Hun gik kold og blev misbrugt

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

For et års tid siden var jeg til fest hos en min kammerat arbejdede sammen med. Der var nogle stykker fra arbejdspladsen og deriblandt en lækker pige.

Hun hed Signe fandt jeg ud af. Hun havde den lækreste lille faste røv med et par rigtig stramme balder. Samtidig så hun hamrende godt ud og havde langt lyst hår. Med andre ord en rigtig blondine. Festen var lidt død men senere kom der masser af sprut på bordet og folk blev pissestive. Vi væltede rundt og ingen havde styr på hvad de andre foretog sig. Man råbte bare skål til dem der var inden for synsvidde. Da klokken var tre om natten var der kun mig og ham der holdt festen der ikke sov eller var taget hjem. Vi gik ud i køkkenet hvor vi tog noget at æde samtidig med vi ville se en videofilm.

Lidt inde i filmen kom jeg i min halvdøs i tanke om hvor hende den lækre Signe var blevet af. Jeg spurgte og han svarede at hun var gået kold ude på toilettet og hun nu lå og sov med hovedet i toiletkummen. Kort efter faldt han i søvn men jeg var med ét vågen og pisseliderlig. Efter en time var jeg sikker på han sov tungt og filmen kørte stadig. Der var stille i hele huset og værten sad som sagt tilbagelænet i en lænestol og sov rusen ud. Jeg skulle pisse og rejste mig forsigtigt og gik ud på toilettet. Da jeg åbnede døren så jeg Signe sidde i en akavet foroverbøjet stilling og sove. Jeg gik hen til hende og prøvede at ruske liv i hende. Hun åbnede øjnene lidt og smilte kort, så sov hun videre. Jeg ruskede lidt i hende og spurgte om hun ikke skulle have noget at drikke men hun rystede bare på hovedet. Så lod jeg som om jeg gik men stod bare bag hende og kiggede på hende. Det faldt mig ind at hun var så fuld ud at hun nok ikke opdagede hvis jeg ragede lidt på hende.

Jeg tog pikken ud af bukserne og stod og rev den lidt af. Så gik jeg ned i knæ og prøvede om jeg kunne få pikken hen til hendes mund. Det var svært men jeg fik den gnedet op af kinden på hende. Pludselig vågnede hun lidt op og jeg nåede lige at få pikken ind i bukserne igen. Igen lod jeg som jeg bare ville høre hvordan hun havde det og sekundet efter sov hun. Jeg stod igen lidt og kiggede på hende så jeg var sikker på hun sov. Så bukkede jeg mig ned og begyndte at tage hende på patterne. Hun havde en tyk striktrøje på så jeg var nødt til komme ind under den. Jeg fik med besvær min hånd ind under trøjen og bevægede den langsomt op mod patterne. Jeg fik hånden indenfor bh’en og begyndte at ælte hendes mellemstore bryster. Hun rystede lidt men nu var jeg liderlig og blev bare ved. Jeg begyndte også at få en hånd ned i bukserne på hende.

Jeg fik med møje og besvær en hånd ned i de stramme bukser på røven og indenfor trusserne. Jeg begyndte at lede efter hendes huller. Jeg fik hånden så langt ned at jeg kunne finde hendes stramme røvhul. Jeg stak en finger hen til hullet og forsøgte at få en finger op. Min pik var stenhård og jeg havde mest lyst til at smide hende ned på ryggen og gennemkneppe hendes kusse.

Jeg var dog klar over at det ikke gik og fortsatte i stedet med nulre hendes brystvorte og stikke en finger op i hendes numse. Hun rystede efterhånden voldsomt og åndede meget hurtigt. Måske drømte hun at hun blev voldtaget og det var jo også næsten rigtigt. Jeg rystede også selv nu af liderlighed og pikken bankede i mine bukser. Af ren og skær lider stak jeg med et hårdt fingeren langt op i hendes røv. Hun vågnede kort med et gisp men gik ud med det samme. Jeg åndede lettet op og fortsatte mishandlingen. Jeg ved ikke hvor lang tid jeg blev ved men til sidst var jeg bare nød til at komme og jeg trak fingeren ud af røven og tørrede den af i hendes trøje. Jeg fjernede også forsigtigt hånden fra hendes stive brystvorte og fik den lirket ud af trøjen. Hurtigt hev jeg pikken frem og spillede vildt på den. Så fik jeg en god ide, jeg tog forsigtigt fat i hende og lagde hende ned på ryggen i stedet for den akavede stilling. Så stillede jeg mig hen over hendes ansigt og spillede pik igen. Snart kunne jeg mærke at spermen var på vej. Jeg trak det lidt ud til sidst men da jeg tænkte på at jeg havde fingerkneppet denne her sild og æltet hendes patter sprøjtede jeg spermen ud i ansigtet af hende.

Det ene sprøjt efter det andet spulede ned i hendes åbne mund og hendes kinder blev dækket. Hun virrede lidt med hovedet men reagerede ellers ikke.

De sidste par sprøjt fik hun på bukserne lige ud for skridtet så det løb ned mellem de faste lår og lavede en plet. Jeg kiggede lidt på mit værk og klemte lidt på hendes bryster uden på trøjen. Så fik jeg endnu en pervers ide. Jeg begyndte forsigtigt at trække hendes bukser af, men de var meget stramme og jeg måtte gøre det med stor forsigtighed. Efterhånden som de kom af kunne jeg se mere og mere af hendes faste brune lår. Jeg kunne ikke lade være med at røre ved dem og gnide den slappe pik lidt op af dem. Til sidst var de helt af, og jeg begyndte nu at hive hendes trusser ned. Hendes fisse havde ikke meget behåring og jeg kunne ikke lade være med at mærke efter om min finger i hendes numse mon havde påvirket hende i søvne. Hun var en lille smule våd, men ikke meget desværre. Jeg fik lirket hendes trusser helt af og det var selvfølgelig g-streng. Jeg tørrede pikken af i dem og pissede også på dem så de var helt våde. Så stod jeg lidt og overvejede hvad jeg skulle gøre men jeg blev enig med mig selv om at jeg hellere måtte give hende trusser og bukser på igen.

Jeg fik stiv pik af at tænke på at hun så kunne gå rundt med mit sperm og pis på hendes fisse og jeg var nødt til at rive den af igen. Denne gang besluttede jeg at stikke pikken hen til fisseåbningen og komme udover hende der. Jeg gned den lidt op ad skamlæberne og hun rørte lidt på sig så jeg holdt lav profil et kort stykke tid. Til sidst kunne jeg mærke den tykke sæd bane sig vej ud gennem pikken og i min liderlighed borede jeg pikken lidt op i hende og spermede ind i maven af hende. Hurtigt trak jeg mig ud igen og tænkte på hvis jeg nu gjorde hende gravid. Jeg tørrede hurtigt pikken af i hendes trusser og gav hende dem forsigtigt på igen. Min sæd var allerede begyndt at løbe ud af hende og ned imellem hendes baller og røvhullet hvor jeg havde haft min finger. Bukserne fik jeg også på hende igen og hun lå nu uberørt undtagen mine stråler af sæd der halvvejs var størknet udover kinderne og håret. Tanken om graviditet forsvandt dog hurtigt og så fik jeg øje på hendes taske der stod på gulvet til højre for hende. Jeg kunne ikke dy mig og begyndte at rode i den. Jeg fandt hendes mobiltelefon og fik igen en pervers idé. Med pikken hængende gik jeg ud af badeværelset og konstaterede at alt var som før. Ingen var vågnet. Jeg gik hen til en aviskurv og fandt hurtigt et Ekstra Bladet. Jeg tog det med ud på badeværelset igen hvor Signe stadig lå med mit sæd i ansigtet.

Jeg slog op på telefonsex-siderne og fandt lynhurtigt et nummer. Dernæst kiggede jeg grundigt i hendes kalender og fandt en passende dato. Så tog jeg hendes pung og tog nogle sedler i lommen men ikke alle sammen. Hun skulle nødig opdage det og hun kunne nok godt narres til at tro at hun i sin fuldskab havde brugt lidt rigeligt med knaster. Så skrev jeg hendes kontonummer ned, det kunne jo senere misbruges på nettet. Jeg skrev også hendes adresse ned nu jeg var i gang.

Det næste jeg gjorde var at ringe op til numrene der havde pigenavne i hendes telefonbog og svine dem til. Jeg kaldte dem luder og sagde at Signe havde kneppet deres kærester og slugt deres varme sperm. Bagefter sendte jeg sms’er til alle de mandlige numre og spurgte om de ikke kom forbi den og den dato så vi kunne kneppe for jeg var pisseliderlig. Nogle af dem svarede øjeblikkeligt og spurgte om jeg mente det hvortil jeg svarede “ja selvfølgelig”. Mange sluttede af med at skrive at de glædede sig. Det sidste jeg gjorde var at ringe til et sexfirma og aftale en falsk voldtægt af min kæreste, Signe, nu på lørdag. De skulle være tre mænd og skulle blive ved i fem timer. Jeg forsikrede damen i telefonen om at det var hendes største fantasi og jeg nok skulle betale. Det endte med at hun accepterede og forlangte en skyhøj pris for arrangementet. Jeg accepterede selvfølgelig og sagde at de fik pengene når de kom. Jeg ville vente på dem udenfor opgangen og betale med det samme.. Jeg rodede derefter lidt i pungen igen og fandt hendes hævekort i et lille plasticomslag. Beviset for at hun var en ægte blondine kom ved at luderen fandeme havde hendes kode skrevet ned på et lille stykke papir.

Jeg skyndte mig derefter ned på gaden og fandt en hæveautomat. Først tjekkede jeg hendes saldo og derefter hævede jeg i alt 15000 kroner på hendes kort.

Hun var heldigvis en rig kælling, hun havde sikkert lige fået udbetalt en børneopsparing eller sådan noget. Derfor var der heller ikke det vilde overtræk på kontoen men stadigvæk et pænt plusbeløb. Jeg sluttede med at gå tilbage til den døde fest og lægge alt på plads i tasken igen. Min storstilede plan var iscenesat og jeg gik hjemad med forventningerne til lørdag i tankerne.

Endelig oprandt dagen til hvor Signe skulle voldkneppes af tre mænd i flere timer. Inden da havde jeg kredset lidt rundt om hendes lejlighed og undersøgt området. Det var tilsyneladende en pænt stor lejlighed.

Jeg sad i min bil hver aften og ventede på om nogle af de mænd jeg havde lavet sms-aftaler med ville dukke op. Tre ud seks gange kom der ved halvtolvtiden om aftenen, som jeg havde skrevet, en mand hen og ringede på. Den første gang var hun ikke hjemme og jeg ærgrede mig på afstand. Den anden gang åbnede hun op, søvndrukken, i badekåbe. Hun var nok gået i seng men var så blevet revet ud af drømmen. Hun kiggede overrasket på manden og de sagde noget til hinanden jeg ikke kunne høre. Pludselig begyndte han at tage hende på røven men hun stak ham straks en syngende lussing og smækkede døren i. Han ringede på i et stykke tid men gik til sidst væk, slukøret. Jeg kunne næsten fornemme hans enorme liderlighed og forventning til at bolle den blondine lækkerbisken. Jeg havde helt ondt af ham da jeg selv sad med stiv pik og glædede mig til lørdag.

Den tredje kom først fredag aften. Jeg var lige ved at tro der ikke skete noget og skulle til at køre væk, da han kom ravende fuld hen ad vejen. Han havde ganske givet været i byen og var kommet i tanke om det falske tilbud.

Han stod i lang tid og ringede på og jeg var næsten overbevist om at hun ikke ville åbne. Endelig gik døren dog op og han faldt nærmest ind i opgangen.

Døren gik desværre i og jeg anede derfor ikke hvad der skete. Der gik i hvert fald femten minutter og til sidst kunne jeg ikke dy mig mere. Jeg listede hen til døren og satte øret til. Nu kunne jeg tydeligt høre en kvindestemme stønne højt. Pludselig lød det dog som om hun kom og bagefter var der er en mandsstemme der brølede. De småsnakkede lidt bagefter, så vidt jeg kunne forstå på samtalen, var han en slags bolleven. Jeg kunne høre hun bad ham om at sove der natten over men han skulle hjem til sin egentlige kæreste.

Jeg skyndte mig væk fra døren og ind i en anden opgang. Ud af en lille sprække kunne jeg se ham rave videre hen ad gaden. Jeg gik ud og kiggede kort op på døren. Til min forundring var den stadig lidt åben, i sin fuldskab havde han nok glemt at lukke den ordentligt. Jeg ventede lidt for at se om hun lukkede den selv, men der skete ikke noget. Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at gå derhen og kigge ind. Der lød en lav snorken inde fra et værelse længere inde i lejligheden. Jeg trådte ind og lukkede forsigtigt døren.

Jeg nærmede mig langsomt værelset og kiggede ind. Derinde lå skønheden med let spredte ben og sov. Jeg kunne tydeligt se spermen løbe udad fissen.

Der stod et fjernsyn og kørte og jeg kunne se at hun havde set en hardcore pornofilm på TV1000. I den nuværende scene var der en lækker brunette med store patter der fik den i røven af en neger mens hun suttede pik på en stor, hvid mand med en kæmpe pik. Jeg kiggede igen hen på sengen og så at der lå en dildo på madrassen. Hun havde simpelthen været i gang med at onanere da han ringede på. Hvilket held for ham tænkte jeg. Jeg ville ligesom efterlade et varemærke og tog derfor dildoen og stak den op i fissen på hende. Så løftede jeg hendes hånd hen foran så den ikke gled ud af den tilspermede

kusse. Jeg spillede den ikke af udover hende, jeg ville vente til næste dag. Jeg havde i øvrigt ikke onaneret hele ugen, hun skulle have hele ladningen.

Derefter forlod jeg lejligheden og gik hjem i seng.

Tiden gik langsomt inden jeg skulle mødes med mændene. Jeg havde aftalt klokken otte om aftenen inde i en lille baggård lige ved siden af hendes lejlighed. Jeg stod klar derinde allerede ved halvottetiden. Jeg nåede at ryge flere smøger inden de dukkede op, de var lidt forsinkede men så velbyggede ud. De ville gerne have pengene først men jeg sagde de fik dem bagefter.

De kunne trods alt sagtens knalde mig ned og tage pengene. Jeg havde selvfølgelig medbragt de penge jeg havde hugget fra hendes konto. Hun skulle altså betale for hendes egen voldtægt, komisk egentlig. Jeg instruerede dem lidt i hvad de skulle gøre. Jeg havde jo sagt det skulle vare ved i fem timer, men de vidste ikke om de var i stand til at holde så lang tid. Jeg antog en anden tone og sagde at det kunne de fandeme blive nød til hvis de ville betales.

Derefter lod jeg dem få et hurtigt blik ned i min pengepung, de lovede at gøre deres bedste efter det. Jeg forklarede at hun var fuldstændig med på ideen, de skulle bare spille med så ville hun gøre det samme. Selvom hun så ud til at lide ville hun få masser af orgasmer ind imellem, lovede jeg dem. Jeg beordrede dem også til masser af anal -og oralsex. Jeg fortalte dem også at hun brugte p-piller så de kunne komme hvor de ville.

Da der ikke var mere at fortælle gav jeg tegn til at de kunne gå i gang.

De tog masker på og den ene gik hen til døren og bankede på. Da hun åbnede fik hun med det samme sådan en lussing at hun faldt og gik ud. Mændene stormede ind og jeg med. Mens hun endnu var bevidstløs flåede de brutalt tøjet af hende og slog hende hårdt i røven. Så bandt de hende så hun lå med helt spredte ben i sengen. Den ene stillede sig op og pissede hende i hovedet så hun kunne vågne. Langsomt kom hun til sig selv og kiggede forvirret rundt.

Da hun så tre nøgne mænd med nogle ordentlige pikke hængende mellem benene gjorde hun store øjne. Langsomt fattede hun hvad der skulle ske og begyndte så at skrige vanvittig højt. Den ene stoppede skrigeriet ved at bore pikken ind i munden af hende og skreg så ind i hovedet af hende:” Sut eller vi slår dig ihjel”. Hendes øjne kiggede rundt i lokalet og fik øje på mig der sad i baggrunden på en stol. Også med maske på. Hun genkendte ikke mine øjne fra festen, heldigvis. Mens de gik i gang blev jeg klar over hvor farligt det her var. Det kunne let gå galt men jeg måtte jo finde på en måde at ordne sagerne på.

Hun troede åbenbart på manden for nu var hun begyndt at sutte energisk på hans kommende stive stav. Måske troede hun det kunne overstås hurtigt. Den ene lagde sig til rette mellem hendes slanke brune lår og hamrede pludselig pikken i bund i den snævre fisse. Hun gav et skrig fra sig og pikken røg ud af hendes mund. Hurtigt greb han dog fat i kæben på hende og pressede den ned i halsen på hende. Den anden havde en meget stor pik og det var tydeligt det gjorde meget ondt på hende. Det smældede højt når han af al kraft gennempulede hende. Hun gav hele tiden høje skrig fra sig og det var nærmest umuligt for hende at koncentrere sig om piksutningen. Den svuppede hele tiden ud af munden på hende og hun tog den ikke frivilligt ind i igen.

Hele hendes ansigt var fortrukket i dyb smerte og jeg nød at se denne smarte kusse blive sat på plads. Min pik var allerede godt stiv på grund af hele seancen men jeg blandede mig ikke endnu. Som straf for at hun ikke suttede ordentligt tog manden brutalt fat i hendes hoved, rev hovedet ned over pikken og hun blev nu mundkneppet så hårdt som var hendes mund en fisse. Pikken gled i bund i munden hver gang og hendes ansigtsudtryk viste tydeligt at hun næsten ikke kunne få vejret og var tæt på at kaste op. Jeg sagde til manden han skulle blive ved indtil han kom og gik ud i køkkenet for at finde en pose. Imens fortsatte han i en rasende fart med mundknepningen. Da jeg kom tilbage var hun tydeligvis ved at besvime. Hendes øjne kørte rundt hovedet og hun var helt fraværende. Manden havde kun øje for udløsningen og jeg håbede han snart kom. Det var trods alt ikke meningen at hun skulle dø.

Jeg satte dog min lid til at han ville stoppe før. Pludselig vendte han det hvide ud af øjnene og tømte den hårde pik ned i den forsvarsløse mund.

Han holdt pikken få centimeter fra ansigtet og spulede sperm ned i munden med en utrolig præcision. Jeg råbte at hun skulle sluge hver en dråbe, ellers røvpulede vi hende. Dette var åbenbart ikke hendes favorit for langsomt begyndte hun at fylde maven med den livgivende tykke sæd. Som tak fordi hun havde adlydt fik hun en syngende lussing af den tredje mand, der indtil videre havde forholdt sig passiv. Hans pik stod stiv udi luften og han daskede den op af hendes kind. Tårerne trillede ned af hendes kinder men alligevel vidste hun hvad hun skulle gøre. Hun drejede hovedet og tog mandens fede pik i munden. Hun suttede hurtigt og hårdt, sperm og savl løb ud af hendes mund og dryppede ned på de brune bryster. Den anden mand kneppede stadig løs i den ømme fisse men det var tydeligt at han også snart kom. Derfor trak han sig ud mens den tredje skiftede plads fra munden til fissen.

Ham der for kort tid siden havde sprøjtet hende i munden kom nu hen og satte hende til at sutte igen. Hun mindedes den hårde behandling fra før og rystede vildt på hovedet men han fortsatte bare hvor han slap.

Da de havde kneppet hende i en time gjorde jeg tegn til et lille stop. De trak sig ud af diverse huller og jeg kaldte dem over til mig. Signe lå med fuldstændig spredte ben og stønnede af smerte. Hun var ekstremt forpustet fordi hun næsten ikke havde tid til at ånde. Hendes bryster gik op og ned som blæsebælge. Jeg gjorde det klart for dem at de nu skulle røvpule hende.

De fik alle et fornøjet udtryk i hovedet. Alle mænd drømmer om at give en kanonlækker blondine med en god fast bagdel sin pik i røvhullet. De gik hen og løste hendes bånd, hun gjorde et halvhjertet forsøg på at rejse sig men hun var for udmattet og et lille skub fik hende tilbage i sengen. Så blev hun vendt rundt så hun lå på maven. De slog hende mange gange i den lille røv og hun skreg højt for hver gang, så begyndte de alle at bearbejde hendes anus, hun fik adskillige fingre op i røven og den ene prøvede også at få hele hånden op. Det lykkedes dog ikke da hendes numse stadig var for stram. Efter et kvarters fingerknep var det tid til pik. En pik blev sat mod den lille stjerne, men hun gjorde god modstand. Hun kæmpede vildt for at undgå at blive røvpulet, hun slog med røven og prøvede at kravle væk under ham. Det resulterede dog i at de to andre gik hen og holdt hende fast indtil han kunne få pikken ind. Et par hårde brutale stød gjorde udfaldet.

Hendes numsehul blev udvidet til det yderste af den enorme pik og hun skreg som en gris. Hun skulle dog få mere at skrige over, for i det samme blev hendes bryster klemt så hårdt som muligt af den ene mand. Den tredje var gået ud for at hente nogle tøjklemmer og de blev sat på brystvorterne. Hun hylede og skreg som en sindssyg. Imens blev hendes numse kneppet til ukendelighed.

Pikken var alt for stor og hun kunne mærke den gik i bund i det snævre lortehul hver gang. Manden der røvpulede hende kunne dog ikke holde synet ud af hendes snævre indgang fyldt ud af hans pik samtidig med at denne blonde skønhed vred sig vidunderligt under ham. Han trak den skinnende pik ud af hendes endetarm og hun blev hurtigt vendt rundt. Med et fast tag i hendes hår kneppede han Signe brutalt i munden. Hun måtte slikke alle sine egne røvsafter i sig. Lidt efter måtte hun også sluge spermen fra den pik der for bare et øjeblik siden havde pumpet ud og ind af hendes røv. Hun fik igen en lussing og blev hurtigt vendt rundt. Den næste mand var klar til at mishandle hendes numse. Pikken var hurtigt på plads og scenariet gentog sig. Hende hylende, skrigende og grædende. Ham der med en voldsom kraft og hastighed overskred hendes smertetærskel konstant.

Efter et stykke tid fik hun fyldt den snævre tarm med sperm så det drev ned mellem de flotte brune lår. Der gik ikke lang tid inden hendes anus blev indtaget af en ny pik. Den tredje og sidste placerede pikhovedet på indgangen og den gled nemt indenfor. Hendes røvhul var smurt godt efter den store ladning sperm. I endnu en time fandt røvpulingen af Signe sted. Hver gang en af mændene var kommet stod den næste klar. Det var umuligt for enhver mand at undgå at få stivert på når man betragtede sådan en perfekt kvinde blive ydmyget og røvpulet på det groveste. Hendes stemme var efterhånden hæs af at skrige så i stedet kom der nu en hæs sexet stemme der gav små støn hver gang pikken gled i bund. Dette havde en utrolig effekt på mændene, men det var næppe meningen fra Signes side. Hun kunne simpelthen ikke lade være med at udtrykke sin smerte. Hendes mund havde fået et velfortjent hvil. I hendes flade liggende position på maven var det svært for mændene at komme til at bolle hende i munden. Derfor nøjes de med at spille den af selv.

Da den sidste mand trak sig ud at hendes anus, efter at have sprøjtet en klat sperm derop, kaldte jeg dem hen til mig igen. Signe lå må maven, stadig med spredte, ude af stand til at røre sig. Hun tog en hånd hen til røven og ømmede sig.

Mændene var ved at være trætte, de sagde de trængte til et hvil før de kunne gøre en helhjertet indsats igen. Derfor lod jeg dem slappe af en halv time og fandt i mellemtiden en anden “pik” til Signe. Jeg bandt hende først fast til sengen så hun selvfølgelig lå med vidt spredte ben. Derefter kredsede jeg lidt rundt i lejligheden og fandt snart hvad jeg ledte efter. Et langt hvidt stearinlys og en tennisketcher. Ketsjeren knækkede jeg så jeg kun stod med grebet i hånden. Derefter gik jeg hen til den misbrugte skønhed, stak uden problemer lyset helt i bund i røven og grebet på ketsjeren ind i hendes fisse. Der kom nogle protesterende lyde fra hende men jeg slog hende bare af al kraft på balderne som svar.

Derefter gik jeg ind i stuen hvor mændene sad og snakkede. De sad nøgne og med deres fedtede pikke hængende fremme hvor de lavede små spermpletter på den dyre sofa. De sad og snakkede meget konverserende om at dette helt klart var deres fedeste job nogensinde. Normalt blev de hyret til at kneppe fede halvgamle kællinger. De var også enige om at det var vildt frækt at de måtte behandle hende som lort og røvpule hende. Det var jo sådan en type man fik stiv pik af hvis man så hende på gaden. Jeg forsikrede dem om at hun virkelig nød det her, det var sådan hun kunne lide det. Jeg ved ikke om de troede på mig, men de virkede til at være ligeglade når de fik sådan en lækker kusse til rådighed. Jeg forstod dem godt og glædede mig til det blev min tur.

Efter den halve time var gået beordrede jeg dem til at hun nu skulle have to pikke på en gang. Den var de også med på og deres store pikke rejste sig ved tanken om at dobbeltkneppe Signe. De gik ind til hende. Bandt hende op og løftede hende op. Den ene trak lyset ud af røven på hende, hun vaklede og stønnede svagt. Han stak det lortebefængte lys ind i munden på hende og beordrede hende til at sutte det rent. Hun holdt læberne lukket men en lussing fik hende til at åbne kæften. Jeg kunne se brækket stod i halsen på hende men hun holdt det akkurat nede. Samtidig blev ketsjeren trukket ud af fissen og for en gangs skyld var hun ikke fyldt ud. Den ene mand stak pludselig fire fingre op i kussen på hende og hendes skrig fyldte igen luften.

Hun blev placeret siddende på en pik i fissen med front mod hans tildækkede ansigt. Hun kunne mærke en bukke sig ned bag sig og en stiv pik ramte hendes ene balle. Igen prøvede Signe at undslippe men mændene holdt hende nede så pikken kunne udfylde hendes numse på ny. Jeg var ikke klar over om hun nogensinde havde fået to pikke på en gang før men hendes desperate skrig tydede ikke på det. Pikken gled let ind i røven og nu gik de to mænd fuldstændig amok. De hamrede pikkene ud og ind af hendes røv og fisse, hun skreg højere end aldrig før og vendte det hvide ud af øjnene på grund af smerten. Skrigeriet blev stoppet af den tredje der med slørede øjne brutalt greb hendes kønne ansigt og tvang det nedover hans enorme stive pik. Signe kunne ikke gøre andet end at lade sig mundkneppe. Der var halvanden time tilbage af voldtægten.

Jeg beordrede dem til at kneppe hende så hårdt og længe de kunne blive ved ud af de halvanden. Indimellem byttede de plads og nogle gange blev det hele for meget. Så måtte Signe igen sluge sperm fra en pik gennempulet hendes indre uden hun havde tilladt det. Voldtægten var ekstrem blev jeg enig med mig selv om. Ikke nok med at der blev sprøjtet flere liter sæd ind i Signe, hun blev også voldtaget i meget voldsom grad. Naboerne måtte også have hørt hendes smertensskrig men det tænkte ingen på i deres liderlighed. Mændene havde nok at gøre med at holde deres efterhånden godt brugte pikke stive.

Da der var en halv time igen måtte de simpelthen kapitulere. Da de ikke kunne kneppe hårdt nok bad jeg dem om at sprøjte det sidste sperm i deres nosser ned i hendes mave. En efter en pulede de hende så i halsen og lod hende derefter slikke pikkene skinnende rene. Hun adlød uden problemer. Deres pikke var fuldstændig ubrugelige så voldtægten var slut. Signe lå på maven med spredte ben og hovedet til siden. Hendes vejrtrækning var meget hurtig og det var tydeligt at hun var i en slags chok. Sæden løb ud af hendes godt brugte fisse og meget udvidede røvhul. Jeg sagde til mændene at de kunne gøre hvad de ville den sidste halve time. De stod lidt og overvejede at skride, men så kom den ene på fistfucking. De andre nikkede og gav ham kredit for den gode ide. Jeg nikkede anerkendende og de gik hen til kællingen og vendte hende om. Hun fik 4 hårde lussinger og vågnede lidt op igen. Så bandt de hende igen til sengen, og hendes ben var som før meget spredte.

Det var tydeligt at de var totalt ligeglade med hende, dette var nærmest et forsøg for dem. Den ene hamrede af al kraft hånden mod fissen, som ikke øjeblikkeligt tog imod hånden. Signe skreg som en sindssyg, da hendes ømme fisse på ny blev fyldt ud. Hendes øjne var vilde og hun kastede sig rundt så meget hun kunne for de stramme reb. Efter et kort stykke tid gav pikhullet dog efter og hele hånden forsvandt dybt op i tøsens kusse. Fistfuckingen foregik simpelthen i samme tempo som da mændene kneppede hende med rigtige pikke, hvis ikke hårdere og hurtigere. Efterhånden var det en samlet knytnæve, han uden respekt for hendes underliv bankede op i hende. Lidt efter stoppede han dog og de vendte hende om på maven. De skulle se om numsehullet var fleksibelt efter al den smørelse de havde sprøjtet derop. Efter lang tids kæmpen forsvandt der også en hånd op i røven på stakkels Signe, igen efterfulgt af høje smertenskrig. Hvis ikke den havde været det før, var ydmygelsen nu total.

Den fantastiske ultrababe Signe var blevet slået ned, derefter bundet, tvunget til oral, anal og almindelig sex med tre fremmede mænd i fem timer, blevet pisset i ansigtet, fistfucked i både fisse og røv, fyldt ud af en ketsjer og et lys, for ikke at glemme, tvunget til at fylde mavesækken med ukendte mænds sæd gang på gang. Desuden var der blevet sprøjtet adskillige gange op i hendes fisse, uden at hun brugte beskyttelse. Det sidste mændene gjorde var at slæbe hende ud i brusekabinen, smide hende på gulvet og derefter overdynge hende med pis. Signe krøllede sig bare sammen i fosterstilling og lod mændene pisse på hende. Jeg var lige ved at få medlidenhed da den ene mand lige før de gik, tog sit bælte af, stormede ud på badeværelset og piskede den forsvarsløse kvinde sønder og sammen med høje smæld. Som en afslutning sparkede han hende i maven og det var dråben til at hun brækkede sig. En stor stråle opkast (deriblandt sperm) stod ud af munden på hende, og hun gav små ryk med kroppen indtil hendes mave var tømt for indhold. Jeg stod sammen med mændene og grinede hånligt af hende. Derefter betalte jeg dem og takkede mange gange. De forlod lejligheden i godt humør. Da jeg igen gik ud i badeværelset sov Signe i bunden af brusekabinen. Formentlig sygeligt udmattet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *