Kirsten en dejlig nabo

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg skulle en dag hen til vore naboer, som også er vore gode venner, for at invitere dem til en middag en uge senere.

Jeg skulle måske lige præsentere vennerne. Han er 35 meget almindelig både af udseende og temperament, hun er 36 og en meget køn pige, med masser af krudt. Jeg skal måske også lige fortælle at jeg i lang tid har været lidt lun på hende, og jeg har også modtaget nogle signaler om, at hun heller ikke er ligeglad med mig, hverken som person eller som mand. Når vi har været til fester sammen, har vi ofte danset endog meget tæt (min kone er heldigvis ikke jaloux anlagt), og Kirsten som hun hedder, har ofte gnedet sit skød ret heftigt mod mit. Den slags oplevelser lader mig (heldigvis) ikke upåvirket, så hun har helt uden tvivl erfaret, at jeg får en gevaldig stivert af kontakten. Hun har dog ikke holdt sig tilbage af den grund, snarere tvært imod, jeg har en klar fornemmelse af, at hun kan lide den intimitet den slags oplevelser giver. Hun har absolut heller ikke virket utilpas ved, at jeg har ført min hånd ind under hendes (almindeligvis ret korte) nederdel og taget hende direkte på ballerne.

Jeg husker en gang hvor hun var specielt udfordrende påklædt en varm sommer aften, og vi dansede på den måde. Jeg kunne mærke hendes bryster gennem hendes og min tynde bluse, og jeg mærkede tydeligt hendes venus bjerg mod min pik. Jeg førte hånden forsigtig og diskret op under den lette nederdel, og mærkede at hun havde en G streng på, så jeg kunne tage på hendes dejlige baller. Jeg masserede dem så godt det lod sig gere uden det blev alt for opsigts vækkende, og Kirsten trykkede sig heftigt mod mit skød. Vi var begge ret godt oppe at køre, men på den anden side havde ingen af os på dette tidspunkt mod til at gå videre, så da musikken sluttede gik vi efter et kraftigt knus tilbage til bordet, og der skete ikke mere mellem os den aften.

Nå tilbage til den historie jeg ville fortælle.

Jeg bankede på men der blev ikke svaret, jeg tog i døren, den var ikke låst så jeg gik ind, som vi plejer at gøre.

Jeg kunne ikke få øje på nogen, men jeg kunne høre bruseren løbe, så en af dem måtte være i bad.

Jeg satte mig for at vente. Kort efter blev døren åbnet og Kirsten kom ind i stuen hvor jeg sad. Hun havde ikke en trævl på kroppen, og det var faktisk et dejligt syn. “Gud, jeg har ikke hørt nogen komme, nå men du klarer vel synet” sagde hun med et stort smil. Jeg så måske lidt forfjamsket ud, men sagde; “ja bestemt, jeg nyder det’”. “Vil du have en øl?” spurgte Kirsten. “Ja tak det vil jeg gerne” svarede jeg. Kirsten gik ud og hentede øl i køleskabet og kom ind igen. Hun gjorde ikke mine til at ville klæde sig på, men satte sig derimod overfor mig. Hun sad lidt, og så ud som om hun spekulerede på et eller andet.

Hun så ikke ud til at være påvirket af sin nøgenhed, og jeg blev på en måde ret beklemt ved situationen. “Du, jeg kan lige så godt fortælle dig det som det er”, sagde hun så, “Søren er ikke hjemme, og jeg ved ikke om han kommer hjem igen, vi har haft det rigtig dårligt den sidste tid, og jeg vil ikke finde mig i, at han skal styre mit liv længere”.

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige, jeg havde måske en mistanke, men at det var så galt vidste jeg ikke. Kirsten rejste sig og sagde; “Jeg har altid haft lyst til at være venner med andre mænd også, ikke nødvendigvis for at gå i seng med dem, men jeg vil ikke finde mig i at han beskylder mig for at være en luder, bare fordi jeg f.eks. danser tæt med en anden.” Hun sukkede og sagde så”; sidst vi to dansede tæt ved du sikkert godt at jeg blev varm, og da vi kom hjem, var jeg bare glad og ville meget gerne have hygget mig med Søren, men så snart vi var hjemme begyndte han at skælde mig ud for de værste ting, han kaldte mig en lille luder, og sagde at han ikke ville røre sådan en luder”.

“Efter den tur, har der bare ikke rigtigt været noget at gøre” fortsatte hun; “vi har prøvet, men en dag bad jeg ham skride ad H. til og han skred med en bemærkning om, at jeg ikke skulle regne med ham mere “.

Jeg var lamslået, havde den lille “affære” virkelig udløst dette. Kirsten tog en smøg, tændte den og satte sig ned igen. Jeg var både forvirret, men jeg kunne bestemt ikke lade være med at stirre på den dejlige kvinde, der sad over for mig, samtidig med alle de andre følelser der kørte i mig, blev jeg også meget ophidset, jeg mindedes tydeligt den aften hvor vi havde danset, og jeg kunne næsten mærke Kirsten’s skød mod min pik igen, og jeg kunne også tydelig huske den dejlige følelse af hendes dejlige bløde baller i min hånd fra den aften.

Det blev igen Kirsten der brød tavsheden, hun spurgte, “helt ærlig, kunne du tænke dig at gå i seng med mig’? Jeg kunne faktisk godt tænke mig at mærke dig rigtigt i stedet for bare gennem en masse tøj”.

Jeg svarede “Jo det vil jeg meget meget gerne, men jeg ved ikke om det er særlig smart, jeg kan skide godt lide dig men på den anden side er jeg også meget glad for Tina (min kone), så det bliver ikke andet end en gang i mellem vi kan være sammen, hvis du har lyst til det”. Kirsten så på mig med store varme øjne og sagde så; “måske er jeg ikke så pæn en pige, som jeg burde være, jeg har faktisk lyst til at prøve med forskellige mænd, i alle tilfælde en tid, jeg har aldrig været i seng med andre en Søren, det er nok skørt, men jeg tror jeg vil benytte mig af chancen for at prøve lidt forskelligt”. Hun fortsatte,” Søren er på mange måder god nok, men han har altid villet bestemme, og nu vil jeg nyde friheden lidt”.

Jeg gik over til Kirsten, jeg satte mig på hug ved siden af hende stol og strøg hendes hår og sagde, “du skal i alle tilfælde ikke undskylde over for mig, jeg er mere en villig til at være den første, der udnytter din frihed”.

Jeg lænede mig ind over hende og kyssede hendes læber blidt. Kirsten kyssede først meget blidt igen, men snart mere heftigt. Jeg lod min mund følge hendes hals og søgte ned for at kysse det ene bryst. Samtidigt fandt min ene hånd det andet bryst og jeg masserede hendes vorter med henholdsvis mund og fingre. Kirsten sukkede og nulrede mit hår og min nakke. Lidt efter førte jeg den anden hånd op ad hendes lår, blidt og roligt lod jeg hånden stryge op og ned, medens jeg for hvert strøg lod hånde presse kraftigere mod hendes skød. Kirsten skilte villigt benene, så jeg kunne komme til. Efter kort tid lod jeg fingrene lege med hendes kusse. Den føltes fugtig og blød. Jeg førte forsigtig en finger mellem hendes skamlæber og fandt snart hendes kilder. Den var ret nem at mærke, og jeg følte at hun allerede var meget ophidset. Jeg slap hendes bryst med min mund og dykkede ned mellem hendes ben, og kyssede forsigtigt Kirsten’s kusse. Den duftede skønt. Jeg tog blidt ved hendes lår og lagde dem op på armlænene på stolen. Nu havde jeg en pragtfuld udsigt til kussen. Kirsten havde mørke meget tydelige skamlæber, og når hun lå i denne stilling åbnedes hendes kusse sig smukt, så der var fri adgang. Jeg slikkede hendes kilder det bedste jeg havde lært (min kone kan godt lide det, og har fortalt mig hvordan det føles bedst), Kirsten begyndte at stønne svagt, og snart højere, og jeg kunne mærke hvordan kussen blev mere og mere parat. Jeg stak nu tungen op i skeden så lang den kunne komme, og jeg stak hænderne ind under hendes baller, så jeg pressede Kirsten’s kusse op mod mit ansigt. Nu stønnede hun meget, og med et stod hendes krop op i en bue og hun skreg en orgasme ud. Hun lod sig synke ned igen, og jeg løftede mig op og kyssede hende heftigt.

“Kom” sagde hun og rejste sig, lad os gå ind i sengen. Jeg fulgte mere en villigt med. Da vi var inde i soveværelset omfavnede hun mig og kyssede mig heftigt, medens hendes hænder søgte ned i mine bukser. Jeg havde en løs træningsdragt på, så der var let adgang. Først tog hun mig på ballerne med den ene hånd, mens den anden søgte ned til min pik, som hendes hænder hilste behageligt på. Hun trådte et skridt tilbage, tog i bukserne og underbukser i et hurtigt tag var de nede om anklerne. Hun bøjede sig ned og tog dem helt af. Så søgte hendes mund op ad mine ben og lår for snart at kysse min pik voldsomt, medens hun tog hårdt fat i mine baller. Lidt efter tog hun med den ene hånd om mine nosser, hun klemte så det gjorde lidt ondt, men også dejlig samtidigt. Den hånd der var bag på søgte ind imellem mine baller, og jeg mærkede at hun forsigtigt pressede en finger op i mit hul. Jeg gispede højt og sagde; “det er skidelækkert, men stop nu, hvis jeg ikke skal komme med det samme”. Kirsten stoppede op og gned mig roligt over hele kroppen, hun rejste sig og kyssede mig, og så trak hun mig med ned over sig i sengen.

Jeg havde den største lyst til at blot at jage pikken op i hende, men jeg forsøgte at køle lidt ned for at vi kunne få lidt mere fornøjelse. Jeg kyssede hende igen og nulrede hendes bryster, hun stønnede lidt. Jeg drejede hende om på maven og masserede først hendes ryg, så hendes baller. Jeg skilte hendes ben lidt og masserede hendes kilder let med en finger, hun stønnede og sukkede velbehageligt. Jeg førte nu forsigtig den anden hånds pegefinger op og ned i revnen mellem hendes baller, og efterhånden lod jeg den kredse tæt rundt om hendes bagerste hul, hun var stadig meget tilfreds at dømme ud fra de lyde, der kom fra hende og jeg trykkede nu forsigtigt en finger mod hendes numsehul. Hun lod til at kunne lide det, for hun løftede røven, så min finger gled ind i det stramme hul. Jeg masserede hendes huller et lille stykke tid, men så sagde Kirsten; ” kom nu ind i mig”. Hun gjorde sig fri, lagde sig ned på maven med benene ud over sengekanten, stak numsen i vejret, og jeg fulgte med om bag hende. Jeg skilte hendes fisse med den ene hånd, og styrede med den anden pikken ind. Åh hvor var det skønt, jeg begyndte at pumpe hendes kusse og Kirsten trykkede røven mod mig. Jeg tog med den ene hånd om hendes bryst og masserede den stritende vorte hårdt. Kirsten stønnede som en vanvittigt og prustede og gryntede. Desværre gik der ikke ret langt tid før jeg ikke kunne holde mig mere. Med et hyl pressede jeg mine lænder hårdt mod Kistens røv, og sendte en ladning sperm op i kussen på hende. Åh skreg Kirsten og roterede med røven, lidt endnu, jeg kørte videre så godt jeg kunne og efter en kort tid skreg Kirsten en ny orgasme ud.

Vi faldt sammen, svedte og udmattede, men meget tilfredse. Jeg strøg hendes ryg og balder. Kirsten vendte sig om og kyssede mig, hun søgte ned over min krop og suttede på min halvstive pik.

“Tak for en dejlig oplevelse”, sagde hun og kælede lidt videre for min pik. Desværre var den for udrnattet til at gøre mere gavn lige med det samme, så efter lidt mere nusseri stod jeg ud af sengen og tog tøj på igen. Kirsten blev liggende, og da jeg havde fået tøjet på gik jeg hen tit hende og kyssede hende, først på munden, så på brysterne, og endelig stak jeg hovedet ned mellem hendes lår og kyssede kussen farvel.

“Jeg siger også tak for en stor oplevelse”, sagde jeg til Kirsten, jeg håber vi finder en passende lejlighed en anden gang.

Det gjorde vi, men det kan jeg berette om en anden gang.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *