hende, pæne ben og en stram mave under hendes faste 89cm bryst.
Mary blev vækket, fra sine dagdrømme, ved at det bankede på klasse døren. Da hun lukkede op så hun Lisa Simon en af hendes elever fra den ældste klasse.
Lisa var en meget klog elev. Og med hendes 18 år havde hun en meget veludviklet krop, men var også temmelig arrogant. Hun var en slags enspænder og havde ingen kæreste eller veninder for den sags skyld.
“Jeg har ikke rettet din stil endnu”
“Det er ikke derfor jeg er her Fru C. Jeg har noget jeg gerne vil vise dig.”

“Ok. Hvad er det?”
Lisa tog et gammel blad op fra sin taske. Marys hjerte stoppede da hun med det samme genkendte bladet. Det var rapport Juni ’82. Hun havde altid håbet på at ingen ville opdage hendes gamle hemmelighed.
Lisa åbnede bladet og over 4 sider var hendes gymnasielærer, der viste alle dele af sin krop. Mary havde poseret, mens hun gik på universitetet, for at betale for sine studier, og havde håbet at billederne ville blive i hendes fortid. “Jeg tømte en af min fars gamle kufferter på luftet, og se hvad jeg fandt.”
Mary prøvede at lyde overbevisende og sagde, “Det var længe siden Lisa, og jeg er ikke stolt af det, men jeg manglede virkelig pengene, mens jeg gik på universitetet.
Lad mig få det, så jeg kan smide det ud, lade det blive i min fortid.”
Lisa tog bladet til sig. “Det tror jeg ikke Fru C. Vi skal nok lige snakke lidt. Luk døren.”
Mary rejste sig og lukkede døren, ivrig efter at få ordnet dette problem. “Lås den.” Sagde Lisa, mens hun satte sig i Marys stol bag kateteret.
Så snart døren var lukket og låst, vendte Mary sig om og så at Lisa sad på hendes plads, så hun ville sætte sig på det forreste elev bord. Hun så et ansigt udtryk i Lisas ansigt som ikke virkede opmuntrende.
“Stil dig foran kateteret Fru C.”
“Jeg sidder bare her Lisa og satte sig ned.
“Jeg sagde stil dig foran kateteret.” sagde Lisa med en meget bestemt tone.

Mary rejste sig op og stillede sig foran sin elev, der sad bag hendes kateter med alle kortende på hånden. Dette var ikke en behagelig situation for hende.

“Kan du godt lide at undervise her.”
” Ja Lisa jeg er meget glad for at undervise her.”
“Ved din mand noget om de her billeder?”
“Nej.”
“Vil du gerne have at Amy ser dem her?” siger Lisa mens hun holder billederne op.
“Nej”, svarede Mary og begyndte at indse, at hun var i en meget uheldig situation.

“Nå Fru C. jeg har lige givet dig 3 gode grunde til at overveje grundigt, hvad jeg vil tilbyde dig. Fra dette øjeblik og indtil jeg siger noget andet, skal du gøre alt, og jeg mener alt, hvad jeg siger. Hvis du nægter eller ikke efterfølger alle mine ordre, kan du gætte, hvad der så sker? Ingen job, ingen hobby og en meget ydmyget lærer.”
“Hvad vil du have Lisa?”, spurgte Mary med en lidt skælvende stemme.
“Dig”, svarede Lisa roligt. “Jeg vil eje dig. Jeg vil have at adlyde alting øjeblikkelig uden tøven eller spørgsmål. Hvis du nægter på noget som helst tidspunkt eller ikke gør det tilfredsstillende nok, vil bladet blive delt ud over alt på skolen, og kopier vil blive sendt til din mand og hans chef.
Hvis du siger ja, bliver dette bare vores lille hemmelighed.”
Marys knæ blev bløde. Hun kunne ikke tillade at disse billeder kom frem offentligt.
Hun troede at det var fortid. Hun havde ikke engang tænkt på dem i lang tid.
Hvad skulle hun gøre?
“Har du forstået mig Fru C?”
“Jeg forstår ikke” hviskede Mary, og håbede på at finde en vej ud af denne situation.
“Jeg er din lærer du kan ikke opfører dig sådan overfor mig.”
“Det er meget enkelt Fru C. Hvis du ikke gør alt hvad jeg siger, vil du ikke længere være nogens lærer, kone eller mor. Forstået Fru C.?”
“Og hvor længe skulle dette så stå på?.”
Så længe jeg ønsker det Fru C. Nok snak. Stå ordentligt Fru C. hænderne langs siderne. Kik lige ud og rør dig ikke, og hold kæft.” Beordrede Lisa.
Da Mary ikke viste hvad hun elles skulle gøre, og ikke ønskede at gøre hendes beordrede elev sur, stod hun ret.
Lisa rejste sig og gik rundt om kateteret, og begyndte at gå rundt om sin skælvende lærer. Mand dette bliver et fedt 3g, tænkte hun. “Du forstår, at hvis du nægter mig noget, er du færdig”, sagde Lisa mens hun stirrede ind i hendes lærers øjne.

“Ja Lisa.” Sagde hun, hun viste ikke hvad hun ellers skulle gøre. Hun var fanget af sin fortid, og det kunne ødelægge hendes fremtid. En tåre trillede ned af hendes kind.
“Frk. Simon, for dig.”
“Ja Frk. Simon jeg forstår.”
Lisa gik tilbage bag kateteret og satte sig. “Knap din bluse op Fru C.”
Mary tøvede. “Lad være med at gøre dette,” tiggede hun.
Lisa hoppede op løb rundt om katetret og gav hende en lussing.
“Frk. Simon so.
GØR DET NU.”
Mary stivende og kunne ikke røre sig.
“Ok alle vil have en kopi af de gode billeder på mandag.” Lisa vendte sig og gik mod døren.
“Vent” råbte Mary.
Lisa stoppede og vendte sig om og kikkede på sin rædselsslagne lærer, “Ja”.

“Lad være med at gøre det her, jeg kan give dig penge.” Tiggede den snøftende lærer.
“Farvel Fru C.” sagde Lisa mens hun roligt vendte sig mod døren.
“Lisa du må ikke gå.” Skreg den panikslagne lærer.
Lisa stoppede ved døren og vendte sig om. “Nå?.”
Marys hånd flyttede sig op til den øverste knap og begyndte at knappe sin bluse op oppefra og ned. Hendes ansigt var rødt og hun græd lidt.
“Tag den af.” Beordrede Lisa mens hun gik tilbage til kateteret.
Mary tog den af og lagde den på kateteret. Der stod hun foran hendes elev og tænkte på hvor langt dette ville gå.
“Nu Bh’en Fru C.”
Mary åbnede sin Bh. Og lod den langsomt glide ned af sine arme, mens hendes faste 89cm bryster kom til syne. Da hun ville lægge den på kateteret ved siden af blusen, sagde Lisa “Smid den ud, du får ikke brug for den mere.”
Nøgen til taljen stod læreren foran hendes elev. Hun var ydmyget ud over alle grænser. Hvordan har jeg fået mig selv i denne situation, hvorfor lavede jeg nogensinde de billeder.
“Nu Fru C. vil jeg have din nederdel på kateteret.”
Uden at tænke åbnede Mary hendes nederdel og lod den glide ned over sine ben.
Hun samlede den op og lagde den ved siden af sin bluse.
“Nå Fru C. vi må forbedre dit undertøjs udvalg. Få de grimme trusser og strømpebukser af lige nu.”
Chokeret over de barske ord fra hendes elev, tog hun trusser og strømpebukser af.
“I skraldespanden.”
Den engang så autoritære lærer stod nøgen i sit klasse lokale foran sin 18 årige elev. Hun kunne ikke se nogle udveje af denne situation, og tænkte hvad mon bliver det næste.
“Stå ret, hænderne ned langs siden”, Lisa kom rundt om kateteret og stillede sig foran sin skræmte lærer. Lisa nev Marys brystvorter. “De er stive kan du lide det her?.”
Mary svarede ikke. Hun viste at blev lidt ophidset af denne situation, men hun ville aldrig kunne indrømme det.
Lisa nev hårdere på hendes stive brystvorter indtil Mary stønnede, “Svar mig Fru C.”
“Nej jeg kan ikke lide det.”, løj Mary. Hun kunne ikke lide det var underligt ophidset af det.
Lisa slap hendes brystvorter. “Jeg tror du lyver for mig, og jeg vil straffe dig for det. Jeg kan forstå på Amy at din mand er bortrejst, og jeg ved hun er på lejerskole, så jeg har dig for mig selv hele weekenden.”
En skælven gik igennem Mary, mens Lisas ord gik op for hende.
“Jeg bor hos dig denne weekend Fru C. På mandag vil du så helt forstå din rolle.
Tag nederdelen, blusen og dine sko på Fru C. Lad de øverste 2 knapper så åbne i din bluse.”
Mary følte sig næsten mere nøgen med den påklædning. Hendes bryster, selvom de var faste gyngede under hendes tynde bluse. Hendes brystvorter truede med at lave små huller i blusen. Hun havde aldrig været uden for sit hus uden trusser og den kølige luft mod hendes fugtige kusse, fik hende til at føle sig meget nøgen.
“Lad os tage hjem til dig Fru C. Lad trusser, Bh og strømpebukser ligge i skraldespanden til Bubba, pedellen. Tag pegepinden med hjem.”

Da Lisa kom til døren vendte hun sig om og sagde “Følg 2 skridt efter mig, og lad som ingenting.”
Hvordan kunne hun lade som ingen ting. Hendes brystvorter gned mod hendes bluse, ved hvert skridt, og hendes kusse var bar under hendes nederdel, og blev, meget mod hendes vilje, mere og mere fugtig hvert minut. Og med de knapper åbne som Lisa havde beordret, viste hun mere kavalergang end hun mente var acceptabelt.
“Ja Frk. Simon”, svarede hun.
Lisa åbnede døren førte sin lærer gennem gangende på skolen, og ud på parkerings pladsen. Marys bil var parkerede i midten af den nu næsten tomme parkeringsplads.
“Giv mig nøglerne”. Beordrede Lisa.
Lisa satte sig bag rettet og Mary satte sig ind i passagerer siden. “Træk nederdelen op Fru C.”
Mary trak nederdelen op midt på lårene.
“Højere.”
Mary trak sin nederdel op så den næsten ikke dækkede hendes fugtige fisse.
Lisa startede bilen og begyndte at kører hjem mod Marys hus, som lå ca. 20 min kørsel væk. “Vi skal lige i indkøbscenteret på vej hjem.”
Mary hjerte stoppede, mens hun bad til Lisa ikke ville lade hende gå sådan ind i et indkøbscenter.
“Fortæl mig hvilke sex legetøj har du derhjemme?”
Mary kunne ikke tro at hendes elev havde spurgt hende om det her. “Jeg har en vibrator Frk. Simon.”
“Ikke andet?”
“Det er det hele Frk. Simon.”
Lisa kørte ind på centerets parkeringsplads. “Kom Fru C. Vi skal handle lidt ind nu. Og husk 2 skridt bag mig.”
Mary trak sin nederdel ned og steg ud af bilen. Luften var kølig og det gjorde hendes brystvorter endnu mere hårde. Lisa lod hende ikke tage sin jakke på.
Hun fulgte efter den hurtigt gående atletiske elev over parkeringspladsen.
“Har du kontanter eller dankort Fru C.”
“Jeg har begge dele Lisa.”
Lisa stoppede på stedet, vendte sig om, “Hvad kaldte du mig?”
“Li. Undskyld Frk. Simon.”
“Åben en knap til.”
“Undskyld Frk. Simon, jeg er ked af det.”
“Skal det være 2 knapper mere?”
“Nej!” svarede Mary mens åbnede den tredje knap i hendes bluse. Hvis hun bevægede sig hurtigt ville hun blotte sit bryst, så hun viste at hun skulle gå forsigtigt.

“Tag en vogn Fru C.” beordrede Lisa, mens de gik ind i centeret.
Mary gjorde som hun sagde og fulgte efter Lisa gennem centeret, ned til dyreafdelingen.
“lad os købe et halsbånd til mit kæledyr. Prøv denne her på.” Sagde Lisa og rakte Mary et hvidt hundehalsbånd, med små blå sten på det.
“Her???”
“Fru C. Jeg kan ikke lide at gentage mig selv, hvis du ikke vil gøre som jeg siger, kan du bare tage hjem, og så skal jeg sørge for at billederne bliver fordelt inden mandag. Prøv så det halsbånd”
Mary satte halsbåndet om halsen mens hun kikkede sig omkring. “Det passer Frk. Simon.”
“Lad os være sikre spænd det.”
Mary spændte det på og det passede.
“Nu en hundesnor,” sagde Lisa. “Ræk mig den røde der.”
Mary begyndte at tage halsbåndet af igen, inden nogen så hende.
Lisa slog hendes fingre. “Lad det være på.”
Mary rakte op efter den røde hundesnor. Da hun opdagede at når hun strakte sig faldt hendes bryster ud af blusen. Så hun holdt blusen samlet med en hånd mens hun rakte op efter hundesnoren med den anden. Et slag over fingrene, “Slip den bluse Fru C.”
Lisa satte hundesnoren i halsbåndet. “Det ser jo meget godt ud. Lag det i vognen.”
Sagde Lisa mens hun gik.
Mary kæmpede for at få halsbåndet af og følge efter Lisa uden nogen så hende, og uden at Lisa blev vred fordi hun var for langt bagude.
Lisa gik hen i isenkram afdelingen og tog 2 1,3meter lange rundstokke, og en pose af den slags skruer med et lille øje i stedet for et hoved, sammen med 25meter tøjsnor.
Så hen i dagligvare afdelingen, her tog Lisa 3 agurker, en pose gulerødder, den dåse chili peber og en pose slikkepinde.
Mary blev mere og mere nervøs på grund af indholdet af indkøbsvognen.
“Så mangler vi kun et sted.” Sagde Lisa og gik hen i husholdnings afdelingen, og hentede en pakke med tøjklemmer, 4 stk. 30cm alterlys og 2 store klemmer til at lukke chips poser med.
“Jeg venter i bilen.” Sagde Lisa, og gik, mens hun sagde “Lad det ikke tage for lang tid.”
Mary gik hen til kassen. Alle tingene var ganske uskyldige, hver for sig, men Mary var meget flov fordi hun viste at det hele skulle bruges på en eller anden måde på hende. Og hun var også meget opmærksom på hendes udsende, med blusen så åben som den var. Hun betalte meget rød i ansigtet, med en fugtig fisse og stive brystvorter.
Mary puttede tingede i bagagerummet, og steg ind i bilen. “Nederdel.” Sagde Lisa.
Mary trak hurtigt sin nederdel op så den kun lige dækkede fissen, ligesom før.

“Lad os lige få lidt at spise,” sagde Lisa “Hvad har du lyst til?”
“Jeg er ikke sulten.”
Lussing. “Frk. Simon!!!!!”
“AH…Undskyld Frk. Simon.”
“træk nederdelen længere op. Du må forstå at du vil miste noget hver gang du ikke gør mig tilfreds. Og du ved hvad der sker hvis du nægter.” Lisa kørte ud fra parkeringspladsen mens Mary trak nederdelen så langt op at den ikke dækkede fissen mere. Hendes ansigts farve var rød som en røbede. Hun følte sig som et barn der var blevet straffet for at være uartig.
Mary sagde ikke noget mens Lisa kørte hjemad. Hun viste at hun ikke havde noget valg. Hun gik i panik da Lisa kørte ind i McDonald?s drive through bane.
“Du rør ikke nederdelen Fru C. Hvad vil du have at spise?”
“Ingenting tak Frk. Simon.”
Den ydmygede lærer snak ned i sædet mens Lisa bestilte en kylling sandwich, pomfritter og 2 chokolade milkshake. Da du kom hen til betalings vinduet, stak Lisa hånden hen til Mary efter penge. Mary tog hurtigt pengene fra sin taske og gav dem til Lisa, og håbede at hun ikke blev genkendt, da det var ved at blive temmelig mørkt kunne ekspedienten ikke rigtig se noget, men Mary var ved at dø da han sagde, “Hej Fru. Clark.” Ekspedienten kendte hendes bil.
“Hej” svarede Mary mens hun havde lyst til at kravle ned under sædet.
Lisa kørte ind på en parkeringsplads i et mørkt hjørne og begyndte at spise sin sandwich. “Luk blusen helt op Fru. C.”
Med en lille tøven åbnede Mary sin bluse, og blottede sine bare bryster. “Mens jeg spiser skal du underholde mig ved at smører denne chokolade milkshake ud over dine bryster. Pas på der ikke kommer noget på din pæne bluse.”
Den ydmygede lærer sad der på McDonals parkeringsplads med bare bryster, sammen med sin 3g elev, og smurte iskold milkshake ud over sine bryster. Mary ønskede at gøre Lisa tilfreds, da hun jo allerede havde vist hvad der eller skete. Den iskolde milkshake gjorde at hendes brystvorter blev så stive at det næsten gjorde ondt. “smør også noget på fissen.”
Mary fingere dyppede ned i milkshaken og smurte det ud over sin fisse. “Også indeni Fru C.”
Hun begyndte at trække vejret i små stød mens den iskolde milkshake kærtegnede hendes efterhånden brandvarme fisse. Hendes fingere havde deres egen vilje.
Dette stod på i ca. 15 minutter. Lisa spiste stille og roligt sin mad og Mary blev, mod sin vilje, mere og mere ophidset.
Lige da hun var ved at komme stoppede Lisa hende, gudskelov, Lisa sagde at hun skulle slikke sine fingere rene. “og lad være med at røre ved noget.” Beordrede Lisa mens hun startede bilen.
Mary sad der med blottet til taljen, fissen var helt synlig nu, og det hele klistrede. Hun slikkede sine fingere rene, som beordret. Smagen af fisse og chokolade milkshake var lige ved at få hende til at kaste op. Hun var taknemlig for at hun ikke havde fået orgasme foran sin elev, på en så ydmygende måde, men hun havde en kløe i fissen efter tilfredsstillelse.
De kørte ind i Marys indkørsel, hendes hus lo lidt tilbage trukket fra vejen, med en lukket have, baghaven var omringet af et højt træ hegn, og der var meget lidt trafik på vejen.
Lisa parkerede foran garagen og sagde. “Tag tingene med ind og mød mig så ud i bade værelset Fru C. du trænger til en omgang.”

Lisa stod ud af bilen og gik ind i Marys hus, Mary sad i bilen med åben bluse og nederdelen omkring taljen, smurt ind i indtørret chokolade milkshake. Lisa havde sagt at hun ikke måtte få noget på tøjet, så hun kunne ikke dække sin krop med det. Lisa var allerede inde i huset og ventede på hende. Mary kikkede sig omkring hun viste at hun kunne komme hen til døren uden at nogen så hende, medmindre der kom nogen kørende på vejen. Hun åbnede hurtigt bildøren og med hendes bare røv og hendes bluse slaskene, løb hun hen til hoveddøren. LÅST!!

Mary ringede på og slog på døren. Mens en kold brise kærtegnede hendes næsten nøgne krop, mere og mere desperat slog hun på døren og tiggede om at få lov til at komme ind i sit eget hus. Lisa havde endnu en overraskelse til sin lærer, da hun endelig åbnede døren, efter at have ladet hende tigge i ca. 5 minutter.

Lisa åbnede døren og tog hurtigt et billede af sin lærer, BLINK “Hvor er tingede Fru. C.? hent dem, og brug bagdøren.” Beordrede Lisa mens hun smækkede døren lige i ansigtet på den chokerede Mary.
Satans tænkte Mary mens hun løb tilbage til bilen, hun viste at hun havde været heldig at der ikke var kørt nogen forbi allerede. Hurtigt tog hun alle deres indkøb og pegepinden fra skolen, Mary løb hen til lågen til baghaven. Mens hun stod og prøvede at lukke lågen op med hænderne fulde, hørte hun en bil nærme sig. Lige da det lykkedes hende at få lågen op kørte en varevogn forbi, hun dukkede sig bag hegnet og håbede ingen havde set hende. Da hun kom hen til bagdøren stod den åben, hun gik ind og Lisa stod i køkkenet og ventede på hende. “Lisa jeg vil ikke have at du tager billeder.” Lussing. “Hvor mange gange skal jeg fortælle dig hvad du skal kalde mig. Og det rager mig en skid hvad du ikke vil have,” svarede Lisa. “Tag alt det her op i dit soveværelse, og kom så ned til mig på badeværelset, hurtigt.” Mary gik hurtigt op af trapperne til hendes soveværelse. Hun lagde det hele på sengen og gik ned i badeværelset. Da hun kom ind i badeværelset sad Lisa ved vasken, bruseren løb og der var dejlig varmt. “Tag alt tøjet af Fru C. og tag dig et hurtigt bad, lad døren stå åben.”
Mary tog blusen, nederdelen og skoene af og gik ind i brusekabinen. Mary samlede sæben op og begyndte at vaske det klistrede stads af kroppen.
“Sæb dine bryster mere ind. Fru C.” Beordrede Lisa. Mary rødmede mens hendes hænder sæbede hendes bryster ind. BLINK. “Vær nu sikker på at du får det hele ud af din fisse Fru. C.”
Marys hænder begyndte at sæbe hendes fisse ind. Hun stak fingrene op i fissen for at være sikker på at få det hele med. BLINK. Et elektrisk stød gik igennem hendes krop da hendes finger strejfede hendes klitoris. Hvad er der galt med mig og fjernede hurtigt sine fingere. Med et smil som om hun kunne læse tanker, beordrede Lisa Mary til at slukke bruseren og komme ud. “Sæt dig her på bordet.” Mary satte sig op på bordet, og tænkte hvad nu? “Spred benende så meget du kan Fru C.” Mary var chokeret, men spredte sine ben lidt. “Jeg sagde så meget som du kan, skal jeg hente pegepinden Fru. C.?”
Mary spredte benene så meget som hun kunne.
“Hold den position Fru C.” BILNK.
Lisa satte sin stol hen mellem sin lærers ben, tog hun en skraber og noget barberskum.

“Det må du ikke gøre imod mig.” Sagde Mary “Det er ondt.”
“Hold kæft Fru C.” sagde Lisa mens hun dækkede alle fisse hårene med skum.
Berøringen fik hende til at hoppe. Mary var aldrig blevet rørt der af en anden kvinde, og berøringen var meget anderledes end hendes mand gramsen.
Lisa masserede skummet ind i den kraftige behåring.
Mary følte hendes brystvorter spænde og en meget varm fornemmelse gik gennem hendes krop, da Lisa kørte skraberen gennem hendes køns hår. Igen og igen kørte skraberen over hendes fisse. Lisa rørte og trak i hendes fisse mens hun barberede den helt glat. Da alt håret var væk tog Lisa en varm vaskeklud og fjernede det sidste barberskum.
Lisa gik et skridt tilbage. “Smil Fru C.” BLINK. “Spred dine skamlæber Fru C.”

Mary viste hun ikke havde noget valg, og spredte sine skamlæber. “Er din fisse våd Fru C.?” spurgte Lisa da hun så den fugtige fisse. Hun holdt et spejl hen til den ydmygede lærer, “Her se selv Fru C.”
Mary kikkede på sin glatte og våde fisse og græd af ydmygelse. Det så mærkeligt ud og hun havde ikke kontrol over sin krop.
“Jeg forventer at du altid ser sådan ud. Forstår du?”
“Ja Frk. Simon”, græd læren.
“Sæt dig her.” Sagde Lisa og pegede på stolen.
“Du barberer ikke mit hoved vel.” Græd Mary.
“selvfølgelig ikke Fru C. bare en lille klipning. Hård klipning er min hobby.
Og jeg tror at du vil være mere sexet med kort hår.” Lisa tog kan og saks, og Marys skulderlange hår begyndte at falde til jorden. Mary kunne ikke se hvad der skete, men det var meget hår der blev klippet af.
Efter ca. 10 minutter fik hun besked på at kikke i spejlet. Hun kunne ikke genkende sig selv. Hun så 10 år yngre ud, og med hendes glatte fisse, meget sexet. Hun troede ikke sine egne øjne. BLINK.
Lisa rakte Mary halsbåndet. “tag det på Fru C.” Dette skal du altid have på dig. Hvis du er alene skal du have det på, og hvis du ikke er alene skal du have det i tasken, hvis jeg syntes du skal have det på.
“Ja Frk. Simon”, svarede Mary mens hun tog det om halsen. BLINK.
Lisa satte hundesnoren fast i halsbåndet. “Vis mig dit hus Fru C.”
“Ja Frk. Simon” svarede Mary og gik hen mod døren.
Hun blev standset lige før døren af hundesnoren. “På knæ Fru C.”
Mary satte sig på knæ.
“Nu kan du vise mig rundt.”
Den ydmygede lærer vendte sig om og begyndte at kravle ud af badeværelse døren, mens Lisa holdt snoren, som om hun var ude og gå tur med en hund. Bare hun dog aldrig havde lavet billeder.
“Lad os begynde i kælderen Fru C.”
Mary kravlede forsigtigt ned af trappen til kælderen, det er ikke nemt at kravle ned af en trappe på knæ. Da du kom der ned fik Mary gåsehud, på grund af den kolde cement, og at hun var totalt nøgen.
Lisa undersøgte hele kælderen, og sagde “Så går vi op igen.”
Lisa gik bagved Mary op af trapperne og kunne se hendes bryster gynge og syntes at det var sjovt at kikke på hendes bare røv mens hun kravlede. “Din røv vrikker flot Fru C.”
Mary ønskede at hun var usynlig. Hun havde aldrig været så ydmyget i hele sit liv. Det blev hele tiden værre og værre.
Da den ydmygende tur gennem alle rum i stue etagen, sagde Lisa. “Lad og kikke på garagen Fru C.”
Hun kravlede ud i garagen. Og Lisa lod hende stå i midten af garagen mens hun undersøgte alt, mens Mary rystede lidt af kulde, da garagen ikke var opvarmet.
Lisa fandt knappen der åbnede garage proten, og trykkede på den. Mens porten gik op smed Lisa bilnøglerne hen til Mary og sagde. “Kravl ud og kør bilen ind i garagen.”
Mary tog bilnøglerne og kravlede ud fra den sikre garage, og ud i sin indkørsel, og ind i bilen. Hun kørte bilen ind i garagen og kravlede ud, Lisa lukkede ikke
porten, men spurte “Du ryster Fru C. kan du ikke lide den kolde luft?”
“Jeg fryser meget nemt Frk. Simon.”
“Det kan jeg se.” Sagde Lisa mens hun nev Mary ene stive brystvorte.
“Lad os gå ovenpå Fru. C.”
Mary viste at hun igen ville kravle foran sin elev med sin bare røv lige foran hendes øjne, og ønskede der var et eller andet hun kunne gøre ved det, men det
var der ikke.
Mary førte Lisa ind i de 2 gæsteværelser, først og så ind i hendes datters Amys værelse. Lisa brugte lidt tid på at kikke på Amys ting, hun kikkede i skuffer, skabe og hendes skostativ, mens Mary sad stille ved døren.
“Lad os gå ind i dit værelse Fru. C. Jeg vil se alt dit tøj.”

Da de gik ind i Marys soveværelse beordrede Lisa Mary til at stille sig på knæ midt i rummet. Lisa gik alle skuffer igennem, nogen af dem indeholdt hendes mands tøj, men det kikkede Lisa næsten ikke på. I den første af Marys skuffer var der trusser og Bh’er. De blev alle sammen smidt på sengen og da Lisa havde gennem gået det hele, smed Lisa det hele på gulvet. “Det skal smides ud alt sammen.”
Mary var meget flov over at kikke knælende på at en fremmed kikkede på hendes meget private ting. Den næste skuffe indeholdt, hofteholdere, kosetter, strømper, strømpebukser, og sokker. Alle strømpebukserne røg på gulvet med det samme, 1 korset, som var et nummer mindre end de andre, blev beholdt, men resten af dem røg på gulvet.
Resten blev lagt ned i skuffen igen. Den næste skuffe indeholdt T-shirts og shorts til træning, Mary fik besked på at rejse sig op og prøve alle shortsene og alle T-shirtene på, 3 T-shirts og 2 par shorts var det eneste der blev beholdt resten røg på gulvet. Den fjerde skuffe indeholdt sweaters. Igen skulle Mary prøve dem alle sammen, og kun de 3 strammeste blev beholdt.
Den sidste skuffe var natkjoler og badekåber, de røg alle sammen på gulvet, på nær en meget lille nat kjole, som hendes mand havde købt til hende. Mary fik besked på at tage den på.
Den strammede meget over hendes 89cm bryster, og kunne næsten ikke holde dem inde, bagpå dækkede den kun lige hendes røv, men foran var den gennemsigtig og man kunne ane hendes glatte skamlæber gennem stoffet, hun følte sig næsten mere nøgen, med den på end da hun var nøgen.. BLINK.
Mary fik besked på at tage den af igen, og Lisa lagde den på plads i skuffen igen. Nu begyndte hun at gennemgå hendes sko,. Alle de flade sko røg ud, øjeblikkelig.

Da hun var færdig var der 3 par højhælede sko tilbage, et par sorte, et par brune og et par røde alle med en hæl på 7,5cm. “Er dette alle dine sko Fru C.?”
Mary svarede, “Der står nogle gummisko i bunden af skabet, og der står nogle skoæsker på hylderne Frk. Simon.”
Lisa gik hen og kikkede i skabet, sorterede hurtigt gummiskoene, beholdt 2 par og resten røg ud. Skoæskerne tilføjede et par sandaler med en hæl på 7,5cm, et par hvide med en hæl på 10cm og et par sorte stiletter med en hæl på 12,5 cm, til samlingen, “Hvor har du de sorte her fra Fru C.?”
“Jeg havde dem på til et kostumebal sidste år, Frk. Simon og min fødder gjorde ondt hele aftnen.”
“Tag dem på” sagde Lisa og smed dem hen til hende, “Rejs dig op Fru C.”
Mary stod på lidt usikre ben, mens hendes elev gik rundt om hende og kikkede undersøgende på hele hendes krop.
“De klæder dig, det former dine ben pænt, og former din røv rigtig pænt. Gå lidt rundt.”
Mary gik forsigtigt rundt i rummet. Hun følte sig som en slags prostitueret sådan at gå rundt. Hun var meget opmærksom på at hendes røv vrikkede meget, mens hun gik rundt i de næsten umulig høje hæle. Hendes bryster hoppede lidt ved hvert skridt hun tog. Hendes fødder gjorde ondt med det samme, og meget mod hendes vilje mærkede hun en mærkelig fornemmelse i sin glatte fisse. “Hvad er der galt med mig skreg hun inden i hovedet. “Frk. Simon, jeg kan ikke gå i dem her.”
“Bare rolig Fru C. Du vil få meget træning. Stil dig ved siden af mig, Fru C.” sagde Lisa mens hun begyndte at gennemgå Marys tøj i skabet.
Lisa fik Mary til at prøve mange ting, og de fleste ting havnede på gulvet, og kun ganske få ting kom tilbage på bøjlerne. Flere nederdele, bluser og jakker blev placeret i en særlig stak på en stol. Derefter var det hendes makeup kun kraftige lyse og kraftige mørke farver blev beholdt, mens resten røg ned i stakken, som efterhånden var blevet temmelig stor.
Det sidste sted Lisa manglede var natbordet ved sangen. Mary havde håbet at Lisa ikke ville kikke der da det var der hendes vibrator lå, sammen med en sex novelle hun var ved at læse. Ingen havde nogensinde set vibratoren ikke engang hendes mand. Hun havde bestilt den pr. postordre for ca. 2 år siden, og haft den gemt i skuffen lige siden. Med Mary stående lige ved siden af sig åbnede Lisa skuffen og fjernede forskellige ting som, lommelygte, hårklips, p-piller osv. Indtil hun fandt bogen, “O’s historie”. Lisa lagde den til side, da hun åbenbart ikke kendte den. Derefter tog hun vibratoren frem. Tændte den “Bruger du den tit Fru C.?” spurgte den smilene teenager.
“Kun når min mand ikke er hjemme Frk. Simon”
“Hvor tit bruger du den når han er væk ?”
“Næsten hver nat” svarede Mary.
“Læg dig på sengen og vis hvordan du bruger den Fru C.” sagde Lisa og satte sig i fodenden af sengen. Hun kunne ikke bevæge sine hænder de var stivnede og hendes hjerne ville ikke tillade at hun gjorde det her. Det var for meget.
“FRU C.”
Mary stammede “Jeg kan ikke gøre det Frk. Simon.”
“Kan ikke eller vil ikke?”
“Kan ikke”
“Enten gør du det eller jeg går ud af den dør med de gamle billeder og de nye og alle kan se dem på mandag.”
Mary begyndte at kærtegne sine lår og mave med vibratoren, men holdt sine ben samlede.
“Spred benene og lad mig se hvordan du gør.”
Mary prøvede at koncentrerer sig. Med hendes mand væk hjemmefra, ved dette blevet hendes hoved kilde til tilfredsstillelse. Hun sprede langsomt benene og kørte dildoen over sin glatte fisse. BLINK.
Hendes tanken om at hendes skæbne var beseglet, løb igennem hendes krop. Hun lukkede øjnene og begyndte at køre dildoen op og ned i sin våde revne, med den anden hånd kærtegnede hun sine bryster, og begyndte at nive lidt i brystvorterne.

BLINK.
Hendes krop havde sin helt egen vilje nu, mens hendes ene hånd nev hårdere og hårdere i brystvorterne og den anden kørte dildoen dybt ind i hendes dryppende hul. BLINK. Hendes fisse føltes meget anderledes, nu da den var barberet, og følelsen fra dildoen, var mere intens end nogensinde før. Hendes åndedræt blev hurtigere og hurtigere og hun nev hårdt og vred i sine opsvulmede brystvorter.

Dildoen blev bevæget hurtigere og hurtigere ind og ud af hendes brændende indre og over hendes klit. BLINK.
Hun kunne føle sine safter løbe ud af fissen og ned over røvhullet. Hun trak og vred vildt i sine brystvorter, mens hun løftede sine hofter for at få dildoen dybere ind i sin fisse. BLINK.
Hendes krop var dækket af sved. Hendes øjne var lukkede. Dildoen blev pumpet hårdt ind og ud af hendes opsvulmede fisse. Hun glemte helt hendes underlige situation, og hele hendes hjerne koncentrere sig om den snurrende plastik ting der kørte ind og ud af hende med høj fart. BLINK. Ind og ud, ind og ud, ind og ud.
Pludselig tog Lisa fat i dildoen og hev den ud af Marys pumpende fisse.
“Hvad.”
“Fru C. jeg ønsker at du forstår at du er fuldstændig under min kontrol. Hvornår du kommer, hvornår du spiser, hvornår du går på WC, hvad du har på, hvor du befinder dig og hvor du skal hen, alt i dit liv er nu under min kontrol. Med de her billeder ejer jeg virkelig, hele din krop og sjæl. Forstår du Fru C.?”

Chokeret over Lisas ord, og at det begyndte at gå op for hende at hendes liv var ødelagt. Hun havde ikke længere kontrol over hende selv. Alt sammen på grund af hendes ungdoms dumhed.
“Bare rolig Fru C. så længe du gør alting jeg forlanger, bliver dette mellem os. Selvfølgelig hvis du ikke gør ALT hvad jeg ønsker, kunne jeg blive nød til at vise mine fine nye billeder til nogen.
“Jeg er din Frk. Simon bare lad være med at vise de billeder til nogen.” Tiggede den besejrede og liderlige Mary.
“Nu Fru C. skal du rydde op på badeværelset, pakke alle tingene på gulvet her og lægge det ned i kælderen, og til sidst lav mad til mig. Du behøver kom at dække op til en person, og du skal selvfølgelig beholde dine højhælede sko på hele tiden.
“Ja Frk. Simon.”
“Lige en ting til. Fru C. du kan vove på at røre ved dig selv, nogensinde, uden min godkendelse. Du har allerede optjent straf, da du ikke viste ordentlig respekt tidligere.”
“Kom i gang.” Sagde Lisa mens hun samlede bogen med O’s historie op og gik ned i stuen.

Lisa gik ned i stuen, og satte sig i sofaen. Hun tændte fjernsynet og lagde bogen på bordet ved siden af sofaen.
Mary gik ned på badeværelset, fjernede alt håret, og tørrede vasken og bordet af. Hun var meget frustreret og ville meget gerne gøre det færdig hun havde været så godt i gang med, men turde ikke da hun var bange for hvad Lisa så kunne finde på. Lisa havde ikke på noget tidspunkt, vist nogen tegn på medlidenhed med hende og hun ville ikke gøre hende vred. Hendes fødder var begyndt at gøre meget ondt i disse utrolig høje hæle, men på den anden side hun skulle jo have dem på.
Efter at havde gjort rent i badeværelset gik hun op i soveværelset, hvor den store stak af alle hendes ting lå på gulvet, hun kom til at tænke på at hun ikke havde nogle kasser eller andet til at pakke det ned i, så hun var nødt til at gå ned i køkkenet og hente nogle sorte skraldesække.
“Hvordan går det Fru C.?” Råbte Lisa inde fra stuen. “Lad det ikke tage for lang tid jeg er ved at være sulten.” Mary skyndte sig op af trapperne og smed alle tingene ned i sækkene, det blev til 6 skraldesække. Dette betød 3 ture ned i kælderen, mine stakkels fødder tænkte Mary. Efter de 3 ture ned i kælderen, dunkede det i Marys fødder på grund af de 12,5cm hæle, men hun gik ud i køkkenet, “Hvad har Lisa lyst til at spise?” tænkte Mary. Alle teenagere elsker hamburgere og pomfritter. Så hun lavede 2 hamburgere og en skål pomfritter. Mens hun lavede mad gik det op for hende at hun også var temmelig sulten. Hun dækkede bord og huskede at Lisa havde sagt at hun kun skulle dække til en person, hvor skal jeg så spise tænkte hun. Da maden var færdig og bordet dækket, kaldte Mary på Lisa, “Frk. Simon maden er færdig.”
Da Lisa kom ind i køkkenet stod hendes engang så respekterede lærer nøgen ved siden af bordet klar til at serverer for hende. Det fik hende til at smile, “Stil dig her ved siden af mig mens jeg spiser,” sagde Lisa og satte sig ved bordet.
Mary stod men fødder der efter hånden gjorde meget ondt ved siden af Lisa mens hun begyndte at spise, det dejligt lugtene mad.
“Giv mig lige en coke Fru C. ”
“Jeg har kun jolly Frk. Simon.”
“Fra nu af køber du cokeacola.”
“Ja frk. Simon.”
“Det her smager godt Fru C. vil du gerne have en pomfrit ?”
“ja tak Frk. Simon.”
“Spred benene.”
Forvirret spredte Mary benene.
Lisa tog en pomfrit og kørte den rundt mellem Marys fugtige skamlæber og op til hendes mund. “Her Fru C.”
Den chokerede lærer holdt munden lukket, og rødmede på grund af den intime berøring af hendes elev, og tanken om hvad hun blev bedt om.
“Åben munden Fru C.” Mary åbnede munden og Lisa puttede den meget fugtige pomfrit ind. “Tyg Fru C.”
Mary prøvede ikke at kaste op mens hun tyggede på den fisse fugtige pomfrit.

“Her Fru C. du kan selv give den næste dip på.”
Som i trance tog Mary pomfritten fra Lisa og kørte den rundt i sin fisse. BLINK.
Og puttede den ind i munden.
“Vil du have lidt hamburger Fru. C.”
“Nej tak,” hviskede Mary mens hun rystede vildt på hovedet.
“Her har du lidt”, sagde Lisa og gav hende et stort stykke. “Det skal også have lidt dip Fru C.”
Mary gjorde som hun havde fået besked på, men var lige ved at kaste op, både af smagen, men også af denne ydmygende og ulækre ting hun gjorde.
“Ryd op her og kom ind i stuen. Tag et måle bånd, papir og blyant med. Og lad det ikke tage hele dagen.”
Mary ryddede hurtigt op og tog de forskellige ting og gik ind i stuen.
“Stil dig her foran mig.” Sagde Lisa.
Hun tog målebåndet og begyndte at tage Marys mål, “Skriv det end du får besked på Fru C.”
“Bryst 89cm, talje 58,5cm, hofter 84cm. Ikke dårligt Fru C. Spred benene,” Lisa målte skridt længden fra hendes fisse til ca. 7,5 cm over knæet. “længde 22,5 cm.”
“Fru C. i morgen tager du alle de nederdele og kjoler vi lagde på stolen og syr dem op så de kun er 22,5 cm i skridt længde. Du skal også fjerne alle de øverste knapper fra bluserne og kjolerne, vi gemte.”
“Ja frk. Simon.”
“Sig mig kunne du lide din mad.?”
“Nej frk. Simon jeg kunne ikke lide det.”
“Synd. Du må hellere vende dig til smagen Fru C.”
“Er din mand god i sengen fru. C.?”
“Ja frk. Simon.”
Mary var meget flov over at diskuterer hende og hendes mands sexliv med en elev.

“Knepper han dig i røven fru C.”
“Absolut ikke. Jeg har aldrig haft noget der.”
Lisa smilede, “Kan du godt lide sex fru. C.?”
Den nøgne Mary der stod her foran sin fuldt påklædte elev, kunne ikke fatte Lisa spurgte hende om sådan noget “Ja frk. Simon.”
“Sutter du pik på din mand fru. C.?”
Med et meget rødt ansigt “Ja” hviskede Mary.
“Kan du lide det?”
“Ja frk. Simon.”
“Sluger du sæden?”
“Nej det er ulækkert. Kan du ikke stoppe med de her spørgsmål.”
“Har du nogensinde været din mand utro?”
“Nej.”
“Før du blev gift, hvor mange mænd har kneppet dig fru. C.?”
Stående nøgen, med glat fisse som nu var meget våd, talte Mary inde i hovedet “3”.
“Suttede du den også af på dem fru. C.?”
“Ja.”
“Kan du godt lide at sutte pik fru. C.?”
“Nej men de ville gerne have det, og jeg elskede dem.”
“Men du kan virkelig godt lide det ikk’ fru. C.?”
“Jo.” Hviskede Mary.
“Har du nogensinde haft sex med mere end en person af gangen?”
“NEJ.”
“Har du haft sex med en kvinde?”
“Nej. Det er frygteligt.”
“Har du kysset en kvinde?”
“Nej.”
Spørgsmålene stod på i mere end en time.
“Jeg er virkelig træt fru. C. og vi har en stor dag i morgen. Du skal have udvidet din horisont. Lad os gå ovenpå.”
Da de kom ind i soveværelset opdagede Lisa varende de havde købt om eftermiddagen.
“Løb ned i køleskabet med agurkerne og gulerødderne, og skynd dig tilbage.”
Mens Mary var væk, smittede Lisa 2 stykker reb på lidt under en meter, derefter satte hun en af skruerne med øjne i hver ende af en af rundstokkene og en ca. midt i. da Mary kom tilbage beordrede Lisa hende til at knæle ned og sætte hænderne ned mellem benene, Lisa bandt herefter håndledene til hver sin ankel. Dette gjorde at Mary lå med ansigtet ned i tæppet, med røven lige op i luften. Hun satte derefter hver ankel fast i hver sin ende af rundstokken, dette gjorde at benene blev spredt meget. “Nå fru C. denne stilling tjener 2 formål, dels vil jeg ikke have at du leger med dig selv i nat, og dels vil jeg bruge pegepinden på din røv, så du husker at behandle mig med en passende respekt i fremtiden og adlyder alt uden at tøven.”
Lisa samlede pegepinden op. KLASK. “En.”
“Avvv. Undskyld frk. Simon, jeg er ked af det.”
SLASK. “To.”
Hendes røv brændte som ild, og tårer løb ned af kinderne. “Undskyld.”
SLASK. “Tre.”
“Avvvvv.”
Lisa smilede mens Marys røv blev mere og mere rød.
SLASK. “Fire.” SLASK. “Fem.”
“Det var alt for i aften. Tak mig for at lærer dig respekt.”
“Tak frk. Simon” græd Mary med sin brændende røv lige i vejret.
Lisa gik hen til sengen, tog sit tøj af, og gik i seng. Og lod Mary ligge, bundet, grædende, på gulvet.
“Godnat fru. C.”

Lisa vågnede op omkring kl. 8:30 ved lyden af en snøften fra gulvet, ved siden af sengen. Hun stod og gik rundt om sengen og så Mary sidde op af sengen, med hendes knæ trukket helt op til ansigtet, og benene spredt, og hænderne bundet til hver sin ankel. Hendes øjne var røde og hendes ansigt var stribet af tårer.
“Hvad er der galt fru. C.?”
Mary kikkede op og så Lisas nøgne krop for første gang. Hun syntes hun var meget smuk 162cm høj og ikke meget over 50kg. Hendes bryster var vel omkring 86b og hun havde en tynd talje og smalle hofter. “jeg kan ikke klare det her Lisa.
Det er for meget for mig. Næsten alle vil forstå hvorfor jeg lavede de der billeder.”

“Ok. fru. C. lad os kikke på dem, “sagde Lisa og tog de nye billeder hun havde taget dagen i forvejen. “Jeg kunne godt tænke mig at hører hvordan du vil forklarer dette her,” sagde Lisa og viste Mary et billede hvor Mary spreder sine ny barberede skamlæber. “Og hvad med det her. Jeg er sikker på du også kan forklarer det her.” Sagde Lisa og viste hende et hvor hun onanerede med dildoen, man kunne se på hendes ansigt at hun nød det.
Mary brød grædende sammen.
“Nå fru. C. hvad vil du gøre.?”
“Lad være med at vise dem til nogen, jeg skal nok gøre som du ønsker.”
“Ok, du lærte åbenbart ikke respekt i går så vi må jo begynde med en lille en for at hjælpe hukommelsen.” Lisa tog fat i rundstokken og vendte Mary rundt på knæene, så hun igen lå med ansigtet ned i gulvtæppet, og røven lige i vejret.

“Undskyld frk. Simon, jeg skal nok forbedre mig, det lover jeg.”
“Det vil jeg håbe for dig fru. C. men du fortjener at blive straffet, gør du ikke.”
Mary viste ikke hvad hun skulle sige, hun ønskede at gøre sin elev tilfreds, men hun ville ikke have smæk igen.
“Fru. C. du fortjener at blive straffet er det ikke korrekt?”
Med en meget lav hvisken, “Jo frk. Simon.”
“Godt. Så tig mig om at smække din røv så du kan lærer mere respekt.”
“Vil du ikke nok smække mig i røven” græd Mary.
“Hvor mange slag syntes du at du fortjener fru. C.?”
“Spørg mig ikke, bare få det overstået.”
“Hvor mange fru. C.”
“Et.” Sagde den ydmygede lærer.
“Jeg tror mere det skal være 3, men siden du gerne vil have et lægger vi det til, så det bliver 4. Tæl hvert slag fru. C.”
SLASK.
“Et.” Skreg Mary.
SLASK.
“To.” Græd Mary, der var ingen flugt mulig.
SLASK.
“Tre.” Skreg den grædende lærer. Hendes røv føltes som om der var ild i den.
“Ikke mere, jeg beder dig frk. Simon.”
SLASK.
“Fire.” Skreg Mary mens hendes krop skælvede.
Lisa tog igen fat i rundstokken og vendte Mary rundt så hun sad på sin varme røde røv. “Hvad er det her fru. C.” sagde Lisa og kørte hendes finger ind i Marys meget våde fisse. “Kan du godt lide at få smæk?”
Den ydmygede lærer kunne ikke svare.
Lisa løsnede Marys håndled fra hendes ankler, og læreren strakte sine ben.
“Fru. C. du skal lave lidt toast til morgenmad til mig mens jeg går i bad. Og nu ikke noget med at røre den fisse. Og tag dine stiletter på igen. Kom i gang.”
Sagde Lisa og slog til Marys ømme røde røv.
“Jeg skal på WC” sagde Mary.
“Lav min morgenmad. Og hvis du opfører dig pænt kan du måske få lov til at tisse senere.”
Mary gik ned i køkkenet og Lisa tog sig et dejligt bad, og kom ned i køkkenet kun iført et badehåndklæde. Da hun kom ind i køkkenet så hun Mary sidde ved bordet med en kop kaffe. “hvem har givet dig lov til sidde. Og hvem har givet dig lov til at drikke kaffe?”
Mary sprang op, “Det tænkte jeg ikke over, undskyld frk. Simon.” “Hæld kaffen ud og bøj dig ind over bordet lige nu.”
Mary hældte kaffen ud og skyndte sig at læne sig ind over bordet, for ikke at gøre Lisa mere vred.
“Læg dig helt fladt ned, mas dine bryster ned i bordet.” Sagde Lisa mens hun trykkede hende på ryggen. “Spred dine ben ud til bordbenene.”
Mary gjorde som hun fik besked på, men den position, med 12,5cm høje hæle, er meget belastende for benene.
“Blive stående der mens jeg spiser min morgenmad, og beslutter hvad jeg skal gøre ved din glemsomhed. “Sagde jeg ikke til dig at du skulle have lov til ALTING af mig?”
“Ja frk. Simon, jeg glemte det frk. Simon.”
Lisa satte sig ned og spiste sin toast og drak den kaffe som Mary havde lavet til hende.
Mary var blevet meget opmærksom på at denne position trykkede meget på hendes fyldte blærer. Hendes ben begyndte at gøre meget ondt, og efter lidt tid begyndte hendes lår at ryste fordi hun skulle tisse så meget og anstrengelsen. “Frk.
Simon må jeg ikke nok gå på WC?”
“Hold kæft, jeg spiser min morgenmad. Endnu et bevis på din mangel på respekt at afbryde mit måltid, med dine fjollede behov.”
Læreren holdt kæft og prøvede at koncentrerer sig om ikke at begynde at tisse.
Og prøvede ikke at forestille sig hvordan dette så ud, også i hendes eget køkken.

Lisa blev færdig med at spise, og gik lidt rundt i køkkenet. BLINK. Mary gøs ved tanken om hvordan det billede ville komme til at se ud. Hun kunne hører Lisa åbnede skuffer.
SLASK. En trægrydeske ramte hendes røv. Mary hoppede og hendes hænder fløj ned for at beskytte hendes ømme røv.
“Flyt de hænder fru. C. du skal lærer at respekterer mig og følge dine instruktioner.”.
SLASK.
Mary skreg “Undskyld frk. Simon.”
SLASK.
Slugende blev ved 10 slag i det hele også sagde Lisa til den grædende lærer.
“Skal du stadig på WC fru. C.?”
“Ja frk. Simon”, svarede Mary og håbede at hun ikke drillede hende.
Lisa tog fat i hundesnor og trak hende mod bagdøren. “Lad os gå her ud så mit kæledyr kan komme på potte.”
Mary kunne ikke tro at hun faktisk regnede med at Mary ville tisse udenfor også foran hende.
Lisa førte den lamslåede lærer ud midt i haven og sagde. “Hvis du skal tisse så må du hellere gøre det nu, fordi det er din eneste chance til efter vi har handlet fru. C.”
“Frk. Simon, det kan jeg da ikke.” Mens det trykkede i hendes blærer.
“Vi kan også bare vente til vi kommer hjem i aften.” Sagde Lisa og trak i snoren.

Mary viste ikke hvad hun skulle gøre. Hun kunne ikke holde sig til i aften, hun ville meget gerne på WC men det ville hendes herskerinde ikke have. Hun skulle tisse. “Vent.”
“Ja.”
“Jeg skal nok gøre det.”
“Kom i gang, jeg har ikke hele dagen.” Lisa frøs lidt med kun et håndklæde omkring sig, men hun viste at læreren måtte fryse mere, og det tændte hende.
Mary prøvede at finde på en yndefuld måde at gøre denne ydmygende gerning, men efter et øjeblik overvandt trangen planlægningen, hun spredte benene og tissede, hun tømte hele sin fulde blærer ud i græsset i sin egen baghave, for øjnene af sin herskerinde. BLINK.
Da hun var færdig, sagde en meget rødmende Mary “Jeg er færdig frk. Simon.”
Mens hun kikkede ned.
“Lad os gøre os klar til at kører, jeg har tænkt mig at bruge dit kreditkort en del i dag fru. C. du har brug for nogle nye ting at have på da det meste af dit tøj jo er pakket ned.” Lisa trak Mary ind i huset med hundesnoren.
“Tag et bad og mød mig i dit soveværelse.” Beordrede Lisa. “Og ikke noget med at lege med din dryppende fisse.”
Efter et hurtigt bad, gik hun ind i soveværelset, hvor Lisa sad på sengen med cowboybukser og en sweatshirt.
“Sæt dig her, så skal jeg nok ordne din makeup og dit hår, for dig.” Lisa satte hendes hår og lagde makeup, meget mere end hun normalt brugte, da Mary kikkede i spejlet så hun en person hun næsten ikke kunne genkende. “Lad os få noget tøj på dig fru. C. tag det her på”, sagde Lisa og rakte hende en sort hofteholder og nogle røgfarvede strømper.
“Må jeg sætte mig på sengen frk. Simon.” Sagde Mary for at undgå flere smæk.

“selvfølgelig fru. C.” sagde Lisa mens hun kikkede på at Mary trak strømperne op af benene. “Tag stiletterne på igen indtil vi kan få købt nogle nye fru. C.”
Mary satte strømperne fast i hofteholderen, og satte sine ømme fødder ned i de 12,5cm høje stiletter. BLINK. Da Mary kikkede ind i spejlet kunne hun se at hofteholderen og strømperne indrammede hendes glatbarberede fisse, som en billede ramme.
“Efter som du ikke har haft tid til at sy dit tøj om skal vi finde noget passende du kan have på, lad os gå ind i Amys værelse.”
“Frk. Simon Amys tøj vil være for småt til mig.” “Det ved jeg, men du går med alt for løst tøj fru. C.”. Lisa trak læreren ind i hendes datters værelse og valgte en meget, meget kort nederdel, som næsten ikke dækkede for toppen af strømperne, og en lille stram top, som nærmest krammede hendes bryster, hendes brystvorter var meget tydelige, og den dækkede næsten ikke det underste af hendes bryster.
Denne påklædning lignede en luders. Da hun kikkede i spejlet kunne hun se at hun hele dagen skulle trække ned i nederdel og bluse, hvis hun ville beholde bare lidt værdighed. Og hun fik selvfølgelig ikke lov til at tage trusser og bh på. Hvis der var nogen der så hende ville de ikke genkende hende nemt. Lisa rakte hende et par solbriller og nu var der helt sikkert ikke nogen der ville kunne genkende hende. “Tag halsbåndet i tasken og lad os komme af sted.”

Lisa kørte den efterhånden dresserede lærer, et godt stykke væk hjemme fra. Hun var blevet enig med sig selv om at det var bedst, så der ikke var nogen der genkendte hende, så de kørte ca. 60km væk. For til sidst at køre ind på et storcenters parkeringsplads. Da de havde sat bilen blev Mary husket på at hun skulle følge 2 skridt efter Lisa og kun måtte snakke når hun havde fået lov.
Da Mary gik over parkeringspladsen blev hun opmærksom på hvor lidt påklædt hun i grunden var. Hendes nederdel dækkede kun lige de bare lår over strømperne, og hendes bryster hoppede lystigt under toppen. Stiletterne fik hendes røv til at vrikke så man lagde mærke til det. Hun ville gerne tilbage i bilen for at gemme sig, men hun viste at det kunne hun ikke. Med de nye billeder Lisa havde taget af hende var hun hendes så længe hun ønskede det.
Den første butik var en undertøjs forretning, Lisa valgte en rød trænings dragt, en af den slags som ligner en badedragt, hun valgte den et nummer for lille, derefter valgte hun 2 par spandex shorts også et nummer for lille og flere små bluser i forskellige farver. Lisa førte Mary hen til prøve rummene og sagde “Prøv alle tingene og kom ud og vis mig hvordan det ser ud.” Mary gik ind i prøverummet og tog sit tøj af , og tog træningsdragten på, den var tydelig for lille, den sad helt oppe i røven på hende og den nærmest krammede hendes glatte fisse. Hun kæmpede sig ned i de forsmå spandex shorts og åbnede døren og forventede at se Lisa, men hun var der ikke. Forsigtigt bevægede hun sig væk fra prøverummet og så Lisa i den anden ende af butikken, kikke på bh’er, hun ventede på at Lisa så hende så hun ville kommer over til hende for at se tøjet, da Lisa fik øje på hende vinkede hun til hende at hun skulle kommer der over. Rød i hovedet gik Mary tværs i gennem butikken, i det alt for stramme træningstøj. Da hun kom hen til Lisa fik hun besked på at vende sig om mod ekspeditricen og vise hende hvordan hun så ud. “Det ser lidt ubehageligt ud.” Sagde ekspeditricen.

“Hun kan lide det sådan ikke fru. C.”
Den ydmygede lærer svarede “Jo frk. Simon.”
“godt. Gå hen og tag dine strømper og nederdel på og prøv en af bluserne.”
Den rødmende lærer gik hurtigt tilbage til prøverummet, hun tog hofteholder, strømper, nederdel og stiletter på igen. Hun tog en sort bluse på, den dækkede mere end den top hun havde på da hun kom, og måtte igen gå hele vejen gennem butikken for at vise sig frem, for Lisa og ekspeditricen. “Se den passer vel nok flot.” sagde ekspeditricen.
“Hent den i et nummer mindre og prøv den fru. C.”
Mary hentede en mindre størrelse og efter at have prøvet den og vist sig frem for Lisa og ekspeditricen, fik hun besked på at hente en i hver farve i den størrelse. Da Mary havde taget sin egen lille top på og kom hen til Lisa i bh afdelingen.
“Hvad størrelse bruger du fru. C.?”
“89c frk. Simon” hviskede den flove lærer foran ekspeditricen.
“Tag den her” sagde Lisa og rakte hende en 86b bh. Derefter gik Lisa over mod afdelingen med korsetter, “Har du målende med fru. C.?”
“Ja frk. Simon” svarede hun hurtigt og rakte hende papiret fra hendes taske.
“Bryst 89cm, talje 58,5cm, hofter 84cm”. Lisa kikkede gennem korsetterne og fandt et halv korset med en talje på 53,5cm. Og et fuld korset med målende 86b, 53,5cm , 79cm. “Køb de 2 her”, derefter rakte Lisa hendes også flere forskellige hofteholdere i forskellige farver, og forskellige farver strømper.
Mary tog alle tingene op til kassen og ekspeditricen begyndte at trykke det ind. “Den her er da i en forkert størrelse, den ser for lille ud til dig.” Sagde hun mens hun tastede fuldkorsettet ind.
“Hun kan godt lide at det sidder stramt”, svarede Lisa, Mary havde aldrig brugt så mange penge på sig selv i hele sit liv og hun viste at de var kun lige begyndt.

Den næste forretning var en mode forretning som var meget populær hos teenagere.
Lisa tvang Mary til at nogle modeller for hende og en ung ekspeditrice, flere nederdele, bluser, kjoler og sweaters. Hun brugte over 3000kr til tøj som var pænt på en tennage pige, men ikke passede sig til middelalderen skolelærerinde.
“Dette passer til dit nye yngre image fru. C.” Mary viste at hun ville føle sig til grin ved at tage dette tøj på i skole, men hun ville i det mindste ikke blive fyret for at have dem på.
Mary slæbte nu på mange poser, da de gik ned gennem centeret. Da de passerede en slags grill besluttede Lisa sig til at hun var sulten. Hun satte sig ned og sagde til Mary at hun skulle hente hende en kyllingesandwich, pomfritter og en cola.
Mary hentede maden til Lisa og fik besked på at stå ved siden af Lisa med alle poserne mens Lisa nød sin frokost og Marys ydmygelse. “Hvis du vil have noget kan du bare hente det,” sagde Lisa “Men husk der skal dip på hvis du skal spise det.”
Selvfølgelig var ikke Mary sulten. Men hvorfor var hendes fisse hele tiden våd?

Efter at Lisa var færdig og Mary havde taget af bordet, gik de ind i en trendy skobutik. Mary fik besked på at sætte sig og nu blev hendes korte nederdel et virkeligt problem. Den unge mand som kom hen til hende sagde “Kan jeg hjælpe dig.” Mens han kikkede på hendes lange blottede ben.
“Hun vil gerne se alt med en hæl på 12,5cm der kan spændes på, til at starte med.” Sagde Lisa for den ydmygede lærer.
“Størrelse?”
“Hvad størrelse fru. C.?”
“39”
“Hent størrelse 37 og 38”, lettede Lisa.
Den unge mand forsvandt og kom hurtigt igen med favnen fuld af æsker. Han knælede ned foran Mary og begyndte at hjælpe hende den første sko på, det var umuligt for Mary at holde sine knæ samlede mens han prøvede alle skoende på hendes, hun blev tvunget til at gå rundt med hvert par sko. Skoende var enten for smalle eller for korte. Efter at have prøvet over 10 par sko med en hæl på 12,5cm og flere med hæle på 7,5cm og 10cm, var Mary meget rød i hovedet, fordi hendes fisse i bogstaveligste forstand dryppede.
“Har du nogen med en højere hæl” spurgte Lisa.
Den unge mand ville da meget gerne se efter og forsvandt, hans pik var temmelig tydelig i hans bukser. “Kan du se hvad du gør ved den stakkels mand fru. C.”

Mary havde lyst til at græde, “Ja frk. Simon.”
“Jeg tør vædde på at du ville elske at sutte hans pik, ville du ikke fru. C.?”

“Nej frk. Simon.”
“Men du fortalte da at du elskede at sutte pik gjorde du ikke?”
“Jo frk. Simon.”
“Måske kan jeg lave en lille aftale så du spare lidt penge.”
“Nej lad være frk. Simon.”
Lisa grinede. “nu må vi se.”
Den unge mand kom igen “Vi har en 15cm hæl der kan spændes omkring anklen i hendes størrelse.” Sagde han til Lisa og ignorerede fuldstændig Mary.
“Lad os prøve dem.”
“Den ophidsede mand knælede ned og satte stiletterne på, han bevægede diskret Marys ben så hun spredte benene så han kunne se lige op i hendes bare fisse.

“Gå lidt rundt fru. C.” sagde Lisa.
Mary rejste sig og kæmpede med at gå rundt i de meget høje hæle. “Det ser ud som om du har siddet i et eller andet fru. C.” sagde Lisa uskyldigt pegende på den våde plet på Marys nederdel og på stolen. Mary ønskede at dø. Hendes ansigt var kobberrødt og hendes ben begyndte at ryste. “Kunne du ikke hente noget at tørre op med.” sagde Lisa til den unge mand.
Mens han var væk hviskede Lisa til Mary. “Du kan vove på at begynde at græde.”

Han kom tilbage med et håndklæde og rakte det til Lisa, “Kan du ikke hjælpe hende”, sagde Lisa.
Han var kun glad for tilbudet, og begyndte at duppe den våde plet på Marys nederdel, med håndklædet. Han brugte selvfølgelig også denne mulighed til at tage hende lidt på røven.
Da han var færdig, besluttede Lisa sig til dem med en 15cm hæl 3 par med 12,5cm hæl 3 par med 10cm hæl og 2 med 7,5cm hæl. Totalt blev der brugt 4680kr.
Nu havde Mary meget at bære på, og hendes nederdel bevægede sig op, toppen viste mere bryst end før, og den våde plet var meget synlig, mens de gik mod bilen.

“Så er der kun et stop for aftensmaden fru. C.” sagde Lisa mens hun kørte ud fra parkeringspladsen. De kørte ned af vejen og kørte ind ved en pornobutik.
“Her er der en liste fru. C. Hent alt på denne liste, du skal spørge om hjælp fra medarbejderen. Jeg vil ikke have nogle fejltagelser.” Mary gik ud af bilen, hun læste listen 3 buttplugs, i forskellige størrelser, en stor sort dildo, et sæt brystvorte klemmer, med kæde, et par håndmanchetter, et par foldmanchetter, en pik formet knebel, til munden, en bold formet knebel, en læder pisk, et par kærligheds kugler, en tube glidecreme, og en ni halet kat. Mange af tingene viste hun ikke hvad var. Hun kikkede sig omkring på parkeringspladsen, der holde 3 andre biler. “Skynd dig fru C.”
Mary lukkede døren op og blev øjeblikkelig midtpunkt for al opmærksomhed, fra de 3 fyre der var i butikken. Hun mente at den nok var bedst at bede om hjælp og komme hurtigst muligt ud igen. Hun bemærkede lugten i forretningen, og var glad for at der lugtede, da de så ikke ville kunne lugte hendes dryppende fisse.
“Jeg skal bruge de her ting.” Sagde Mary til ekspedienten og rakte han listen.

Han kikkede på listen, smilede og spurgte “Er alle de ting til dig selv?”
“Ja.” Hviskede Mary.
“Hvad skal du med alle de ting?”
“Jeg blev beordret til at hente dem.”
“Af hvem? Din mand?”
Mary viste ikke hvad hun skulle sige, “En ven.” Sagde hun til sidst.
Han gik rundt om disken og lagde en arm omkring Mary og førte hende hen i sexlegetøjs afdelingen. Han begyndte at række hende de forskellige ting på listen. Og brugte enhver mulighed til at røre ved hende på de mest ydmygende måder. Efter hvad der føltes som en uendelighed betalte hun, flere tudsen igen. Hun gik ud af butikken. “Kom snart igen skat.”
Mary lagde tingene på bagsædet som Lisa sagde hun skulle, “Tag den lille buttplug, og glidecremen og put det i den taske.”
Mary puttede det ned i tasken.
“Aftensmads tid” sagde Lisa “Jeg er sikker på du er sulten.”
Mary opdagede at hun var meget sulten.
“Vi skal ha italiensk”, sagde Lisa og kørte ind til en populær italiensk restaurant.
“jeg skal nok bestille.” Sagde Lisa.
“Ja frk. Simon.”
De fik et bord nede bagved, Lisa bestilte et måltid til sig selv og en skål salat uden dressing og flutes til Mary.
Så snart Lisa havde bestilt, viste Mary der skulle ske et eller andet, men hun var alligevel ikke forberedt på Lisas næste ordre.
“Gå ud på Wc’et og smør buttplugen ind i glidecreme og stik den op i røven, sørg for at få den helt op, så den ikke falder ud igen.”
Mary rejste sig og tog langsomt sin taske som indeholdt plugen og glidecremen.

“Lad tasken blive her.”
“Men.”
“tag det du har brug for og lad resten blive her.”
Mary tog plugen og glidecremen, og prøvede at gemme det så godt så muligt mens hun skyndte sig ud på wc’et. Da hun kom derud, gik hun ind i en bås og begyndte at tænke over sin situation. Her sad hun en respekteret lærer, på et wc klædt ud som en luder. Flere tudsen kroner fattigere og skulle til at proppe en enorm buttplug op i sit jomfruelige røvhul. Hun begyndte at græde.

Den grædende lærer, blev kaldt tilbage til virkeligheden, af to kvinder der snakkende kom ind på wc’et. Hun kikkede på buttplugen og tænkte denne her kan aldrig nogensinde komme op i røven på mig. Hun åbnede tuben med glidecreme og smurte et tykt lag på, hun smurte også noget på sit røvhul. Hun prøvede at stikke en finger ind i røven for at få noget glidecreme ind også. Hun ville vente til der ikke var nogen på wc’et før hun ville prøve at sætte plugen op, men det tyde på at hver gang en gik kom der en anden, og hun viste at hun allerede havde været vær alt for længe.

Hun satte spidsen af plugen mod sit røvhul og trykkede til. Jeg viste den var for stor tænkte hun. Hun trykkede hårdere og ringmusklen begyndte at give efter, hun trykkede til den var helt i bund. Det gjorde ikke så ondt som hun havde regnet med men det var meget ubehageligt. Pludselig var det bredeste stykke kommet ind og den var på plads. Hun syntes at fornemmelsen i hendes røv var meget ubehagelig. Hun rettede sin nederdel, og åbnede døren til båsen. Hun vaskede hænder og ordnede sin makeup, så godt som hun nu kunne uden sin taske, og gik tilbage til bordet, med glidecremen i hånden, og ved hvert skridt blev hun mindet om at hendes røv var fyldt, med noget som føltes som en hegns pæl.

“Du var længe væk, havde du problemer med at få den op i dit jomfruelige røvhul fru. C.?”

Rød i hovedet “Undskyld det tog så lang tid frk. Simon.”

“Din salat og flute er kommet. Tag et stykke af fluten og prop det op i din våde fisse og lad det sidde der indtil jeg siger til.” Sagde Lisa.

Mary tog diskret et stykke flute ned underbordet, og stak det op i sin våde fisse, som til hendes ydmygelse var meget våd, hvisket den syntes at være hele tiden.

“Vær sikker på at det ikke falder ud, på gulvet. Nu kan du spise din salat, med fingrene, kæledyr bruger ikke bestik.”

“Men.”

“Men hvad fru. C. Vær glad for at jeg lader dig sidde og at jeg ikke bestilte spagetti til dig.”

Mary begyndte at spise sin salat med fingrene. Servitricen kom med Lisas mad.

“Tag fluten ud af din fisse og sæt et nyt stykke op.”

Mary gjorde som hun havde fået besked på og gjorde det så diskret så muligt.

“Spis dog brød til din salat fru. C.” smilede Lisa.

Mary begyndte at spise brødet sammen med salaten, hun var begyndt at vænne sig til smagen af sin egen fisse. De spiste videre, Mary spiste 3 stykker flutes og alt sin salat.

Lisa bestilte dem hver en chokolade softice til dessert, “Den får du fordi du brokkede dig over salaten fru. C.”

“Undskyld, lad mig bruge en ske til isen frk. Simon.”

“Nej, og skynd dig nu at spise op, jeg glæder mig til at komme hjem.”

Mary begyndte at spise sin is med fingrene. Flere af de andre gæster bemærkede at hun spiste med fingrene, hun kunne se de kikkede på hende. “Slik dine fingre jeg vil hjem.”

Mary betalte og gav gode drikkepenge, som Lisa havde sagt hun skulle. Da hun gik ud mod bilen, kunne hun virkelig mærke plugen i røven. Hun stillede sig ved siden af bilen og ventede på at få lov til at sætte sig ind, men Lisa havde travlt med at kikke i posen fra sexbutikken, indtil hun fandt hvad hun søgte, brystvorte klemmerne, hun vendte sig mod Mary og sagde “Løft blusen.”

“Må jeg ikke nok sætte mig ind i bilen først frk. Simon.”

“Løft den nu eller jeg tager den helt af dig resten af natten.”

Mary stillede sig med ryggen til restauranten og løftede sin korte top, og blottede sine bryster med brystvorterne pegende på Lisa.

Lisa satte den første klemme i den højre brystvorte, og strammede indtil den sad godt fast. Mary bed sig i læben for ikke at komme til at skrige op og tiltrække sig opmærksomhed. Så gav Lisa det venstre Bryst den samme behandling og sagde, “Træk blusen ned, sæt dig ind i bilen, og tag halsbåndet på.”

Mary trak sin top ned, men den skjulte ikke klemmerne, og kæden imellem dem var så lang at den hang under hvor toppen dækkede, hun satte sig ind i bilen.

Hendes brystvorter gjorde ondt, og toppens gnidninger på klemmerne ved den mindste bevægelse, sørgede for at hun ikke glemte de sad der.

Lisa kørte ned af vejen, og stoppede pludselig ved en kiosk, “Gå ind og køb mig en pakke tyggegummi fru. C.”

Mary viste ikke hvad hun skulle gøre, hendes brystvorte klemmer var meget tydelige gennem toppen, og kæden hang synligt under hendes bryster og skulle nok tiltrække sig opmærksomhed, desuden gik hun underligt med den der ting oppe i røven, men hun viste også at det ville blive værre at nægte. Langsomt åbnede hun døren, og gik så normalt så muligt ind i butikken. Der var 3 drenge i butikken udover han der passede den. Gudskelov var der ingen af dem hun genkendte. En af drengene kikkede på hinde og kaldte på sine to venner, “Prøv lige at se der.”

De kikkede alle sammen på hende og ekspedienten kikkede også på hende. En af drengene kom hen til hende mens hun købte tyggegummiet og spurte “Gør det ikke ondt?” mens han pegede på en af klemmerne gennem hendes top. Hun ignorerede dem og gik mod bilen da Lisa kom ind.

“Jeg så jer drenge snakke med mit kæledyr, hvad ville i vide?”

“Jeg spurte om det ikke gør ondt, og hun ignorerede mig.”

“Hvorfor dog, det var da uhøfligt fru. C. Giv ham en undskyldning.”

“Undskyld.” Sagde Mary mens hun kikkede ned i gulvet.

“Fortæl ham om det gør ondt.”

“Ja det gør meget ondt.” sagde Mary.

“Vis dem hvordan de ser ud fru. C. løft din top.”

Mary vendte sig om mod drengene og løftede op i sin top, og blottede sine bryster for dem. Hun havde lyst til at kravle i et musehul og forsvinde, aldrig havde hun været så ydmyget i hele dit liv.

“Prøv at hive i kæden for at se hvor fast de sidder.” Foreslog Lisa.

En af drengene rakte ud og trak i kæden der sad mellem de to klemmer, og trak lidt. Mary stønnede af smerte og hendes brystvorter begyndte at brænde.

“Ikke for hårdt drenge. Den skal ikke komme tilskade. Måske skulle du kysse dem og få dem til at få det bedre.”

“Nej.” Sagde Mary

“Hvad sagde du.”

Mary indså straks sin fejl og svarede, “Ingenting frk. Simon.”

“Godt spørg nu drengene om de ikke nok vil kysse dine brystvorter så de kan få det bedre.”

“Vil i ikke nok kysse mine brystvorter” sagde Mary og begyndte at græde.

Alle drengene skiftedes til at kysse, sutte og i et tilfælde bide i hendes brystvorter.

Mary stod der bare, mens vildt fremmede legede med hendes bryster på et offentligt sted, gudskelov kom der ikke flere ind.

“Sig tak og lad os komme af sted fru. C.”

“Tak.” Sagde Mary og løb ud af butikken mens hun trak sin top ned.

Resten af turen hjem skete der ingenting. Da de kom hjem sagde Lisa at Mary skulle tage det hele op i soveværelset, og lægge det hele på plads, på nær de 15cm lange stiletter og alt sex legetøjet skulle lægges frem på sengen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *