Jeg fantaserer om mange mænd på én gang

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Mit navn er Lotte. Jeg er 29 år og jeg har levet i et fast forhold med min fyr Lars igennem længere tid. Vi har et fint forhold, og især seksuelt fungerer det fint. Det er varieret og lækkert, men desværre rejser Lars en del, så det hænder at jeg må klare mig selv. Det er nu ikke så slemt, da jeg har et fint forhold til onani. Det hænder en gang i mellem at Lars og jeg ser en pornofilm med mange mænd. Det tænder mig faktisk lidt når der sprøjtes sperm, hvilket er en stor del af min ynglings fantasi.

Lars er typisk væk over en weekend, så det er her det hele foregår. Inden jeg går i seng skal alting være perfekt. Jeg har været i bad, og inden da har jeg barberet mine kønshår, så der kun lige er en tynd streg hår tilbage på midten. Jeg ifører mig et par selvsiddende strømper og en natskjorte af tynd silke. Det føles lækkert på min hud. Jeg lægger mig på sengen, og min fantasi kan begynde: Jeg forestiller mig en stort soveværelse med en kæmpe blød seng. Lagnerne som omslynger min krop er af silke. Lidt væk fra mig står 8 nøgne mænd og onanerer. De bærer en maske således at de er ukendte for mig. Jeg spreder mine ben og lader mine hænder glide ned i mit skød. Jeg spreder mine skamlæber og begynder langsomt at onanere imens de kigger på. De har deres begærlige blikke rettet imod mig, og jeg nyder at tirre dem ved at vride mit underliv foran dem. Jeg er blottet, men nyder det.

Min ene finger glider ind i min grotte, og jeg lader den i et langsomt tempo glide ud og ind. Jeg er klar til den første ladning. Jeg giver tegn til den første mand om at komme over til mig. Jeg befaler ham til at gnide sit varme stive lem op og ned af mit venstre inderlår. Det føles dejligt. Han onanerer kraftigt imens han gnider sit varme lem op og ned af mit inderlår. Fra knæet til få centimeter fra mine skamlæber. Han kommer kort efter, og sprøjter en pæn portion sperm ud på inderlår. Den varme saft løber roligt ned af mit lår imens jeg kniber mine øjne sammen og giver min klitoris et ekstra godt gnub. Jeg er klar til den næste og giver ham tegn.

Med begge hænder spreder jeg mine skamlæber så vidt som muligt. Jeg befaler ham at sprøjte på min våde fisse imens jeg skyder mit underliv op og ned. Hans stive pik er 15 – 20 cm fra min fisse da han kommer, og den første ladning går over målet og rammer mine fingre og kønshår. Hans næste ladning rammer derimod perfekt. En varm stime af sæd lægger sig på mine åbne skamlæber og glider ned til min åbning. Jeg gør hurtigt tegn til den næste om at komme hen til min fisse. Han skal tættere på, så han ikke misser målet. Det slår ikke fejl, og med 3 fulde kaskader af varm og klistret sæd fylder han min fisseåbning. Jeg kan mærke hvordan en større stime af sæd glider ned og lægger sig på mit røvhul.

Han trækker sig tilbage, og jeg føre to fingre ned og presser dem ind i min mere end fugtige grotte. Spermen slynger sig om mine fingre da de kører ud og ind af min fisse. Der er langt mere end min fisse kan holde på, og på ny glider der sperm ned omkring mit røvhul. Jeg tager mine fingre ud og føre dem op til min mund, hvor jeg begærligt slikker dem rene for alt saft og sperm. Jeg kigger frækt over på de resterende mænd, som liderligt står og onanerer. Det er tydeligt at mærke, at det ophidser dem. Jeg fører atter hånden ned til min våde kusse. Jeg lader en finger cirkle rundt om mit røvhul. Kort efter presser jeg den op i mit velsmurte hul. Ikke langt op, kun lige for at smøre spermen lidt indenfor.

Med min anden hånd betjener jeg min klitoris. Jeg er ikke langt fra en orgasme, og jeg kalder på de næste to mænd i rækken. Jeg placerer dem ud for mine bryster, en på hver side. Jeg skyder min brystkasse op, og mine hænder tager fat om mine tunge bryster, som jeg skiftevis presser sammen og masserer. Mit underliv skyder sig rytmisk op og ned, imens jeg stønner højlydt. Jeg kan ikke lade være. Desuden er det lige hvad mine spermfyldte stive pikke tænder på. De kommer lidt forskudt, men de sørger begge for at holde deres ladninger indenfor rammen. De største klatter bliver dog lagt på mine stive brystvorter, og knap er de færdige med at levere før jeg masserer mine hænder rundt i den endnu varme og klistrede sperm.

Mine bryster glinser helt op i det sparsomme lys, nærmest som om de lige var blevet lakeret. Nu vil jeg smage yderligere på varen, og giver tegn til den næste mand om at komme over. Han onanerer foran min åbne mund. Jeg støtter med hænderne og rejser mit hoved sagte op, så jeg er tættere på hans pik. Jeg kan nærmest lugte hans sperm, og jeg ønsker ikke at spilde kostbare dråber. Mine bryster glider ud til siden, men han går lidt ned i knæ, og med hans frie hånd får han fat i min ene brystvorte, som han pirrer voldsomt. Smerte og liderlighed får en lille orgasme til at udløse sig hos mig, men jeg er bestemt ikke færdig endnu. Min våde tunge hænger ud og tigger om varen. Han kommer. Første ladning rammer min læbe og kind, men næste levering rammer præcist min tunge og langt ind i munden. Min tunge glider ind og smager på sagerne. Det er dejligt. Hans creme er tyk og saltet. Jeg åbner munden, og lader ham sende sine sidste dråber ned i min mund, som han intenst vrider ud af sin pik.

Igen rammer han min mund med en tyk klat, som næsten ikke vil slippe hans pikhoved. Han trækker sig tilbage, og den lange sædstreng falder ned på min hage og hals. Den næste mand står allerede klar ved siden af, og jeg lukker kort munden for at lade min tunge glide rundt i saften, så stikker jeg atter min spermfyldte tunge ud til den næste pik. Jeg gør tegn til ham om at komme tættere på. Hans pikhoved er nu kun få centimeter fra min mund da han kommer. Ikke en dråbe går til spilde, og jeg lukker øjnene imens han pumper den ene ladning ind efter den anden. Da han er færdig kan jeg slet ikke holde safterne i min mund.

Lidt glider ned af min kind, jeg læner hovedet tilbage og synker. Jeg er så tæt på min endelige orgasme, at jeg knap kan holde mig mere. En enkelt herre mangler endnu, da jeg beslutter mig for, at han skal komme i min hånd. Jeg strækker den ud og knytter den halvt, så der ikke kan løbe for meget ud. Han bruger lidt længere tid end de andre inden han kommer, men sikke en kraft han skyder sin sperm af med. En lang stråle går over min arm og rammer min armhule og løber ned. De næste dyrebare dråber lægger han som planlagt i min hule hånd. Jeg fører forsigtigt hånden ned til min våde kusse som længselsfuldt venter. Jeg presser den hårdt imod min kusse og lader straks 2 våde fingere glide ind. De er knapt kommet indenfor i varmen, før jeg eksploderer i en voldsom orgasme der gennemryster hele min krop. De flimrer helt for mig, og da jeg slår øjnene op igen ligger jeg atter tilbage i mit normale soveværelse. Jeg trækker mine fingerer ud af kussen. Jeg er våd. Særdeles våd. Jeg trækker dynen godt op omkring mig og glider hen. Efter sådan en fantasi sover man altid godt. Godnat.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *